Duschat .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag duschat & jag tog en riktigt lång än . Väldigt skönt måste jag säga  , Wiggo ligger fortfarande & sover men han lär väl vakna snart . Han brukar inte sova så jättelänge på dagarna längre , han börjar bli en stor kille min lilla ögonsten.<3
Utan Wiggo så skulle jag inte haft någonting , han gör livet värt att leva & jag älskar honom mer än vad jag älskar mig själv ( såklart ) & mest på hela jorden. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag tycker om den lilla krabaten :)

image1501

Neehä .

publicerat i Allmänt;
image1500

jag skulle lägga upp en jättefin bild på Wiggo men datorn är typ överfull så det gick inte :( får fråga pappa sen om han kan rensa den. Snart så ska jag hoppa in i duschen för jag är ju inte fräsch någonstans, haha !


Present.

publicerat i Allmänt;
Postat av " N "
Hej! Jag har en kompis som ska bli mamma för första gången och jag tänkte köpa en present till henne/bebisen. Har du något bra förslag som du tyckte var bra att få när du skulle bli mamma?

svar ; - jag fick nästan bara kläder & det är ju skitbra iofs när barnen är små så spyr dom oftast hela tiden & man kan då inte få för mycket kläder. Satsa på ett klädesplagg :)

Fredag.

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Jag & Wiggo vaknade kl 8 idag så åt vi frukost & sen sprang jag ut & tvättade bilen , sen gick jag ut med Wiggo sen nu sover han igen. Jag skulle ju rida idag men det är så jäkla varm & så har jag mensvärk också inte det roligaste direkt. Bella ringde precis & sa att hon skulle sälja sin vagn idag , thats good !
Jaha vad ska man hitta på idag då ? Jag ska iallafall in till stan senare idag men på dagen nu vet jag inte vad jag ska göra , bara ta de lugnt för en gång skull ;D

vad ska ni göra idag ?

gott folk .

publicerat i Allmänt;
God natt , nu ska jag sova i tid för en gångs skull ;D
hörs imorgon !

puss&kram

Shopping!

publicerat i Allmänt;
Idag så köpte jag 2 stycken tublinnen ett svart & ett lila sen köpte jag en jättefin lila klänning också . ;D Dagen har ju vart fruktansvärt varm & skön sånt här väder ska det vara året om , tycker jag!
Imorgon är det äntligen fredag så jag & bella ska ner till torshälla på festivalen som är där ska bara kika runt lite , skönt att få komma ut en kväll & träffa folk . 

nej jag har faktiskt inget roligt att berätta :/

God kväll .

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu , vi har vart på stan med Bella & Max idag sen har jag & bella vart "barnlediga" i typ 2 timmar så vi åkte till tuna park en snabbis. Sen så har vi inte gjort så mycket mer :)
jag ska snart gå & sola sen färga mina ögonbryn & ögonfransar, haha!

mitt linne på dagens outfit  kostar 129: - & är från Gina tricot .

Våra bästa år .

publicerat i Allmänt;
Lik förbannat så sitter jag & kollar på Våra bästa år , haha! Wiggo är vaken & leker på golvet , idag så ska vi träffa Bella & Max nere på stan hon skulle köpa något till studenten . Wiggo ska äta kl halv 12 efter det så åker vi men jag kommer tillbaka när jag kommer hem igen såklart !

Dagens outfit .

publicerat i Allmänt;
image1498image1499

* Linne från Gina tricot
* Jeans shorts från H&M
* Skor från skopunkten ( ej med på bild )
 
ansiktet : osminkad med en toffs på huvudet.

Jag vill .

publicerat i Allmänt;
        image1497

Tänk så skulle man se ut som den här tjejen , Me like her . Felfri ser hon ut & vara på bilden iaf :P

Ingen rubrik ..

publicerat i Allmänt;
Nu så har min lilla älskling somnat . Jag vet inte vad jag ska göra , borde egentligen passa på & sova men jag vet ifall jag gör det så kommer jag aldrig kunna somna ikväll.
Jag provade att ringa Jonna men hon svarade inte, kanske sover ? Jag vet inte ska prova ringa lite senare igen :)

Jag längtar till den 6/6 då Bella & Emma tar studenten vad kul ! Jag & Bella ska väl festa lite på kvällen antar jag , jag har inte vart ute på över en månad så nu tycker jag att det är dags! ;) Vi har ju våra planer fast jag säger dom inte än , haha!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag är vaken & wiggo med fast jag la honom i sin säng nu för han verkade lite trött , får väl se om han somnar . Idag när jag vaknade & kollade på min mobil hade jag fått världens sötaste sms , åh man blir så glad ! :) idag så vet jag inte vad vi ska göra faktiskt ? pratade med bella igår för vi kanske skulle ses idag men hon hade tydligen jätteont i huvudet så jag vet inte riktigt hur hon mår idag , vi får väl se hur dagen blir . Skönt att bara slappa också faktiskt ...
Men min Wiggo verkar inte vilja sova så nu måste jag kila igen!

Vad ska ni göra idag ?
Hoppas ni får en underbar dag

hemma.

publicerat i Allmänt;
jag är hemma & vart det ett tag . Har vart på tuna park med mamma köpte lite små saker sen åkte jag hem la mig i sängen för jag är så jäkla trött & sen sola jag , nu så ska jag snart hoppa in i duschen.
Jag kommer väl & skriver några rader sen ;P

Jobbet.

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag på mammas & pappas jobb men har vart här ett tag . Blev så rastlös så jag åkte in , jag ringde Jonna också men hon svarade inte . Snart så ska jag & mamma in till tuna park & kolla lite sen så ska vi hem , jag ska väl rida & sen lägga mig i sängen.
Aja, jag hör av mig när jag kommer hem igen & om jag nu kommer ihåg så ska jag fota dagens outfit men man vet ju aldrig så glömsk som jag är .

helt otroligt.

publicerat i Allmänt;
Wiggo har sovit sen kl 9 imorse & sover fortfarande , helt otroligt. Han brukar alltid sova i typ en halvtimme, duktig kille är han nu :) Jag har tagit på mig bikinin & ligger på gräset & solar men jag är så jäkla rastlös så vet inte vad jag ska göra , haha så typiskt mig! Pratade nyss med Bella ( Max mamma ) & hon hade tvätttid kl 12 så idag blir det Bella & Max fritt för mig & Wiggo :P

Nej , nu ska jag gå ut igen . haha !

image1494

somnade.

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade & jag vill också sova men kan inte eftersom han sover ute i sin vagn  . Men jag hoppas han sover ordentligt nu .

Gårdagen . Bella & Max / jag & Wiggo .

publicerat i Allmänt;
image1492

image1493



Idag så ska jag göra absolut ingenting & ibland kan det vara riktigt skönt med såna dagar också även om man blir lite rastlös. Men eftersom natten var som det var så är det nog bra också att man tar det lugnt .
Vad ska ni göra idag så små söta ?

