Onsdag

publicerat i Allmänt;
Postat av:

anton har väl inget jäkla jobb som du skriver hela tiden han praktiserar ju!

Svar : - självklart var personen anonym som alltid ;D Nej han har inget JÄKLA jobb han praktiserar men va fan spelar de för roll om jag skriver att han åker till jobbet ? Det är ju jobb fast utan betalt eller ? Shit vad folk har problem ! Och han ska JOBBA torsdag & fredag.

Åh !
Snart ska jag iväg till skolan börjar 12.30 idag & så är det årkurs 9 dagen så ska göra en massa lekar & hejsan hoppsan! Sen så efter det så ska jag hämta Wiggo sedan ska ha till badhuset med Tobbe sa han, det blir väl säkert bra.
Jag vet inte vad jag ska göra under tiden jag inte har Wiggo kanske träffa Sandra ? plugga ? Hm, jag får väl se!
Och det är många som har frågat ifall Wiggo kan gå än men det kan han inte göra han ställer sig upp men sedan när jag kommer på att han står själv utan att hålla i sig så trillar han MEN han har faktiskt tagit ett steg. :) min lilla älskling <3

Nej, nu ska jag åka till skolan . Ha det fint , sitter på min mammas & pappas jobb & skriver så ni inte tror att jag fått internet hemma för det har jag inte. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Kan du inte kolla deras ip adress? de är ju aldrig så anonyma som de tror.. det ska ju gå att kolla upp dom :)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

så gör melwin med, ställer sig upp & när han kommer på att han ståd så trillar han lull :D

3:e kommentar, skriven , av Linda:

Jag säger också att jag jobbar när jag har praktik. Det är samma sak, precis som du skrev, fast man inte får betalt. Hoppas allt är bra med dig och Wiggo! :)

4:e kommentar, skriven , av Nope:

Omöjligt att spåra exakt person men du kan ju iaf se internet leverantör samt ungefär vart personen bor. T.ex. Glömsta, slagsta, tunavallen osv.

Kommentera inlägget här :