fredag / valborg.

publicerat i Allmänt;



suddig bild men så blev den senaste tattoon som jag gjorde i onsdags!

idag är det valborg & jag har ingen aning om vad som händer känner inget sug för något alls. men vi får väl nåt blir det väl alltid. ha en bra valborg!

Torsdag'

publicerat i Allmänt;

Var ju som sagt & tatuerade mig igår kom hem 20.30 ungefär . Den blev riktigt nice, jag gillar den skarpt! =D
Aja, nej nu sitter jag här vid datorn har vart hos Emma en sväng , visade tatueringen & snacka skit som vanligt.
Imorgon är det Valborg & Wiggo ska till sin pappa, jag har inte en susning om vad jag ska göra men som de känns nu skulle jag bara vilja sova bort hela dagen är så jäkla trött ! Men men, får väl se vad jag är sugen på att göra imorgon! =)

men nu ska jag hoppa ner i säng , jag & wiggo ska in till stan imorgon & visa R min tatuering. , yeey undra vad han kommer säga ! =P

onsdag'

publicerat i Allmänt;
Är hemma. Var ledig ifrån skolan igår & idag har pluggat som en galning men ändå känns det som jag inte kommer nånvart ! I måndags natt så kom mina föräldrar hem ifrån Spanien och deras överraskning var att jag hade tatuerat mig ( La familia ) på sidan av ryggen/magen. Jag vet inte riktigt om det blev några glada miner men ett försök iaf.

Sitter som sagt hemma hos min i lägenheten pluggar lite grann & väntar på att min kusin ska höra av sig då jag ska åka & träffa henne. ikväll kl 17 ska jag tatuera mig igen denna gång blir det på ryggraden med kina tecken. kusin vitamin följer med mig , Bella & kanske Emma ifall hon inte är allt för trött efter jobbet ! =P sen hem och fortsätta plugga igen, usch jag orkar inte mer. Men i lördags räknade jag ut att det bara var 7 veckor kvar , de kommer gå snabbt !

här är en bild på tatueringen! ( inte bästa bilden men får duga ! )

måndag'

publicerat i Allmänt;

Jag & Wiggo är vakna vi har fixat oss klart !
Det blev lite ändrade planer idag, Wiggo skulle till sin vanliga dagmamma men hon är sjuk så han får gå till sin extra dagmamma men hon skulle till tandläkarn på morgonen så Wiggo får följa med mig till skolan en halv timme! =)

Jag  ; Wiggo du får följa med mamma till skolan en stund idag sen får du åka till M.

Wiggo ; Hihi, ( jätte stort leende) Ja, me mamma till skolaa , ja e glaa.

Haha så himla söööt han är  =)

uppdatering!

publicerat i Allmänt;

Sådärja, nu är jag tillbaka igen lite smått.
I fredags : Hade nationella proven i skolan , hämtade Wiggo , mötte S på stan gick runt & kollade lite sen träffade vi E & va med henne en stund. Gick hem moffade lite onyttigt & sedan la vi oss tidigt.

I lördags : Lämnade wiggo runt kl 12 till sin farmor , åkte hem igen träffade S , åkte en sväng till tuna park & sedan hämtade jag Lisa ( hunden ) tog en promenad , pluggade läääänge, träffade R , sedan kom R & P hem till mig , sedan drog vi till min kusin som hade fest jag var en liten vakt där ( nykter ) hjälpte henne att städa undan alla falskor & burkar som stod överallt i hela huset.

Idag : vart ute & sprungit , tränat lite hemma, hämtade min kusin , åkte till tuna park med henne , hämtade wiggo , hem till min kusin var där ett tag & umgicks. Sedan hem igen & lagade mat lite snabbt & sedan fick Wiggo gå & sova han var så himla trött. Sen kom R, J & O till mig hjälpte mig lite med min svenska muntliga np , pratade & kollade runt lite på olika träningsövningar på internet & hitta väldigt många bra så imorgon startar jag med dom! ;)
Nu ska jag snart gå & sova, en skol dag imorgon , ledig tisdag, onsdag & fredag denna vecka hur skönt som helst!

 / släng dig i väggen , du har gjort ditt med mig nu. Du har bevisat allt som du inte skulle ha gjort !

