Slutat skolan.

publicerat i Allmänt;
Fick sluta tidigare idag vi slutade redan kl 13. Är hemma nu & ska laga lite mat sen ska jag iväg till jobbet om ca en timme & slutar 21.30. Snart kommer Wiggo också hem ifrån dagmamman , mamma skulle hämta honom & lämna honom där. Ja, min dag känns upp & ned vet inte alls vad jag ska göra eller hur jag ska besluta.  Men nu är det jobbet jag tänker på & ska klara av den här kvällen . =) toppen! Är ledig ifrån skolan imorgon också så det är ju super skönt då ska jag försöka göra klart dom frågorna som vi fick till läxa .
Ja så ser det ut & jag kommer nog inte hinna skriva mer innan jobbet & så får vi se om jag orkar uppdatera senare igen.



God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna & har vart vakna sen kl 6.15 idag. Dock så har jag inte sovit många timmar alls inatt pga att jag har fått en tandställning som man ska ha över nätterna & den gör så himla ont + att jag är förkyld & då blir det svårt att andas när man har den mojengen i munnen också .. =P Idag är det som sagt skola & Wiggo ska till dagmamman igen . Jag slutar runt kl 14 idag sen blir det väl hem & byta om ,stoppa i mig något att äta & sen ärdet dags för att jobba kl 16.30 . Det är härligt !
Men nu ska vi göra oss klara inför den här dagen. =)

lekparken.

publicerat i Allmänt;

Idag så har jag & Wiggo vart i lekparken & lekt. =D det var riktigt kul & jag jagade honom runt hela lekparken & han skrattade så ljuvligt, och jag tänker bara på hur lyckligt lottad jag är som har en sån underbar son som han. Han uppskattar så himla små saker man gör & man behöver inte göra mycket för att han ska vara lycklig. mamma älskar dig. <3


efter lekturen så gick vi hem & åt lite mat sen diskade vi, sen satt vi oss i soffan & myste & kollade på film tills han då somnade i min famn. Nu sitter jag här helt ensam & jag vill nästan att lillen ska vara vaken fast de är skönt att få sin tid själv om kvällarna. Rebecka ska inte komma eftersom hon har jobbat så är hon trött & det förstår jag , jag kommer säkert vara helt död imorgon efter jobbet men sån tur är så börjar jag inte förrän 12.30 dagen efter. Men nu så ska jag kika lite på tv !

Shoppat loss.

publicerat i Allmänt;

Ja nu är vi hemma ifrån Tuna park , Wiggo är hemma hos mig nu har saknat dig min älskling <3
Ja som sagt jag har shoppat loss jag har köpt 2 nagellack , en masscara (?) , armband, leggins med dragkedja nere vid benen, ett linne, en tröja , en rouge & en spray som man har på kroppen efter man duschat så man lukar gott .. =P ja det har jag köpt ! tror inte att jag missade något. Har spanat efter lite saker till Wiggo snart men jag väntar med det eftersom han fyller år snart så ska han få en massa saker. Min stora lilla kille ska fylla hela 2 år om ungefär en månad , snacka om att tiden går snabbt !

Ikväll ska jag leka med Rebecka vi ska börja ha våra söndagskvällar igen & de behöver jag med tanke på att vi pratar & vi skrattar & allt . Det känns helt underbart . Men nu så ska jag leka med min älskling.

Världens bästa vän.

publicerat i Allmänt;
Jag är så glad , jag är så lycklig att jag har världens bästa vän. Det finns ingen som ska slå henne DET LOVAR JAG & SVÄR PÅ. Hon finns alltid där , hon lyssnar alltid & när hon vet att jag är nere så står hon vid min sida & gör mig stark. Tack gumman för att du finns, jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig?
Du får mig alltid på bättre tankar & du får mig alltid att tänka rätt , på vad som är bäst för mig. Du är en ängel , du är guld värd.              jag älskar dig.

Jatack!

publicerat i Allmänt;
Sitter nu med en kopp blåbärs smoothie ( eller hur det stavas ) i handen , sedan ringde telefonen & det var jobbet. Och jag ska jobba imorgon kväll det tackar man inte nej för =) tycker det är så himla kul att jobba där . Alla människor är så trevlig & vårdtagarna är helt underbara. Så 16.30 - 21.30 , JATACK!

