söndags rebecka <3

publicerat i Allmänt;
Idag är det ju söndag och på söndagar så brukar alltid rebecka vara här och vi brukar kolla på beck tillsammans och lite annat skit , snacka osv. JAG SAKNAR MIN SÖNDAGSREBECKA <3
Nu åkte anton precis o skulle köpa mc donalds till oss, mumsigt! ochja! jag måste börja  träna men jag vet inte om jag hinner träna på gym eller så kanske är bra start att sluta äta onyttigt o börja ta en kvällspromenad varje kväll ,vad sägs om det? men jag vill inte gå ensam och kan inte gå försent heller eftersom wiggo sover runt kl 7 , ja vi får väl se hur det blir med den saken!

Jag och Anton har pratat om ifall vi ska åka till Spanien över midsommar min familj och mina grannar ska åka dit och vi vill följa med . Då måste vi hyra ett eget hus eftersom mamma & dom ska bo i våran lägenhet i spanien och där får ju inte alla plats. Så jag och Anton frågade Rebecka och Jonte ifall dom ville följa med så dom skulle tänka på saken, jag hoppas <3 imorgon är det praktik för min del + 5 veckor framåt det känns skönt att slippa skolan ett tag men dock måste jag gå på mina inviduellaval och det har jag imorgon kl 15-17 sen kl 17.30 ska jag iväg och knäcka ryggen och nacken, hoppas på att det blir bättre.

Wiggo sover och har vaknat ett x antal gånger , jag förstår inte vad det är med honom? han verkar faktiskt väldigt orolig hoppas bara att han inte börjar bli sjuk IGEN för då vet jag inte vad jag gör.
 
Nej , snart mc donalds ätande och sedan är det beck efter det läggdags!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Therèse:

Är du och Anton tillsammans igen? :)

2:a kommentar, skriven , av söndagsrebecka ;D:

JAG ÄR SKIT SUGEN PÅ ATT ÅKA, OCH DU, jag kan gå med dig på kvällarna, vi kan köra en kvällspromenad bara du och jag :P ;D

Kommentera inlägget här :