Tankar

publicerat i Allmänt;

Folk undrar säkert massor om vad som händer i mitt liv. Ja just nu inte alls mycket .
och ja det är slut mellan mig och Anton , jag gjorde bort mig MEN NEJ inte genom att vara otrogen
eller hålla på med honom annan. Jag mår inte alls bra känns som jag förlorat en del av mitt liv , jag tycker
verkligen om honom , jag älskar honom.  Jag förstår om han inte vill vara med oss, jag förstår om han inte vågar.
Jag vill " gräva upp honom " och låta mig få göra någonting för honom så som han gjorde för mig , jag uppskattar allt han gör allt han gjort mot mig, mot oss . Jag är en sån människa som är väldigt dålig på att visa att jag är tacksam fast jag verkligen innerst inne är det och jag tror han vet det också. Jag saknar honom, jag saknar att få vara med honom ligga i sängen & mysa , vara en familj alla tre . Hur mycket jag vill och hur mycket jag försöker så kommer det aldrig fram till något bra resultat , jag vill att han ska förstå mig att jag aldrig vill att det ska hända samma sak igen ,att han ska lita på det jag säger . Skulle jag få honom tillbaka så finns det inte en chans att jag skulle ta risken att förlora honom igen om han bara förstod det.

 Jag vet hur det är med Wiggo , Wiggo tycker hur mycket som helst om honom han älskar honom , han kallar anton för pappa JA allt det där  att bara se sin son gå runt i lägenheten & ropa efter pappa leta & hoppas på att finna honom får mig att gråta, jag vet att han vill att han ska vara där  , så fort anton gick ut genom dörren förut började han gråta och då kan ni tänka hur det är nu ? Jag gjorde bort mig JA och jag skämms och jag vill ställa allt till rätta få det att fixa sig , få honom att vara lycklig med oss som en riktig familj.

Jag älskar honom verkligen, han betyder hur mycket som helst för mig / oss och för min familj.
Min högsta önskan nu är att han skulle förstå mig , förstå hur dåligt jag mår över det här och låta mig få en chans för att visa honom att det funkar bara man vill. Jag vet att om han läser de här inlägget att de inte kommer bli bättre men då vet han iallafall hur jag känner och hur mycket jag vill, kommer inte bil någon förändring iaf :'(
Om jag bara fick spola tillbaka , spola tillbaka till den dagen vi träffades skulle jag göra allt .
Du är verkligen den killen jag skulle kunna vara med i hela mitt liv , det vet jag. Nu ska jag sluta innan jag börjar gråta igen. <3



Jag älskar dig , Vi älskar dig <3



Nu har jag låtit er sitta och läsa mina problem mina tankar & jag vet hur mycket negativt det kommer att komma just nu. Men nu vet ni om allt & nu vet ni om hur jobbigt det är för mig just nu & varför jag inte vill blogga . jag kan inte ens gå in på min blogg se bilden på oss tre utan att blir ledsen .
Förlåt för mig !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Millao [ e r u a n n o n ]:

SV: Jag gör tyvärr inte beställningsdesigner :/

2:a kommentar, skriven , av Anonym:



Jag hoppas att det löser sig för er! <3 ta hand om dig.

3:e kommentar, skriven , av Emma:

Det är okej att vara ledsen gumman, och att skriva av sig i bloggen är bara bra! Skönt att få ut alla tankar och släppa allt! :) Det kan man behöva ibland!

Kommentera inlägget här :