God kväll !

publicerat i Allmänt;
Här sitter jag & väntar på att Anton ska komma tillbaka han skjutsar min syster in till stan. Sen ska han duscha & greja sen ska vi iväg till Oscar & vara där ikväll , blir nog riktigt trevligt :) Idag då? Inte mycket alls hade knappt någon skola . Efter skolan åkte jag ner på stan lämnade mitt deklarationspapper & sedan hem till Rebecka sen hem till mamma & pappa. Wiggo och jag gick ut en stund & gungade medans Anton höll på & fixade fiskespö. Ja, sen var det i stortsätt dags för mat så har precis ätit då & lagt min lilla älskling i sängen & jag tror faktiskt att han sover för det är väldigt tyst .
Som sagt har ställt frågan en gång & ställer den nu igen. " Vad ska ni göra ikväll ? "


Valborg.

publicerat i Allmänt;
Idag är det valborg & jag ska hem till en kompis vi ska grilla & bara ta de lugnt , vad jag har hört än så längre iallafall :)
Jag vet inte om Wiggo följer med eller inte , utan det får jag prata med min mamma om Wiggos pappa lär ju inte ta honom iaf :P Idag har jag vart i skolan i en halv timme på morgonen sen fick vi sluta , visst känns det nödvändigt att gå dit då? haha not ! Har inte haft tid att skriva i min blogg eftersom skolan börjat nu & det är massa prov hit & dit så har jag inte haft tid , men nu är helgen här & den är låång så here we go!
Vad ska ni hitta på ikväll då ?

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag i bilen på väg hem ifrån norrköping har ju vart på speedway , smederna vann ;D woho!
Rebecka har försökt lärt mig lite om speedway o jag tror jag fattar lite grann iallafall. Men men, ett tag kvar tills man är hemma ´kommer inte skriva mer ikvälll utan vi får höras mer imorgon.

min randiga tröja på bilden är ifrån gina tricot någon fråga :)

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Idag har jag vart i skolan som vanligt. Och ikväll ska jag på speedway så kommer inte att kunna uppdatera här lika mycket fast det har inte blivit mycket uppdatering på sista tiden & ursäkta för det ! Lovar att jag ska bli bättre på det .
Men tänkte slänga in en dagens outfit bild iallafall .


Måndagkväll'

publicerat i Allmänt;

Idag har jag vart i skolan och det var inte det roligaste att komma tillbaka till en massa håltimmar men men jag led igenom det. Efter skolan åkte jag hem packade ihop mina saker o åkte till tuna park med mamma, syster o wiggo. sen så åkte jag hem hit har suttit o pluggat hela kvällen nu är jag äntligen klar med det mesta. Men nu måste jag istället hoppa in i duschen , ppuuuuh vad stressigt !

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Har inte haft möjlighet att skriva o orken har inte heller funnits där. Igår så var vi ju som sagt på O'learys och kollade på speedway o drack lite , sen drog vi vidare till Time out satt där o drack lite sen hände lite saker under kvällen så jag sov hemma hos Rebecka på landet. Mamma hämtade mig där i morse o skjutsade hem mig till lägenheten där var Anton så vi pratade lite grann o sen gick vi ut hans kompis kom o jag låg på en filt på gräsmattan o solade, sen så har vi bara tagit de lugnt. Mamma kom o hämtade lite sängar o sånt som vi hade i förrådet i stan som vi har  í min stuga nu här hemma så vi har plockat ihop det nu & de blev jättefint. Ikväll ska vi sova där ute , Wiggo försöker redan sova & han sover nog också skulle jag tro han sover här inne i det stora huset nu så länge sen bär jag över honom.´..




 en bild från igår

Hemma!

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma & väntar på att Rebecka ska höra av sig så ska jag åka & hämta henne hos hennes syster.
Sen så ska vi börja fixa iordning oss lite grann & sedan dricka lite. Sen blir det utgång som sagt , jag vet inte riktigt när det slutar så vi vet inte vad vi ska hitta på efteråt det visar sig sen :)
Sitter här själv Anton åkte nyss iväg till sin kompis igen....

aja , är inte på världens bästa humör just nu så ska kila min  väg!

Landet.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma på landet & har precis duschat snart så ska vi grilla lite korv & äta , mycket mysigt & gott :)
Och det som är ett stort plus är att vädret är helt underbart . Kan ju inte bli bättre en sån här vårdag. Som sagt ska äta snart & sedan ta det lugnt en stund sen så ska jag åka in till lägenheten & börja fixa mig lite för ikväll eftersom vi har bokat bord så ska vi vara där kl 7 då måste jag börja i tid. :) Har inte vart ute på över en månad så känns skit kul att gå ut nu. Även om det inte är " dansa dansa " ställe så är det ju bara kul att få umgås med vännerna liksom.
Ja , som vanligt glömde jag kameran jag har tydligen inte huvudet med mig varje dag :P

Jag ska slänga upp lite bilder sen också på vad ? det vet jag inte än..

Ha det toppen!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Igår kväll så åkte jag & Rebecka hem till Maria ( en kompis till Rebecka & hennes syster ) vi satt där & drack pepsi & pratade en massa skit , väldigt trevligt. Sen åkte vi hem till Bella med Max där satt vi också & pratade liten stund med henne sen åkte vi hem , Rebecka lämnade mig här & jag gick & la mig. Nu är jag vaken & ska snart åka hem till mamma & pappa hade jag tänk ska sola & kanske rida lite om jag orkar , jag är jättetrött !
Men jag tror nog att kameran får följa med ut iallafall & ikväll så ska vi ju ut till O'learys ! dricka lite & kolla på speedway det blir nog trevligt :)
men nu ska jag kila , hoppas ni får en bra lördag . jag ska försöka uppdatera så mycket som jag kan.

