godnatt.

publicerat i Allmänt;

Du bar mig genom skuggornas dal tillbaks till livet,
 gav mig en anledning att förbli den jag är.



jobba 8-12 imorgon, god natt.

puss på ;)

onsdag'

publicerat i Allmänt;

Idag har jag vart i skolan & så har jag vart med Emma fram tills nu ungefär. Nu sitter jag här & kollar på TV ska lägga mig tidigt ikväll, tror jag! =) känner mig lite små hängig i kroppen men jag ska jobba imorgon så jag måste må bra! Idag har jag shoppat lite grann på mina presentkort som jag fick när jag fyllde år. Köpte två ögonskuggor på make up store & sen en klänning o ringar på Gina. Ett par partyskor också mina gick sönder , men men...

 

nu ska jag sätta mig ner & koppla av en stund ! =P lycka till bea!

det räcker nu!

publicerat i Allmänt;
jag orkar inte mer , börjar få en helvetes jäkla panik. ( ursäkta ) . Men skolan dödar mig just nu & det är bara för mycket! Känns som jag kommer sitta uppe halva natten för att få klart allt jäkla skit.

Trött på allt.

publicerat i Allmänt;
Jag är så jäkla trött på allt just nu.
Finns tamme fan idioter till allt. Nu tänker jag ta tag i det här på egen hand och ska göra allt som krävs för
att det ska bli bra. Jag gör allt för dig Wiggo. Synd att inte vissa andra tänker så!

<3

publicerat i Allmänt;
Tack för en underbart rolig ikväll igår. Tack för presenterna! jag älskar er

Hey sexy boy, I like your flow
Your body's bangin, out of controoooooool!!!

Lördaaaag!

publicerat i Allmänt;
ÄNTLIGEN!
sitter nu här tog en pause från städandet. Idag kommer min släkt hit & firar mig en stund och ikväll blir det till att fira mig med mina vänner. =D säger bara snälla gud låt inget förstöra den här dagen , kvällen / natten.

Jag hoppas ni får en bra lördag för det ska tammefan jag ha!

Fredag'

publicerat i Allmänt;

Äntligen fredag & äntligen helg!
Väntar på att min kära vän Emma ska sluta jobbet så vi kan åka till tuna park & hämta hennes jeans & åka till systemet. Ikväll blir det lugnt & vila upp sig & tagga inför imorgon. Då ska jag firas! :)
Sitter just nu hemma i soffan och kollar på något förlossningsprogram ,  väldigt läskigt !

det känns som jag blir utsött, bara duger på dina villkor.
att ställa upp för andra i din omgivning finns inte , det är bara du som gäller.

Nej nu ska jag kila , goood bye!

gooooshhhh !

publicerat i Allmänt;

Vilken dag säger jag bara.
Var i skolan till kl 16 då Emma hämtade mig , sen så åkte vi för att hämta Wiggo & byta bil . Sen drog vi till TP & shoppade , jag köpte en klänning som jag verkligen vill ha på mig på lördag men den är lite sommrig men vad tusan gör det ? Sen så var vi & käkade , handlade efter det . Och kom hem för typ 45 minuter sen Wiggo ligger i sin säng & sover medans jag sitter i soffan & ugglar + att jag har världens huvudvärk ovanligt va? NEJ inte direkt.  Sitter just nu & väntar på att jag kanske ska få lite sällskap ikväll & över natten , mysigt! Men men , nu ska jag kila igen & fixa till lite här hemmaa.

 

godnatt & puss!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Snart är det helg igen , åh vad jag längtar!
Sitter nu på min webblektion, fett tråkigt!
Väntar på att E ska svara på mitt sms så jag vet när vi ska åka idag. Idag blir det till att shoppa , I think ! ;) Om det inte blir jag så vet jag att E ska köpa en jädrans massa grejer om jag känner henne rätt vill säga. Ja, nej har väl inte så stora planer för dagen i övrigt. Imorgon blir det till att städa både hemma hos oss & hemma hos mamma & pappa för på lördag blir det fest i fulla drag! yeeey . =D

Ska kila nu! , pussssssss

ge mig helg ffs!

publicerat i Allmänt;
Jag vet att det nyss var helg men jag vill ha helg NU NU NU .
I helgen så ska jag firas med mina vänner . Jag längtar


onsdag

publicerat i Allmänt;

Vart i skolan & det har väl gått ganska bra. Förut när jag hade praktik längtade jag tillbaka till skolan men nu vill jag nästan tillbaka till praktiken & slippa allt jäkla plugg hela tiden. Jag tror jag spyr på skolan snart men jag får väl tänka på att det inte är så långt kvar & snart är det dags för studenten. Kämpa på!