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag känner mig helt jäkla överkörd.   I natt vaknade Wiggo kl 1 & skrek jag tog upp honom & kramade honom men han fortsatte & skrika sen så skulle jag gå & ta febern eftersom jag hörde att han var jätteförkyld men ingen feber jag gav honom näsdroppar & sen la jag honom i min säng . Efter några minuter så somnade han om & jag fick ligga på typ 30 cm plats så jag har sovit som en jävla kratta i natt men Wiggo har sovit bra & det är huvudsaken.
Jag hoppas bara inte att han smittar mig så jag ligger & är sjuk då blir jag nästan galen haha , kan inte vara sjuk när det snart är studenten & allt ..

Som sagt jag har lite bilder att visa er från gårdagen men jag får se hur dagen blir & ifall jag får någon tillåtelse utav min kära son :)

/du är söt

...

publicerat i Allmänt;

jag känner mig som världens ensamaste människa fast jag borde inte göra det för jag har min bebis. men jag är ensam men på ett annat sätt, haha komplicerat.

God kväll.

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag , Wiggo , Max & Bella vart ute hela dagen. Kl 10.30 så gick vi till djurgårn där satt vi oss & solade fast jag trodde ju såklart inte att solen tog så mycket men när vi gick därifrån så var jag typ kräftröd på ryggen , snyggt bea ;) Senare så kom världens sötaste A förbi & sa hej till oss , sen gick vi hem till Bella & A drog & skulle träffa några andra .Sen typ städa vi hos Bella fixa lite & sen ut igen , träffade A & sedan drog jag hem..
Wiggo somnade typ 20.15 & jag åt mat sen la jag mig under solariumet ett tag & det var ju skapligt skönt ska jag fp be att tala om .

Jag har såklart glömt att fotat dagens outfit men jag har massa andra bilder som jag tänkte lägga in .

Några dagar med Bella & max .

publicerat i Allmänt;
       

Där var det lite bilder :)
Jag ska även ta bild på dagens outfit snart men de slänger jag in ikväll .

Nu så är det snart dags för Våra bästa år men jag har konstigt nog nästan tröttnat på programmet & tycker inte att det är lika beroende framkallande längre, haha!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu så är jag vaken & har vart det sen kl 7 i morse.

Igår så träffade jag & wiggo , max & bella sen Jonna & ludde också :) Sen så var jag , bella & max på tuna park en snabbis & kollade runt . sen åkte jag typ hem igen . Idag så ska jag lämna Wiggo hos sin pappa kl 13 & sen ska jag väl till skolan igen & kolla om den där gubben är där som jag skulle ha pratat med för jättelänge sen men som aldrig är där. 

Sandra ; - min väska kommer ifrån H&M .

jag har massor av bilder som jag tänkte slänga in sen bla från i söndags när jag hoppade med isabell .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vi har kollat på film jag , Wiggo & mamma. Wiggo vaknade kl 6.15 då gick jag upp & gjorde iordning lite vällning men det dög inte till min lilla herre. Idag är det morsdag också & jag har fått världens finaste present , ett rosa nattlinne som det står världens bästa mamma på utav Wiggo <3 Min mamma fick en rödrandig klänning utav oss barn , hihi ! Jag ska ta en bild på mitt nattlinne sen så ni får se men nu så ska jag upp till stallet för att hoppa Isabell lite .

Bilder kanske jag tar också.

jäkla piss!

publicerat i Allmänt;

Nu har jag suttit i 30 minuter & fixat så jag kan framkalla bilder på Wiggo sen när jag var klar & skulle trycka på " klar knappen " så funkar det inte . Snacka om irriterande , fan jäkla piss ! Varför går allt så dåligt för mig nu för tiden :/  Åh, jag hoppas det går bättre snart haha !
Och ja Jonna vi får allt ta & ses SNART väldigt snart .
Jahapp , nu ska jag försöka ta & lugna ner mig sen så ska jag hoppa ner i sängen faktiskt min bebis ligger redan & sover . Tänk att han blivit så stor & fått en tand .

vad har ni gjort idag då?

Begravning RIP SIGGE <3

publicerat i Allmänt;
   image1481

Sigge <3 
 1/10- 2003 - 11/5 - 2008 .

Jag älskar dig över allt annat i hela världen , jag kommer aldrig glömma dig . Nu är du hemma igen & ligger & vilar i frid , du är hemma nu kan du vakta oss igen . Gud vad jag saknar dig , det går inte att beskriva i ord . Du var min hund , min vän & världens bästa fyrbenta lillebror . <3
Vila i frid nu , jag tänker alltid på dig . Du finns i mitt hjärta .

hej bloggen.

publicerat i Allmänt;
jag är verkligen urkass på att uppdatera men jag ska berätta varför .

Dom senaste dagarna på kvällarna när Wiggo somnat här så har jag åkt till Bella & Max vi har bara pratat om allt mellan himmel & jord . Jag har vart väldigt deppig den här veckan & jag vet nog vad det beror på men jag vill inte berätta varför. Men jag är glad att Bella vill lyssna för vi har väl ungefär samma problem kan man väl säga?

Idag så har jag ridit & det var kul imorgon ska jag hoppa så får se om det blir lika kul :) Sen så har vi precis begravt Sigge här hemma , åh vad jobbigt det var usch :'(  <3

Och sen har jag faktiskt en liten rolig nyhet också . WIGGO HAR FÅTT EN TAND . :D

...

publicerat i Allmänt;
idag så har jag vart på tuna park med min syster & sen hem igen ridit & nu så ska jag iväg .
ha det finemang .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & har vart det sen kl 6.30 idag.
Igår så var jag hemma hos Bella vi kollade på kläder & Tv sen så träffa vi två vänner också .
Men nu så har jag precis sminkat mig & ska prova att locka håret fast jag är inte riktigt haj på det där så får se hur det blir. Det lilla jag har gjort idag är duschat , sminkat mig & packat mina saker eftersom jag ska flytta in till stan typ idag eller imorgon. Jahapp, Wiggo ligger & sover just för tillfället så därför har jag tid att skriva här också. Idag så ska jag & min syster in till tuna park & sen ikväll är det taco kväll för mig & Bella, mycket trevligt :)

ska kila nu .

Duktiga Bea

publicerat i Allmänt;
Jag klarade  provet så nu slipper jag sitta & plugga varje dag . Äntligen känner man sig " fri " från problem & läsning. Har precis kommit ner från stallet red Isabell i ca : 40 minuter & det gick bra bara att hon är väldigt stark i högersidan men det är något man får jobba med.
Nu så ska jag äta & sedan åka in till Bella & Max hälsa på :) vad har ni gjort / ska göra ikväll ?

jag har faktiskt dagens outfit på min kamera men har inte lagt in bilderna på datorn än & jag vet inte riktigt om jag hinner det innan jag ska åka . vi får se & håll utkik .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Har vart vaken sen kl 7 då en viss herre vaknade. Nu så har jag precis sminkat mig & tagit på mig kläder  , idag så ska jag iväg & göra det där jäkla provet får väl se hur det går . Jag säger som jag alltid säger " jag tar det som de kommer " min syster är däremot väldigt nervös. Esch, tänker jag !
Hm idag då förutom provet ? ja , jag ska till jysk & glo på en TV bänk kolla ifall det finns någon till mig & wiggo som skulle passa bra. Sen så har jag pratat med Bella så ska kanske träffa henne också . :) Men jag måste nog rida först innan min häst behöver röra på fläsket , jag med .
Nej nu ska jag kila & plugga lite till .