God kväll.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag i lägenheten igen har precis vart hemma hos mamma & pappa vart där & ätit , jag & anton...
Sen åkte vi in till stan lämna anton hemma i lägenheten så han kunde hämta sin bil sen åkte han hem till matte & skulle skruva bil. Jag väntar på att Rebecka ska komma vet inte vad vi ska göra men någonting hittar vi väl alltid på :)
Ja det blev lite köp iaf på tuna park för vi åkte tillbaka dit, så det blev ett linne & ett par örhängen .
Ja nej nu ska kila , hoppas ni får en trevlig fredagskväll !

jag saknar dig min älskade son. <3

Sen eftermiddag.

publicerat i Allmänt;
Jag hämtade upp Rebecka i skolan & sedan åkte vi hit en stund innan det var dags att hämta Wiggo & så åkte vi och lämnade honom hemma hos Tobbe sen drog vi till tuna park , men jag hade inte min bankkort med mig det hade Anton så han kom med det efter ett tag , men jag köpte aldrig något. Rebecka la däremot undan ett jättesöt student klänning.
Sen skjutsa jag henne för att hon ska hämta bilen så jag åkte hem under tiden så nu sitter jag här. Väntar på att hon ska komma hit , sen ska vi åkte ut till mamma & pappa för att grilla. mumsigt värre !
hm, ja nej det är väl det enda som hänt. Hon som skulle komma & rida imorgon kommer inte för hon skulle iväg så det är en annan tjej som har skickat mail o frågat lite så vi får väl se vad hon säger :)

Hemma & storstädning.

publicerat i Allmänt;

Jag fick sluta tidigare idag & jag fick tusen tals kramar & jättefina bilder som jag kollade på när jag kom hem, höll på att börja gråta så himla söta :)
Men nu är det dags för stor städning sen ska jag lägga upp lite bilder, 

Lunch .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag lunch & är hemma tog mig en liten rast. När jag kom tillbaka till klassen idag satt alla barnen & rita teckningar till mig som dom ska göra till en bok, gulligt va ? :)
När jag kom i korridoren skrek dom " BEA DU FÅR INTE KOLLA PÅ BORDEN NÄR DU KOMMER IN UTAN DU MÅSTE KOLLA UPP I TAKET. " haha , så söta !  Tänkte ta en bild sen på boken så ni får se vilket konstverk dom har gjort.
Ja, idag då ? Har planerat att jag ska städa iaf & så frågade Bästa vän igår om vi kunde gå på tuna park en stund & det ska vi nog göra om hon nu inte ändrat sig . :) Så ser min dag ut idag iallafall & jag vet inte riktigt vad som händer ikväll men inget festande iaf för imorgon så ska jag ut på Olearys ( eller hur det stavas ) & dricka lite + kolla på speedway , det blir jag , Rebecka, Jonte , Micke ( jontes pappa ) & så kanske Anton om han inte ska göra annat.
Imorgon kommer också en tjej som ska provrida Mirre & se ifall hon ska vara medryttare på henne eller inte , jag hoppas det funkar !
Ja nog pratat idag ska jag försöka ta med mig min kamera & bli bättre på att uppdatera med lite bilder ,eller vad tycker ni ?


Sista dagen på praktiken.

publicerat i Allmänt;
Har precis vart i skolan & gjort provet det gick väl sådär . Nu är jag hemma ska snart gå till pratiken idag är det min sista dag där & även om det är jobbigt ibland så tror jag faktiskt att jag kommer att saknar det. Efter praktiken så ska jag hem försöker diska upp lite här hemma sen blir det storstädning under dagen. Och Wiggo ska till Tobbe den här helgen så han skulle hämta honom runt 15.30 har jag sagt men sen vet man ju aldrig. Inget att lita på direkt !
Jag hoppas ni får en skitbra dag i detta underbara väder också .

Godnatt!

publicerat i Allmänt;
Gick & la mig höll på att somna precis då kom anton o hans kompis in så anton väckte mig nu kan jag tyvärr inte somna om så sitter uppe o kollar på en dålig film muminens återkomst . hm, fattar mig inte riktigt på det .
imorgon är det nationella proven i engelska så önska mig lycka till.

god natt !

Torsdagskväll .

publicerat i Allmänt;
Min tröja är köpt ifrån Gina tricot.

God kväll ! blev ingen åktur till landet idag utan jag & wiggo var ute & åkte lite överallt .
Sen när vi kom hem så satt Anton vid datorn & pluggade. Jag & Wiggo hoppade in i duschen & han fick duscha själv & hålla i slangen så han sprutade i sitt ansikte & han as garva haha så söt ! Sen så har jag plockat undan här hemma, fixat tvätten & slängt i mera tvätt också. Sedan kom Rebecka hit & hon är fortfarande kvar. Sen kom min kusin Frida som lånade lite kläder av mig som hon ska ha på lördag ( hon skulle festa eller nåt :P ) så jag passade på att sno två tröjor utav henne :) <3 Sedan skickade jag iväg Anton till att köpa mat så han åkte till corner för jag orkade inte ställa mig & laga mat. Men men nu ska jag ut & röka wiggo sover .

