vaken.

publicerat i Allmänt;
en kul men misslyckad kväll för min del, inga kommentarer.

idag mår jag faktiskt skapligt bra , det är tur det iallafall. Ska snart gå och träffa Sandra så hon får se hur jag ser ut i ansiktet , jag har skrapat upp det lyckat va ? aja, skit samma ! ikväll blir det en lugn kväll och jag ska inte göra ett skit förutom att kolla på film med jonte ( rebeckas pojkvän , hon jobbar ) . men nu ska jag faktiskt slå en pling till min vännina sandra , hon är lite seg ;P

party.

publicerat i Allmänt;

Nu har jag duschat och fixat mig , tagit på mig kläder och sånt. Blev ett par av klippta replay shorts och ett linne som är öppet i ryggen  , kanske kan slänga in en bild så ni får se :)
Har precis knäckt en cider som jag sitter och snuttar på tills Rebecka kommer hit : )
Nu ni ska jag kila min väg igen , hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha !

tack.

publicerat i Allmänt;
Helst så vill jag inte höra antons namn i den här bloggen och skriver ni något så tar jag bort det., bara så ni vet jag orkar inte faktiskt.

Tack för hjälpen! :)

God morgon !

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna , vi har faktiskt vart vakna i en hel timme . Wiggo somnade inte förrän kl 23 igår. Vi var ute hela dagen och kvällen , gick och träffade folk och sånt jätte trevligt fakiskt :) Sen så gick jag , wiggo och min kusin frida hem hit wiggo somnade direkt och jag och frida satt och pratade lite skit.

Har inte haft tid att skriva här i bloggen eller har inte orkat heller för den delen. Känns som jag inte kan skriva allt jag vill skriva pga en viss person som jag tror läser den här. Jag säger inga namn och ni behöver inte " tro att ni vet vem det är "

Någon frågade mig vart jag köpt den randiga tröjan och den är ifrån Gina tricot :) Nu ska jag städa lite här och plocka undan för ikväll är det lite party party .

fryser ihjäl.

publicerat i Allmänt;
Nu så är vi hemma igen och jag säger bara brrrr jag fryser ihjäl. Nu ska jag stoppa ner mina fötter i ett par tofflor sen så blir det till att värma mig.
Hoppas ni får en bra kväll , jag tror nog inte jag skriver mer för idag .

Snart så .

publicerat i Allmänt;
Nu hoppas jag inte att himlen kommer läcka en massa vatten nu under kvällen när vi ska grilla.
Nu drar vi snart !

tack så mycket !

publicerat i Allmänt;
Nu har Tessa hjälp mig att fixa bort en bild från min header o satt dit en ny , tack så hemskt mycket . <3
Nu är jag mycket nöjd med min blogg.

grillkväll.

publicerat i Allmänt;
Snart är det dags för att hämta wiggo sen så ska vi ju på grillkväll ikväll hela dagiset eller ja alla dagmammor i nyfors & barnen ska bli så himla kul :)  efter det så ska jag ha en film kväll med en vän & bara mysa, mamma ska ha wiggo över natten eftersom vi inte har någon barnvakt imorgon så ska han vara hos sin farmor över dagen. ( ingen dagmamma har han imorgon ).
Tänkte slänga in dagens outfit om en stund och lite goa bilder på Wiggo.

hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag slutat skolan och gud så skönt säger jag bara !
Var bara kolla på film och ett läxförhör sedan var det över , tack . Idag ? hum ingen aning om vad jag ska göra nu på dagen men mot kvällen så ska jag grilla med wiggo o hans dagis o sedan ska vi kasta stövel ;P ska bli jätteskoj  , bara vädret tillåter det så. Nej nu ska jag faktiskt lägga mig o sova en stund i soffan ifall jag lyckas vill säga.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Sov till kl halv 7 iaf det var riktigt skönt. Nu så har jag bara slängt på mig lite kläder och ska snart äta frukost sedan vandra till skolan en stund , jag ska iaf vara på dom två första lektionerna sen vet jag inte riktigt hur det blir . Ska prata lite med nåra lärare också och se vad dom säger om allt .

Nu ska vi äta lite cocopops eller hur det stavas ;P

....

publicerat i Allmänt;
Finner absolut inga ord ..
jag vill kunna röra mig fritt , jag vill kunna umgås med folk utan att få skit & misstankar om allt  jag gör. Jag vill inte höra att någon klagar på mig och gör samma sak själv fast ännu värre , jag klarar det inte . 
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och rensa alla mina tankar .  

Hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma . Har vart med Bella på stan sen till tuna park , sen skjutsa jag henne till max dagis sen åkte jag o hämtade en kompis skjutsa till posten o sen så gick vi ner på stan hämtade wiggo innan o så träffade vi en till kompis där gick in på systemet köpte lite ( inte jag ) sen hem igen o nu sitter jag o wiggo är hemma igen ;D haha !

ikväll ? hum nada händer skit tråkigt faktiskt :/ 
skorna jag visade nedan kommer ifrån Ellos !

städat & klart.

publicerat i Allmänt;
Började städa lite smått i morse o nu har jag bara dammsugit o tvättat golvet , det är bra det :)
nu ska jag snart hoppa in i duschen ,ska bli så jäkla skönt ! vi hörs sen ! :)

aa men jättekul.

publicerat i Allmänt;
jag pallrar mig iväg till skolan trotts förkyld o hängig som ett svin. sen så kommer min lärare o säger bea , vad gör du här ? vi har inga lektioner idag. driver du med mig?
de är ju bra att de är folk informerar om det !

snyggingar .

publicerat i Allmänt;

är inte dom här snygga? jag älskar dom & funderar på att beställa hem dom . Vet inte riktigt om jag vill ha bruna eller svarta, måste bestämma mig. vilken färg tycker ni ?

god morgon gott folk!

publicerat i Allmänt;
Jag skrev ett inlägg igår faktiskt men jag ser inte att de ligger där ? alltså när jag själv besöker min blogg så finns det inlägget jag skrev inte med. Hum ? jaja hur som helst så är vi vakna , wiggo sov hos tobbe i natt och kom hit med honom för typ 30 minuter sen & jag är faktiskt lite pigg men jag är hur förkyld som helst och hostar gör jag också .
igår så var jag ju hos doktorn de tog blodprov 4 rör ? jag höll nästan på att svimma blev så skakig. De tror att jag kan ha smittats med streptokoker ( det wiggo hade för några veckor sen ) ja det är väl inte så konstigt ifall jag skulle få det så mycket som jag pysslar o myser med min älskling. sen så tog dom ju blodprov jag är lite misstänksam om diabetes, törstig, kissnödig, trött och viktnedgång det är ju lite tecken på diabetes så dom tog prov för det också . får svaret i slutet av veckan och jag har så himla ont i magen. :/ vill inte!

nej nu måste jag stoppa ner lite frukost i min mage. vi hörs när jag slutat skolan.

fy på mig!

publicerat i Allmänt;
Dålig uppdatering, jag vet !

god morgon =) allt bra med er ?  själv så är man trött och förkyld och hostar woho kan det bli bättre? nope!
ja , jag är hemma just nu Rebecka ringde och väckte mig lite smått när jag försökte somna om i soffan och nu är kvinnan här ;D fast jag är faktiskt ovanligt pigg , de borde jag inte vara. ja hur som helst så ska Tobbe ha wiggo ikväll för jag ska åka och kolla på speedway , jippie ! så Wiggo slapp följa med idag fast han tycker det är kul men tycker de är synd att han ska få vara vaken så länge sist kom vi hem kl 10 tror jag , plutten!
Har precis kommit ur duschen , ska väl bara ta de lugnt nu innan det är dags att fixa sig lite grann. Ska till doktorn idag också kl 14 så får vi se vad han har att säga om min hosta och mina förbannad blåsor jag får i munnen så fort jag får en förkylning. Hm usch!