Bebis.

publicerat i Allmänt;
Nu har vicky & hennes pojkvän fått sin lilla pojke som ska heta Liam , GRATTIS till er båda !!!

tack!

publicerat i Allmänt;
tack för tipsen om designen .

Nu är jag hemma igen har vart iväg på hoppträning med hästen eller inte jag men Elin hoppade Mirre . Nu så ska jag kasta i mig mat & sedan plugga provet är imorgon. När detta är över så har jag mer tid till att blogga så jag ska skärpa mig ordentligt nu! haha ...
nej nu så ska jag kila . .. pusskram!

blogg ?

publicerat i Allmänt;
Nu frågar jag en sista gång här om det är någon som kan hjälpa mig med min blogg design ? Jag hoppas det & snälla jag behöver hjälp ! :P

tv- bänk.

publicerat i Allmänt;
nu har jag pratat med min mamma i telefon & jag frågade om inte vi kunde åka & kolla på TV bänken som hon & pappa hittade igår . Så kl 13 bär vi oss in till stan för att kolla på den , jag vill verkligen bli klar någon gång . Wiggo sover fortfarande snacka om att han måste vara trött :P
Nej ska gå & plugga lite lite till sen får det räcka .

plugg & plugg .

publicerat i Allmänt;
Jag har kollat på Våra bästa år nu & pluggat samtidigt gick väl inte sådär jättebra direkt . Men jag känner att jag kan de mesta nu & behöver bara läsa igenom lite till. Och det är faktiskt inte hela världen om det skulle gå åt pipan men det är ju alltid bra att kunna . Nej nu så ska jag fortsätta plugga innan Wiggo vaknar & så måste jag ta en huvudvärkstablett för jag har världens ont i huvudet .

Ha en bra dag alla fina !

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag vaken är så jäkla trött , var uppe till kl 23 igår & pluggade . Det är ju iofs inte så jättesent men har man en bebis som vaknar kl 7 på morgonen så är man ganska tröttt :) idag så ska jag bara plugga plugga & plugga senare ska jag väl rida också.
Just det igår så var jag ju inne hos Bella & Max en sväng & gjorde slingor på henne & hon blev nöjd sicken tur ,haha! Och jag fick lite toalett grejer av henne också som hon köpt på Ica Maxi , Tackar <3
Aa , just nu så ska jag svara på frågorna sen måste jag verkligen plugga . åh .



Postat av: Becca

Har förstått att du har en egen lägenhet men inte bor där? Varför?
svar ; - Ja, jag har egen lägenhet i stan . Jag har precis kommit hem ifrån semestern & så dog min hund i samma veva så jag har varken haft tid eller ork att sitta ensam i min lägenhet & deppa + att allt inte är klart än . Har ingen TV eller Tv-bänk & jag har inte så mycket pengar just så jag kan köpa mig än bara sådär . Därför så är jag inte där men så fort jag blir klar så kommer jag vara där.

Postat av: ungmamma

hur ofta har tobbe wiggo nu? Har ni kommit överens med något eller har han honom bara lite då och då? Ha det bra :)

svar ; - Typ 1-2 gånger i helgen han jobbar ju hela tiden & har inte tid . Nej vi bestämmer typ bara en dag & så blir det så. Ha det bra du med :)

Postat av: sara

Vad ska du göra efter du varit hemma med din bebis?
svar : - jag ska plugga klart så jag får ett gymnasiebetyg !

Postat av: anonym

tror du att du kommer trivas med dem nya klasskamraterna du kommer få till hösten?
svar : - jag vet faktiskt inte svårt att säga nu när jag inte känner någon alls men jag hoppas väl det !

Postat av: Sofie

vad var din första reaktion när du fick reda på att du var gravid?
svar : - jag ? nu ? redan ? sedan började jag gråta .

Postat av:

hur reagerade dina föräldrar när du fick reda på att du var gravid?, blev du osäker på om du skulle behålla det eller var det inte en tvekan om det?
svar : -Som alla föräldrar skulle ha reagerat tror jag chockade. Självklart blev jag osäker i början när man precis fick veta men sen var det väl inte någon större tvekan.

Postat av: Ida

vet inte hur jag ska förklara min fråga men ska försöka ändå :P förut prata du om nåt mejl du hade fått från nån tjej som undra om du ville vara med i nått program elelr nåt om mammor, kanske har helt fel, jag vet inte?
svar: jo det var en tjej som skickade ett mejl till mig & frågade ifall jag ville vara med i ett TV program som hette " ung mödrar " hon hade tydligen gjort idol , bonde söker fru osv . Men jag tackade nej för det är inget för mig , jag är inte den som vill " sticka ut " så nej aldrig , haha !:)

Postat av: Jenniefer

Hur länge har du o jonna känt varandra?
Hur lärde ni känna varandra?
Hur reagerar wiggo på att han inte träffar sin pappa så ofta, om han nu reagerar?
Hoppas frågorna inte blev för jobbiga.
Kram :D

svar : - Sen i sommras förra året kan man väl säga , vi fick kontakt via bloggen & bestämmde tid för att gå & prata bebis & fika med varandra sen har vi träffats lite då & då . :) skitgullig tjej!
Jag vet inte & jag tror inte att jag ser att han reagerar , jag vet inte hur han reagerar när han är med sin pappa eller eftersom jag aldrig är med .Men Wiggo är alltid glad & ler & skrattar mot precis alla , haha !

Postat av:

umgås du lika mycket med de vänner du hade/har innan du fick wiggo?
svar : - Nej , knappt något alls .

Postat av: Anna

fick du många bristningar under din grviditet?
Svar : - jag fick några på magen men dom syns knappt . Sen mellan benen också eller haha inte mellan men insidan av låren kan man väl säga ? :P fast det är ju ingen som ser :p

Postat av: Jenna

Fick någon graviditets-deppression? ch isåfall hur länge?
svar : - ja faktiskt så fick jag det lite grann . det kanske varade i någon månad  . men nu är allt borta :)

Postat av:

vad ska du bli då du går op?:)
svar : - jag vill jobba med gamla människor så det blir nog äldreboende eller något sådant . :)

tack för era frågor & hoppas ni blir nöjda med svaren .

Tisdag .

publicerat i Allmänt;
Dålig uppdatering , jag vet .