...

publicerat i Allmänt;
man känner sig inte välkommen någonstans ...

hemma igen.

publicerat i Allmänt;

Ont i huvudet & halsen , tog precis en tablett & hoppas på att det går över snart .
Ska snart byta om & sedan åker jag ut till mamma & pappa med Wiggo eftersom Anton inte ska vara hemma så är det väl bäst att jag åker ut dit & får lite sällskap. Har inget annat att göra ändå & ingen har hört av sig så. ( jag är mobbad :P )

Jag varken syns eller hörs längre för dig har jag märkt & låtsas som ingenting går bra , men tyvärr så funkar det inte i längden. Dags att ta en tankeställare kanske?

Jag tar med mig kameran ut till mamma också så kanske tar ett par bilder & slänger in senare ikväll .
Jag hoppas ni har haft en super bra dag i detta fina varma vår väder :D

Torsdag - näst sista dagen

publicerat i Allmänt;
är hemma på lunch som vanligt & jag orkade pallra mig iväg till pratiken trotts feber igår kväll , idag mår jag dock bättre :)
än så länge har det inte hänt så mycket , barnen var på teater på skolan & jag fick då istället plasta in lite fina bilder som dom gjort till sitt arbete om universum. Jag är så snäll & duktig :)
Vet ni en till bra sak jag har gjort ? JAG HAR HITTAT KAMERA SLADDEN , WOHO ;D
äntligen ska ni få se lite bilder , men jag börjar med att slänga in dagens enkla outfit .


god natt.

publicerat i Allmänt;
jag ska lägga mig snart , jag har fått lite feber :( ska ta en tablett o hoppa ner i sängen.
god natt <3

Ett besök.

publicerat i Allmänt;


Nu är jag & Wiggo hemma igen vi har vart hos min mamma & pappa hälsat på . Jag passade på att sola & platta håret vilket jag inte hinner på morgonen . Wiggo fick sig en flaska välling & så somnade han direkt, så skönt säger jag!
Jaha, vad ska man hitta på nu då? ingenting antar jag . Har precis diskat upp den super stora berget av disk så nu är det rent & fint i köket , man tackar för det !  Ja , nej men anton är ju inte hemma så har inget sällskap fast jag börjar bli van han är alltid ute & åker så jag har vant mig. Vad gör ni då ? =)

försäkringskassansfiende.

publicerat i Allmänt;
usch, vad jag hatar försäkringskassan dom är så jävla dumma i huvudet & jag är så jävla arg... ursäkta ordspråket.
Men jag skickade in mitt bostadsbidrag i mars & jag har ringt en gång & frågat vart det har tagit vägen & de sa att de höll på att " utreda " det . Sen nu ringde jag igen.

Jag: - tänkte fråga lite om mitt bostadsbidrag, ringt en gång tidigare men det verkar inte hända så mycket.
tanten: - nej det tar ju upp till 8-9 veckor så du får väl det i slutet av maj eller början av juni .
jag: - och ni skyndar inte ens på när jag ringer & klagar eller att det är kris?
tanten: - nej de gör vi inte.
jag : - nejdå är ni ju inte till så mycket hjälp..

åh, vad sur jag blir ! så jävla sega , man måste ju fan vara ute ett år innan man ska ha något ifrån försäkringskassan om man nu ska få det i tid ... .

22/4 Onsdag

publicerat i Allmänt;
Praktik som vanligt & det gick bra.
Idag mår jag som vanligt hängig i kroppen & ont i halsen , tog en tablett när jag var på lunch så nu mår jag väl lite bättre iallafall. Wiggo är hos dagmamman & det har gått jättebra hos henne Wiggo har en tjejkompis som är i samma ålder som honom & han går runt & kramar henne hela tiden, igår när jag hämtade honom så kramade han henne så hårt att båda trillade omkull , haha dom är så söta ni ska bara se :)

" Den perfekta killen.... Det är killen som säger " älskling " till dig och inte " sexy " när ni avslutat erat samtal.
Det är han som stannar uppe för att se hur du sover och kysser dig på pannan. Det är han som vill visa upp dig när du vaknar på morgonen utan smink & rufsigt hår. Han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är över att du är hans. Han som säger till sina vänner " hon är den rätta för mig " .

ja, om det ändå vore så skulle jag vara lycklig !

jag måste säga god natt.

publicerat i Allmänt;
Nu säger god natt . Jag kollar på film på transformers hm inte riktigt min typ av film men anton ville se den så varför inte.
Ja, nej nu ska jag dricka mig ett till glas c-vitamin sen blir det till att ligga i sängen. Jag måste leta efter min kamera sladd imorgon den kan ju inte bara försvinna sådär , vore ju helt skumt .

Då får vi höras imorgon då , efter min praktik eller på lunchen. :)

Gokväll'

publicerat i Allmänt;
Nu har vi ätit ris & korvstroganoff de tyckte Wiggo var jättegott , efter maten så var det bollibompa som vi kollade på. Och när Wiggo hör att de säger bollibompa på Tvn så tittar han på mig & ler sen säger han " BOOMPA " . haha så jäkla söt ! :) Nu ligger han i sängen har precis ätit en flaska välling men han somnar inte utan han ligger mest & pratar med sig själv. Jag skulle behöva duscha håret det ser förjävligt ut rent ut sagt men får väl se om jag hinner det beror helt på när han somnar den där lille skitungen. Anton åkte nyss iväg han skulle hem till sin kompis & jag vet inte riktigt vad dom skulle göra men men ...
Jag måste verkligen leta efter min kamera sladd också vill slänga upp lite bilder här på bloggen .Så blir det ju mycket roligare :)
Sen har jag en fråga till er läsare ...
- vill ni ha en frågestund ? Ja eller nej ?

