Tack så mycket !

publicerat i Allmänt;
Tack så mycket för era söta grattis kommentarer till Wiggo ! =) och tack alla ni som har skickat sms. Jag blir så himla glad & Wiggo också , jag har suttit & berättat för honom vilka det är som har hälsat grattis till honom & det var en hel del ska jag säga er ! =P
Tack <3

Det tråkigaste men igår var att i stortsätt alla skickade & skrev grattis till Wiggo förutom hans pappa. Inte ett enda sms eller ett enda samtal fick jag av honom , tycker det var riktigt dålig stil . Och när jag kollade på Wiggo igår & tänkte på det ville jag nästan bara börja gråta. Det var Wiggos dag igår & inte ens hans pappa kunde skicka ett sms eller ta upp telefonen o ringa ett samtal. Förbannat dålig stil.

Nu sitter jag hemma i lägenheten ska snart fixa lite här hemma för i helgen blir det kalas med släkten för Wiggo & då ska det vara snyggt , ska även slänga i en tvätt i maskinen & diska lite grann sen blir det väl till att fixa iordning mig själv. Jag är ledig ifrån skolan idag också , härligt!
Jag hoppas ni får en mysig fredag !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emma:

fy fan vad dåligt av honom! Tur att viggo har dig som värkar vara en sån fin och bra mamma:D sen undrar jag vad du har för färg i ditt hår, den är verkligen vacker :)



MVH Emma

2:a kommentar, skriven , av Karin:

Vilken jäkla DÅLIG pappa lilla Wiggo har. Han borde fan skämmas!

Kommentera inlägget här :