Jag kommer tillbaka senare hoppas jag måste bli bättre på det här & även på bilder också.. Fy skämms!

Hallooo :)

publicerat i Allmänt;

Har just gjort klart mitt förbannade arbete, tack och lov!
Har hämtat min syster i stan också tog med mig datorn i samma veva så det blev klart. Nu vet jag inte vad jag ska göra ska åka förbi rebecka o prata med henne iaf sen ska jag in till lägenheten o ta ur tvätten ur maskinen som jag glömde bort totalt sen ska jag hämta lite små plock också , packa lite saker osv.Sen ni hum det vill ni allt veta vad jag ska göra ;D haha! hemlis !

nu ska jag kila <3

God förmiddag!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade Wiggo kl 5.20 vi låg kvar i sängen till kl halv 7-7 sen så kollade vi på TV en stund sen tyckte Wiggo att det var dags för sin mormor att vakna så han gick in till henne och väckte henne. När hon hade vaknat tog vi på oss kläderna gick upp till stallet för att ta ut hästarna , Wiggo tycker det är jättespännande men han ska absolut inte gå själv utan man måste bära honom. Efter det så satt vi oss ner i köket & åt lite frukost sen så la jag mig i soffan en stund vilket jag inte borde ha gjort för jag somna direkt , o sov till kl 10 sen har jag solat & duschat . Fixat lite med mitt arbete osv .
Nu ligger Wiggo & sover , jag är svin hungrig så funderar på att kanske koka ihop någon gryta till mat.

Nu så ska jag kila min väg , kanske inte blir så mycket blogg nu för jag har lite saker att göra i skolan kvar & vill  helst bli av med det. så fort som möjligt. Jag hoppas ni får en bra dag, idag har jag faktiskt lite planer ;)

PUSS & KRAM / happyface

God dag.

publicerat i Allmänt;
Vad har jag gjort idag? hum ingenting än så länge. har solat , duschat & skjutsat min syster in till stan bara.
nu sitter jag i lägenheten har tagit på mig lite kläder så man kanske kan se ut som en människa ;P
ikväll hum ska hem till en vän o kolla på film :)

fick en kommentar om jag hade nån ny kille och jag säger direkt NEJ.
jag är inte så desperat efter någon ny sådär på direkten, jag klarar mig bra . :)

God natt

publicerat i Allmänt;
Det blir tyvärr inga mer inlägg för idag, jag ska faktiskt gå och lägga mig. Har vart borta en stund nu på kvällen, mycket mysigt!
vi får höras mer imorgon.
natti natt

sötons

stor städning.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma i lägenheten och tvättar och städar, är jag inte duktig ? jag vill få bort all tvätt så jag slipper tänka på det hela tiden. Jag är i stortsätt klar men väntar på att en tvätt ska bli klar så jag kan slänga i nästa . Städningen är klar iaf men som sagt mycket tvätt.

Hum, vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll men jag tror nog inte att jag ska göra något alls bara ta de lugnt och kanske mysa :) men men , nu ska jag kila igen..

du e söt' / bea

God dag.

publicerat i Allmänt;
idag är jag pigg och glad fick sovmorgon till kl 11 väldigt skönt. Igår kollade jag och min syster på filmer sen somnade jag i soffan en stund o så kom mamma och pappa hem kramade om dom sen gick jag och la mig igen. Idag så har jag inte gjort mycket solat och duschat sitter fortfarande här med mjukis på mig vet inte vad jag ska göra, Wiggo ligger o sover middag så får väl se när han vaknar. Idag ? hm, ingen aning ska iaf åka till lägenheten en snabbis och kolla posten väntar på papper ifrån försäkringskassan som jag väntat på i 2 månader nu, jag hatar dom!

ikväll ? hum, inget planerat än så länge får väl se . men de blir väl till att ta de lugnt , kanske myspys med någon vem vet!
Nu ska jag kila igen, kanske ska se om jag kan komma ihåg o ta med mig min kamera o sladd så jag kan slänga in lite bilder någon gång. bloggen är bildlös och tråkig har jag märkt.

hemma.

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma hos mamma och pappa men de har inte kommit hem än , jag sitter med min syster o kollar på sex and the city the movie. så jag har inte tid att skriva här nu får se om jag hör av mig senare.

sömntuta.

publicerat i Allmänt;

Wiggo sover fortfarande han var väl så trött , lilla killen. Jag ska lägga mig ner o vila lite sen ska vi äta o fixa i ordning oss lite sen är det utgång med vagnen , en promenad genom stan kanske? vi hörs senare!

publicerat i Allmänt;


Allting kan gå itu men ett hjärta kan gå i tusen bitar.
Det känns verkligen som att mitt hjärta är i tusen bitar just nu , jag vet varken ut eller in.
Det är svårt att glömma och förlåta , men jag vet att ibland så måste man , men finns orken kvar ? Det är frågan.
Jag har inte vart världens bästa absolut inte och jag skyller absolut inte allt för dig , men man inte bygga upp någonting på en lögn och sedan hoppas på att det inte händer igen. Vem vet ? ingen vet , jag vet NÅGONTING. Jag behöver min lilla tid nu , jag behöver tid att tänka , tänka över på allt.

Bloggdesign ?

publicerat i Allmänt;

Jag skulle verkligen behöva hjälp med min bloggdesign inte för att jag är onöjd med den utan för att det är lite bilder på den som jag inte vill ha kvar längre ( ni kan ju lista ut det själva ). Så är det någon som kan hjälpa mig och kan sin grej på det där så hojta till. Vill fixa den så fort som möjligt . En kommentar eller skriv ett mejl .

Wiggo somnade tillslut och själv så ska jag passa på att fixa i ordning lite här hemma, kanske slänga i ett tvätt .
Jamen vi hörs iaf senare .

God morgon.

publicerat i Allmänt;
6å9ikmVi är vakna och har vart vakna sen kl 6 imorse. 000
1<<<<<<ccbgä
  oj där skrev wiggo några rader . ja vi vaknade som sagt kl  imose har vart vakna o kollat på tv , försökte vila en stund i soffan men ack nej då blir man flintskallig av en viss herre vid namn Wiggo.
ska snart försöka få honom att sova lite han är faktiskt trött redan det förstår jag eftersom han bara sov en halvtimme i går o somnade lite sent igår kväll så man tycker ju ändå att han borde vara trött , javi får väl se hur det går med det.