är det bara några få som är intresserade av att fråga något så skippar jag det men är det ett par stycken så kör vi en frågestund isf :)

Sjuk ?

publicerat i Allmänt;
Många undrar varför jag praktiserar på en skola när jag går omvårdnadsprogrammet. Så nu tänkte jag berätta . I ettan så praktiserade jag på ett äldreboende & nu i tvåan så har jag en kurs som heter socialt behandlingsarbete & där kan man praktisera på en skola & se hur det är socialt om man säger så. I trean sen så kommer jag gå en kurs som heter sjukvård då kommer jag vara på sjukhuset eller någonannanstans . Så ligger läget till :)

Jag mår fortfarande lite halvt dåligt , anton gjorde iordning lite milkeshake till mig eftersom jag har ont i halsen så det var gulligt av honom. Sen har jag legat i soffan i stortsätt hela tiden sen jag kom hem. Nu ska jag ta mig ett glas c-vitamin & hoppas på att det inte blir värre än vad det redan är. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk absolut inte! Måste vara i skolan varje dag när jag börjar nästa vecka , måste vara på praktiken varje dag nu denna vecka . MEN det jag är rädd för mest är att om jag blir sjuk så kanske jag smittar min lilla älskling igen & det är något jag absolut inte vill <3

Men nu så ska jag åka & hämta min bästa vän :) Vi hörs senare !

21/4 tisdag.

publicerat i Allmänt;
Praktik som vanligt. ni som inte vet så praktiserar jag på en lågstadieskola i en klass 2 .

Tror jag börjar bli sjuk har ont i halsen, fryser & känner mig hängig skulle iofs inte förvåna mig om jag blev det så pass mycket sjuk Wiggo har vart utan att jag ens fått en symtom men nu verkar de komma. Så typiskt att de kommer nu sista veckan på praktiken & så börjar skolan igen vilken jag måste vara i också. ååh ! Ja jag har diskat nu & dammsugit också såg förjävligt ut nej men de såg inte bra ut & jag är så himla pedant här hemma allt ska vara rent & snyggt ! ( man blir så när man flyttar hemifrån ) .

nej ska lägga mig i soffan nu , vila kroppen värker för fullt. är allt bra med er då?=)

God natt'

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag snart gå & lägga mig  , men konstigt nog är jag faktiskt inte trött men jag måste tänka på att det är en dag imorgon också & det är ju praktik. Hoppas ni har haft en bra dag :)

........

publicerat i Allmänt;
kärlekens tragedi heter inte döden , den heter inte skilsmässa - den heter likgiltighet.

måndagskväll '

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma i soffan & tar det lugnt Wiggo ligger nu i sängen & försöker sova , får väl se hur det går med den saken. Igår somnade han jättesent & vakna tidigt på morgonen & han sov bara i 1 ½ timme hos dagmamman vet inte riktigt vad det är med honom nu för han sover jättedåligt & gnäller , kanske fler tänder på G ?
Jag, Wiggo & Rebecka har vart i lekparken med Wiggo & som vanligt så tror nog jag att jag & Rebecka skrattar mer än vad Wiggo gör :P som sagt är hemma, wiggo försöker sova, jag har diskat & nu väntar jag bara på att Wiggo ska somna så jag kan hoppa in i duschen sen är det lite tvättdags också puuh måste plugga också :/

nu ska jag kila ! vi hörs nog senare .. ska se om jag hittar kamera sladden också så kan jag lägga in lite bilder.

20/4 måndag

publicerat i Allmänt;
Som vanligt har jag praktik & är på lunch detta är min sista vecka på praktiken sedan är det dags för skola igen.
På fredag så har jag nationella proven i engelska så jag hoppas verkligen att det går bra så slipper jag tänka på det.
Jaha i helgen då? i fredags så var jag & Rebecka chaför till hennes syster vi skjutsa dom till strängnäs & sen hämta vi dom också senare på kvällen / natten. I lördags så var jag hemma hos Rebecka hela dagen & wiggo var såklart med också vi åkte hem runt kl 22 till lägenheten satte på en film & sen somna jag runt kl 12 . Igår så var jag på kalas hos mina kusiner & sen hem till mamma & pappa var där en stund sen åkte jag & wiggo hem då kom Rebecka & hjälpte till också, hon är världens bästa alltid finns hon där <3


jag är så himla nere , känner mig så sjukt ensam fast jag har en massa värdefulla människor runt omkring mig . Men det spelar ingen roll känns det som för jag känner mig endå ensam med den här skiten som hänt. Jag känner mig ensam , oälskad & bortglömd av en viss person, jag finns bara där ibland när de själv passar. Jag vill inte vara den personen , som bara " finns där ibland " jag vill bara en person som du ger kärlek till & vill vara med .Jag vill känna mig mig uppskattad men det gör jag inte utan jag känner mig bara som en påseskit.

