Not perfect .

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag suttit en lång tid i duschen & bara värmt mig , fryser så mycket nu när det är sånt skit väder.
Nej jag måste ta mig i kragen & börja plugga igen , haha usch!  Jag måste plugga för att få ge ut medicin det är därför & fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om :P Den första veckan jag jobbar så jobbar jag inte så jättelänge typ månd 8 - 11 torsdag 8-11 fredag 8-11 , lörd 7-11 sönd 7-11 det är inte alls många timmar men jag ska ju jobba över midsommar & då blir det lite extra cash ;) Under tiden jag jobbar så kommer förmodligen min mamma ha Wiggo & så min mormor erbjöd sig att gå ut med honom i vagnen i dom tre timmarna som jag jobbade första veckan så det löser sig :)
Ni som inte vet vart jag ska jobba så är det i Torshälla hemvård .


ingen är perfekt ,
men jag lååångt ifrån.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av C,:

Va kul att du fått ett jobb där :)

2:a kommentar, skriven , av Eva:

Jag förstår inte varför du måste framställa dig som att du är så dålig som det går att vara. Var stolt över att du har ett barn och att allting har gått så bra som det har... Visst har man saker som verkligen tynger ner, men man måste försöka ta nya tag. Du hade det dåligt med T och nu bor ni isär. Se det från den ljusa sidan. Prata inte dåligt om dig själv eller någon annan på din blogg för det ser inte alls bra ut. Försök få lite självförtroende tjejen!

3:e kommentar, skriven , av Melina:

svar:tack :)
ha en bra kväll

4:e kommentar, skriven , av jonna:

jo, naglarna märker man enorm skillnad på, men mitt hår är verkligen i riskzon och slitet osv, så jag har då märkt lite resultat :)

5:e kommentar, skriven , av emma:

Visst är det skönt att få veta att man ska jobba igen :) Kliar lite i fingrarna :P haha

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Vart ska du jobba?

Kommentera inlägget här :