Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av carro:

sluta slå kvinnorna....? haha (aa)



oj , hur gammal är du ? :) du ser väldigt ung ut ! :D

2:a kommentar, skriven , av Sofia:

Hej har du läst Angelicas blogg? enkarlekssaga.blogg.se hennes mamma har varit i den situationen och bloggar om det. Kommer dock inte ihåg vad bloggen heter men du kan fråga Angelica om den. Det är det bästa tipset jag kan ge dig.

kram Sofia

3:e kommentar, skriven , av emms':

Kvinnojouren - http://www.kvinnojourenmoa.se/

4:e kommentar, skriven , av -:

hej! först och främst vill jag säga att du har en otroligt söt son, och att jag hoppas innerligt att problemen dig och anton emellan löser sig. ni var grymt söta tillsammans! sådärja, fokus på det jag skulle skriva. du ville ha hjälp om kvinno/barn-misshandel? jag har blivit utsatt för det upprepade gånger. av en föredetta pojkvän, en tidigare fosterpappa, och även min biologiska pappa. jag är 16 år, så det lutar väl mer åt barnmisshandel, men jag tänkte ändå skriva ner mina åsikter angående ämnet. för det första tycker jag att polisen och andra myndigheter borde lyssna mer. första gången min pappa gick på mig var jag 12 år gammal, och ringde 112. dom gav mig svaret att "vi kan inte göra ågonting, men vi kan prata med honom om du vill". när jag berättade för socialtjänsten om vad som försegick i fosterhemmet jag var placerad på, och visade upp blåmärken o.s.v, vände de bort blicken och började prata om någonting annat. det borde även finnas mer information att hämta. när jag skulle anmäla, hade jag inte en aning om vad som skulle hända, hur de skulle gå tillväga, hur jag skulle göra, om de skulle få veta att jag hade anmält dem. så mer information, och mer gehör från vuxna!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

När jag blev misshandlad av mitt ex fick jag inte hjälp någonstans. Det fanns inga "bevis". Så vad man kan göra? Införa skottpengar på kvinnomisshandlare.

6:e kommentar, skriven , av em.:

Hur menar du? Om man blir misshandlad bör man kontakta kvinnojouren eller liknande, det går att vara både anonym eller att berätta vem man är, där kan man få skyddat boende och vara säker tills man är på fötter igen om man nu lämnat sig man/pojkvän/sambo osv. Sedan kan man anmäla den som misshandlat fast det brukar inte gå så långt om det inte finns bevis (foto på blåmärken osv) eller att något har vittnat åt dig. Om du inte menar så, så görs det oftast inte så mycket åt sådant. Dom har införskaffat tjejjour och kvinnojour för barn och kvinnor i alla åldrar. Sedan arbetar polisen med att börja ta kvinnomisshandlar på mer allvar. Min åsikt är att man borde söka hjälp ifall man blir misshandlad, prata med någon och sedan försöka anmäla det. Och vi i Sverige borde bli mer djupa inom ämnet då det pågår var eviga dag, från söder till norr! Kontakta någon kvinnojour/tjejjour så kan du få mer information ang. just kvinnomisshandel! Dom har både statistik och information om det. Lycka till!

Kommentera inlägget här :