Fredag'

publicerat i Allmänt;
äntligen fredag!
idag är det praktik som vanligt har precis vart & ätit med barnen nu så har jag rast så gick hem.
Tänkte slänga upp dagens outfit för igår & idag men det verkar inte som de blir så för jag hittar inte sladden till min kamera , ska leta lite till & se om jag hittar den annnars ligger den väl hemma hos mamma & pappa.
Ja annars så slänger jag in dom lite senare :)
Fint väder idag faktiskt solen tittar fram lite fint sådär men de blåser faktiskt lite så det är ju inte sådär jättevarmt som det var under påskhelgen. 
Wiggo mår bättre men är fortfarande lite små gnällig men det är iaf på bättringsvägen , min älskling <3

nej ska leta efter min sladd får se om jag hittar den då ;P

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Praktik idag igen och det gick bra . Gick hem direkt och efter en stund kom Rebecka & Jonte förbi en snabbis sedan skulle de vidare , Wiggo kom hem och de gjorde Anton också + hans två kompisar.
Vi låg i soffan & kollade på TV alla 3 var helt slut ( jag , wiggo & anton alltså ) sen kom mamma hämtade Wiggo åkte hem till dom , jag & anton åkte iväg för att han ska fixa sin bil på lördag sen åkte vi ut till mamma & pappa där mötes jag av en liten underbar glad kille som låg & busade med sin mormor. Sen så busade han & jag tillsamans , nu ligger han isängen försöker sova men han verkar inte vilja de han ligger mest & sjunger lite.
Tror iaf att han är piggare nu än igår så jag hoppas det är på bättringsvägen. Imorgon är det fredag tack, jag är så trött & helt slut så jag ska bara ta de lugnt & vara med Rebecka såklart :)

nej ska plugga vidare nu , tjaao  !

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Sådär nu kan jag blogga ett inlägg innan det är dags för att plugga.
Idag så har jag vart på praktiken fram till kl 13 fick sluta en timme tidigare . Efter det gick jag hem , diska , tvätta & städade lite grann sen kom Rebecka förbi snackade lite & så var hon så gullig att hon skjutsade mig till skolan runt kl 15 då jag hade lektion. Vi fick sluta tidigare från lektionen också en hela 40 minuter tror jag , tjohej!
Anton kom & hämtade mig & min gamla klasskamrat Sandra så åkte vi hem till lägenheten sen gick Sandra hem till sig eller ja sin pojkvän då .Hmm ja så åker jag hem till mamma & pappa när jag kommer hem så möts jag av en gnällig son & min mamma säger att han har 40 graders feber ( inte igen tänkte jag ) han var ju nyss sjuk? stackars lilla kille <3 han är verkligen lik sin mor när det gäller sånt där jag var väldigt ofta sjuk när jag var liten också. Hoppas han blir frisk snart bara massa sjuk hela tiden !

Ja nu sitter jag här har precis duschat & ska som sagt plugga snart tror jag (?) eller så gör jag det imorgon istället , fan vad lat jag är. Hoppas ni har haft en bra onsdag iaf . :)

kväller'

publicerat i Allmänt;
Nu har Rebecka & Jonte åkt hem . Jag väntar fortfarande på att Anton ska komma hem han skulle till akuten eftersom han har blivit biten av en hund , stackarn <3 Och han vet inte riktigt om han har tagit stelkrampssprutan eller vad det nu heter. Jaja, själv så väntar jag på att min syster ska duscha klart så jag kan hoppa in vill bli klar så jag kan krypa ner i sängen NU är himla trött faktiskt.
Imorgon är det praktik igen & sedan är det skolan kl 15 till kl 17 känner inget sug direkt men jag måste gå dit & fixa lite saker också. Jag vet däremot inte om jag hinner blogga men vi får väl se & det lär ni märka också .




God natt från en sliten & trött Beatrice .

jagälskarerminakillar <3

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
En vanlig dag idag & det har vart praktik , det gick bra!
efter praktiken kom Rebecka hem till mig så vi åkte tillsammans & hämtade Wiggo från dagmamman han låg & sov när vi kom & hade sovit i  3 timmar helt otroligt . Vi åkte hem & då kom anton & jonte vi satt & kollade på TV en stund sedan kom mamma & hämtade Wiggo eftersom jag inte har någon barnstol i bilen jag åker. Sen så åkte jag hem till Rebecka upptäckte att jag glömt mobilen i stan åkte tillbaka hem & sedan köpte vi olja till Rebeckas bil tillbaka till Rebecka sen & sedan åkte jag hem hit till landet . Fram & tillbaka :)
jag har precis lagat mat & lagt Wiggo så nu hoppas jag att han somnar snart .
Rebecka & jonte är på väg hit  sedan blir det läggdags i tid men först en dusch. får se om jag hinner skriva mer idag är jättetrött..

berätta vad ni har gjort :)

plugghäst .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag hämtat min dator + skolsakerna i stan , jag har gjort klart ett arbete men håller just nu på med det andra men jag tog en liten pause vet inte riktigt vad jag ska skriva . Jag ska göra ett fördjupningsarbete i Akupunktur.
Och det ska vara inlämnat i Maj men det känns som det är lika bra att jag gör det på en gång så jag har det klart , som sagt vill inte ha något hängandes över mig direkt. Snart är det lunchtime också det blir våfflor , smaskens!

nej nu ska jag fortsätta med min pluggande. ses sen!