Ser mörkt ut på himlen vet inte riktigt om det kanske blir regn , jag hoppas inte ! vill inte ha mer regn det räcker nu! vill ha sol o varmt så man inte behöver tänka på att man får sig en dusch om man skulle gå utanför dörren med vagnen.
ja nej nu skajag kila.

pluggar.

publicerat i Allmänt;
Jag sitter faktiskt hemma och pluggar , visst är jag duktig ? man måste ju ligga i lite extra hårt dom här sista veckorna som är kvar i skolan. Visserligen slutade inte min engelska så bra och jag måste erkänna att det blev ett IG men ack så tur jag har som får göra om nationella i höst igen och då kommer jag säkerligen att gå ett Godkänt. Ja ni som undrar jag är riktigt värdelös på engelska och jag kan då tamme fan ingenting , haha! Men alla behöver väl inte vara bra på det ? kanske bra om man ska utomlands men då kommer jag ta med mig feta lexiokonet . skoja inte!  Vart jag än går så ska jag ha med mig det , kan koppla dit den på mig som en liten svans som hänger efter ;P haha sjuk humor bea , jotack jag vet !

Wiggo somnade tillslut efter mycket gnäll, min älskling! Nu vill jag istället att han är vaken känner mig sjukt ensam , like always ! Men så är det när man är ensamstående och jag börjar bli van :)  Imorgon så ska jag faktiskt ut till min syster har saknat henne fruktansvärt mycket vi ska äta god kvällsmat och bara vara vi , mamma och pappa kommer hem imorgon natt också jag har saknat dom såååå mycket <3 men på dagen så har jag bestämt lite snabbt sådär med Bella och Max att vi ska leka lite med barnen , de tycker ju så mycket om att jaga varandra som galningar .

nej fan vad jag pratar , o jag måste ju faktiskt plugga ! herre min skapare ,god natt på er vi hörs mer imorgon!

hemma.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma nu och har vart det ett tag. Rebecka  & min mormor har haft Wiggo idag det hade gått bra men han sov bara i en halv timme. Nu är jag hemma och försöker få wiggo att somna men han bara gnäller hela tiden, han är så jäkla trött.

ikväll så är väl alla i eskilstuna ute på krogen eftersom vi är lediga imorgon, jag är faktiskt sugen men jag kan ju som sagt inte . och nej jag klagar inte men just nu är jag inte alls glad på den här lilla killen!

skoldags!

publicerat i Allmänt;

Sådärja, då har man lämnat Wiggo hos min mormor ska strax gå till skolan men tänkte slänga i mig lite frukost först.
idag är det då som sagt nationella muntliga & jag vill verkligen inte & jag vet inte heller om jag tänker göra det ! Ursäkta mig men jag suger verkligen på engelska & de spelar ingen roll om jag försöker prata de kommer alltid in ett svenskt ord. jag är värdelös ...

Nu ska jag gå , vi hörs senare !

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken och Wiggo vaknade kl 6 , är hur trött som helst like always!
Jahapp, ingen dagmamma för Wiggo idag då utan han ska till min mormor & sedan ska Rebecka ha han kl 15 eftersom jag går till kl 17 idag , toppen :/ precis vad jag känner för ( eller inte ).
Nu ska jag fixa iordning mig lite grann sedan ska jag skjutsa Wiggo till min mormor, sedan är det dags för skolan kl halv 10 med nationella engelska ,suck! kommer ändå få IG jag suger i engelska ...
aja, nu ska dra !

hörs senare ?

Goodie natt !

publicerat i Allmänt;
Jag ska snart gå & lägga mig , det skulle inte bli en sen kväll för mig & det ska det inte heller . Imorgon får wiggo vara hos min mormor , jag vågar inte riktigt lämna han till dagmamman än om han inte riktigt är 100% frisk. Kl 15 imorgon skulle iaf rebecka ta honom så det blir nog alldeles utmärkt :)

jag hoppas ni haft en bra dag.

puss / happyface !

Wiggo & Max - lite jag .

publicerat i Allmänt;
   

Haha, här har ni dom underbara små liven. Det var inte meningen att jag skulle bli med men mitt huvud råkade visst fastna på bilden, ;P  Detta är då bilderna från idag när vi var hemma hos Bella & Max . dom sprang runt som tokar o jagade varandra o klättrade precis överallt , ja så är dom  !

tjohej!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen har vart ute sen kl 12 idag. Först gick vi och träffade min bästa vän Rebecka sen skulle hon hem , så vi gick vi till nyfors till en lekpark och lekte då kom sonny & moa dit ( moa är 1 år & 4 månader ) så dom lekte en stund, sen gick jag , wiggo , sonny & moa vidare vi gick o köpte glass till barnen sen var vi ute o gick lite överallt till slut somnade barnen på samma gång haha såg lite roligt ut. Sedan träffade jag bella & max vi gick en sväng sen så gick vi hem till henne & åt tacos o barnen fick leka lite . Nu är jag hemma & säger bara att ack vad jag har ont i mina ben!

Wiggo försöker sova , men han sov ganska länge idag så antar att han inte vill sova än men alltid värt ett försök.
Ikväll blir det bara till att ta de lugnt , ska lägga mig tidigt!
Fick en kommentar om dagens outfit & jag lovar att jag ska bli bättre på det , jag har inte tid med bloggen så mycket längre.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Jag fick sovmorgon idag, wiggo vaknade kl 7 helt otroligt trots att han somnade kl halv 6. Visserligen så somnade jag på soffan när wiggo kollade på barnprogrammet och låg brevid mig men sen tyckte han väl att det var lite tråkigt att jag låg o sov så han drog mig i håret o skrek " maama " så jag vaknade direkt . Nu så har vi precis duschat båda två .
Och nu kollar vi på nalle puh snart ska vi dammsuga det tycker wiggo är jättekul & sen ska vi fixa i ordning oss lite grann. Kan ju inte gå pjamas hela dagen! ;p

ska se om jag kanske kan ta lite bilder sen så kan jag slänga upp dom senare idag!

horoskop för idag.

publicerat i Allmänt;

Fiskarna 19/2-20/3

Månen ger dig lite extra tur, skarpare intuition och en extra portion charm. En tisdag av möjligheter.

tokig !

publicerat i Allmänt;
Jag blir tokig, har försökt att logga in på msn nu ett bra tag kommer in men loggas ut direkt ! vad är det för jäkla fel ?
aja, min dag har vart bra iaf & imorgon är jag som sagt ledig eller hemma med sjukt barn. ska inte vara uppe så länge så ska snart gå och lägga mig detta blir nog mitt sista inlägg för dagen!

HAHA! ;D

publicerat i Allmänt;


HAHA ^^ kolla vilken underbart söt bild jag hittade på datorn ? Wiggo när han var en liten bebis och ni som följt min blogg under hela uppväxten av Wiggo har nog redan sett den här . Jag blir helt varm i kroppen när jag ser den :) Min lilla älskling <3

svar till moster ( syster ) Bella : - jag ska ge wiggo en puss från dig och han ger en tillbaka (:
jag hör av mig imorgon när vi vaknar så får vi se hur det blir !

Kväller '

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade redan vid halv 6 som en lite ner klubbad säl i min famn, mysigt <3 det var längesen han somnade i min famn senast . Imorgon så är vi lediga båda två jag har tagit ledigt ifrån skolan eller jag ska ringa dit imorgon & ta ledigt för jag vill inte att han går till dagmamman imorgon han ska vara feberfri en hel dag åtminstonde.
Imorgon så kanske vi ska leka med några "vänner "  till oss, vi känner dom inte så bra än men ska lära känna dom bättre. :)

Snart så kommer min kusin Frida hit och så kommer det två kompisar till , vet inte vad vi ska göra riktigt men kanske glo på en film eller något. Ikväll ska iaf gå och lägga mig i tid inte tänker jag lägga mig kl 12 inte , ack nej!

