Vem är du?

publicerat i Allmänt;
eftersom det har kommit in ganska många läsare nu på min blogg så skulle jag gärna vet vilka ni är , namn , bor & vart ni hittade mig? :) skulle vara kul & se .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av ida sahlberg:

ida sahlberg o bor i eskilstuna:P vettetusan hur ja hittade dig, men har läst din blogg sen du var gravid =)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Jag bor i Eskilstuna med ett stort hästintresse och är i din ålder, har följt din blogg sen du var gravid (en väldigt bra blogg), hur jag hittade dig minns jag inte förutom att jag känner några som känner dig osv :)



Jag måste också tillägga att inte lita på sånna som du tappat kontakten med och sen träffar, finns så mycket skit som sägs i vissa fall.



Ta hand om dig! :)

3:e kommentar, skriven , av Nina:

Heej, har bara en fråga , hur ofta har tobbe wiggo? varannan vecka?

4:e kommentar, skriven , av Nina:

Heej, har bara en fråga , hur ofta har tobbe wiggo? varannan vecka?

5:e kommentar, skriven , av elisa:

Heej, Jag heter elisa och bor utanför stholm, Vart jag hittade din blogg vet jag inte:S men har följt den lääänge och tycker den e bra :)

6:e kommentar, skriven , av Julia :):

Julia Tufvesson heter jag och jag har läst din blogg sen du blev gravid för jag känner din kusin Frida och hon brukade läsa den :). Bor i eskilstuna och är 16 år 17 i oktober :).

7:e kommentar, skriven , av Jeja:

Som du vet läser jag din blogg, och det är självklart att jag gör. Med tanke på att vi gått samma klass! :) Dessutom har du vart med om både det ena och de andra ex graviditet och sådär, och det är spännande att läsa och se hur Wiggo utvecklas. Men sedan tycker jag att du är en för himla rar brud Bea! kram Jeja

8:e kommentar, skriven , av Martin:

Maltkvist är namnet och bor gör jag i Eskilstuna sedan juni 2007. Som utbildad yrkesförare söker jag nu nytt arbete och utöver det vanliga som att träffa kompisar, lyssna på musik etc reser jag gärna mycket och tycker om att fotografera. Din blogg hittade jag någonstans av en slump och följer den regelbundet av och till, ibland blir det ett avbrott i uppföljningen men nu har jag börjat besöka bloggen regelbundet.

Kommentera inlägget här :