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Sista lediga dagen. Och jag känner ångest jag vill helst ha en veckas ledighet till, jag vill inte börja skolan igen, jag orkar inte gå ut på praktiken. Puuh men jag måste!

Igår så var vi hemma hela dagen förutom på kvällen då åkte vi till Torshälla till Jonte ( rebeckas pojkvän ) där spelade vi spel med hela familjen & hade det mycket trevligt. Wiggo sov när vi åkte mamma & pappa var såklart hemma, vi åkte hem tidigt eftersom mamma ringde mig & sa att Wiggo var jätte ledsen & hade svårt att sova. Idag då ? Mamma gick ut med Lisa ( hunden ) & Wiggo i vagnen så han kunde somna han var övertrött . Anton sitter & kollar på Scobii Doo ( eller hur det stavas :P ) Inga planer just nu förutom att vi kanske ska kolla på film ikväll med Rebecka & Jonte men inte försent för jag måste lägga mig i tid jag är död. Jag måste plugga också så funderar på att åka hem & hämta datorn + mina skolsaker , jag har lite uppsatser jag vill göra klart & lämna in tidigare så jag slipper ha det över mig.
Ja så ser min dag ut just nu . Vad ska ni göra ?

Fick supersöt kommentar av Jennifer & jag säger bara tusen tack det värmde <3

Söndag'

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag så vaknade vi kl 9.15 för att vara exakt.
Igår så gjorde vi inget speciellt var hemma & moffa chips & dipp mycket gott sedan kollade vi på TV & en rysare jag kan inte kolla på såna där så jag gick & la mig sen när Anton gick & la sig så skulle han berätta för mig hur filmen slutade vi somnade kl 1.30 ungefär. Idag då ? Ja pappa & anton är ute & målar jag sitter här för jag fryser det är sol men blåser rätt bra faktiskt , typiskt jag som trodde att det skulle bli lika fint idag som igår.
Wiggo ? han är fortfarande hos Tobbe skickade sms nyss men inget svar jag vet inte om han kommer hem idag eller imorgon skulle vara bra att veta. Jag saknar honom <3
Rebecka skickade ett sms nyss & fråga om vi skulle hitta på något sen & det ska vi med vad ? det vet vi inte än. Ja så ser min dag ut just nu , min mormor & morbror & moster kommer ut hit i eftermiddag trevligt :)

Skorna som jag vill sälja är det storlek 36 på det glömde jag att skriva :)

Lördag'

publicerat i Allmänt;
God dag! :)
Lördag idag då . Vi vaknade runt klockan halv 11 tror jag. Sedan gick vi ut direkt satte på mig bikinin & solade,  har gjort det hela dagen väldigt skönt men jag har bränt mig :P  sedan bar det in till stan träffade Rebecka på vägen in & sedan åkte jag & anton med mamma & handlade mat & lite sånt. Nu sitter jag här funderar på att gå upp till stallet & rida men vet inte riktigt om orken finns där just idag. Får se hur det blir . Ikväll så ska vi grilla & äta gott , godis & chips blir det också ;D Alla ska ju ut typ så jag blir väl bara hemma .
Vad har ni gjort idag eller ska göra ?

Det är ingen som är intresserad av att köpa ett par svarta lacost skor ? använda ett få tal gånger bara. Isåfall är det bara att säga till hade tänkt mig runt 300 kr ,

Fredagkväll'

publicerat i Allmänt;
Nu så är vi hemma igen. Wiggo är hos Tobbe & jag saknar min plutt redan , kom hem <3
Jag & Anton är hemma hos mamma & pappa vi har grillat & ätit gott , mysigt värre! Sen åkte vi till Rebecka & Jonte träffade dom & kollade en snabbis på TV sen åkte vi till antons bror träffade honom & sedan träffade vi antons kompis Matte också. Nu sitter vi hemma & kollar på singing bee sen så blir det väl något annat roligt att kolla på hoppas jag!
Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra ? jag vill göra något så att dagarna går snabbt så att min plutt kommer hem & jag vill bara krama honom NU NU NU !
aja, ..

Som de flesta såg så söker jag en medryttare till min lilla c-ponny , skriv ett mail istället för att ställa frågor på bloggen det blir lättare då för mig! :) tack!


nej det har vart dålig uppdatering här , jag vet det . MEN det är så himla fint väder ute & då vill jag inte sitta inne på bloggen faktiskt.. Aja, får se om det blir mer uppdatering imorgon igen. GOD NATT <3

Medryttare sökes.

publicerat i Allmänt;



Jag söker en medryttare till min c-ponny . Hon är 135 cm hög . Väldigt snäll , men kan vara stark & envis så behövs en liten tuff ryttare. Hon är tävlad LB i hoppning men tränad LA  . I dressyr så är hon tävlad i LA .
Hon är inte fullt igång men jag håller på att sätta igång henne nu . Hon ska stå hemma här på gården som ligger 1,5 mil utanför Eskilstuna.