Ikväll ska jag träna så som det ser ut just nu , men jag är inte på det bästa humöret just nu. Är så trött på alla falska människorv att jag bara har lust att försvinna ifrån den här stan. Funderar skarpt på att dra iväg hem till Spanien nån månad efter studenten & bara vila upp mig. Kanske till & med flytta ifrån stan ? Ja så är mina planer just nu. Men ändå vet jag att det kommer bli desamma igen även om man flyttar , tror inte alla är ärliga & uppriktiga mot dig där heller men värt ett försök kanske!

Nej, nu ska jag kila igen.


Tisdag?

publicerat i Allmänt;
Är det tisdag idag? Shit , jag hänger inte alls med!
Har vart i skolan idag & sen hem direkt . Nej just jag var på tuna park en sväng med mig själv & strosa runt väldigt skönt må jag säga. Imorgon är det skola igen & vi börjar 9.30 & på kvällen ska jag träna , yey ! :) Nu jäklar ska bea komma igång.
Ja, ikvälll? hum, har haft en riktigt mysig kväll med Bästavän vi har kollat på film & drömt oss bort , haha ! Ja ni skulle bara veta.  Men nu är det dags för mig att sova, GOD NATT!

puss på dig*

måndag

publicerat i Allmänt;

ännu en ny vecka, tusan vad tiden går fort! snart står jag där på flaket & skriker " jag har tagit studenten " . Jädrar vad jag längtar ! =)

Idag? Har gått en lång promenad på 50 minuter tillsammans med Rebecka & Johanna. Känner faktiskt lite i benen men ska göra några "hundkissar" & situps innan jag ska gå & lägga mig. Har solat också , duschat & nu sitter jag här framför datorn, W ligger i sängen & ska sova får väl se hur det blir med den saken. =P
Håller på & kollar runt på H&M på internet & ska beställa lite grejer . Weej även en ny bikini.
Men men nu ska jag kila , snart är det TV time!

Söndagskväll'

publicerat i Allmänt;
Idag har jag mått som jag förtjänat vill säga!
Sov en timme inatt pga en snarkande människa brevid mig som höll mig vaken !=P
Har inte gjort något speciellt idag åkte hem till mamma & pappa vid kl 13 ungefär innan de har jag / vi bara legat i sängen & inte orkat röra oss. Ikväll har jag haft en jobbig, deppig , ledsen men endå skön kväll. Har suttit & pratat med min mamma om alla mina problem eller ja just det problemet jag har nu. Och jag vill bara säga att det var så skönt att hon ställde upp & lyssnade , förstod & kom med råd.( Tack mamma, jag älskar dig! ) Och då tänkte jag för mig själv & till mig själv.  " Visa att du starkare & inte sjunker lika lågt. Lägg inte ner tid på en människa som egentligen inte bryr sig om dig ett dugg , låt det bara vara. Bryr h*n sig inte om dig är det inget att ha , gå vidare i livet & bli lyckilg, du kommer hitta någon som uppskattar dig & tar dig för den du är. "


Imorgon är det skola & sen blir det till att träna med Bästavän , nu ska vi allt komma igång & se förändring. Tror det är bra för mig att börja träna, tänka på annat & rensa tankarna. Framför allt är det bra för kroppen & min hälsa. Att sluta röka vore ett jävligt bra alternativ? Ska försöka så gott jag kan! Men i deppiga perioder som jag har det just nu är en cigg min vän. Låter helt sjukt jag vet!
Wiggo ligger i sin säng & sover så sött , han har vart väldigt busig må jag säga. En riktigt glad prick som får mig på bättre humör & det tackar jag för! Vad skulle jag ha gjort utan dig?  Väldigt bra fråga måste jag säga. Jag älskar dig mest av allt mammas lilla kille. <3

Nu ska jag sluta pladdra, ska gå & lägga mig tror jag. Kanske ... ? hum, vi får se vart benen bär mig.

Tack för att du alltid finns för mig, lyssnar & förstår när jag har den svårt & är i en deppig period. Egentligen förstår jag inte alls hur du står ut med mig & mina problem. Men du vet att jag alltid kommer stå vid din sida & finnas till hands om det är något. Du är min ängel & världens bästa vän. Jag älskar dig.





falska äckliga människor.

publicerat i Allmänt;
Usch vad irriterad jag är just nu.
Har lust att bara skrika ur mig en massa saker men jag vet att det inte ens är värt energin eller min tid. Och framför allt inte mina tankar!
Men jag vill bara säga att jag vill inte ha något alls med er att göra.