Hum, nu ska jag slurka i mig den här sen ska jag fixa mig lite för en tripp till TP som jag sa tidigare.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken . Ska snart hoppa in i en dusch & fixa mig lite har sett ut som ett monster sen i torsdag  & bara legat,så idag ska jag försöka komma upp på benen. Jag mår väl inte helt 100 % bra men det är bättre. Imorgon blir det iallafall skola.
Ska se om mamma & familjen vill följa med på ett tripp till TP en stund . Men nu blir det duschen & sedan blir det lite frukost .

Vi hörs senare =)

GOD NATT !

publicerat i Allmänt;

Nu avslutar jag detta bloggandet för idag. Orkar inte sitta vid datorn längre har gjort det nu ett x-antal timmar & jag känner det både i rygg & nacke sitter ju som en hösäck. Nu väntar TVn på mig & sedan väntar jag in ett samtal från Rebecka så får vi se om hon kommer förbi eller inte. Jag hoppas ni allesammans har haft en trevlig kväll eller har en trevlig kväll =)






You know I can smile without you. / B

Stackare.

publicerat i Allmänt;
Jahaja, då har man tagit bort ansiktsmasken & nu väntar jag på att min älskade BÄSTA VÄN ska höra av sig när hon slutar så ska hon komma förbi på en cigg & lite snack. Tycker synd om henne som jobbat hela tiden från kl 13 idag utan rast tänkt er själva. Herregud jag skulle avlida. Ja, nej nu sitter jag här som sagt utan fantasi på vad jag ska skriva känns som jag har uppdaterat 100tals gånger idag utan något enda vettigt inlägg & inte kommentarer? hum, nu blir jag lite fundersam vart har alla tagit vägen? 
Nej men nu ska jag kila hör väl av mig senare om jag har något att säga .. =P

 

De viktigaste beståndsdelarna i ett lyckligt liv är att ha något att göra,
någon att älska och något att hoppas på.

Tro
Hopp
Kärlek

asos .

publicerat i Allmänt;

Jag är inne på lite olika internet sidor & spanar på kläder , dock skulle jag ju då kolla på söta mysiga koftor men ack nej jag fastnade istället för alla dessa klänningar & linnen. Så jag tänkte visa er lite vad jag har hittat så får vi se vad ni tycker om dom =)

 

 

jag tycker själv att dom var jävligt grymma !

lördagskväll '

publicerat i Allmänt;

Ja, jag mår fortfarande inte sådär jättebra. Ikväll blir det väl till att sitta hemma & försöka bli helt frisk, jag har tänkt på en sak så fort jag blir frisk & kry så ska jag försöka sluta äta massa skit h& dricka massa läsk jag ska börja träna & börja sola det blir beach 2010 för min del. Here I come ! =P Som tur är så är det lång tid kvar & då har jag tid på mig att fixa till min kropp & allt. Ja ikväll då ? blir lördagsmys & film tittande för dom flesta blir det fest eller jobb men jag ska bara vara hemma & mysa. Wiggo är hemma hos sin mormor idag igen han har fått sova där dom här nätterna när jag inte mått så bra eftersom han precis har blivit frisk så känns det onödigt om jag skulle smitta honom igen & det skulle gå runt i en cirkel bara, nej det vill vi inte!

Har kollat runt lite på internet & jag är så himla sugen på att köpa lite kläder nu till vintern, lite mysiga koftor & sånt . Fast jag vill även köpa mig en ny bikini tills spanien resan men känns lite smått onödigt. Ja nu blev det här ett ganska långt inlägg. Men vad ska ni hitta på ikväll då ?=)


you know I can smile whitout you / B

Nu vaknade jag.

publicerat i Allmänt;
Vakna kl 9 imorse & mådde inte så fruktansvärt bra & så la jag mig i sängen igen & försökte somna om och det gjorde jag. Jag mår bättre än igår är jätteförkyld & ont i halsen kan knappt andas så får i stort sätt panik.  Kommer nog inte sitta så mycket vid datorn idag utan ska försöka vila så mycket som möjligt så jag blir frisk snart , detta är hemskt !

