Lördag'

publicerat i Allmänt;
Idag är de dagen med det stora D . Idag ska vi fira Johanna som fyller 18 år fast hon fyller inte förrrän imorgon men iaf. =)
Vad har jag gjort idag då ? ingenting alls har kollat på avsnitt efter avsnitt på OC , börjar bli lite beroende kanske? esch, bra är det iallafall.

Snart ska jag väl hoppa in i en dusch & sen få i mig något att äta sen måste jag börja röra mig in till stan för att fixa mig inför kvällen & jag är sjukt peppad , jag hoppas det blir roligt & det blir ju vad man gör det till också !=P inte sant ?
Saknar min lilla Rebecka också känns som det var sjukt längesen vi hade våra små stunder om kvällarna , snacka & bara skratta en massa. <3
saknar också Lina en massor , hon är i Spanien den jäkeln & har det varmt & skönt . =P dumma dig, bli lite brun åt mig också . haha!

Kommer nog förmodligen inte att skriva här mer idag har ingen lust för 5 öre & jag känner att jag inte har så mycket att skriva om heller, inget speciellt händer i mitt liv just nu. Inget nytt utan bara de där gamla vanliga.

It´s too late.

Kommentera inlägget här :