Jag ska ta lite mer bilder imorgon , eller försöka ta bilder så jag kan lägga upp här på bloggen . den har blivit lite bildlös på sista tiden ;P

God dag.

publicerat i Allmänt;
Jag är hemma & jag är jättetrött. Wiggo är hemma också försökte få honom att somna en liten stund men det gick ju inte för sig. Wiggo har vart hos min moster idag och min kusin frida , det hade gått jättebra ! Mormor kom med honom senare , när jag var hemma redan. Rebecka har vart  här också, hon åkte precis men kommer tillbaka snart igen :)
Jag säger bara vilket skit väder önskade att det kunde vara fint väder så man kunde gå ut & gå en sväng men tydligen inte.Hoppas det blir bättre imorgon!

Wiggos feber har gått ner lite men jag vet inte riktigt om han är så pigg än, ska vara hemma med honom imorgon iallafall sen får jag se på onsdag om han ska till dagmamma eller inte. Men men , nu ska vi kolla på film.
kollade först på oliver o gänget men sedan bytte wiggo till snövit och från snövit till skönheten o odjuret så jag antar att han inte ville kolla på någon av dom , haha bara jag som är intresserad :)

god morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken och har vart vaken i stort sätt hela natten, har somnat till lite då & då men inget mer . Wiggo har vart vaken o absolut inte somnat om . Jag är som en vandrande zombie, men men så är det med sjukt barn.
nu ska jag fixa mig sen ska jag till skolan ..

hjälp

publicerat i Allmänt;
Jag skulle behöva lite hjälp med min blogg design. Som ni alla redan vet nu vid det här laget så är det ju slut mellan mig och anton . och jag vill inte ha bilden på honom längre på min design det gör det bara ännu svårare att glömma honom, så om det finns någon gullig människa där ute som kan hjälpa mig så säg till !

hjälp

publicerat i Allmänt;
Jag skulle behöva lite hjälp med min blogg design. Som ni alla redan vet nu vid det här laget så är det ju slut mellan mig och anton . och jag vill inte ha bilden på honom längre på min design det gör det bara ännu svårare att glömma honom, så om det finns någon gullig människa där ute som kan hjälpa mig så säg till !

God kväll '

publicerat i Allmänt;
Ursäkta för dålig uppdatering, jag har inte haft tid! Jag och Wiggo har vart med Bella & Max hela dagarna och vart ute och gått , men i går så fick Wiggo 39 graders feber & idag också så vi har bara tagit det lugnt. Nu sitter jag hemma & gör inte ett smack, jag ska packa lite saker tills imorgon då ska Wiggo till min moster för han är sjuk & kan inte gå till dagmamman så han ska vara där, tack så mycket ! :)  Ikväll ska jag kolla på en film & bara ta det lugnt , får se om nån kommer hit eller inte Rebecka mår dåligt , stackare <3 Ja nej nu ska jag packa faktiskt, vi får höras senare !

God morgon 2 gånger.

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade om runt kl halv 10 så jag passade på jag med , nu är jag vaken med plutten sover fortfarande min lilla sjukling <3 Jag väntar på att få något besked av hans pappa ifall han ska ta han idag eller inte men han verkar inte veta hur man svarar i telefonen. Själv så har jag precis duschat , ska snart fixa mig lite så jag inte går runt som en zoombie här hemma :P haha ni  vill inte se mig nu ! Nej nu ska jag röra på mig . Ska träffa lite människor nu på dagen , Bella & senare kanske jag ska träffa S :)

men vi hörs ,
/ happyface

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & har vart vaken sen kl halv 6 , jag är så himla trött . Har sovit i 3 timmar i natt kanske :/ det är ju inget att hurra för direkt , somnade lite då & då i soffan här när wiggo kollade på tv men vakna lika snabbt över att han drog mig i håret & skrek mamma !  Ja, nej nu vill jag bara sova eller får vänta tills det är dags för wiggo att sova middag .

hemma igen.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag och Wiggo hemma. Vi har vart ute o gått med Bella och max sen kl 7 i kväll . Wiggo är sjuk så jag tänkte låta han komma ut i friska luften & vet ni vad ? han sov helt underbart bra . ligger isängen nu o sover fortfarande... har träffat lite folk också , mycket trevligt alltså under våran promenad :) men nu ska jag sova i morgon ska jag förhoppningsvis träffa camilla ;D

sjuk.

publicerat i Allmänt;
Hämtade Wiggo ifrån dagmamman, gick till lekparken en stund och nu är vi hemma igen. Wiggo verkar ovanligt seg när vi kom hem och jätte gnällig så jag tog febern på honom och det visade sig att han har feber IGEN ! När ska han sluta vara sjuk hela tiden ? min lilla älsklingspojke <3

hemma igen.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen , jag har precis lagat lite mat åt mig själv ska snart åka iväg till affären och sedan ska jag hämta Wiggo . Det är fullt upp ! Jag skriver lite senare när jag har tid :)

Dagens outfit .

publicerat i Allmänt;


+ vita converse till :)



* stuprörsjeans från h&M
* tröja fått av moster
* converse skor fått av mormor.

nu måste jag skynda mig ska iväg & träffa en kompis !

God morgon allesammans! :)

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken och har vart vaken sen kvart i 6 . Jag super duper mega trött , haha! Lämnade Wiggo hos dagmamman vid kl 8 och så gick jag hem städade hela lägenheten och ska snart hoppa in i duschen. Idag blir det ingen skola för mig , jag är så trött så vill bara vila ett tag & vara hemma. Ikväll så ska jag faktiskt träffa Camilla en tjej som jag red i samma ridgrupp i när jag red i torshälla för mer än 9 år sedan. så ska bli jättekul att träffa henne! :) min bästa vän Rebecka jobbar hela helgen så jag tycker så synd om henne & mig själv också för den delen för jag får ju inte träffa henne förrän på söndag :O hur ska jag klara mig ? skämt åsido,

idag ska jag slänga in lite bilder på wiggo & däremot hans outfit också , coolt va ? jag hör av mig senare , ska duscha nu!  sen får vi se vad som händer ;)

inget svar

publicerat i Allmänt;
Det är någon som undrar hur jag har gjort saker på min blogg , text , storlek & allt sånt där. Jag har ingen aning om hur man gör utan jag har fått hjälp av en tjej som har fixat min bloggdesign åt mig & alla finesser så jag kan tyvärr inte svara på din fråga :)

affären.

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag precis kommit hem från affären , har köpt blöjor och välling till min lilla kille :) <3
Och jag är klar med mitt arbete så nu ska jag bara ta de lugnt ett tag så himlans skönt . Bara vara för mig själv , glo på tv & läsa mig en bok. Jag kommer mer en bild på Wiggo senare , så ha utkik så får ni se sötnosen!

jag är tacksam.

publicerat i Allmänt;
Jag fick tag på tjejen som skrev kommentaren & jag är så tacksam för hennes hjälp. Berättelsen hon skrev var så hemskt att det slutade med att jag satt & grät . Att det finns sånt jävla folk här i Sverige ? usch, det är sjukt & jag blir nästan rädd nu att gå ut på gatorna. TUSEN TACK TILL DIG <3
Nej nu är det dags för mig att hämta upp min älskade son hos dagmamman, vi hörs senare :)

Home

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma igen och jag har gjort klart ett arbete men det finns mer att göra. Håller fortfarande på med arbetet om kvinnomisshandel tycker det är riktigt intressant faktiskt och det är så hemskt ! Det arbetet jag gör om kvinnomisshandel hänger lite på slutbetyget så ja , man vill ju göra det bra.