bara för att

publicerat i Allmänt;
jag är sjuk & inte orkar sitta vid datorn längre så säger jag GOD NATT !
Och vet ni vad ? jag funderar på att göra spray tanning så jag blir lite brunare ... =P




jag älskar dig

hos mormor.

publicerat i Allmänt;
Wiggo har precis följt med sin mormor hem idag & ska sova där så jag kanske kan friska upp mig lite & bli lite piggare iaf . Nu så ska jag snart hoppa in i duschen & fräscha till mig lite grann . Sen blir det bara till att slöa i soffan & kanske laga lite mat ifall jag orkar . =P
Imorgon är jag som sagt ledig då ska jag väl också bara ta de lugnt & försöka bli frisk vill inte vara sjuk nu när skolan börjar & det är dags för projektarbetet som är super viktigt !

Ja, jag tänkte också höra om det är någon som vill ha en frågestund isåfall så kan ni ställa era frågor här.

hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma ifrån skolan, hade dock bara en lektion så det var ju superskönt eftersom jag inte mår så bra.
Jag ska snart iväg & äta med mamma & pappa ska bli gott jag är så himla hungrig sen ska jag hem igen & lägga mig i soffan mår absolut inte bra =/  som tur är så är vi lediga imorgon ifrån skolan så jag får vara hemma & vila upp mig & hoppas på att jag blir frisk snart .. =) i helgen är det sommarens sista suck får se om jag orkar gå ner & titta lite eller inte.

Men men nu så måste jag kila igen. Vi hörs senare.

Sjukling.

publicerat i Allmänt;

jag är förkyld, ont i halsen & feber men ska snart iväg till skolan.


hörs sen.

kväller.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart & knäckt både rygg & nacke nu känns det som att jag svävar på moln . Efter det gick jag hem där mamma & Wiggo väntade på mig så jag ställde mig & lagade mat direkt för jag var så hungrig det blev ris , kyckling & bearnesesås ( eller hur det stavas ) .. =P imorgon så börjar jag skolan 10.20 så det är skönt dessvärre slutar jag inte förrän 17 =/  och på fredags slutar jag också kl 17 snälla , jag vill verkligen inte =(

idag så kollade jag & rebecka på filmen "  män som hatar kvinnor " jag har aldrig sett den innan & den var sjukt jäkla bra & hemsk på samma gång. Vissa scener jag såg så höll jag på att spy det var så vidrig att se att de verkligen finns såna människor helt sjukt! Ja nej nu har wiggo ätit upp sin välling nu blir det läggdags för lillpojken!

onsdag'

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Jag är vaken & har vart vaken sen kl 8 . Idag börjar jag skolan 10.30 sen så slutar vi väl runt 16 har jag för mig för att det är inspark vettefan om jag ska vara med på den eller inte. Jag mår ju inte sådär jättebra är små sjuk & vill inte stå ute i det här jäkla regnet & bli ännu mer sjuk. Snart kommer Rebecka hit jag ska följa med henne till tuna park sen så skjutsar hon mig till skolan så jag slipper gå i det här vädret , vilken underbar människa hon är .. =) ja inatt så kom min syster hem ifrån spanien också så brun & fin i skillnad mot vissa andra ,( ja då syftar jag på mig själv .. =P )

men nu så ska jag kila min väg !

tisdag'

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma fick sluta tidigare ifrån skolan så jag & Rebecka ska snart iväg till tuna park & kolla lite.
Sen ska jag hämta Wiggo vid kl 15 , så det blir bra! Nej nu ska jag fråga vart kvinnan tagit vägen! =P



du är en liten skit i rymden ,

måndagskväll'

publicerat i Allmänt;