GALET!

publicerat i Allmänt;
Har bara en sak & säga,  helt galen kväll igår! TACK HJÄRTAT EMMA! <3<3

vad som hände håller vi käften om! :P

Beställt !

publicerat i Allmänt;

Nu har jag beställt mig ett par gröna linser , jo jag vet jag har ju redan gröna ögon MEN jag ville " förstärka " dom lite med lite extra färgklick sådär snyggt ! ;) Det står på hemsidan att man oftast får linserna dagen efter i sin brevlåda men det funderar jag skrapt över om jag kommer få, tror dom kommer slinka ner i brevlådan på måndag! Då jag beställde mina så sen.  Ska bli kul & se hur det kommer se ut , nu har jag både bruna & gröna. =) Haha , kan variera.

Såhär ser dom ut!
tror det kommer bli rätt nice!


Snart dags!

publicerat i Allmänt;
Snart är det dags för mig att ta studenten & jag har gluttat lite överallt på studentklänningar . Men jag tänkte höra lite med er om vilken ni tyckte va snyggast ! =)







Jag tycker personligen att den första klänningen är snyggast. Vilken tycker ni?

...

publicerat i Allmänt;
That's just the way it is
Things'll never be the same.


Så sant, det är så jag måste tänka!

Torsdag.

publicerat i Allmänt;
Är hemma i lägenheten nu. Är svin trött , vet inte riktigt vad jag ska hitta på . Väntar på ett samtal ifrån M efter kl 17 ungefär så får vi se om vi ska iväg eller icke. Hade bedömning idag på praktiken & det gick bra, gick godkänt iaf . Tack för det!
Sen så är W sjuk också , feber & såå. usch fy blää stackarn. <3 =(

Nej nu ska jag kila .

jag skiter it.

publicerat i Allmänt;
Nu tänker jag skriva exakt vad jag tycker, känner & tänker. Det här i min blogg & jag bestämmer själv vad jag vill skriva i det , sen får ni tycka resten.

Jag är sjukt trött på det här nu, det har pågått i över 1år. Jag orkar inte mer nu , orken har tagit jävligt slut. Och som alla mina vänner säger " Du blir bara ledsen & sårad Bea " .  Det är sant !
Varför ber man om en ny chans när man inte " lämnat dom " . Ja , det kan man ju undra ? Och det spelar ingen roll vad jag säger eller gör för du vrider på det endå. Jag känner mig som världens sämsta människa fast jag vet att jag har rätt i det jag säger så får du mig att tro att jag säger helt fel saker. Jag frågar mina vänner om & om igen, " Sa jag något fel? skrev jag något fel ? " Och jag får svar tillbaka " Nej Bea det var inget där som du sa som var fel eller något " .
Men ändå får du mig att tro det . Jag gjorde ett litet fel i lördags men jag sa förlåt & du har gjort ett stort fel men ändå skyller du nu på mig att det är mitt fel att det blivit såhär . "  Ville du inte att de skulle bli såhär skulle du aldrig ha tjaffsat med mig i lördags " . Jag har stor lust att skrika högt " DRIVER DU ME MIG ELLER ? Och ifall du inte hade velat att de skulle bli såhär skulle du aldrig ha *********** med dom . " men till svar får jag " du skyller alltid på mig " . Men jag ska låta det vara nu. Jag ska inte låta dig få leka med mina känslor , jag hoppas du hittar den rätta så du slipper leka runt med mig. Fan va värdelöst allt känns! Jag visste att du skulle skylla på mig " att det är mitt fel att de blev såhär " för du har bara väntat på det så du har en bra anledning till att skita i det. Nej , fanfanfanfan.  Det spelar ingen roll vad jag säger för allt är ju mitt fel ändå eller hur ? Eller om jag säger något vrider du på det. Jag ska hålla käften nu. låta dig få leva ditt & hoppas du blir jävligt nöjd & lycklig. För nu vet jag att du är lycklig då du tror att du har mig runt ditt lillfinger igen , men vet du vad ? Det har du inte.

Tack för mig!

onsdag.

publicerat i Allmänt;
Är hemma ska snart stoppa i mig lite mat. Snart kommer Rebecka förbi en stund också innan hon ska hem till hunden igen. Ja, jag har väl inte så mycket mer att säga , känner mig lite deppig just nu men tror & hoppas de går över snart.



jag visste det , ska aldrig mer låta någon få leka med mina känlslor.