Hör av er om ni är intresserade & berätta lite om er själva + telefon nr så ringer jag upp ifall det låter intressant .
[email protected]

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Hallå!
Igår kväll så var jag & Anton hemma hos Rebecka & Jonte & spelade spel haha det var skit kul måste jag säga. tack <3
Idag så vaknade jag 6.20 av en liten kille sedan runt halv 8 så gick jag & la mig igen & sov till kl 9 sen var det dags att gå upp. Jag har vart i stallet & ridit idag igen , var där igår också . Börjar äntligen komma igång igen ,tack för det !
Nu ska Wiggo sova middag & jag ska sätta mig i solen ett tag senare ska Wiggo hem till Tobbe.
Aja , nej ha det fint !

torsdag

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag & Rebecka hemma hos mig har vart på en promenad i det regniga vädret inte fullt så kul men motion fick man. Igår så var vi hemma hos mamma & pappa på landet där vi red & det gick också bra bara lite träningsvärk :P
Idag så ska vi vara hemma hos Rebecka & spela spel så det ska bli trevligt :)

nej nu ska jag kila igen orkar inte blogga faktiskt. .

Natti natti.

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag snart dra mig till sängen. Vi hörs säkert imorgon igen .

God natt <3

kväller'

publicerat i Allmänt;

Vi är hemma i lägenheten igen eller har vart det ett tag nu. På vägen hem åkte vi hem till Rebecka & hälsade på en snabbis sen åkte vi hem satt oss framför TV & här sitter jag (!) anton åkte iväg & skulle köpa coca cola vilket inte jag ville eftersom jag försöker gå ner i vikt & är typ beroende utav coca cola så vill jag inte ens se en sådan flaska.
Imorgon då? ska sova ut så länge jag kan min älskling är hos sin mormor & han ska iväg till dagmamma imorgon så min mor skjutsar honom dit så jag får lite sov morgon , tack! <3 ska jag vara ärlig så är jag helt slut , jävligt trött känns som jag inte sovit på flera dagar men inte konstigt eftersom jag ligger & hostar i stortsätt hela nätterna.
Hoppas det blir bättre snart . Wiggo är iaf i stortsätt frisk nu , snart fri ifrån alla mediciner också så skönt !
Ja imorgon var det som sagt ska ta sovmorgon en liten stund längre än vad jag brukar kanske runt kl 10 sen ska jag städa & sedan ifall det är sol ute så ska jag bara slänga mig ut & ta mig en lång promenad & få lite färg i ansiktet. Sedan kanske jag ska träffa Rebecka också, ja vi får se hur det blir & hur min dag kommer se ut det märker ni imorgon..

nu så ska jag kolla klart på house , någon mer som kollar på det ?

lägenheten.

publicerat i Allmänt;

Jag & wiggo är hemma vi har damsugit & fixat lite här. Nu väntar vi på att Anton ska komma & hämta upp oss sen bär de ut till landet där ska jag sola & hjälpa mamma lite & städa kanske? Sen så ska vi åka förbi Rebecka på vägen hem o hälsa på. :) Imorgon ska Wiggo älskling iväg till dagmamman då ska jag passa på & städa här hemma så det blir rent & fint. Tvätta behöver jag dock inte göra för det gjorde jag hemma hos mamma & pappa igår så allt är nästan tvättat bara lite kläder som är Wiggos men de tänker jag tvätta idag.

Hm, ja som sagt ifall min kamera tänker hoppa igång så ska jag slänga upp lite bilder, men det blir inte än på ett tag.

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag på mammas jobb , vi har precis vart ute & gått . Jag , Wiggo , mamma & hunden Lisa :)
Vi stannade & köpte glass när vi hade gått våran runda så gick vi hit & åt den så nu har alla ätit varsin glass.
Idag ? hm, vet inte vad som händer har inga planer alls & jag är jätte rastlös. Jag vill sola men tycker det är lite onödigt när solen redan är framme & är stark. Anton är hemma hos sig & tvättar bilen ( min mammas & pappas bil ) .
Försöker få tag på honom men han håller väl fortfarande på . Snart ska jag & Wiggo gå hem o lata oss lite framför TV fast jag vill egentligen inte gå in de är så hima varmt men men får se vad vi hittar på .

Igår så kom Rebecka in till stan vi tog en lång promenad & sedan gick vi hem lagade mat & sedan gick vi ut igen. Mamma hämtade mig & Wiggo på stan så vi åkte till min morfar & firade honom , sen hem till mamma & pappa vi sov där. Så har min dag sett ut igår .

Tog lite bilder också så får se om jag slänger in dom senare om jag orkar & har tid :)

söndag 5/4

publicerat i Allmänt;
Vill inte höra ett ord till om rökningen ! Jag rökte innan jag blev gravid , slutade när jag blev gravid & ammade sedan dum som man är började jag igen. JA DET ÄR FEL . är ni nöjda ? fan vilket liv!


idag så har vi vart på kalas hos mina kusiner , trevligt! sedan åkte jag med min mamma & handlade på ica maxi wiggo fick ett par gummistövlar :) åkte sedan hem då kom rebecka & jonte hem till oss , jag ställde mig o lagade mat efter att wiggo somnade det blev kycklig & ris mycket gott faktiskt . Anton kom hem & åt sedan så åkte han precis för att åka ner till garaget , tvätta bilen & lite små plock. Rebecka skjutsade hem Jonte & åt mat men nu är hon på väg tillbaka för att göra mig sällskap + att det är söndag det är våran dag. <3

imorgon så har jag faktiskt lite planer för en gång skull om det är fint väder så ska jag & wiggo gå ut & gå en lång promenad ,sedan tänkte jag åka hem till mamma & pappa för att sola solarium har inte solat på längre faktiskt.
Ska se om jag får med mig Rebecka ut på en promenad eller kanske Anton ? Jaa, vi får se hur det blir. Men så ser iaf min dag ut imorgon. Skulle helst vilja träna på riktigt på gym eller trampa på en cykel så man verkligen känner att man har tränat.
slut pratat , nu ska jag kolla på TV & prata skit med min bästa vän. <3