Lördag'

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade vi kl 6.30 jag är trött som satan fast jag gick & la mig tidigt igår kväll.
Jaja idag så ska Wiggo till sin farmor för att jag ska plugga & ha mig idag, usch känner inte alls för det. Men ska hinna gå ut & promenera också men det gör jag med all säkerhet , S skulle hålla mig sällskap! =) Ja, jag har väl inte så mycket att berätta om bara några dagar så får ni veta vad det är jag håller hemligt tills mamma & pappa kommer hem. ;)

Naee, hörs sen . PUSS!


falska människor & människor som ljuger finns inte i mitt liv.

bullshit!

publicerat i Allmänt;
Är hemma & sitter vid datorn, ovanligt.Wiggo ligger & sover som en stock funderar på att lägga mig jag också , är jävligt trött! Imorgon ska han till sin farmor från lördag till söndag för att jag skulle få plugga & tusen tack för det för det måste jag verkligen göra. plugga plugga plugga! =(

jag är så himla trött på vissa människor.
jag orkar liksom inte bry mig men jag vill ändå bry mig, för jag bryr mig om människor som jag tycker om. men när jag märker att jag inte får ett skit tillbaka varför ska man då lägga ner tiden & orken? jag vet inte allls..... jag vill bara vara för mig själv , den enda jag kan lita på är mig själv! därför håller jag nu munnen & inte säger ett ord . och jag orkar inte försöka mer , ni får försöka om ni ens bryr er!

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Kul satt & skrev ett långt inlägg för att slänga upp här men datorn börja krågla. ( skriver mer sen )
Idag har jag nationella provet i svenska, önska mig lycka till !

vilken dag!

publicerat i Allmänt;
herregud säger jag bara vilken dag! jag vill så gärna berätta för er vad jag gjort / köpt till mamma & pappa men jag kan inte det för de läser min blogg & då förstör jag alltihop ! =P  nästa vecka får ni veta..
har besiktat bilen idag och den var helt grön, känns toppen!

ne ska sova snart , är svin trött. NP i svenska imorgonn URk!

för lite sömn.

publicerat i Allmänt;

Inatt har jag fått 4 timmars sömn, men snart ska jag iväg till skolan och Wiggo ska iväg till dagmamman. Sen så blir det till att åka och besikta bilen och hjälp får jag av Bästa vännen! =) Sen får vi se hur dagen blir kanske glider förbi Emma och kollar på hennes tatuering som hon ska fylla idag och tatueringsstudion ligger nära mig så kan ju ta den vägen hem ifrån skolan sen. urk, vad trött jag är!

OCH VAD I HELSKOTTA ÄR DET FÖR VÄDER UTE? =O det är inte okej!!! På med vinterjackan igen...


puss&kram

konstverk!

publicerat i Allmänt;
Här är Wiggos fina konstverk han gjorde idag.
Han ritade nämligen med en bläckpenna på vardagsrumsväggen!



fint va? Tror ni han gjorde sin mamma glad? Haha Noo. Men jag kan ju inte bli sur på honom för han är alldeles för söt för det.

Huvudvärk.

publicerat i Allmänt;
Jag har huvudvärk men det är ju inte direkt något ovanligt för det har jag i stortsätt varje dag!
Nu har jag pluggat klart två uppgifter som jag tänkte lämna in imorgon & så har jag läst svenska häftet till NP skriftliga i Svenska. Jag känner mig riktigt stolt. Emma har hunnit vara här två gånger också, haha! Först kom hon hit & snackade lite skit & andra gången kom hon hit för att få lite saker av mig. =) mycket trevligt!  Tänkte snart slänga mig ner i sängen och försöka sova om jag får sova inatt, hostar som en tok! Men jag får väl slänga i mig lite " midicin " som Wiggo kallar det för. =P 
Men ni får sova så gott !


Nej, nu får det vara nog. Nu vet man hur mycket vissa bryr sig om sina vänner . INGET ALLS . Det har jag märkt på dig iallafall. Jag försöker & jag vill finnas men du kastar iväg mig som en boll. Jag betyder egentligen ingenting längre för dig , det har jag märkt. Jag dög ett tag tills jag blev till luft igen!

mätta & belåtna.

publicerat i Allmänt;
Nu är vi mätta & belåtna Wiggo ska snart få lite välling & bums ner i sängen. Han är så trött så trött att han inte vet vart han ska ta vägen. Han fick tag på en penna också & har ritat på väggen i vardagsrummet :O .. kanske slänger in en bild på " konstverket " .  Men snart ska han sova & jag ska plugga!
Lite bilder.



Regn&rusk!

publicerat i Allmänt;
Jag som hade tänkt att jag & Wiggo skulle ta en promenad efter att jag slutat skolan men de kunde jag ju bara fet glömma! Vill inte gå ut i det här snöblandade regnet. Urk! Nu är vi hemma hos oss igen vi sitter & kollar på Pippi Långstrump & jag har börjat med maten idag blir det pommes & hamburgare , riktigt smaskigt! Sen ska jag försöka få Wiggo att sova tidigt ikväll eftersom han inte har sovit middag så hoppas jag att det går bra, jag behöver verkligen plugga & de får bli många koppar kaffe ikväll för att hålla ögonen öppna.