Jag & Rebecka åkte en snabbis till tuna park & kollade runt. Sen åkte vi till mcdonalds där vi köpte cheeseburgare sen åkte vi & hämtade Wiggo sen åkte vi hem . Johanna kom förbi på en cigg så vi satt & pratade en stund . Sen så åkte Rebecka hem då började jag & Wiggo röra oss ut till mamma & pappa så här sitter vi nu , Wiggo har fortfarande inte somnat & jag ska göra ett försök till snart för att lägga honom . Och jag hoppas den här natten blir betydligt lugnare än förra natten . Låt mig få sova Wiggo & jag hoppas du blir frisk snart <3
Imorgon är det skola igen & då fortsätter vi på vårt projektarbete som vi har satt igång men sådär lagom kul precis när skolan börjat men men, kämpa ! Fick schemat idag & fan va soft det var förutom att jag slutar kl 17 på torsdag & fredagar , skit skoj ! =(

Nej , nu gör jag ett till försök med den här busen.

Home'

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag hemma har precis slutat väntar på att Rebecka ska komma hit så ska vi åka en sväng till tuna park sen måste jag hämta Wiggo vid kl 15. I natt har jag sammanlagt sovit i 3 timmar & jag ser ut som en zoombie & känner mig som en också. Ja,  nej nu så ska jag väl kila .

Home'

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag hemma har precis slutat väntar på att Rebecka ska komma hit så ska vi åka en sväng till tuna park sen måste jag hämta Wiggo vid kl 15. I natt har jag sammanlagt sovit i 3 timmar & jag ser ut som en zoombie & känner mig som en också. Ja,  nej nu så ska jag väl kila .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Wiggo är sjuk & jag mår väl inte sådär jättebra heller har ont i halsen & hängig i kroppen men iväg till skolan det måste jag. Sen blir det nog till att träffa Lina jag måste prata & jag behöver prata .

Nu har Beatrice fått saker & ting bekräftat nu kan Beatrice sluta tänka & bry sig , nu kan Beatrice gå vidare.

söndagskväll'

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma Wiggo är sjuk .. =(  Jag sitter här vid datorn & ska snart sätta på en film & lägga mig i soffan.  Jag & mamma har vart lite överallt idag & så köpte vi lite nya blommor så nu ser det ut som jag har en blomaffär här hemma haha ! .. =P Nej men det är faktiskt jätetfint !
Ja nej har inte så mycket att berätta pratade nyss med Lina i telefonen om lite hemligheter .. =P & dom säger jag verkligen inte här ibloggen.

Nej nu ska jag kila , ska ringa sötnosen också.

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Jag hade en super kul kväll igår. Jag var först hos Sandra på förfest med Sandra , hennes kompis , Martina & Mickis sen så drog vi ut fast Mickis åkte hem. Vi drog till Harrys & festade järnet ;) Där träffade vi även Martinas kompis , mycket trevligt ! Ja hela min kväll igår var underbar jag ska inte säga allt som hände haha! =P men tack tjejer för en trevlig
kväll <3

efter regn kommer solsken , det är de enda jag tänker .




jag & martina <3

God morgon God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken & har vart det i en timme iofs . Skönt att få sova ut kan jag lova er . Idag så mår jag mycket bättre faktiskt  det kanske bara var igår jag mådde sådär konstigt dåligt. Jag tror jag ska packa en liten väska & åka ut till mamma & pappa vara där en liten stund nu på förmiddagen & dagen , tänkte om jag ska lägga mig & sola också det skulle ju faktiskt behövas ! =P

vi får höras senare  !

Fredagskväll'

publicerat i Allmänt;
Här sitter jag hemma i lägenheten Wiggo har åkt till sin pappa som äntligen svarade. Jag har dessutom beslutsångest om vad jag ska göra ikväll , jag känner att jag är hängig i kroppen & är nog på väg att bli sjuk I guess. Men ska vila en stund till & se om det blir lite bättre , antingen fest eller sitta hemma kväll.

....

publicerat i Allmänt;

Och nu kämpar jag vidare det får ta den tid det tar efter regn kommer solsken.

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna Wiggo vaknade kl 7 , jippie hurra sov morgon ! =P  Nu så har Wiggo fått på sig käderna & ätit frukost sen är det bara min tur att slänga på mig kläder , sen drar jag till skolan & Wiggo till dagmamman. Idag så ska Wiggospappa ha honom , jag skickade sms & frågade när han tänkte komma & han har inte svarat vad är det för fel ?  Aja ,  jag blir dåligt förbannad om han inte tänker komma & hämta honom för det är faktiskt hans helg !

