STORT GRATTIS!

publicerat i Allmänt;
Jag måste ju för tusan säga GRATTIS till min kusin & hans flickvän som fick barn igår en liten tjej som ska heta Agnes , då så fick wiggo en liten syssling åh så mysigt =) GRATTIS <3<<3

missnöjd.

publicerat i Allmänt;
hur kan man vara så himla missnöjd över sig själv? hur man ser ut ? hm ! egentligen borde man acceptera sig för den man är eller hur? hur många gånger tror ni inte att jag försökt gjort det ? hundratals miljarder gånger men kommer aldrig fram till målet till att göra det ! usch & fy på mig..
har massa saker jag skulle vilja ändra på . hmm låt mig se ...

* större bröst JATACK!
* fin liten rumpa , ooyeah!
* större läppar
* fin mage ( håller på & tränar på det )
* en ny make over med håret  .

ja jag kan i stortsätt sitta & rabbla upp lite mer men va fan , här kan jag ju inte gnälla då får man väl skit för det istället :P



perfekt !

Nelly.com

publicerat i Allmänt;
Gick precis in på den sidan & satt & kollade på alla fina klänningar åh jag blir helt kär!
Klänningar är nog det som finns mest i min garderob hemma faktiskt , jag älskar klänningar & det kommer att bli fler :) längtar så sjukt mycket tills i sommar ;D

någon mer som är klänning beroende ?

JUST JUST! jag skulle vilja ha hjälp med min blogg en ny design har tröttnat lite grann på den här faktiskt den är jättefin & så men de känns som jag haft den alldeles för länge ;) någon som är villig att hjälpa mig? hör av er isf !

Lördag

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa igen , jag har solat & spelat lite wii funderar snart på att hoppa in i duschen. Ikväll så blir det utgång jag & min bästa vän Sandra ska ut & roa oss lite var ett tag sen sist :) Vi lyckas också alltid ha det så jäkla kul när vi är tillsammans så jag hoppas den här kvällen också blir lyckad.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt igår så var jag & wiggo hemma han somnade runt kl 19 & jag kollade på Lets dance & samantha eller hur det nu stavas :P den var faktiskt riktigt bra !:)

Ja, nej nu ska jag hoppa in i duschen hoppas ni får en bra lördag för det ska jag ha! ;D

hemma hos mamma & pappa

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa har duschat precis . Ska sova är i natt men upp tidigt imorgon så jag orkar med att gå till skolan & åka in till lägenheten för att ta på mig andra kläder.
Det var inte många som hade någon fråga att ställa hehe :) men här är lite svar

- Wiggo var 4-5 månader när de tog slut mellan mig & tobbe.

- Nej anton är inte pappa till Wiggo

- ip adressen hur man blockar ? herregud seriöst så kommer jag inte ihåg  :) förlåt mig!

sådär ja, tycker de här inlägget blev en enda röra men jag har bärbara datorn utan mus och grejer så jag vet inte riktigt hur detta funkar :P

Torsdag + frågor

publicerat i Allmänt;
Hallåj ;D just nu sitter jag i skolan & gör ingenting har lektion men väntar på mina små kycklingar johanna & sassa så vi kan börja med vårat arbete :)
igår då ? hm, ja inte mycket hände slutade kl 4 fast jag egentligen skulle sluta kl 5 så jag hade tur :) gick hem pratade lite med anton & sedan åkte jag till elgiganten för att lämna tillbaka min lånetelefon som jag fick när jag lämnade in min andra som inte gick att laga så nu går jag runt med världens snyggaste mobil ;) haha not ! shit the same ..
kollar runt på nya telefoner men vet inte vilka som är bra & vill inte ha någon skit dyr heller. Har ni några förslag så säg gärna !

jag har sett att jag fått lite frågor också jag ska svara så fort jag kan men inte just nu , ska ut till mamma & dom ikväll då kan jag sätta mig & ta mig lite tid till det. :)
Vill ni fråga något så ställ eran fråga i det här inlägget så svarar jag ikväll någon gång ;D

Ha en bra torsdag ! :) puss&kram  / bea & wiggo.

tisdag

publicerat i Allmänt;
ja nu är det faktiskt måndag kl är över 00.00 :P
idag åker min kära mor & far iväg till spanien i en vecka lite ensamt måste jag säga.. jag sitter hemma hos dom nu , wiggo sover & anton spelar wii vi har typ gjort det hela kvällen & jag börjar få träningsvärk måste jag säga :) vadå otränad?

såg att jag fått en fråga på en utav mina kommentarer & jag ska svara det lovar jag men nu hinner jag inte eller rättare sagt orkar inte för jag är svin trött så ska gå & lägga mig ska se ifall jag får med mig anton :P

god natt <3

H&M

publicerat i Allmänt;
det finns ju så sjukt mycket fina kläder nu till barnen på H&Ms hemsida på internet , kollade precis in & hittade ett par as grymma jeans & en cool tshirt tills i sommar eller vår ..se här!

 




visst va de snygga ? :) jag fastnade för dom direkt!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är man vaken men inte så värst pigg. Jag vaknade kl 2 inatt av att det var en mus inne i mitt rum & prassla i en påse & jag är ju livrädd så sprang in till mamma & sa att jag verkligen inte tänker sova där inne så hon fick lägga sig där, haha! vad dum jag är ibland :P igår kväll då ? ja jag åkte in till stan för att träffa Madde granne som jag kallar henne vi satt hemma hos mig kolla på TV och prata massor av skit & åt gott. Anton skulle ju komma hem igår också kl 9 men de var så halt på vägen så han kom hem kl 12 istället så jag tror vi ska träffa honom idag istället får väl se om han vaknar i tid & inte sover till kl 12 - 13 som han brukar göra ibland :) Just nu sitter jag ju som sagt hemma hos mamma & pappa försöker få wiggo att sova lite han är supertrött men han protesterar sen så ska vi åka in till stan mamma ska till tuna park så funderar på att följa med henne om inte anton hört av sig innan.
sen vet jag inte vad som händer tobbe ska ha wiggo idag istället sa han igår.

nej nu måste jag dra wiggo gråter .

Bilder

publicerat i Allmänt;








där blev de lite bilder iaf ;D

1. Sandra & Jag innan utgång i lördags.
2. Anton & Wiggo
3. Wiggo nyvaken ;D
3. Wiggos dagisfotto <3

lördag 3/1

publicerat i Allmänt;
Hejsan! nu sitter jag hemma hos mamma & pappa eller jag har gjort det ett tag , mamma kom & hämtade mig och wiggo imorse kl 11.. vi har ätit mat & spelat wii bowling & jag kan ju bara säga att jag har världens träningsvärk i rumpan nu haha! anton ringde nyss & han skulle komma hem idag istället för imorgon han är ju i idre och åker skidor eller snowboard eler hur de nu stavas :P
ikväll? hm ingen aning faktiskt får se hur kvällen blir , tobbe sa att han skulle ha wiggo men har inte hört av sig så ja man kan väl inte förvänta sig så mycket än..
Wiggo ligger och sover middag nu han vaknade kl 8 imorse och jag vakna utav honom som slog mig i huvudet han sover ju brevid mig om nätterna haha när inte anton är där, lilla busunge <3

jag har med mig min kamera så jag tänkte att jag ska slänga in lite bilder om jag hittar sladden & ifall jag får tid :) men men , ha de fint så länge!