Godnatt!

publicerat i Allmänt;
And you said:
I think I know how you're feeling
And I replied:
I don't think so at all
And then we wouldn't be here
A reuniting cup of coffee
Trying to recall

I know God
What have we done to
Each other and tell me dear
Where did we go wrong
And did we grow apart
Or did we just not grow together
Living our dreams

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificing
Then I'm not sure it's gonna be
You and me, anymore

And it's time
Tell me what you are
Thinking and guide me
Where do we go from here
Do our ways converge
Or do they seperate to nowhere
Destination unknown

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificing
Then I'm not sure it's gonna be
You and me, anymore

When you're sleeping on the couch
When love becomes sacrificing
Then I'm not sure it's gonna be
You and me, anymore 

....

publicerat i Allmänt;
Jag kunde nästan räkna ut med lilltån att det skulle bli såhär. 2 veckor max sen är det som vanligt igen. Är det så du gör med alla tjejer ? man kan ju nästan undra . känner mig inte ett dugg speciell. Och jag visste visste visste att det skulle bli såhär så inget nytt för mig. Men men, dags att gå min egna väg nu igen & denna gång ska jag komma hela vägen fram till ett nytt liv.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Trodde jag sa igår att jag skulle sova länge men så blev det icke!
Vaknade redan kl 8 , gick upp för att sola & nu har jag precis duschat så sitter med en plastpåse på huvudet med håret fullt av inpackning. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra är ju ledig + att det är min födelesedag idag , 20 år helt otroligt vad tiden går fort! =D .
Ja, snart är man 40 år med rynkor & grått hår haha! , nej jag får hoppas på att jag ser någorlunda fräsch ut. Hum, nej tänkte slänga mig  i soffan & glo lite på TV. Wiggo är hos dagmamman & idag skulle han äntligen få träffa hans tjej Alva. =)
Ska ringa Rebecka sen & fråga om hon orkar med att leka med mig idag en stund ! hihi, saknar henne! <3 Skulle vilja träffa henne verkligen men jag har ju knappt tid med någonting de enda jag gör är på praktiken , sen hem laga mat & sen är de kväll dags att sova. Längtar faktiskt lite till skolan börjar då jag har tid för mina vänner igen iaf lite mer tid än nu.

PUSS PÅ DEN HÄR DAGEN / 20 år gammal flicka!

Måndag'

publicerat i Allmänt;
En ny vecka igen! Tiden bara rullar iväg.
Just nu sitter jag med Wiggo i soffan ska snart lägga honom han är super trött. Sen ska jag lägga mig & sola, duscha & sova tidigt ikväll. Är ledig imorgon wiho så funderar på att sova så länge jag bara kan! Ja, har väl inte så mycket annat att berätta.

Visste ni att ....... JAG FYLLER 20 ÅR IMORGON =D

Tur idag!

publicerat i Allmänt;

Jag har sån jäkla tur. När jag skulle åka iväg idag så plingade det på dörren & jag sprang ner för att öppna, där stod det en kille med MIN PLÅNBOK!! Han hade hittat den ute på gatan precis där min bil stod parkerad. Fan vilken jävla tur & tack underbara människa, du är guld värd!

Är hemma nu iaf har lagat matlåda tills imorgon , sista dagen sen har jag en ledig dag eller snarare 1½ haha! ;D Nej nu ska jag fortsätta prata med X.

Puss på den här dagen!

vilket skit.

publicerat i Allmänt;
Fan vad allt går åt pipan just nu!
Min plånbok är spårlöst försvunnen. Var & handlade igår & efter det har jag inte sett skymten av den. Lagom bra & roligt liksom INTE! Var hos Sandra igår & så kom några gamla klasskompisar dit så vi satt där & pratade , sjung & spelade spel. Riktigt mysigt måste jag säga! Är hemma nu iaf , har ringt hundra samtal idag, polisen, spärrat mitt kort , vägverket ( som inte var öppet ) . Ja allt man nu kan ringa när man tappat bort en plånbok. Finns det någon gullig själ som skulle hitta den så snälla lämna tillbaka den.
Ja just nu känns allt värdelöst , fyller år på Tisdag 20 ÅR!! o vilken present o tappa plånboken då, får inte något nytt kort förrän på torsdag. Så jävla surt !

Nej nu ska jag lägga mig i soffan en stund.

saknad.

publicerat i Allmänt;
Det är en person som jag saknar väldigt mycket. Och det är min Bästavän , vi har inte träffats på ganska länge nu & jag saknar att skratta tillsammans med henne, bara vara med henne & sedan bästa av allt SNACKA SKIT med henne. Även om vi inte har träffats 24/7 nu på senaste tiden så vet jag att hon alltid finns vid min sida , det är henne jag ringer till först när jag  mår dåligt , henne jag pratar med om allt & ingenting. Jag hoppas också hjärtat att du vet att jag alltid kommer stå vid din sida & att jag alltid finns för dig. Du är en del av mig & kommer alltid att vara. Jag älskar dig & saknar dig till tusen!