Nej nu ska jag kila till skolan & sen ska jag träffa sötnos ! =)

kväller'

publicerat i Allmänt;
Nu har Wiggo somnat & jag sitter här med halv öppna ögon är fett trött . Väntar på att min lilla Lina ska ringa mig , hon skulle höra av sig till mig när hon kom hem ifrån ikea. Ring mig , jag behöver prata !  Sitter här med tusen tankar i mitt huvud och gråten i halsen, shit vad skit men det ska nog fan bli bra till slut så småning om. Be strong Bea.

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva för jag ska lägga mig i soffan & försöka vila en stund innan det är dags för sängen.

Första skoldagen avklarad.

publicerat i Allmänt;

Kom till skolan kl 13 med Johanna vi hade upprop , fick busskort & pratade om projektarbetet som vi ska ha nu i 3an som tydligen är jättestort. Det kändes verkligen jobbigt & tungt att komma tillbaka men det är roligt att få träffa vännerna & komma in i rutiner igen. Efter skolan så gick jag , Johanna & Lisa ner på stan & åt spicy hot mumsigt värre ! Sen så gick jag & Johanna till mamma & pappas jobb där vi hämtade Wiggo & så åkte vi hem & var här en stund sen åkte Johanna med bussen hem.
Nu har jag diskat & tagit mig en runda med damsugaren , Wiggo leker med legosar & gör jätte fina staplar =)

Om Wiggo somnar i skaplig tid ikväll så ska jag försöka lägga in bilderna från min kamera till datorn & slänga in några här på bloggen. Men det är inget jag kan lova för man vet aldrig när lillkillen somnar .. =P

God morgon - första skoldagen.

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Igår så var jag ute på Harrys med Johanna & Rebebecka det var faktiskt riktigt kul , tack tjejer <3
Och idag så börjar skolan igen vi börjar kl 13 så har fått lite sovmorgon , Wiggo är hos dagmamman & sov hos min mamma igår . I helgen är det hans pappas tur att ha honom så då ska jag umgås med mina vänner & min familj.
Sen nästa vecka tar vi i med hårdhandskarna för då börjar väl skolan på riktigt & jag ska fannemej klara det här skolåret om det är så jag ska gråta blod. Jag ska stå på flaket & känna att " fan vad jag är bra att jag klara det här " . Om jag ska vara ärlig är jag riktigt stolt över mig själv att jag orkar plugga vidare & gå i skolan fast jag fått barn , fast det är nog det enda som jag är stolt över när det gäller mig själv.
Träffa så himla söta tjejer igår på krogen också som satt & pratade med mig , lyssnade & förstod . Tack tack guld värt !

Nej nu ska jag väl fixa mig lite inför skolan & vänta på att Johanna ska vakna för hon ska komma hit innan så vi ska gå till skolan tillsammans :)

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Vi vaknade kl 6.20 i morse , gick upp & Wiggo fick välling & nu sitter vi & kollar på Nalle puh . Wiggo är ju som sagt ledig ifrån dagmamman idag så han ska vara hemma med mig hela dagen & ikväll så skulle han få sova hos sin mormor så jag skulle få sova ut en morgon innan skolan börjar ( imorgon ) känner inge lust alls för 5 öre men jag får väl tvingas att gå dit .
men nu så håller wiggo på att klättra på mig så vi får höras  senare.

film & mys .

publicerat i Allmänt;

Här sitter jag & kollar på en film & myser med mig själv, åh vad kul ? NEJ ! Jag har fått världens huvudvärk också inte bra det , fy vad ont det gör kanske ska ta mig en huvudvärkstablett.
Denna film kollar jag på nu , riktigt rolig faktiskt !

kväll¨'

publicerat i Allmänt;
Nu ligger Wiggo i sängen & jag vet inte riktigt om han tänker somna eller inte.
Idag så har vi haft besök utav Rebecka, Johanna & Lisa sen så åkte dom precis nu . Tack för sällskapet tjejer =)
Imorgon är Wiggo ledig ifrån dagmamman så han ska spendera sin dag tillsammans med mig , mysigt! Sen så börjar ju skolan på torsdag så då får han gå till dagmamman igen . Usch vill inte alls börja skolan men på ett sätt vill jag för jag vill stå på det där flaket , vara full & bara skrika ut ... =P