Dålig uppdatering.

publicerat i Allmänt;
Har inte orkat skriva något i bloggen, har haft fullt upp & vart ute så mycket som möjligt i det här sköna vädret.
Igår kväll så var jag & anton hemma hos Rebecka & jonte åt tacos & spelade spel mycket trevligt :)
sen så åkte vi hem sov , sen idag har jag vart hemma hos mamma & pappa åkte in till stan upptäckte att jag kanske har punka på bilen åkte till statoil kolla upp det , jag vet inte riktigt vad det var.

nu sitter jag hemma i lägenheten ska snart åka tillbaka till mamma & pappa vi ska grilla ute , mysigt !

måste bara säga , fan va folk reagerar på att jag röker ? orka ..
jag vet att det är dumt men folk håller på o säger att det inte är bra för mitt barn men snälla ... tror ni jag stoppar ciggen i hans mun & säger " ta ett bloss wiggo " ? eller blåser på honom ? idioti  !  och inte fan blir jag en sämre mamma för det. nu märker jag verkligen att jag inte kan säga ett skit här i bloggen utan att folk börjar argumentera massa skit så jag ska inte säga ett smack i fortsättningen ! är ni nöjda nu ?

nej , usch nu drar jag får se när jag kommer tillbaka, tappat lusten att folk lägger ner så mycket engeri ....

God natt !

publicerat i Allmänt;
Eller god natt & god natt vet jag inte riktigt men jag säger god natt till bloggen nu iaf!
GOD NATT <3

På landet.

publicerat i Allmänt;

Jag & Wiggo är ute på landet nu hos sin mormor & morfar , hos min mamma & pappa. Wiggo har precis lagt sig i sängen men jag tror nog inte han somnat än. Han har fått alla (!) sina 2 mediciner , älskling <3
Han har också smittat mig med sin hosta så nu sitter jag här med världens hosta här hemma , åh kan det bli bättre?
Inatt sov Wiggo jättebra han vakna en gång runt kl halv 4 men då var det bara nappen som han saknade. Inget hostade eller något på nätterna , tack & lov. Men vet ni vad ? I natt var det istället jag som hostade järnet , jag hosta & hosta trodde nästan att jag skulle börja spy ( ursäkta ) men usch vad obehagligt det var .

Idag då? Jo , jag har solat , vart ute & gått med mamma  , träffat Sandra & vart med henne + wiggo . Sen när jag & Wiggo skulle gå hem så satt han i sin vagn & sjöng hela tiden haha så söt ! Sen cycklade det en förbi oss Wiggo vinkade & sa " Heeejååå " haha  , underbart !
Jag älskar min lilla pojke <3

Vet ni vad , jag ska kila nu igen . Men jag kanske skriver mer senare om jag orkar är rätt trött & förbannat sugen på godis haha åh vad bra det gick ihop !

vårväder.

publicerat i Allmänt;
det kan man verkligen säga, fan vad skönt det är ute! Vi gick runt vilsta & det var super skönt jag måste verkligen börja gå ut & gå oftare speciellt i det här vädret då har man ju en bra anledning till att gå ut också, visst?
jag o mamma stannade på shell o tog oss en varsin glass också, haha! man måste ju  unna sig med något.

nu sitter jag hemma funderar på om mina mjukisbyxor ska gå åka på & sminket åka av det låter väl som en bra idé?
sedan ska jag hämta plutten o så kanske jag går en runda till med honom, ja vi får väl se hur det blir. Ikväll ska jag nog hem till mamma o pappa iaf sova där ute , skulle vara skönt att bara ta de lugnt umgås med dom & kolla på tv kanske till o med spela wii ? ;D

jaja, nu ska jag dra !

fast klistrad.

publicerat i Allmänt;
Ja så sitter man här hemma har ingenting att göra känner mig helt fastklistrad . Finns det ens något att göra? Ne, jag tvivlar på det. Jag har redan solat idag & hm alla andra är i skolan.
 
Men nu ringde min kära mor mig & frågade ifall jag skulle med ut & gå så jag ska byta om snabbt o sedan gå ut med henne. Vi hörs väl sen igen . :)

god dag.

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag tillbaka igen & jag ska ta nya tag . Inte ska ni läsare behöva "straffas" för att jag har bekymmer? ack nej.
Jag ber så mycket om ursäkt . :)

jag har märkt att jag är väldigt dålig på att lägga upp bilder & uppdatera , jag har faktiskt ingen fantasi längre . Men men , en dagens outfit ska ni snart iaf .
hoppas ni får en bra dag i detta härliga vår väder . :)

tyvärr.

publicerat i Allmänt;
de blir ingen mer blogg för mig idag... hänt lite saker !

ses säkert imorgon.

1 april.

publicerat i Allmänt;
Är hemma på lunch ska strax gå tillbaka. Ni som inte vet så praktiserar jag på björktorpsskolan i klass 2.
ja, idag då? slutar kl 14 ska hem hämta bilen, tanka , köpa cigg & åka till skolan för en lektion. sedan ska jag träffa rebecka också :)

ja så ser min dag ut & om jag orkar så lägger jag upp dagens outfit men de blir inte förrän senare.  hejdå så länge!