Har inte haft ork eller lust att skriva här i bloggen men idag så kände jag att jag måste. Under dom här dagarna så har jag & Wiggo bara vart med Bella & Max vi har gått på stan , käkat & pratat skit typ. Sen i söndagskväll åkte jag in till stan för att fixa lägenheten så då kom de några & hjälpte mig med byrån , tack för det :) Idag så har vi vart på stan med Bella & Max sen så har jag bara pluggat , ikväll så ska jag åka hem till Bella & max för att hjälpte henne färga håret sen kl 20.30 så ska jag hämta min syster från tågstationen.
Wiggo ska snart gå & lägga sig han är mega trött , har typ sovit 1timme idag om inte mindre .  Nej , nu så ska jag kila igen & dags för att åka till Bella. Wiggo blir kvar hos mormor & morfar tills jag kommer hem igen .

huua. ?

publicerat i Allmänt;
är hemma nu har vart inne i min lägenhet & spikat upp lite tavlor på väggarna + att jag hämtat Wigg också . Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra jag vill plugga lite matte men boken ligger hemma hos mig :/ 
åh , jag är verkligen rastlös just nu .. jag ska tjata på mamma & pappa , fråga ifall jag får ta bilen .

hej så länge

Not perfect .

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag suttit en lång tid i duschen & bara värmt mig , fryser så mycket nu när det är sånt skit väder.
Nej jag måste ta mig i kragen & börja plugga igen , haha usch!  Jag måste plugga för att få ge ut medicin det är därför & fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om :P Den första veckan jag jobbar så jobbar jag inte så jättelänge typ månd 8 - 11 torsdag 8-11 fredag 8-11 , lörd 7-11 sönd 7-11 det är inte alls många timmar men jag ska ju jobba över midsommar & då blir det lite extra cash ;) Under tiden jag jobbar så kommer förmodligen min mamma ha Wiggo & så min mormor erbjöd sig att gå ut med honom i vagnen i dom tre timmarna som jag jobbade första veckan så det löser sig :)
Ni som inte vet vart jag ska jobba så är det i Torshälla hemvård .


ingen är perfekt ,
men jag lååångt ifrån.

sommar & sol.

publicerat i Allmänt;

Jag vill verkligen att det ska bli sommar nu , sommar & sol väärme ..
Det känns som allt blir så mycket enklare & lättare när det är sommar , man får sommarkänslor ;) Visst jag ska jobba i stort sätt hela sommarn men jag behöver det , jag behöver dom pengarna . Jag kommer självklart hinna ligga & slappa också , det måste jag göra.
Någon mer som längtar tills i sommar ?

plugga ! :/

publicerat i Allmänt;
Ja nu är jag hemma igen efter en runda med Wiggo in till hans farmor. Nu så ska jag sätta mig & plugga till det där , usch har verkligen inte lust men jag måste! Sen så blir det väl stallet också fast har inge lust att rida i detta skit väder så ska longera henne istället , hon måste få röra på sig. Nej usch , nu ska jag kila !

mat .

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag & mamma ätit spagetti & köttfärssås , Wiggo har faktiskt också ätit det . Vi hittade en burk igår med spagetti & köttfärssås på Hemköp från 6 månader & han älskade det ;D men nu så ska vi åka till hans farmor & hälsa på . Eller jag ska bara lämna honom sen hem & plugga :/

Inga kommentarer.

publicerat i Allmänt;
Det var någon som frågade hur det var mellan mig & tobbe nu , om han träffar Wiggo ofta osv.

Nej , det är inget mellan mig & Tobbe & det kommer nog aldrig bli det heller. Vi pratar lite då & då men träffas nästan aldrig bara när han ska lämna Wiggo eller så. Han träffar väl inte Wiggo så jätteofta eftersom han jobbar varje dag typ & på nätterna .

Men jag vill inte prata något mer om honom eller om oss så ni behöver inte ställa några frågor om det.
( jag menade inget illa nu )

design .

publicerat i Allmänt;

Nu så vill jag ändra min blogg lite , har haft den ett bra dag nu . Och jag undrar om det är någon som är bra på bloggdesign & skulle vilja hjälpa mig? snälla hör av er här på en kommentar ange eran bloggadress eller hotmail. Eller så skriver ni till min hotmail . Vore jättesnällt med lite hjälp :)

god morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag har inte hunnit blogga alls. Igår så kom jag hem ifrån Örebro kl 18 typ & så sprang jag upp till stallet & mockade , tog in hästarna &skulle rida men de regna & åska så jag ändrade mig ganska snabbt . Sedan så hörde Bella ( Max mamma ) av sig & så bestämde vi att jag skulle komma till henne efter Wiggo somnat så Wiggo somnade runt 19.30 då åkte jag in till Bella & Max & hälsade på , och nej Wiggo var självklart inte själv utan med sin mormor & morfar . Hemma hos Bella åt vi kebab & chips, snackade massa skit osv TJEJsnack helt enkelt :) Man behöver såna kvällar ibland , speciellt en dag som igår då jag inte var på mitt bästa hurmör . Föresten så ska jag hälsa från Bella , haha ! :P

Idag så vaknade vi kl 8.15 jag gick in till mamma & pappa som fortfarande låg & drog sig i sängen , Wiggo la sig bredvid dom & pratade med dom så jag passade på att sova en timme till , sen när jag gick upp så var Wiggo trött igen så han la sig & nu sover han. Jag sitter däremot & pluggar till provet på Torsdag 22/5 . Jag ska sommarjobba ju i hemvården & då måste jag ha prov på medicinering innan så jag kan det så nu är det prov har massor att plugga så jag måste väl göra det i stortsätt hela dagen . Men jag ska rida också :)

Oj , nu blev det ett långt & kanske lite tråkigt inlägg. esch !

vad tycker ni ...

publicerat i Allmänt;
image1479

vad tycker ni om denna outfit som Lindsay Lohan har ? jag tycker allt såg bra ut förutom skorna till det där, passade verkligen inte!

lördag!

publicerat i Allmänt;
image1478

Har ätit frukost & sminkat mig nu . Pappa drog nyss på tävling & kommer väl hem runt 12 kanske då ska han bara duscha & sen ska vi åka till Marieberg . Sen så ska vi åka hem till Eskilstuna igen & jag ska väl rida också innan det blir kväller . Som sagt jag glömde kameran också så det blir inga bilder idag härifrån men kan nog ta några när jag kommer hem & så slänger jag upp dom då. Men vad ska ni göra idag då ?

God morgon!

publicerat i Allmänt;
idag så vaknade Wiggo kl 6 men jag lät honom ligga kvar så jag tror att han somnade om eller så var han så snäll att han lät sin mamma sova till kl 7.30 men vi låg kvar isängen till kl 8 , riktigt skönt vill jag säga . :) nu så ligger han här bredvid mig i sängen medans jag skriver några rader här också , hans moster & han busar lite . idag så ska vi iväg till marieberg (?) och kolla lite granna. det ska bli riktigt kul :) men men , ska äta frukost & sen ta på mig lite kläder.