Nu ska jag kolla på TV & sedan ska jag ringa ett litet samtal .

mätt i magen & ego .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart ute på en promenad med mamma & hunden. Sedan gick vi tillbaka till hennes jobb & sen åkte vi & käkade mat , jag åt fläsk , potatis med löksås på sveaplan & det smakade väl lite sådär halvt bra. =P
Har precis målat mina naglar & dom blev rosa , vad ovanligt ( not ) . Ska snart gå ner & fixa tvätten & lämna lite saker i källaren sen ska jag hämta Wiggo kl 15 sen kommer Rebecka hit efter 15.30 någon gång så får vi se vad vi hittar på . Jag är fortfarande sugen på att åka till tuna park men jag vet inte alls vad den damen säger om det, får väl fråga lite snällt & blinka med ögonen  .. =P
Nu ska jag kila & fixa lite innan det är dags att åka .



sälja.

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag sälja Wiggos " lära gå stol " som även har ett aktivitetsbord. Om det är någon som ni vet vill ha en så kan ni väl hojta till la även in en annons på blocket . Den är jätte fräsch och fin , höj & sänk bar .
Tänkte sälja den för 400 kr .

( har bild på den ifall det är så )

god morgon'

publicerat i Allmänt;
vi är vakna .
Wiggo vaknade kl 6.30 sen gick vi upp & kollade på film, han fick en flaska välling sedan har vi ätit frukost också. Nu har han fått på sig kläder & snart ska vi åka till dagmamman efter jag lämnat honom så ska jag lägga mig en stund & sova lite till , jag är hur trött som helst förstår inte hur jag kan vara det somnade ändå kl 23 igår det är ju bra !
Idag så skulle Rebecka komma hit efter att hon vaknat & fixat sig lite grann, sen så ska jag förmodligen träffa Lina också.
Men får skriva mer under dagen så jag håller allt uppdaterat.

i min ensamhet .

publicerat i Allmänt;

här sitter jag i min lilla ensamhet har massor utav tankar i huvudet & jag vill så jätte gärna berätta dom för någon & bara gråta ut . Men vem ? jag känner inte att det finns någon som kommer att förstå mig iaf .
jag har så mycket drömmar & jag ser precis hur jag vill ha min framtid , men jag är ensam om det .
jag vill inte prata mer om det jag blir bara sjuk deprimerad.,.,

kväller'

publicerat i Allmänt;
Sådärja nu har vi ätit mat & sitter & kollar på tvn sen så ska wiggo få gå &lägga sig.
jag har vart uppe på sjukhuset och hälsat på bella & den nya bebisen som kom i morse kl 5  GRATTIS GUMMAN TILL MELVIN  <3 wiggo var hos min mormor under tiden i en timme kanske så hämtade jag honom direkt. Ikväll ska jag bara vara hemma & försöka få den här skitungen att somna får se om det går bra eller inte. jag skriver senare istället för det här går inte bra , wiggo drar mig i håret & jag försöker skriva ett vettigt inlägg.

måndag'

publicerat i Allmänt;
jag tror jag är knäpp det känns som det är tisdag idag & jag har gått & trott det hela dagen. haha det är ju bara måndag!
jag o mamma har vart på ica maxi & handlat en massa mat , snart ska jag iväg & hämta wiggo från dagmamman sen får vi se vad vi hittar på . Jag vill åka till tuna park men det är ingen som vill det :( jäkla skit ! men men, nu ska jag kila hör av mig senare .



kväll.

publicerat i Allmänt;
var på ikea med mamma, pappa , anton & wiggo blev ett snabbt besök för att jobbet ringde & frågade ifall jag kunde jobba kl 16.30 så jag sitter här nu & slutar om ca 20 minuter :) sen ska jag hem & äta mat sen blir det sängen som väntar på mig. jag får uppdatera mer imorgon.