Det gick bra i morse & lämna Wiggo hos dagmamman inget gråt denna gång men jag tror det var för att hans tjej Alva var där ;) han tjatar om henne varje morgon när jag säger att han ska gå till dagmamman då säger han " avvaaa avvaa " och det är då Alva han pratar om :) Idag så ska Wiggo vara med Tobbe och kan kanske skulle sova där också så att jag kan ha min lilla tid för mig själv , det ska faktiskt bli lite skönt om man nu får säga så. ?
Nej nu ska jag skriva lite mer på mitt arbete , jag har lite bilder att komma med sen också . missa inte !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Snart är det dags för mig & Wiggo att gå . Wiggo ska till dagmamman & jag ska till skolan. :)
Jag har bara två lektioner nu på morgonen sen går jag hem så vi hörs mer då , ska sätta mig & plugga direkt men jag skriver nog säkerligen ett inlägg + dagens outfit för idag :D

svin trött på plugga .

publicerat i Allmänt;
Nu orkar jag inte plugga mer . Men ni som har lite erfaranheter eller vad man nu ska kalla det om misshandel kan väl kontaka mig på min mail. Jag skulle vilja ställa lite frågor som jag skulle behöva ha svar på :) tack för hjälpen.
Nu säger god natt .

puss&kram / happyface

du ...

publicerat i Allmänt;
du som skrev denna kommentar

hej! först och främst vill jag säga att du har en otroligt söt son, och att jag hoppas innerligt att problemen dig och anton emellan löser sig. ni var grymt söta tillsammans! sådärja, fokus på det jag skulle skriva. du ville ha hjälp om kvinno/barn-misshandel? jag har blivit utsatt för det upprepade gånger. av en föredetta pojkvän, en tidigare fosterpappa, och även min biologiska pappa. jag är 16 år, så det lutar väl mer åt barnmisshandel, men jag tänkte ändå skriva ner mina åsikter angående ämnet. för det första tycker jag att polisen och andra myndigheter borde lyssna mer. första gången min pappa gick på mig var jag 12 år gammal, och ringde 112. dom gav mig svaret att "vi kan inte göra ågonting, men vi kan prata med honom om du vill". när jag berättade för socialtjänsten om vad som försegick i fosterhemmet jag var placerad på, och visade upp blåmärken o.s.v, vände de bort blicken och började prata om någonting annat. det borde även finnas mer information att hämta. när jag skulle anmäla, hade jag inte en aning om vad som skulle hända, hur de skulle gå tillväga, hur jag skulle göra, om de skulle få veta att jag hade anmält dem. så mer information, och mer gehör från vuxna!

kan du vara snäll och kontakta mig , jag skulle vilja ha mer hjälp om mitt arbete ifall du skulle vilja hjälpa till , har lite frågor osv. :) kontakta min hotmail . [email protected]

tusen tack.

publicerat i Allmänt;
Tusen tack till er alla som har hjälp mig & gett mig bra råd till mitt arbete, ni ska veta att det hälpte mycket :)

god morgon! + dagens outfit.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken eller har vart det ett tag. Wiggo vaknade halv 6 men han fick en flaska välling sedan somnade han om igen tills det var dags för min väckarklocka att väcka mig vid halv 7 . Wiggo ligger fortfarande o sover , jag skulle så gärna vilja ligga brevid honom nu & bara mysa & sova höra hans andetag i mitt öra. Men jag måste upp , fixa mig , käka & plocka ihop mina saker till skolan. Idag är det nationella i matte & jag vet att de kommer gå rätt åt hellskotta !
Slutar kl 5 idag så jag får höra av mig när jag kommer hem. Rebecka ska hämta Wiggo ifrån dagmamman.




God natt.

publicerat i Allmänt;
Fasen har försökt att plugga men det gick inte så värst bra . Hittade knappt någon fakta om kvinnomisshandel eller barnmisshandel . Hm får väl tänka ut något annat att skriva om!
Nu ska jag krypa ner i sängen & gosa lite grann ;) vi hörs imorgon igen.

puss&kram / happyface.

Hemma.

publicerat i Allmänt;
Jag & wiggo kom precis hem , vi har vart på speedway ikväll vi behövde komma bort från annat & inte tänka så mycket :) lyckligtvis så mår vi bättre , jag vet inte om det är pga av en sak :P eller sak kan man ju inte säga utan en person, men jag säger ingenting de är min o wiggos hemlighet. Men glad blir jag iaf !

Nu så ska jag plugga sen är det läggdags!

skoldagen över.

publicerat i Allmänt;
Nu är skoldagen över för min del. Idag när vi hade idrott så träffade jag johanna innan så vi gick tillsammans ut i skogen där vi skulle gå ingen var där & jag började tänka på att mamma & pappa skulle åka idag o jag började böla , haha jag är en riktig morsgris . Jag grät nog inte bara för det heller utan varför lämnar dom mig när det känns så fel allting just nu? det är ju nu jag vill ha dom hemma, det är ju nu jag vill vara & umgås med dom. Jag började genast tänka på Anton o hur mycket jag saknar honom. Usch vad jobbigt det är.
Jag & wiggo pratade imorse.

jag: - vem är det ? ( pekade på en bild på anton )
wiggo : - paaapa .
jag : - nej wiggo de är anton . saknar du anton?
wiggo: - jaa ( med ett stort leende på läpparna )
jag : - är anton snäll ?
wiggo : - jaaa ( o börjar sedan skratta o ger mig en stor kram )

usch, detta är verkligen inte lätt. jag vet ju hur jäkla mycket wiggo saknar honom. ( jag med )

dags för skola.

publicerat i Allmänt;
Nu är det dags för skola , har idrott men vi ska bara gå runt spåret i skogen så det är väl inte så ansträngande.
Jag hör väl av mig när jag slutar sen , jag slutar tidigt dag kl halv 2.

hörs då !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är svin trött  , jag får skylla mig själv jag visste redan om igår att jag skulle vara as trött idag när jag vaknade & se det är jag också. Vi vakna strax innan kl 6 sen har vi legat o dragit oss i sängen , nu sitter vi framför datorn o wiggo äter sin välling :)
Fan idag åker min mamma & pappa till spanien fan jag vill inte , jag vill inte bli lämnad här själv när det är som det är just nu . fan snälla stanna hemma :'( <3

förbannade klump!

publicerat i Allmänt;
När ska den där förbannade klumpen försvinna ifrån magen ? När ska mitt humör bli på topp igen? och när fan ska jag få känna att jag är lycklig o värd någonting .. det var en bra fråga.

har fortfarande inte somnat , jag kan inte jag har på tok för mycket tankar i mitt huvud. men jag vet att jag kommer vara så trött imorgon .. skyll dig själv bitch.

