känslor ...

publicerat i Allmänt;
Att du måste trycka ner mig för att känna att du är bättre har jag vetat om länge. Men jag trodde aldrig att du skulle skjunka så lågt att du säger " du säger ju att du inte bryr sig så vad spelar det för roll ? " . Bara för att jag sagt att jag inte bryr mig borde du väl ändå ha fattat att jag alltid har gjort det ändå, men tydligen inte. Och då tycker du att det är okej att göra det du har gjort , när jag gör saker så har jag alltid blivit kallad " du har vart otrogen " men vad ska jag då kalla det du har gjort? De du har gjort är ett steg eller många steg värre. Och varför ljuga i över ett halv år om att du " älskat mig " och kommer nu fram med sanningen att du gjort det du gjort & ändå bryr du dig inte. Nej jag har vetat länge att du inte gjort det men jag har aldrig vågat tro på det. Men tro mig , nu tror jag på det & nu vet jag att jag absolut inte bryr mig längre , det var troppen.
Det är inte jag som är skadad som du säger att jag är .
Det är du som är skadad som går & hållt på med andra människor läääänge & sagt samtidigt att du älskar mig.
Det är skadat!

Det spelar ingen roll vad jag säger till dig eller om du ens skulle läsa det här för du skulle aldrig våga inse att det du gjort är fel & du skulle aldrig ta åt dig utav det jag har skrivit . Du skulle aldrig sluta trycka ner mig för något du själv har gjort .

Hopplöst & värdelöst känns det just nu.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Fel att behandla en sån söt tjej som du är sådär. Helt fel!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det där är sjukt. Skit i honom bea du vet att du kan få bättre killar än honom , han är smuts nu! han ljuger så han tror sig själv o nu när du vet om vad han har gjort så tror han att han är as tuff som går ochknullar masssa andra.

3:e kommentar, skriven , av C:

Hej. Det hade kunnat vart jag som hade skrivit det där. Finns många svinpälsar helt enkelt som kan kolla en i ögonen och ljuga helt utan vidare. Tycker du är en jätte fin tjej. Hoppas du går vidare nu, du förtjänar att vara lycklig.

Kommentera inlägget här :