örebro!

publicerat i Allmänt;

jag sprang upp till stallet & red i 45 minuter & de räckte gott & väl måste jag säga. men nu är jag i örebro & ska äta sallad som vi köpt på pizzerian . och jag glömde kameran också, skit men aja nu så ska vi äta.

ha en mysig fredagskväll !!

fräscht !

publicerat i Allmänt;
nu har jag legat med huvudet i toaletten & spytt , jäkla magsår ! att det aldrig blir bättre :/ Wiggo somnade precis i sin vagn så nu ska jag ta på mig & springa upp till stallet & rida sen bär det ju av till Öbrebro. Kanske hinner skriva något innan , jag får se !

Mor & son outfit !

publicerat i Allmänt;
image1476

* svart linne från Gina tricot 
 * rosa t-shirt / tunika från Gina tricot ( den jag köpte igår )
* Svarta jeans från Cheap monday

image1477

* Body med döskallar
* Svarta mjukisbyxor
* Döskalle skor

hemma igen!

publicerat i Allmänt;
ja nu är jag hemma igen . Wiggo ligger i sin säng & försöker sova lite middag & jag håller på att ladda upp Dagens outfit på oss båda, ni får se det i nästa inlägg :)

lite skoj!

publicerat i Allmänt;
Vem:
Saknar du:
 Sigge .m.m.
Rörde dig sist: Haha det beror ju på vad man pratar om ? men wiggo krama mig,.
Vill du slå: Inga kommentarer.
Kramade du sist: Wiggo .
Vill du prata med: Mamma
Skrek du på sist: Kommer inte ihåg.
Vill du vara som:  mig själv
Sårade dig senast: Beror på hur man ser det.
Vill du bli galet full med: jag brukar aldrig bli galet full . men Jonna & Bella kanske ;)
Fick du sms ifrån senast:
Bella

Har du:
För många vänner:
nej det kan man inte ha .
Förföljelsemani: Haha, ibland så.
Tvångstankar:  ?
Någon annan psykisk sjukdom: Ibland undrar man
Färgat håret: yes!
Några piercings: Ehm.. öronen?
Egen dator: Nej men man kan ju kalla den min eftersom jag alltid sitter där :P
Bra självförtroende: absolut inte!
Varit kär: Mjo. .
Stulit någonting: aldrig.

Hur:
Går du:
  som jag alltid gjort
Svarar du i telefonen: "Hej det är Bea " eller " Hallå "
Fördriver du tiden: olika.
Mycket pengar har du: så jag överlever .
Ofta bäddar du sängen: eh. aldrig ! :P
Ofta städar du: Rätt ofta faktiskt
Många stör du dig på: Det finns säkert ett par stycken men ingen jag kommer på just nu!

Tror du:
Att du kommer bli något:
Måste man ju tro för att komma nån vart.
På rymdvarelser: Haha, jag är LIVRÄDD för rymdvarelser. E.T är min största skräck.
Att folk tycker om dig: Hm någon kanske, haha!.
På ett liv efter detta: Ganska så säker.
Att du kommer leva länge: man kan ju alltid hoppas

the job.

publicerat i Allmänt;
nu är jag på mammas & pappas jobb Wiggo somnade i bilen så jag la honom i sin vagn så nu ligger han i vagnen & sover. jag vet inte vad jag ska göra , jag ska iaf ner på banken & byta mitt kort sen så ska jag inte göra nåt kanske ska springa in på Glitter snabbt för att köpa diadem (?) heter det så . esch, skitsamma !

våra bästa år .

publicerat i Allmänt;
jag & wiggo kollar på våra bästa år nu sen så ska han få mellanmål & sedan drar vi till banken :) jag återkommer när jag kommer hem igen med bilder osv.

snyggt!

publicerat i Allmänt;
image1469  image1470

Jag tycker personligen att hon ska ha någon utav dom här hårfärgerna , hon passar inte riktigt i det där ljusa eller de där jättemörka . Hon ska vara såhär . SKIT SNYGG !

helt otroligt ,

publicerat i Allmänt;

Wiggo har fortfarande inte vaknat , helt otroligt ! tänk jag skulle kunna sovit nu om jag inte mådde som jag gör :/ SKIT OCKSÅ!
en bild på när Wiggo var en liten bebis 5-6 dagar gammal.

image1468

små söta

publicerat i Allmänt;
image1467

jag ska beställa någon utav dom här söta kjolarna . Vilken tycker ni svart eller vit ?
dom är ju underbart söta tycker jag , åh !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
jag är vaken men inte Wiggo . Det är så typiskt för alltid när han sover längre på morgonen så vaknar jag istället för att jag fryser & känner mig hängig usch jag hoppas det bara är en förkylning på G . Vädret är ju skit också så det får ju en att frysa regn & 4 grader vad sägs om det ? HEMSKT KALLT ! idag så vet jag inte vad som händer kanske bara stannar hemma fast jag vill fixa mitt jäkla bankkort de funkar ju inte ibland & jag har fått nyy men måste ner för att få det att funka eller vad de nu sa . aja , vi får väl se.
nu så ska jag sätta mig i duschen & värma mig .

vad ska ni göra idag ?

bye!

publicerat i Allmänt;
jag är riktigt trött så ska nog snart hoppa ner i sängen , jag hör av mig imorgon igen. Imorgon kväll så ska vi åka till min syster i Örebro & hälsa på där vi ska också sova där så kommer hem på lördag kväll tror jag men jag kommer hinna blogga innan :) Happ , ja då hoppas jag att ni har haft en trevlig dag idag. GOD NATT !

jag älskar dig & saknar dig Sigge mest av allt <3

image1466

Wiggos outfit !

publicerat i Allmänt;
          image1465

Blå piké t-shirt från Zara Wiggo fick den av sin moster .
Svarta stuprörsjeans från H&M fick dom utav mammas moster,morbror & kusiner.
Nike skor från mammas kusin Rickard.

tjoho !

publicerat i Allmänt;
jag är hemma nu eller har vart det ett tag men direkt när jag kom hem så sprang jag upp till stallet & red . idag så har jag vart på tuna park igen med wiggo bara vi gick runt där & kollade lite , jag köpte en rosa t-shirt från Gina tricot. jag ska snart hoppa in i duschen & sedan hoppa ner i sängen tror jag , kanske kolla på tv ? nej jag vet inte ens om det finns något att kolla på idag. Vet ni ?

Jag har tagit bilder på Wiggos outfit idag men jag får slänga in dom lite senare när jag kommit ut från duschen .

mätt

publicerat i Allmänt;

Har precis smockat i mig en hamburgetallrik & det var ju inte helt fel ska jag säga. Har tagit en huvudvärkstablett igen & hoppas på att det går över snart. Har gått på alvedon dom senaste dagarna nu , fast det är väl klart kan man väl säga det har ju hänt så mycket skit :/   jag funderar på att åka till tuna park när wiggo har vaknat men har inte riktigt bestämt mig än , hehe ! alltid jag.

men men !

en sväng.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag & Wiggo skjutsat min farmor fram till kyrkan hon skulle på begravning. Och nu så sitter jag på mammas & pappas jobb , Wiggo ligger i sin vagn & pillar lite . Håret blev helt okej fast det blev inte så mycket rött som jag ville ha det så jag funderar på att kanske göra några röda slingor ? hm . jag får fundera på saken. Idag så har vi inga planer alls jag vill till tuna park idag igen ,haha!