God kväller '

publicerat i Allmänt;

Sitter i soffan har läst lite bok ska fortsätta göra det ett tag sen är det dags för sängen.

God natt <3

äntligen.

publicerat i Allmänt;

Nu sover skrutten i sin säng & jag sitter här med en chips påse o coca cola för att försöka piggna till men går inte så bra, jag är för jäkla trött. Blir nog ingen sen uppe kväll idag inte .
Skulle behöva plugga lite men jag har ju fan ingen ork ! Allt har börjat gå snett igen jag vill inte gräva ner mig sådär igen,  jag vill inte må sådär dåligt igen. Varför kan man inte må bra & vara på topp ? glad o lycklig det vill jag vara.

Livet är tufft & det går upp & ned.

icke sova.

publicerat i Allmänt;
jag har en liten kille vid namn Wiggo här hemma som absolut inte ska sova fast han är trött . Han ligger istället i sängen o sjunger " maama maama maama " . ja gulligt det är det men ibland får man nog efter att ha försökt nattat honom i 45 minuter nu. Snart blir han väl så trött att han deckar :)
vi hörs senare !

eftermiddag / kväll

publicerat i Allmänt;
Nu är min busunge hemma hos mig , vi kollar på nalle puh o leker med bilar. Min mamma är o handlar åt oss sen ska vi laga lite mat & mysa en stund innan det är dags för läggdags för den här lilla killen . Själv så ska jag nog moffa onyttigt o kanske plugga lite sen får vi se om jag får något sällskap hit :)
Rebecka pecka ska firas ikväll hemma hos hennes pojkväns föräldrar så henne kommer jag inte träffa idag , morr !
Men på onsdag är det ett säkert kort att vi ska träffas för då ska hon hämta Wiggo ifrån dagmamman för jag går ju till kl 5 då & på måndag också tror jag? annars får jag kolla upp med någon annan!

nej nu ska jag fortsätta busa!

minnen för livet. <3

publicerat i Allmänt;
 










du kommer alltid att vara speciell för mig och du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.
jag har aldrig haft så starka känslor för någon annan än dig.
jag är ledsen för att det blev som det blev, mitt hjärta är i tusen bitar.
jag klarar inte av att kämpa för någonting själv, jag klarar inte av att bara få känna mig som någon i mängden och inte få känna mig speciell för dig. jag fick nästan aldrig höra som tre orden . men du ska få höra dom av mig.  jag älskar dig
till slut så tar orken slut man orkar inte gå runt och vara ledsen mer , man orkar inte gå runt o undra ifall det var en lögn eller om det var sanning. jag önskar bara att du kunde ha förstått mig också , från min sida från min synvinkel.
4/6-08 , jag kommer aldrig att glömma den dagen den bästa i mitt liv <3

God morgon!

publicerat i Allmänt;
En ny vecka & en ny start på skolan .
Jag sitter nu i lägenheten & jag börjar kl 12.10 då har jag samhälls prov . Sen så slutar jag kl 17 idag , woho !
Har precis lagt in en tvätt i maskinen måste passa på att tvätta lite nu, mamma & pappa åker till spanien imorgon och tror ni inte att jag är lite avundsjuk? jotack! Men de ska ner o fixa alla sakerna till lägenheten.
Ni som inte vet så har vi köpt en lägenhet i spanien o skickade ner lite saker dit för typ en månad sen nu & nu är det dags att packa in allt , jag längtar tills jag ska dit ! Ett eget hem, en egen pool, jag  tror till o med att det fanns gym hur lyxigt är inte det ? ;) jag planerar att åka dit över midsommar om jag nu får med mig Rebecka o jonte sen kanske någon eller några mer skulle vara hur najs som helst !

Nej nu ska jag plugga lite & sen hämta Johanna som ska komma hit så vi kan plugga lite tillsammans innan det är dags att gå till skolan . puh !
hoppas ni får en bra dag :)

Någon som är avundsjuk? ;)

publicerat i Allmänt;
Postat av: beundrare

Ni såg inge vidare ut iallafall :) sanningen känns, ska du ta bort denna kommentaren också? svag i sinnet?

Nej men vilken tur att du har sånt bra liv att du går runt & kommenterar människors utseende. Jag undrar om det inte är du som ser ut som stryk & måste trösta dig genom att slänga ur dig elaka kommentarer på andra ? Du ska veta att jag inte ens tar åt mig , du är " anonym " och vågar inte stå för vem du är & du vet säkert inte ens vem jag är så varför uttrycker du dig på det sättet du gör ? jaja, vissa har inga liv & så är det bara acceptera läget ;)

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA VÄN <3

publicerat i Allmänt;
IDAG FYLLER MIN BÄSTA VÄN ÅR , GRATTIS HJÄRTAT 19 ÅR älskar dig <3. Gå in på hennes blogg & skicka en grattis kommentar så skulle hon bli glad.  :)  Nu väntar jag på att Wiggo ska komma hem sen ska vi hem till Rebecka & fira henne med hennes släkt .

Igår så var vi ute & vi hade det jätte kul , jag ska bjuda er på en bild haha ;) bli inte chockade bara, jag ser förjävlig ut!



( bästa vän, jag & camilla :) <3 )

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma hos mamma & pappa  , väntar på att mamma ska komma ner ifrån stallet så ska vi äta . Sen ska jag iväg till Rebecka & kolla på handbollen o förkröka lite grann ( om jag nu ska ut har inte bestämt mig än ) sen blir det krogen ialalfall för dom som ska dit :) Så mycket vet jag just nu vi får väl se om vi hörs senare eller hur det blir jag är ju som sagt inte sådär jätte pigg mår lite dåligt & är hängig i kroppen men som sagt vi får se!
Jag hoppas att ni får en underbar lördag & att ni håller tummarna för guif . Så kanske vi hörs lite senare .

Puss&kram <3

lördag'

publicerat i Allmänt;
Har inte orkat uppdatera någonting jag har vart så himla trött. Somna tidigt igår eftersom jag vaknade kl 5 .
Sov hos mamma & pappa nu är jag hemma i lägenheten, wiggo är hos tobbe kommer hem imorgon. Idag så vet jag inte vad som händer Rebecka ska ju firas för hon fyller år imorgon så det blir nog krogen om jag orkar mår ju inte sådär jättebra men jag ska försöka piggna till tills kväll annars så får jag väl stanna hemma.

nu väntar jag på att rebecka ska komma förbi här :)

ett försök iallafall.

publicerat i Allmänt;
jag gick ut med wiggo i vagnen kl 7 för att jag trodde att han skulle somna en stund så han inte är så trött när han ska till dagmamman sen , men han ville absolut inte somna så vi gick in igen. Det var iallafall värt ett försök men jag lyckades inte trotts att han är hur trött som helst. aja ... nu ligger jag i soffan och väntar på att mamma ska komma så hon kan skjutsa honom till dagmamman jag har ju som sagt ingen bilbarnstol i min bil eller den bilen jag har . Och vagnen som jag brukar gå till dagmamman med ligger i den bilen hon har så det blev lite svårt. men aja, hoppas ni får en bra dag jag känner på mig att den här dagen kommer vara lååååång o seg.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag är helt slut . Vi vaknade kl 5.14 för att vara exakta, jag somnade inte förrän halv 12 igår kväll . Får väl skylla mig själv ?

jonte is here !

