Bästa någonsin !

publicerat i Allmänt;
Postat av: sandra

vet att många okunniga idioter klagar på din blogg och ditt sätt att leva, men faktum är att dom inte känner dig och dom har ingen aning vad du och wiggo gör under dagarna. Han verkar vara ett glatt litet barn och det är din förtjänst alltihop- jag hoppas att du vet det och inte tar åt dig av de hårda orden som slängs mot dig i DIN blogg, det är oaccepabelt faktiskt.
Men jag måste iaf berömma dig, att få barn i din ålder och klara sig så bra trots att pappan inte är vidare delaktig, är så stark gjort av dig att du tar på dig hela ansvaret. Du är så otroligt stark och verkar vara en SUPERBRA mamma, så ta inte åt dig av vad folk skriver utan fortsätt leva ditt liv. Wiggo är en superfin unge och han är otroligt lycklig lottat som fått en sådan fin och stark mamma som du. Hoppas bara att hans pappa en dag inser misstaget han gjort mot dig och hans son, om inte så är det hans misstag.
Ville bara ge dig lite credit för det du "gör" för det är du fan värd. Ha en trevlig sommar!

- Tack så hemskt mycket . ja jag är verkligen trött på folk som inte har en aning om någonting. slänger ur sig kommentaraer hit och dit . din kommentar värmde verkligen och jag önskar att alla tänkte lika bra och positivt som du =) TACK SÅ HEMSKT MYCKET , NU GJORD DU MIG ÄNNU STARKARE.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jennie:

Håller med Sandra fullständigt! Du är en helt underbar mamma åt lilla Wiggo, fortsätt med det du gör och ta inte åt dig av vad folk säger! Du är stark Bea :)

2:a kommentar, skriven , av Andrea:

Bea du verkar vara en stark tjej, stå på dig! Din blogg är toppen!!

3:e kommentar, skriven , av Karolin:

Jag förstår om du är arg på Wiggos pappa. Det hade jag också varit. Det är synd att han inte tar chansen när du verkligen försöker hjälpa honom. Men när han inte själv vill bli hjälpt så är det ju lite svårt. Synd bara! Jag tycker du verkar vara en underbar mamma och fortsätt att fokusera dig på Wiggo så kommer det att bli jättebra. =)



Ingen kan klandra dig för att du inte har försökt. Take care!

Kommentera inlägget här :