hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag hemma har vart full fart i stortsätt hela dagen.. Vi vaknade kl 10 åkte till skolan och hämtade lite arbeten till mig som jag snart tänker sätta mig ner och göra . Efter det så åkte vi till min morbror som jobbar med bilar så fick lite tips av honom och sedan åkte vi till min andra morbror som också hjälpte oss , tack! Efter det så åkte vi till mamma och pappas jobb vi beställde dit thai mat så vi åt där med dom & sedan så åkte vi till bilskroten där vi hittade delar till bilen ( tack och lov ) sedan har vi i i stortsätt vart där hela dagen o plockat delar dock är vi ännu inte klara men får fortsätta imorgon igen, allt skulle gå på 3000kr   men vi fick lite rabatt allt kommer gå på runt 1700kr , det är jag glad för !

Över till annat :) tack för era söta kommentarer <3
rebecka och johanna kommer över hit snart en stund medans anton ska fixa lite med bilen i garaget sen så ska han o jag åkte hem till min mamma och pappa sova över där , wiggo är sjuk igen :( så himla otur just nu !
ja , jag skriver väl mer senare om jag hinner och orkar det har vart en tuff dag och igår med . säger återigen tack för att vi lever gud <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

fixa bloggen, ser ju förjävlig ut rent ut sagt. du kan ju inte göra den i paint?

Kommentera inlägget här :