publicerat i Allmänt;
Nu är jag klar med skolarbetet . Jonte är här ( Rebeckas pojkvän ) för Rebecka är i skolan & slutar snart så han kom hit & gjorde mig lite sällskap så länge, snällt va ? ja vad gör vi? sitter vid varsin dator haha & kollar på ishockey som ingen utav oss är intresserad av men men.

fick en komentar på mina skor det stod usch  och jag säger bara vilken tur att vi alla inte har samma smak för då vore det ju förjävligt eller hur ? ;)

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag här och pluggar så det är därför jag inte uppdaterar så mycket . Idag så har vi bara vart hemma och jag har försökt att plugga med Wiggo det gick inge vidare men lite fick jag fram . Min gamla klass kompis Sandra Walhbom kom förbi & hälsade på mig & Wiggo det var jättekul att få träffa henne , var jättelänge sen. :) <3
Sen så lagade jag mat åt Wiggo och mig det blev makaroner och bacon vanlig svensson mat :P men det var riktigt gott. Hann diska också innan wiggo skulle lägga sig i sängen men nu ligger han där & han har inte somnat än men snart faller nog ögonen ihop. Nu gäller det att fortsätta plugga så jag blir klar någon gång.

mina skor på bilden är faktiskt ifrån Ica maxi lite pinsamt att säga men jag älskar dom och de är grymt snygga,  bra budget bara 79 spänn ;)

God dag.

publicerat i Allmänt;
Fick sluta tidigare ifrån skolan har haft nationella hela morgonen & så fick vi har våran sista lektion halv 13 istället för halv 14 skönt så nu har jag slutat :)  idag då? hm, vet inte vad jag ska göra förutom att plugga det som ska vara klart tills imorgon visserligen är det inte mycket att göra kvar eftersom jag gjort en hel del men ska göra klart det sista iallafall + att jag nog ska vara hemma hos mamma o pappa ifall de ska åka till spanien imorgon så vill jag umgås med dom .

Jag hoppas ni har sett mina fräna skor i inlägget nedan, jag älskar dom ;)
har ni haft en bra dag annars då ?


det känns som det inte är värt att försöka när jag inte får någonting tillbaka.

God morgon bloggen!

publicerat i Allmänt;
Jag har vart vaken sen kl 6 då Wiggo vakna sen åkte jag in till lägenheten o har fixat mig klart nu ska bara slänga i mig frukosten sen iväg till skolan för nationella provet i engelska :/ önska mig lycka till !
Jag har inte mått så bra på sista tiden , jag skakar är typ svimmfärdig & mår illa . Jag vet inte vad det kan vara ? ska ringa min doktor idag & se ifall jag kan få någon tid måste kolla också ifall jag har diabetes är törstig hela tiden + viktnedgång.
Ser ut som det ska bli fint väder idag så man får väl hoppas på det eller vad säger ni ? :D

tänkte visa er mina snygga skor sen , jag älskar dom & dom är lite udda faktiskt ;) men de får ni nog se när jag kommer hem igen efter skolan. nu ska jag fixa de sista .

puss

återigen på landet

publicerat i Allmänt;
Jag sitter hemma hos mamma & pappa nu. Innan jag åkte hit så stannade jag vägen & träffade Rebecka som var i stan hos sin syster & var barnvakt , sen åkte jag hit duscha & har precis ätit. Wiggo busen ligger & sover redan han hade inte sovit länge idag hade dagmamman sagt ca en timme eller nåt. Det kanske är den där dumma sprutan som han fick idag.

Jag har fått jättesöta kommentarer & jag säger tack så mycket <3
Sen fick jag en kommentar om att jag borde klippa Wiggo men det säger jag nej till jag vill ha hans lockiga långa hår & ifall det är jobbigt så sätter jag alltid upp det i en toffs så han störs sig inte utav det.

....

publicerat i Allmänt;
Jag var inte värd mer i dina ögon & jag var tydligen inte värd din respekt heller.

vaken efter en skönhetssömn,

publicerat i Allmänt;
Jag somnade om & vaknade för en stund sen. Wiggo var duktig när han fick sprutan.
Jag har precis fixat mig börjar ju skolan kl 14 idag har då ett prov så jag ska plugga lite på det nu hade jag tänkt.
Rebecka är på väg hem ifrån västerås & hon skulle ringa mig när hon var hemma igen så får se om hon hinner hit innan jag börjar , men det tror jag nog.

ja . plugg var det !

God morgon '

publicerat i Allmänt;

 ( vi bjuder på denna bild, god morgon )

Nu är vi vakna eller ja Wiggo vakna kl 05.55 . Jag vaknade med att han låg & sjöng i sin säng helt underbart. Sedan lyfte jag över honom till min säng så där har vi legat o kramats & busar , sedan sjöng Wiggo lite till för mig & ryckte mig i håret vilket inte är så skönt det känns som jag snart är flintis :P
Idag då ? Jag börjar inte skolan förrän kl 14 och slutar kl 17 hur nödvändigt känns det ? men men.. Wiggo ska till BVC idag också kl 9.45 han ska få vaccination usch ännu en spruta . Inte kul att se eller varken höra .
Fan jag måste fråga mamma vad det är för fel på mig , jag hostar som en tok & när ag gör de känns det som jag ska spy och de bränner i min hals & jag har sån där " spysmak" aa förlåt mig men det ligger faktiskt till så.
Hoppas bara de försvinner snart .

 - jag trodde faktiskt att du hade lite mer hjärta och respekt i kroppen
men tydligen inte.

allt har förändrats ..

publicerat i Allmänt;
Du har förändrats , vart är den goa som du var i början? Vart är han som brydde sig om mig ? Vart är han som visade sin respekt mot mig ? Vart är han som var hemma med mig om kvällarna och bara kunde umgås och vara med mig , visa sin kärlek o omtanke ? Vart är han som nästan gjorde allt för mig ?
Han försvann tydligen..
Och du har förändrats i mina ögon och i mitt hjärta , mitt hjärta är ledsen , mitt hjärta är för tillfället i tusen bitar .


the greatest thing you will ever learn is to love and be loved back.

God natt '

publicerat i Allmänt;
Jag säger GOD NATT  nu jag orkar inte skriva mer för idag. För det första är jag inte på sådär jättebra humör & för de andra så ska jag upp imorgon med Wiggo man vet aldrig när han vaknar .

Du har tappat respekten för mig helt och hållet , tror att du kan säga vad som helst till mig.
Jag har tröttnat nu & jag har fan en gräns & jag tänker sätta stopp för detta !

tomt ...

publicerat i Allmänt;
Jag känner mig helt tom. Jag borde inte tänka så mycket men jag kan inte sluta! Jag borde ha fattat vid det här laget att jag inte längre ska bry mig , varför ska jag bry mig om en människa som inte bryr sig om mig ? JO ni ska få svaret för att jag tycker om personen så himlans mycket & det är så jäkla svårt då att bara släppa taget . Men jag måste nog börja tänka framåt nu. Det skulle nog h*n också vilja att jag gjorde , så here we go !

i miss you so ....

favoriter ifrån H&M

publicerat i Allmänt;
     

väldigt enkla saker , det gillar jag ! skulle egentligen glida in på H&M o kolla på bikini men jag fastnade inte riktigt för någon där , får spana vidare . Förutom dom här sakerna skulle jag gärna vilja ha ett vit & blått randigt linne vart kan man hitta sånt ? Please help me !

