Fredag

publicerat i Allmänt;

hejsan! ;D
Idag är jag ledig ifrån skolan så jag har vart med Wiggo hos sin dagmamma för att skola in honom. Han går hos en dagmamma i nyfors rätt nära mig så det är ju toppen.
Efter det somna han så jag passade på att gå & sola så det gjorde jag sen åkte jag hem duscha & nu sitter jag på mammas jobb Wiggo sover fortfarande , han ska ta spruta idag 1 års sprutan. Men nu måste jag faktiskt gå & väcka min plutt så han får lite mat innan vi ska gå :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sandra:

det kanske är min pojkväns mamma som är hans dagmamma? hon arbetar och bor i nyfors. vad heter hon? :)

2:a kommentar, skriven , av Kl.:

vad heter dagmamman? Jag vet en dagmamma i nyfors som är väldigt dålig! Både med att ta hand om barnen och om att informera föräldrar osv..

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

modekoll på nätet

4:e kommentar, skriven , av lollo:

Krogen igen sen när jag kommer hem från turkiet, eller vad säger du gumman:D ? <3

5:e kommentar, skriven , av sex4life:

Hey! Ta gärna en titt in hos oss också.. =)

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Finns det inga bilder på Wiggo? man vet ju knappt hur han ser ut nu? :) och går han? dom flesta börjar ju gå när dom är 1. Och pratar han?

7:e kommentar, skriven , av en sån där "ung mamma":

Det är väl ändå väldigt individuellt när barnen börjar gå, man kan inte säga att "dom flesta går när dom är 1". Tycker jag ^^

8:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag följer din vardag dag för dag. Och njuter av att läsa hur bra det går för dig som ung mamma med en sån söt lite pojke! :)



Jag känner också en del personer som du gör, en del personen som du nyligen har tagit upp kontakten med. Och vill bara säga till dig, var försiktig, vissa är inte dom man tror dom är! Vissa är bara helt speciella och duktiga på att prata!



Ta hand om dig! :)

Kommentera inlägget här :