Hinner jag så ska jag slänga upp lite bilder också ! =)

Onsdag'

publicerat i Allmänt;

Idag så vaknade vi kl 6.30 , jag är helt död med tanke på att jag satt & pluggade hela kvällen igår efter att Wiggo hade somnat. Wiggo är ledig idag från dagmamman eftersom jag bara har en lektion så tyckte jag de var onödigt att lämna honom där så min syster ska ha honom & mysa med honom dom två timmarna jag har lektion. Det ville hon också göra! =) Planer för idag? Hum, inga alls vad jag vet just nu. Ska väl plugga som vanligt ikväll efter att wiggo har somnat , ser inte ut som det ska bli något fint väder heller så det blir väl till att vara inne i stortsätt hela dagen. Nu ska vi äta lite frukost & sen ska jag hoppa in i en dusch!


PANIK!!

publicerat i Allmänt;
Jag har panik helt seriöst , jag vill bara sätta mig & gråta, spy & gräva ner mig tills studentdagen kommer. Jag orkar inte mer helt seriöst jag orkar inte med skolan längre, jag kommer aldrig klara det! Varför i hela friden ger dom en allt nu ? PANG BOM så kommer allt skolarbete EN MÅNAD innan betyget sätts, är dom helt tomma i huvudet eller? Dumt att börja redan från början då man har haft lovet & sätta igång istället. Nej usch är förbannad, ledsen till max !
Kommer inte ha något liv fram tills studenten , kommer sitta & plugga VARJE DAG. ORKAR INTE!
fattar inte hur folk kan säga " jag saknar skolan , skulle kunna gå om gymnasiet igen  ?" Öööh? är ni inte riktigt kloka! Haha !

Nej nu ska jag göra lite nytta innan jag ska hämta min lilla älsklingsunge, jag hoppas han gör mig på bättre humör fast det gör han ju alltid. Ikväll ska jag & Wiggo sova borta så det ska bli riktigt mysigt ! Vi kan höras imorgon.




idag!

irriterad.

publicerat i Allmänt;

Det började med att Wiggo & jag försov oss imorse , shit upp snabbt åt frukost & sen iväg till dagmamman. Och det är en massa traktorer o skit på mina små vägar här hemma så jag kom ju knappt ut härifrån, när jag hade skjutsat Wiggo så skulle jag åkte hem för att lämna bilen nej dåstår dom jäklarna ivägen så jag får åka runt hela skiten för att komma hem o de värsta är att en traktor höll på att baka rakt in i min bil, idioter :O . skaffa körkort & kolla vart ni kör.
Nej nu ska jag gå & möta upp Sandra för att gå & sola sen hem duscha & springa till skolan.

stopp.

publicerat i Allmänt;

Fy vad trött jag är!
Rebecka kom hem till mig idag & så åkte vi för att hämta Wiggo. Gick in satte på en film & glodde en liten stund till Emma, Camilla & Johanna kom över & snackade lite tillsammans med oss , Wiggo blev sjövild & tyckte att det var jätte roligt att leka med så många tjejer samtidigt ;) haha! Han somnade iallafall till slut runt kl 20 då jag & Rebecka satt oss ner i soffan & glodde lite på datorn och pratade. Sen åkte hon hem och sen dess har jag bara pluggat men nu känner jag att min hjärna inte alls hänger med för fem öre så jag får fortsätta med det imorgon. Skolan imorgon då kl 12-14 , lyxigt ! Innan det ska jag möta upp Sandra för att gå & sola sen hem och ta mig en snabbdusch och sedan pallra mig iväg till skolan för två timmars lektion i Svenska. SUCK!
Har haft en väldigt bra dag annars med mycket träning och mycket sol , så nu är jag som en zoombiee.

God natt , hoppas ni har haft en bra dag.