Vad ska ni göra idag ?

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade vi kl 6.09 för att vara exakt . Jag låg kvar i sängen med Wiggo fram till kl 6.40 då gick vi upp för att äta gröt :) mumsigt tycker Wiggo. idag så ska vi skjutsa min farmor till kyrkan & sedan så har vi faktiskt inga planer för idag , de brukar vi  inte ha nu för tiden eftersom de hänt så mycket & man vet aldrig hur man mår . Så vi tar dagarna som dom kommer helt enkelt.
Jag sitter just nu på färg i håret & ska snart ta bort det , jag tror nog det kommer att bli bra. Vill köpa värme spolar & ha såna där stora lockar i håret . Kort hår & stora lockar åh , det är fint ! :)
Nu så ska jag kila , Wiggo blev rädd för mig när jag kom ut ur badrummet eftersom jag ser lite rolig ut i huvudet så nu sitter han tryggt hos sin mormor haha!

Ha en underbar dag .

kramar / b & w

sängen

publicerat i Allmänt;
väntar på mig nu blev jag väldigt trött bara sådär så ska gå & lägga mig nu . jag hoppas ni har haft en bra dag för det har jag också haft fast det fortfarande är ledsamt & världens känns trist just nu så måste jag försöka.
jag hoppas ni gillade lilla bilden på Wiggo också det var ju ett tag sen jag slängde in en bild på honom , men där fick ni :)
GOD NATT !


jag saknar dig mest av allt sigge <3

bestämt mig!

publicerat i Allmänt;
jag har faktiskt bestämt mig , jag ska nog pröva färga mitt hår fast det får bli imorgon bitti jag orkar inte göra det just nu. tänkte att jag skulle visa er Wiggos outfit idag men jag måste bara slänga in bilderna på datorn & sedan så ska jag måla mina naglar också .

Shoppat idag!

publicerat i Allmänt;
image1460  image1461

Shortsen är ifrån H&M de kostade 298 : -
Nagellacket är från Kick & kostade 39:- , jag älskar färgen!

hemma!

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu & ska snart gå upp till stallet . Bilden på tatueringen får ni se senare när jag kommit ner igen för jag har tyvärr inte tid nu :)
Jag har vart på tuna park köpt ett nagellack & ett par skit snygga jeans shorts som jag inte kunde hålla händerna ifrån. Sen köpte jag faktiskt hårfärg :O FY BEA! men jag är så sugen på att färga mitt hår ljus kopparblond vad tror ni om det ? jag har själv inte bestämt mig utan ska nog tänka på saken lite grann innan.

men nu måste jag skynda mig upp till stallet innan Wiggo kommer hem! :) hihi !

avklarat !

publicerat i Allmänt;
Jag överlevde & det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Det kan inte göra ondare än att föda barn , haha!;D jag är nöjd med mitt val & kommer aldrig ångra mig.
En bild kommer upp senare idag , just nu sitter jag på mammas & pappas jobb funderar på om jag ska ta en sväng till tuna park ?

aj ?

publicerat i Allmänt;
snart är det dags , snart smäller det , NU är det dags att åka dit .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Idag så vaknade Wiggo kl 6 ungefär  & då tog min mamma honom så han fick gröt & så följde han med henne upp till stallet eftersom hästarna skulle skos idag så han var med där & kollade :) Jag vaknade kl 8.30 det var jätteskönt att få sovmorgon ska jag få be att tala om . Det har ju inte vart så mycket till sömn direkt dom senaste dagarna ..
Idag kl 12 så sitter jag hos tatueraren så ni alla vet & jag lovar att jag ska ta en bild också . .

någon frågade mig om engströms trafikskola om dom var bra osv. jag tycker dom är great & berättar bra , ja jag gillar dom helt enkelt ! :) de är en skola som jag skulle rekomendera!

åh neh .

publicerat i Allmänt;
jag måste gå & lägga mig det är en dag imorgon också . imorgon så ska jag ju som sagt tatuera mig & jag är lite smått nervös men det ska nog gå bra. Wiggo ska vara hos sin farmor hela dagen imorgon så jag får lite tid för mig själv , jag behöver det just nu! ja vad är det mer som händer ? ingenting ... funderar på att hälsa på min mormor kanske får se hur dagen blir . jag uppdaterar imorgon så fort jag får tid & ork , en bild på tatueringen kanske ni också vill se ?
GOD NATT!

jag saknar dig & jag älskar dig sigge , du är allt <3

image1454

vet ni en sak ?

publicerat i Allmänt;
jag har just sett världens sötaste tjej . Amanda heter hon & hon är ju bara för söt . Fräknar & rödlätt hår , jag älskar det ! Jag tittade hennes blogg genom Kenzas ( jag vet att jag egentligen inte borde läsa den ) haha ! men jag bara älskar hennes stil alltså amandas & hennes utseende , skulle göra allt för att få den hårfärgen & längden ALLT !

byta ?

publicerat i Allmänt;
jag såg att Jonna har bytt till metrobloggen.se & jag funderar faktiskt också på att göra det . jag är verkligen trött på att blogg.se krånglar hela tiden & man kan inte uppdatera hit & dit .

vad tycker ni ? ska jag byta eller inte ?

byta ?

publicerat i Allmänt;
jag såg att Jonna har bytt till metrobloggen.se & jag funderar faktiskt också på att göra det . jag är verkligen trött på att blogg.se krånglar hela tiden & man kan inte uppdatera hit & dit .

vad tycker ni ? ska jag byta eller inte ?

Vem jag är ?

publicerat i Allmänt;

Jag heter Beatrice Pettersson är 18år & ung mamma som folk kallar det.
Jag fick reda på att Wiggo fanns när jag var 16år  & han kom den 1 Oktober 2007. 
Jag lever inte tillsammans med Wiggos pappa längre för det funkade tyvärr inte & mer vill jag inte berätta . Jag bor i en tvåa i Eskilstuna med Wiggo. Jag är ofta mycket hos mamma & pappa på landet bara för att jag älskar att vara där & bara kunna vara jag . Innan jag fick Wiggo så pluggade jag Omvårdnadsprogrammet på Rinmanskolan i Eskilstuna men hoppade senare av  ( sabbats år )pga att jag fick Wiggo då . Den 1 oktober -08 så ska jag börja plugga igen på samma linje i 2:an . Mina planer är att gå ut skolan & skaffa mig ett jobb men i sommar så ska jag faktiskt jobba på Torshälla hemvård i 7 veckor & det tror jag blir toppen!

Att vara ung mamma är helt underbart & jag tror det är underbart & bästa jobbet som finns trotts vilken ålder  man än är i. Jag älskar Wiggo & jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom .

Mina intressen då ? Ja, jag har 3 stycken hästar & rider ganska mycket för nu har jag äntligen kommit igång. Min C-ponny heter Mirre & det är en tjej som heter Elin som tar hand om henne åt mig här hemma . Sen har vi då D-ponnyn som heter Minor han är 28år gammal & sist min stora häst som heter Isabell som jag rider själv det är meningen att vi ska försöka komma ut på någon tävling kanske i sommar eller till hösten ?

Ja , det var väl lite om mig .

Svar

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag svara på era frågor & det är många som undrar vad som hände med Sigge så jag berättar väl .

Sigge blev jättesjuk på kvällen & mamma & pappa åkte akut upp till Veterinären , de sa att han hade fått tarmvred & de kunde inte göra något .  Eller de kunde operera men de var stor risk att han skulle dö under operationen & få hjärtfel om han skulle klara det. Så de beslöt att Sigge skulle få vila i frid utan smärtor & valet dom gjorde var rätt tycker jag , men jag har svårt att tro att han är borta föralltid . Sigge var som min andra lilla bebis . jag älskar honom över allt annat i hela världen <3

Vad skall du tatuerar för något? och var?

Jag ska tatuera in Wiggos namn mitt emellan axlarna eller ja mer upp mot nacken.

Hur skulle ditt liv se ut idag om du inte haft Wiggo?

Jag skulle plugga & gå i skolan !

Sådär där var svaren ..



Idag så åkte jag in till mammas & pappas jobb var där orkade inte vara hemma & påminnas av Sigge vart jag än var & gick . Mamma & jag åkte till Ica & hämtade ut mitt paket med Hello Kitty dressen som jag tänkte visa er sen.
Sedan åkte jag hem & nu sitter jag här Wiggo har somnat , mamma skjutsar tillbaka min syster till Örebro & pappa kollar på TV  .Jag ska snart gå & sola..
Jag är jättedålig på att skriva blogg just nu men jag antar att ni förstår varför eller jag hoppas att ni gör det .
När jag har lugnat ner mig & smällt lite så lovar jag att uppdatera bättre .

spy !

publicerat i Allmänt;
Jag mår så dåligt & jag är så ledsen att jag är alldeles spy färdig . USCH ,

Det var någon som frågade ifall vi jag kunde ha någon frågestund så de nya läsare fick tillgång till att fråga mig massa. Så varsågod , nu är det bara att ställa era frågor ! Jag svarar ikväll .

tomt.

publicerat i Allmänt;
Det är så tomt  .
Ingen som tigger vid matbordet
Ingen som följer med upp till stallet & skäller på hästarna , tar deras saker.
Ingen som springer ut & in genom dörren
Ingen som tar min mobil , Tv kontroller, trosor , Bhn & allt sånt.
Ingen som sitter & skrapar på köksskåpen
Ingen som blir glad & kommer & pussas på morgonen
Ingen som tröstar mig när jag är ledsen & gråter
Ingen som vill ligga & mysa med mig på kvällarna
Ingen som ligger & vaktar mig
Ingen som slickar till Wiggo & fixar hans frisyr på morgonen
Ingen som äter upp resterna efter maten
Ingen som biter en i skorna när man busar
Ingen som står ute på nätterna & bara skäller

INGEN , det går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar dig . Usch nu börjar jag gråta igen , jag älskar dig så mycket du är världens bästa hund & ingen ingen kan ta din plats . Jag hoppas du har det bra nu .<3

jag älskar dig <3

publicerat i Allmänt;
   image1447

jag älskar dig så sjukt jävla mycket , kämpa på Sigge du klarar det !
usch , fan jag bara gråter & gråter kan tårarna aldrig ta slut ? Jag vill att han ska komma hem & kramas med mig. Han är min lillebror ,  fyrbente lillebror <3 Och INGEN kan ta hans plats, ingen . Nej , usch jag klarar inte mer.

hejdå-

publicerat i Allmänt;
jag tänker inte blogga något idag alls . min hund åkte precis akut till veterinären SKIT DÅLIG de sa att det var livshotande. FANFANFNANNFANFNAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

Hallåja! ;D

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit ner från stallet , har ridit skit kul :) nu så ska jag gå & sola måste passa på när Wiggo är med sin pappa & jag har tid . Men jag kommer & skriver lite senare igen såklart!

RÄTT , jag ska tatuera mig på onsdag ;D

Söndag eftermiddag!

publicerat i Allmänt;

Idag så har jag hämtat min mormor så nu är hon här ute & hälsar på oss , mycket trevligt :) Vi har ätit mat , fikat & sitter just nu & snackar massa skit . :P senare idag så ska jag nog upp till stallet & rida om inte min syster vill göra det åt mig eftersom jag inte vet ifall jag hinner det när jag ska skjutsa Wiggo till sin pappa IGEN visste ni att jag blivit taxichafför ? INTE ? nej inte jag heller faktiskt ! :/

Nu ska jag sätta mig & njuta utav den lilla solen som är kvar .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & har vart det sen kl 8 imorse då Wiggo vaknade , nu ligger han dock & sover.  Jag har suttit ute en stund & läst i min bok som är jättespännande men tog nu en pause för att skriva några rader här. Idag så vet jag inte vad som händer är skitsugen på att åka till tuna park en liten stund & kolla. Jag får se om jag gör det :)
Fast det är ju så himla fint väder ute också så vill ju inte sitta inne eller vara inomhus heller , haha! problem . Men nu så ska jag fortsätta läsa min bok . Vad ska ni göra idag små gullefjun ?

NAttinatti !

publicerat i Allmänt;
Åh ,det går inte att ladda upp några bilder jag skulle visa er min nya rosa klocka som jag köpte när jag var i Spanien men de funkar inte :/ Jag får väl visa er den imorgon då . Jag börjar bli riktigt trött på blogg.se alltså de har massa krångel hela tiden hitttan & dittan , usch!
Nej jag ska gå & lägga mig nu så jag hinner somna innan en viss grabb vaknar , jag tror ni vet vet jag menar hihi !
GOD NATT !


puss&kram

haha!

publicerat i Allmänt;
tack caroline , jag menade den 14/5  :P 
ni förstår om ni läser inlägget nedan !

Ny duschad .

publicerat i Allmänt;

Puuh , nu så sitter jag ner på min rumpa! Ikväll så åkte jag in till stan för att köpa Thaimat & jesus så gott det var :) Sen så åkte jag hem åt maten & sedan natta jag Wiggo också han somnade på direkten. OCH VET NI GOTT FOLK ? Fast det är fint väder ute så har jag faktiskt legat & pressat under solariumet ikväll & det var riktigt skönt . Känns som jag brännt några kalorier iallafall , haha! ( not )


Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra , tänkte nog bränna en skiva som jag kan lyssna på när jag åker runt i bilen & sjunga alldeles för mig själv . I love it !

Nu vill jag se om ni riktigt följer min blogg så jag har en liten fråga till er. Vad ska jag göra på Onsdag den 14/4 ?
Någon som vet ? Skriv en kommentar så får jag se hur många som riktigt hänger med här !