sov gott ! :)

lördagkväll'

publicerat i Allmänt;
Nu har jag & Wiggo åkt tillbaka till lägenheten efter en hel sommar ute hos mormor & morfar .
Vi tog med oss alla saker & har fixat här hemma , måste dock rensa en massa kläder som både jag & Wiggo inte vill ha kvar eftersom lådorna är i stortsätt över fulla. Wiggo somnade precis & jag sitter här vid datorn väntar på att anton ska komma hit han skjutsar några kompisar ner på stan som ska ut på krogen sen ska han skjutsa hem dom igen. Jag ska snart sätta på någon film & bara slappa sen blir det nog läggdags ganska tidigt eftersom jag vaknade kl 5.20 idag av en viss herre vid namn Wiggo visserligen somnade jag om 2 timmar till men är fortfarande trött.

Imorgon så hoppas jag på att mamma kommer hit med lite påsar så jag kan slänga lite kläder eller ge bort dom. Sen så kanske vi ska åka till ikea beror helt på hur dom sover i natt det är lite oroligt där hemma just nu . Pappa mår inge bra & håller mamma vaken så kan det vara. Idag skulle vi ha gått ner på stan på kvällen men varken jag eller Anton ville gå ut i regnet så vi sket i det . Ja nu har jag väl inte så mycket att säga har lite bilder jag vill lägga upp med glömde sladden hemma hos mamma & pappa så får väl säga till att hon tar med den imorgon.

Hoppas ni får en trevlig kväll :)

......

publicerat i Allmänt;

you need to stop listened to your friend love respect and trust your man.

Onsdagkväll'

publicerat i Allmänt;
Här sitter jag igen , Wiggo har precis somnat han är en riktig buse den där lilla saken <3
Idag då ? ja, jag & mamma åkte ut till elgiganten för att kolla ny mobil till mig sen så gick jag & hämtade Wiggo sen gick vi ner på stan & mötte upp Lina sen så mötte jag & Wiggo upp anton gick & köpa en keps till honom & åt mcdonalds sen så gick Wiggo & jag hem hämtade bilen så åkte vi hem till mormor & morfar så här sitter jag / vi .
Väntar på att Anton ska komma hit sen så är det läggdags mitt huvud är inte så snäll mot mig :(
Imorgon åker min syster till spanien så jävla kul för henne jag vill också dra iväg men snart börjar skolan, skit !
aja, ne nu måste jag kila jag skriver nog mer imorgon . märkte att detta inlägg blev väldigt snurrigt . men men hoppas ni fattar lite grann haha !

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Nu är Beatrice vaken , jag vaknade halv 11. Fast jag vaknade runt halv 7 också & försökte få upp Anton ur sängen för att han skulle iväg till jobbet & jag lyckades efter några minuter sen hoppade han in i duschen & jag somnade om. Wiggo är hos dagmamma idag & ska vara ledig imorgon för då åker min syster till spanien så tänkte att han skulle få träffa henne innan hon åkte. Sen så är Rebecka ledig imorgon också då vill jag leka med henne om hon inte har andra planer vill säga :P Snart ska jag hoppa in  i duschen & sedan fixa iordning mig för en runda till stan & stoppa i lite tvätt i maskinen hemma sen ska jag hämta Wiggo älskling kl 15. Kanske ska träffa Lina också efter hon vart på sjukhuset & fått reda på svar ( säger inte mer än så )

Hörs lite senare :)

Eftermiddag.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag & Wiggo hemma igen .
Jag har inte gjort så mycket vart nere på banken & fått ut mina skattepengar , tack för dom behövde jag! Sen så åkte jag & hämtade Wiggo sen åkte vi & handla lite godis till honom sen åkte vi hem igen & här sitter jag Wiggo kollar på Nalle puh . Senare ska jag in till stan & träffa Lina hon har fått komma hem hur länge de nu varar de vet jag inte riktigt , sen så måste jag hämta min syster för hon skulle iväg & äta ikväll hos några vänner. Vad som har hänt Lina är något jag inte vill ta upp i bloggen & jag vet inte heller riktigt ifall hon vill att jag skriver ut det , jag tror nog inte det. Men jag ska prata med henne idag & fråga så får vi se vad hon har att säga.