Svar till Eva : Vi tar studenten den 12 Juni så det är inte alls lång tid kvar! =)

älskling kommer hem.

publicerat i Allmänt;

Idag ska jag hämta hem min lilla älskling. Har saknat han så mycket!
Idag då ? hum, har vart med min syster en stund , sen åkte jag & sola. Sen har jag tränat så in i bombens, massa situps , rumpövningar & lite annat ,sen var jag ute & gick en rask promenad ( samt lite joggning ) i 40 minuter ungefär. Sen hem igen & göra situps & hela programmet igen. Visst är jag duktig ? jag har verkligen gått in för det här, jädrarenamma här ska det synas att jag gjort någon nytta , haha! Sen har jag städat & plockat undan lite här hemma, håller på & tvättar lite också. Sen har jag väl inte gjort så mycket ? väntar på att Emma ska komma förbi här & snacka lite bullshit som vanligt. Ska hämta Wiggo kl 18 ikväll , tänkte sätta mig ner då när han somnat & plugga lite. Har skola 10-12 imorgon, en kort & bra dag. På onsdag så kommer mamma & pappa hem igen , har saknat dom.

Min mobil har kommit också min gick ju sönder så fick en ny på försäkringen samt att mitt löshår har kommit också på posten , helt underbart ! Men tror jag hämtar ut det imorgon för idag orkar jag inte ens röra mig längre blev kanske föööööör hård träning ! =P



men vi kanske hörs senare, tänkte nog slänga in en bild på min fina studentmössa! ;D

Söndag'

publicerat i Allmänt;

Hatar söndagar och har alltid gjort det. Man vet aldrig vad man ska göra , men det blir ju vad man gör det till så något hittar jag alltid på. Jag ska iaf sola & träna det har jag besämt mig för trots min hemska förkylning tänker jag inte rubba min dagliga rutin som det har blivit till. Jag ska nog försöka plugga lite ikväll också är ledig imorgon ifrån skolan så då hinner jag också sätta mig när för att plugga lite.
Imorgon kväll så kommer min lilla älskling hem han är hos sin pappa en dag längre än vad han brukar & det är ganska bra med tanke på att jag behöver plugga. Och att han var ledig ifrån dagmamman imorgon då får jag min plugg tid för mig. =)
Men nu ska jag dricka upp min lilla shake & sen så ska jag nog dra mig till solariumet , ska se om S är vaken också & ska följa med.



/ Det är värdelöst för det är ingen som förstår.

ingen rubrik!

publicerat i Allmänt;
Idag så hämtade jag upp Emma för att åka & sola. Sen åkte jag hem gick ut & gick en stund tills kroppen sa ifrån då gick jag in & tränade lite hemma, har duschat & " fixat mig " lite grann. Sitter nu hemma hos Emma ska snart ta mig en shake! ;P Ikväll blir det till att bubbla lite bubbelpool med några, skööönt som satan! Kanske blir till att ta en cider eller två ? Eller ? Hum , ja vi får väl se hur det blir med den saken.
Ha en bra lördag för det ska vi ha som fan!

saknar & älskar dig Wiggo <3

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Blev ingen tripp till Örebro igår utan vi åkte till STOCKHOLM istället!!! Haha, vi är störda ja, jag vet det!
Vi åkte dit träffade Emmas kompis Steffi satt oss på ett fik kl 11 på kvällen drack en varm chocklad och pratade lite. Sedan kom det några killkompisar till Emma som vi snacka med en stund sen bar det av till Collage där vi gick runt och kollade lite på alla människor & blev bjuda på en " drink" ( cola ) haha ! =P 
kom hem runt kl 2 inatt åkte runt lite i Emmas pappas rally bil haha , ( emma körde ) . Sen så hämtade vi min bil som stod hemma hos hennes mamma & pappa så åkte jag & skjutsade hem Emma sen blev de några väder för mig runt i stan för att skjutsa en " kompis " . Jaja, nej nu ska jag åka & sola sen blir det en rask promenad.

Pussilipuss!

hos emma.

publicerat i Allmänt;
inget ovanligt.
har vart ute & gått då solen sken & sedan helt plötsligt började det hagla ? SKITTSSOOO väder verkligen! Ja nu sitter jag här vid datorn medans den damen står i duschen & ska göra sig iordning, vi har nämligen fått ryck & ska åka till Örebro för att hälsa på lite killkompisar, blir najs! Komma bort ifrån Eskilstuna ett tag & allt folk ( ta inte illa upp ) =P .
är lite små deppig just nu pga en sak som hänt & som jag känner att de aldrig kommer lösa sig för 5 öre. Jag tänker tyvärr inte bry mig om en människa som inte bryr sig tillbaka. Och varför ska jag lägga ner all den energi & tid när jag får smutskastning tillbaka? Esch, mycket komplicerat liv just nu.  Dags att släppa allt tror jag & börja leva på riktigt någon gång! Min stora kärlek dyker nog upp så småning om eller vad tror ni ? känns hopplöst just nu men det är väl inte så konstigt känner mig fruktansvärt ensam....  
SKIT SNACK!

puss på er alla underbara människor.

