fredag

publicerat i Allmänt;

Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa . jag anton & wiggo är här & ska äta lite & kolla på idol som jag såg att de börjar om 20 minuter :) nu har jag fått en till kommentar om att jag ska lägga ner bloggen & de tror jag att jag ska göra också , har aldrig tid & ingen dator så det blir ju lite svårt som sagt . Men om jag nu skulle få internet & en dator till lägenheten så ska jag börja blogga igen. Jag tror inte att jag raderar bloggen hela bloggen utan bara slutar skriva helt så behöver ingen gå in & störa sig på att jag aldrig uppdaterar.

Idag så har jag inte gjort mycket alls vart hemma faktiskt & sen kom min vän sandra till oss sen åkte vi till zero för att kolla på anton & micke som åkte inlines eller hur det nu stavas. Sen åkte vi direkt hit :)
En annan sak som hänt idag en STOR grej var att Wiggo tog 3 steg helt själv idag & jag är sååå stolt ;D min lilla
älskling <3

Nej strax börjar idol & jag kanske uppdaterar igen om jag nu skulle hinna eller få tid. Jag skulle ta med mig kameran eftersom jag har nya bilder på Wiggo men jag glömde den såklart hemma , nästa gång om det blir en nästa gång.

hej så länge!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Lägg ner

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ja lägg ner !

3:e kommentar, skriven , av Neo´s mamma !:

Snacka om att folk är avensjuka på dig du Haha. Patetiska människor dt finns alltså, vadå "lägg ner"?.... Bea skriver vell förfan, när&hur hon vill?:S sluta istället läsa och kolla hennes blogg dagligen, så slipper ni se att hon inte skrivit? Smaart va?.. Tror på dig Bea, hälsa Wiggo att han ska börja springa nu, nu är dt daags =) ! kram !

4:e kommentar, skriven , av Johanna:

Hej på dig, hoppas ni hade trevligt med er idolkväll. Ha en bra helg!!

Kommentera inlägget här :