lördag

publicerat i Allmänt;
Som sagt ni vet att jag inte har kunnat uppdatera något , men nu så sitter jag hemma hos mamma & pappa.
Det har väl inte hänt sådär jättemycket nu när jag haft lov har mest vart med vännerna & wiggo såklart ! Jonna & Ludde , jag & wiggo har vart på leklandet & det var hur kul & spännande som helst tyckte Wiggo :) får bli snart igen tycker jag!
Sedan har jag träffat Bella med Max också. Har vart med Sandra såklart :) och min kära vän rebecka som alltid räddar mig på kvällarna genom att ge mig lite underbar sällskap & en massa skit snack!
igår så var jag nere på stan med sandra vi luncha & kollade runt  sedan åkte vi till tuna park där jag köpte min underbara klänning som jag ska ha när jag fyller år & vet ni vad det bästa är ? den skulle ha kostat 300 kr men de var rea så den kostade bar 149 kr på Vila , åh så underbart :)

Wiggo har lärt sig att säga till när han har bajsat också haha , han kommer gående med en ny blöja & ger den till mig & säger " baas baas " , han är så duktig min lilla stora kille <3

händer ikväll ? ja jag har väl lite alternativ så får väl se ;)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av sandra:

när fyller du gumman?

2:a kommentar, skriven , av Emma:

haha vad söt :) Fan vad stor han börjar bli, tiden går så jävla fort :P

3:e kommentar, skriven , av Cristin:

Riktigt fin blogg du har! :)

Ska vi prenumerera på varandra på bloglovin? Om du vill det kan du lämna en kommentar hos mig och säga att du lagt till mig så lägger jag till dig direkt när jag ser kommentaren.

Ha det super!

Kommentera inlägget här :