En jobbig natt!

publicerat i Allmänt;
Vi har haft en väldigt jobbig natt inatt. Wiggo har legat & hostat & hostat hela natten i stortsätt, jag gick upp & gav honom host medicin men jag tyckte in alls att det hjälpte. Vid kl 4 så vaknade han & då fick han ligga bredvid sin mamma i sängen & så somnade vi om, men efter några minuter så började han hosta som en tok igen. Han låg & sov men hostade rakt i örat på sin mamma så jag kunde absolut inte somna.
Vi vaknade eller snarare gick upp kl 8 imorse på med kläderna & åt frukost sen fick Wiggo följa med mig till skolan som tur är så var det bara en lektion så han satt & ritade så fint. Sen efter lektionen så gick vi & hämtade min studentmössa , så nu är jag taggad till max för studenten!

Snart så ska Wiggo till sin farmor kommer & hämtar honom om ca 30 minuter så jag ska umgås dom sista minutrarna med honom , får ju inte träffa honom förrän på måndag kväll !
Ha en bra fredag så kanske vi hörs senare! =)

God natt Sverige!

publicerat i Allmänt;
Jag har haft en sådär bra kväll, om de finns något som heter så? skit samma iaf!
jag är trött, irriterad, förbannad, sårad, besviken, ledsen & arg!

 

på väg hem!

publicerat i Allmänt;






Här har ni några små underbara bilder.
Vi är på väg hem ifrån dagmamman. Stanna till i lekparken och så frågade jag Wiggo om han ville leka men konstigt nog så sa han nej =O . Han skulle gå ner från vagnen för att gå istället men istället så sprang han & jagade en katt , jag sprang efter . Haha ! =P  stackars katt han måste fått en hjärtinfarkt . Sen efter den joggningsrundan så ville Wiggo dra sin egen vagn så det fick han , han drog den heeeeeeeeeela vägen hem. Duktig kille! När vi kom in genom dörren så sa han " mamma, jag e en stooo pojke o en duktii pojke. "  Och det är självklart att han är . Min underbara lilleman har blivit så stor & snackar som aldrig förr .
Nu kollar på film , Nicke nyfiken för 15613846 gången , att han aldrig tröttnar ? Sen blir det till att laga mat .Det blir kycklinggryta med ris , yummi !
Sen har jag lite egna planer inför ikväll. Men vi får väl höras lite senare om jag har tid & lust.

tillbaka ?

publicerat i Allmänt;
Hej alla!
Ledsen för en skit super svin dålig uppdatering men jag har inte haft någon blogg lust för fem öre. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om? Men nu tänkte jag slänga in ett inlägg iaf & se ifall de är någon som ens är kvar & läser, är ni det ?

Det har väl inte hänt så mycket på senaste tiden jag har lov & bara njutit , sen har skolan börjat igen & det känns jävligt kämpigt måste jag säga. Jag har ingen lust alls men det är bara två månader kvar nu tills studenten så det är väl bara att bita ihop. Wiggo mår bra , han har mått lite små dåligt ihelgen men nu är han frisk igen & lika pigg & busig som vanligt , tänkte se om jag får någon bra bild på honom idag så kan jag slänga ut så får ni se hur stor kille han har blivit ! =)
Och jag då? Jo Bea har börjat träna eller ja träna & träna men är ute & går varje dag i rask takt i ca 40 minuter sen går jag in & gör lite övningar hemma.Sen har jag börjat på en diet också eller vad man nu ska kalla det? Dricker såna där drycker istället för att äta mat, eller jo jag äter ju mat iaf kvällsmat men på morgonen & på lunchen tar jag en sån istället. Måste komma i form nu , sommaren är ju snart här & jag ser ut som en påse! Att man alltid kommer på sånt här försent ? så himla typiskt mig ! men men , nu är jag igång & tänker försöka hålla igång hela tiden.  Ja så ser väl det ut i stort sätt !
Mamma & pappa har åkt till spaninen igen dom kommer hem om en vecka , saknar dom redan!

Men men , snart ska gå & hämta min lilleman, ska försöka uppdatera lite oftare. Och ska försöka komma ihåg & slänga upp en bild.

fredag

publicerat i Allmänt;
sitter just nu hemma hos emma,ovanligt va ? nej haha! hon håller på o kollar vad hon ska ha för kläder på sig ikväll om det blir något överhuvudtaget ! :) haha!
ikväll blir det utgång,yeey taggad till max.
min lilla älskling är hos sin pappa. , wiggo jag älskar o saknar dig!