God kväll!

publicerat i Allmänt;

Nu har jag vart i stallet & ridit tog en massa bilder också eller fyra stycken , haha!  Tobbe skicka sms nyss & sa att han skulle komma & lämna Wiggo snart så snart kommer min plutt hem igen <3 Jag ska bara säga er att det var hur skönt som helst att rida , varmt var det men shit the same helt underbart ! Nu så ska jag snart hoppa in i duschen eller om jag ska ut & springa ? Vet inte ...

       

jag ser väldigt stor ut på henne på bilderna men jag ska säga er att jag ser i vanliga fall ut som en mygga haha! :P

Bilder från idag .

publicerat i Allmänt;
Jag har tagit lite bilder idag faktiskt :)

     

Första bilden är hemma hos mamma & pappa utsiktet ifrån verandan , sen är den andra bilden på min pappa , syster & hund som spelar golf  & sen är det på lilla älskling & halva min mamma ;D haha!

Sådär .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart inne i stan & lämnat Wiggo & hämtat paketet från H&M så jag skyndade mig hem & slet upp det men det var fan inga Hello Kitty saker där i utan bara pappas byxor :/ fan vad sur jag blir ! aja , skit samma.
Nu vet jag inte vad jag ska göra eftersom jag är barnfri så skulle jag nästan passa på att lägga mig & sola men jag känner att jag inte har någon större lust med det & rida nu ? Nej det är alldeles för varmt så det får bli senare.

Hm , jani har ingen aning om vad som händer .
Vad ska ni göra?

God dag !

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade jag & Wiggo kl 9.30 jag förstår inte hur länge vi kan sova :P Och Wiggo ? Han brukar ju alltid vakna runt 6 -7 på morgonen men icke sa nicke nu har han blivit en sjusovare som sin mor , duktigt ;D haha!

Idag så har jag legat i solen en liten stund & sen tvättat bilen & blev precis klar så nu så ska jag lägga mig i solen igen det är ju så underbart väder ute  & jag springer runt i bikini GUD SÅ SKÖNT !  Senare så ska jag väl in till stan hämta mitt paket från posten ( Hello Kitty mjukisdressen ) & så var det pappas byxor också ! Antar att jag ska släppa av Wiggo hos sin pappa i samma veva också , aja får väl se!

Nu så ska jag iallafall gå & sola ! ;D Ha en super lördag !

huset

publicerat i Allmänt;
   image1439

såhär kommer vårat hus se ut när det är färdigbyggt . Bilden är taget från " grannhuset " som redan är färdigt . Bilden är tagen från bilen så det är ju inte sådär jättebra kvalite & ser ni vädret ? Spöregn & blött ? Så var det samma dag som vi skulle åka hem . Fast det var tur att det var sista dagen & inte under veckan som vi var där.Jag har tänkt väldigt mycket under semestern på att jag vill nog flytta utomlands när jag blir äldre & då ska det bli till Spanien, jag vill jobba där & ha ett hus tillsammans med Wiggo såklart . Ja? jag ska nog tamme tusan ta & flytta dit sen om kanske några år måste gå ut skolan först & skaffa mig ett jobb.

Jag är super duper trött så ska bädda min säng & krypa ner där , man vet ju aldrig hur länge man får sova imorgon bitti . Jag kommer självklart med uppdateringar imorgon också men jag vet inte riktigt när , får se om det är fint väder då blir det bara till att steka ;D
GOD NATT !

puss&kram

Resan till spanien!

publicerat i Allmänt;
                                         

     

sådärja nu får det räcka här är iallafall några bilder . :)

God kväll!

publicerat i Allmänt;
Idag så hade det väl vart i fullgång. Jag åkte runt 14 & lämnade Wiggo hos sin farmor & sen så åkte jag hem sedan åkte vi & hämtade hästen & då red jag där i samma veva också sen hem igen & hämta Wiggo & nu har jag kommit hem & ätit mat :) Nu så ska jag bara ta de lugnt & så ska jag ladda upp lite bilder här också så ni får se men det blir inte förän min lilla busunge har somnat :P

Vad har ni gjort idag ?

Fasen!

publicerat i Allmänt;
Jag har ju en massa bilder som jag tänkte visa er men det går inte att snurra på dom så att dom blir raka eller vad man ska säga? utan dom är snea men jag tänkte att jag väntar med att slänga in dom ifall någon kan hjälpa mig med att fixa dom. Eller så får ni helt enkelt lägga huvudet på sne & glo haha! :P
Här är iallafall huset vi bodde i & lånade. Eftersom vårat inte är färdig byggt förns 2009 .

image1413

GOD MORGON ALLESAMMANS! ;D

publicerat i Allmänt;
Nu är jag tillbaka & hemma , skönt men endå väldigt tråkigt . Vi hade en helt underbar vecka med sol & värme.
Vi hade väl runt 25-28 grader varmt varje dag förutom igår när vi skulle åka hem då spöregnade det fast det gjorde ju inte oss så mycket :P Vi har mest legat & dragit oss i solen ( inte Wiggo såklart ) , vart på stranden & på kvällen så har vi alltid vart ute & ätit på restauranger av olika slag . HELT UNDERBART ! jag vill tacka min pappa som bjöd med oss hela famijen eftersom han fyllde 50år den 2 maj . <3 Ja, vad ska man mer säga ? Allt var underbart & vi mår finemang fast det är ju lite kallt här i Sverige haha! Flygresan gick jättebra fast jag var ju som sagt på helspänn hela tiden & jag är väldigt jobbig när jag flyger för jag frågar alltid " vad hände ? Varför gjorde dom sådär ? Vad säger dom? varför guppar det ? osv. " Usch jag önskar att jag var lite mindre rädd inte bara för just min skull utan för min omgivning också så de får slippa allt & att de orkar stå ut med mig ? det fattar jag inte! haha :)

Jag har självklart tagit massor av bilder men jag har inte riktigt tid att slänga in dom just nu men självklart så blir det under dagen när Wiggo sover sin eftermiddagslur .

Jag har saknat er måste jag säga !

Jag hann .

publicerat i Allmänt;
Jag hinner slänga in ett litet kort inlägg här. Vi åker runt kl 15 ( tror jag ) med planet från Nyköping & ska väl vara framme runt kl 19 tror jag att mamma sa. Vi har ju hyrt bil där nere så vi ska in åka någon jäkla galen taxi som tur är haha ! ;D Jag har som sagt kameran med mig .
Nej nu måste jag fortsätta packa ner det sista & så måste jag hinna färga mina ögonfransar också ? Hur jag ska hinna med det är väl en annan femma ! :P Jag hoppas ni kommer att ha det underbart & kommer tillbaka hit på fredag 9/4 ? då jag är hemma igen iallafall eller SKA vara hemma . HEJ DÅ IGEN SVERIGE & UNDERBARA NI!

image1412

Nu drar vi ;)