Jag hör av mig senare om jag hinner annars hörs vi imorgon igen, ska försöka komma med lite bilder också.

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Eller morgon & morgon är det väl inte direkt. Men jag vakna 10.40 ungefär & Wiggo är hos dagmamma nu första dagen :) Jag har precis fixat mig , innan det så solade jag & så hoppade jag in i duschen. Väntar på att min syster ska komma ner ifrån stallet så jag kan åka in till stan för hon ville tydligen med , tänkte hinna med lite saker i lägenheten också innan jag ska hämta Wiggo men får väl se hur det blir med den saken. Har inte större planer för dagen än men får väl se om det dyker upp någonting , vill ju iaf hälsa på Lina.
Har försökt ringa Lina typ hundra gånger men hon svarar inte, jag blir orolig :O fast hon kanske ligger & sover man vet ju inte hur många timmar hon sovit inatt . svara i telefonen kvinna ! <3

hörs nog senare!

Måndagskväll'

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag här igen  .
Idag har jag & wiggo vart och hälsat på Lina på sjukhuset , Sara var där också så vi var där en stund pratade med dom & Wiggo sprang runt som en dåre & busade ;P sedan åkte vi och hälsade på mamma & pappa på jobbet lunchade med dom sedan åkte jag , wiggo & mamma ner på stan & lagade wiggos sandaler sen så åkte jag & wiggo hem till Rebecka där han busade med rebeckas systers barn Wilma & Oliver . Wilma är 3 dagar yngre än vad Wiggo är & dom pussades & kramades , ååh så söta dom var. Efter det åkte vi & hälsade på Anton som jobbar i närheten utav Rebecka han ville träffa Wiggo så vi åkte dit blev kvar i en timme ungefär & sedan åkte vi hem. Jag la mig under solariumet & sedan hoppade jag in i duschen , Wiggo ligger & sover nu han måste väl vara helt slut efter allt bus idag.

Någon frågade ifall Wiggo kunde prata , han kan säga enstaka ord & så men inga meningar än men man förstår vad han menar ibland & så :) Nu så ska jag kolla lite på TV sedan ska jag vänta på att Anton ska komma hit , han sa att han skulle komma idag sen så ska jag krypa ner i sängen.

vi hörs !

Fredag '

publicerat i Allmänt;
Hejsan hoppsan!
Hänt väldigt mycket sen jag skrev sist dock kan jag inte berätta allt. Wiggo är hos sin farmor & ska åka till sin pappa idag eftersom att det är hans helg ( om han nu tar honom ) .
I onsdags var jag ute på krogen med Rebecka, Camilla, Johanna & Emma vi hade jätteskoj, tack så mycket tjejer <3
Kom fram en ur söt tjej & gav mig världens gulligaste kommentar & de gjorde min kväll ännu bättre eftersom jag just nu inte mår sådär jättebra. TACK till tusen de värmde.  ( hoppas du läser de här )

Ikväll så ska jag umgås med Lina , Sara & kanske Vicky om hon följer med , jag hoppas det. Vi ska ha de kul & de förtjänar vi alla efter allt som hänt. Vill att min älskade vän Rebecka också ska vara med men hon jobbar :( men vi måste ses imorgon gumman!

Nu så ska jag kila igen, förlåt för ännu en dålig uppdatering.
saknar dig min älskade son.

säljes!

publicerat i Allmänt;
Någon som är intresserad av att köpa en samsung telefon i färgen svart & guld ? skicka isf ett mail.



såhär ser telefonen ut fast i svart & guld . hade tänkt mig ett pris runt 800 kr.

Söndag kväll '

publicerat i Allmänt;
sista dagen på jobbet idag.

kom precis hem ifrån jobbet har duschat & ska snart hoppa ner i säng . imorgon så hade jag tänkt att gå ner på stan köpa mig en ny stav till naveln och ta ut mina p-piller också sen har jag inte större planer om jag inte skulle träffa lina :)
Wiggo mår bra lika busig & glad som vanligt allt står rätt till . har inte så mycket att skriva faktiskt ska försöka börja blogga igen nu när jag har tid .

puss