Igång med pluggandet.

publicerat i Allmänt;
Nu har min älskling somnat så nu sätter jag igång och pluggar igen. Har nog mitt samhällsprov imorgon och jag måste se till att klara det denna gång vill jag ha MVG är alltid några poäng ifrån och blir lika sur varje gång så nu jäklar :P

önska mig lycka till !

lägenheten.

publicerat i Allmänt;




det blev visst bara två bilder de gick inte att ladda upp bilderna på köket =/ vettefan varför !
men här har ni iallafall vardagsrummet & sovrummet . Ni ska få se bättre bilder någon annan dag det lovar jag er .

God kväll '

publicerat i Allmänt;
Nu ligger Wiggo i sin säng & dricker upp vällingen. Han ska få sova nu han är så himla trött , han har gått & dragit i mitt byxben hela kvällen. Vi har precis ätit mat det blev gräddstuvadpyttipanna & det var mumsigt tycker både jag & Wiggo :)
Sen blev det lite puss & gull innan han skulle gå & lägga sig. Har tagit lite bilder på honom, på dagens outfit & så lite bilder på lägenheten också tänkte att ni kanske är lite nyfikna hur det ser ut här hemma.Visserligen blev de bara bild på sovrummet, köket & vardagsrummet men jag hoppas de duger tills jag fixat lite mer här hemma med städningen alltså :P  jag slänger in bilderna så fort  min älskling somnat & när jag är klar med mitt jobb här hemma.

ses sen!

Wiggo är hemma.

publicerat i Allmänt;

Hämtade Wiggo ifrån sin dagmamma kl 3 sen har vi vart hemma plockat lite här hemma o så. Nu så sitter han o kollar på nalle puh o äter äpple snart ska vi börja med kvällsmaten sen är det nog läggdags för den här lilla killen runt kl 7 ungefär :) har lite bilder som jag ska lägga upp här i bloggen också, det blir väl bra ?

väntan...

publicerat i Allmänt;
jag börjar bli riktigt förbannad just nu på försäkringskassan är dom sega eller är dom sega ? nu har jag väntat i flera månader på mitt bostadsbidrag & ringt o klagat flera gånger men inte fan skyndar dom på !!! Nej vet ni vad jag ska göra nu? skicka ett klagobrev till dom ..

God dag ! ;D

publicerat i Allmänt;
Jag är faktiskt på riktigt toppen humör sjukt vad det kan vända från igår till idag. Jag har just skrivit klart ett arbete som jag ska skriva upp på mammas & pappas jobb sen så hade jag tänkt om jag skulle äta något . Sen blir det nog tillbaka till pluggandet av samhälls provet , de känns riktigt bra faktiskt !

nej jag har faktiskt ingenting att skriva mer kanske kommer med lite bilder senare :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken & jag är super duper mega glad för jag har inga lektioner idag ;D Så idag gäller det att kanske plugga lite , fast egentligen vad? har ju fan inget att plugga eller jo kan ju fortsätta plugga på mitt samhäll prov som jag skulle ha idag , ja det blir nog bra! Ikväll så kanske jag ska gå på speedway men det är inte helt säkert än utan det beror på.

Fick en bra & snäll kommentar av en läsare som heter Sara som bor i skåne & den tackar jag så mycket för & jag ska försöka att följa dina råd men som sagt det är inte alltid lätt . Ne, vet ni vad jag ska lägga mig i soffan en stund nu & försöka vakna till sen vet jag inte alls vad jag ska göra . Rebecka ringde mig nyss o sa att hon skulle komma förbi lite senare det blir nog bra .

kväller'

publicerat i Allmänt;
 Ja nu är det kväller och det har blivit lite plugg iaf ska snart lägga mig i sängen & plugga lite mer :) är inte bea duktig?
Rebecka har vart här också en stund hon pluggade hon också sedan blev vi alldeles för hungriga o fick åka till mcdonalds men det var faktiskt riktigt gott för magen ;D fettsoo !

Som sagt här sitter jag och har tusen olika slags tankar i mitt huvud och ställer mig en massa frågor , men självklart får jag inte fram något svar. Helt onödigt att lägga ner tid på det , visst ? ..
Men men, ingenting verkar rulla på & bli bättre heller för den delen. Det är ju inte så lätt att få några svar på sina frågor när ingen svarar på dom ? ja om ni nu förstår vad jag menar. Men upp till dig ! Nu har jag skickat några sms utan att komma framåt , vad ska jag nu göra? här finns det iallafall ingen som bryr sig, oh nej onödigt o slöseri på tid visst ? Man ska väl inte lägga ner en massa tid o energi om man vill att det ska lösa sig med personen det är ju fan helt onödigt .. har jag fattat rätt ? Nej , slut snackat !

pluggisch.

publicerat i Allmänt;
nu ska jag sätta mig och plugga samhällskunskap har prov i det imorgon , kan redan det mesta men ändå gäller att öva in det lite extra ;)

hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag hemma slutade typ efter lunch så har jag vart på en liten tripp & nu är jag tillbaka hemma igen . Ska snart gå till skolan börjar kl 15 igen & slutar kl 17, känner ingen lust alls.
Ja så ser det ut & jag kommer förmodligen tillbaka senare om jag orkar & vill.

hejdå !

ingen höjdare.

publicerat i Allmänt;
Jag kan ju bara säga att det är ingen höjdare med mitt liv just nu. Mycket bullshit & lögner till tusen, jag vet inte alls vad jag ska tro på & jag vet inte alls vart jag står någonstans heller för den delen. Om man vill att en människa ska lita på en ska man väl inte ge skit till den? Vill man att en människa ska lita på den ska man inte skrika åt den om det nu inte är sant? Om man vill att en människa ska lita på den ska man väl ändå inte säga åt den att dra åt helvete?...
är det jag som har fel och är helt ute o cyklar ? nej , jag vet faktiskt ingenting just nu !


Wiggo mår bra men är lite smått gnällig om nätterna , jag vet inte riktigt om det är fler tänder på väg eller vad det kan vara för något. På onsdag är det dags för BVC igen & då ska han få en spruta återigen & jag känner bara att jag får ont i hjärtat.
Igår då? gjorde ingenting var hemma hela dagen & pluggade på min matte som jag har prov i idag & idag blir det väl detsamma fast imorgon har jag då prov i samhäll & på torsdag har jag nationella proven i engelska muntliga & på fredag har jag återigen ett matte prov, visst känns min vecka bra ? Nej det kan jag inte direkt påstå.
Idag slutar jag kl 5 också åh kan inte bli sämre! Jag känner absolut att jag inte orkar jag vill bara ligga i sängen , göra ingenting kanske gråta ut tills gråten i halsen försvinner. Hmm, usch vad jag klagar fy på mig men ibland har jag svackor & mår skit och just nu är det en sådan period. Bara att acceptera läget & göra det bästa utav det ..

fan....

publicerat i Allmänt;
FINNS DET INGEN SOM KAN PRATA SANNING? 

FAN, jag vet inte vad jag ska tro. Folk går & pratar om det att dom hört det hit & dit förutom du som förnekar det ? seriöst .. det är inte du som ska bli arg utan jag som ska bli förbannad.  FYFAN!!