God morgon!

publicerat i Allmänt;
Trött på satan är jag!
Kom inte hem sent igår heller så kan inte skylla på det, jag lägger mig i sängen & bara vrider & vänder mig hela tiden med 100000 tankar i mitt huvud. Sen somnar jag runt kl 1 på natten & upp kl 6 så då kanske ni förstår att jag är trött ? Ska snart pallra mig iväg till praktiken, måste fan skrapa rutorna idag ? SNÖ? har de kommit ännu mer? orkaaa seriöst.
Idag ska jag få träffa min lilla älskling också , mamma & pappa. åh har saknat er!



ha en bra fredag ! =D

....

publicerat i Allmänt;
Trött på skiten!


Nu tar jag mig en sväng med Danne i bilen & bara snackar av mig. GOD NATT!

kväll'

publicerat i Allmänt;

Den här dagen har vart riktigt kasst !
På praktiken gick de väl helt okej men sen gick allt åt helvete. Inget papper fick jag i skolan & maten gick åt pipan. Men nu sitter jag här på mitt alldeles värsta hurmör & väntar på att Sveriges värsta bilförare ska börja så kanske jag får lite leende på läpparna. Sen blir det väl till lägga sig i sängen & försöka sova börjar kl 6 imorgon, hoppas jag får sluta tidigare så jag får komma hem till min älskling och krama om honom rejält. Han , mamma & pappa kommer ju hem inatt ifrån Spanien. Efter längtade! <3

Jag orkar bara inte, det har tagit stopp!
Orken har tagit slut & jag tänker inte lägga ner mer tid eller engeri.
Det är du som ska ta tag i det här för det var du som bad om det, men du gör det inte!
Så då är det inte ditt problem , jag strycker ett streck.

aldrig.

publicerat i Allmänt;

Har vart på tuna park & fått en ny lånetelefon , en nästan sprillans ny tack för den. =)
Lagar lite mat nu & sen ska jag käka, göra mat låda & bara ta de lugnt.

 

 

tänker aldrig ställa upp på nån person som jag inte vet att jag får nån tillbaka ifrån.

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
 Hallå allesammans!
Idag fick jag sluta vid halv 2 så åkte direkt ner till skolan för att hämta ett papper. Men tror ni att de fanns något ? NEJ såklart inte. Läraren var inte där & inget jäkla papper fanns så får väl åka ner imorgon igen. Nu sitter jag här hemma väntar på att klockan ska bli 15 då ska jag hämta min syster och skjutsa henne hem till mor & far, de kommer ju hem idag. Dock så kan jag inte sova där med tanke på att jag ska upp kl 6 imorgon & dra iväg till praktiken. Tänkte passa på & sola där hemma också medans jag är där så slipper jag betala 55kr för att sola 20 minuter nånannanstans! Hateit, svin dyrt!
Måste duscha också sen måste jag också åka till tuna park för att lämna tillbaka den här värdelösa lånetelefonen som jag fick låna under tiden min är på lagning för den här fuckar ur hela tiden & stänger av sig själv . irriterande! Ja känns som jag har en hel del saker att hinna med idag.
Men jag hoppas att ni har haft en bra dag iaf! =)

at home!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma fick sluta tidigare =) fick sluta vid kl 20 redan så det var rätt skönt måste jag säga! Nu ska jag laga mig en matlåda tills imorgon & sedan ta en snabbdusch för att sedan glo lite på TV tänkte jag, ska ringa Lina också.

men ha det fint så kanske jag skriver senare.

Praktik!

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag ställa mig & laga lite mat . Sen blir det till att dra mig till praktiken , jag tycker inte alls om att jobba kvällar då är hela dagen förstörd men jag är glad att det är en dag tur imorgon & på fredag då har jag hela dagen på mig att göra annat sen. Jag hoppas ni får en bra dag! =)



jag visste att du skulle säga dom orden, jag visste att de inte skulle bli mer än såhär!

Ett telefonsamtal med Wiggo

publicerat i Allmänt;
Wiggo ; - Heeej mama!! vaake?
jag ; - hej wiggo älskling, jaa mamma är vaken :)
Wiggo: momo, mamma e vake.
Jag; - vad gör du älskling?
Wiggo ; ja koma hem mamma imorjn .
jag ; - ja gubben du kommer hem till mamma imorgon. saknar du mig?
wiggo : - mm mamma. ( gråter lite lätt )
jag ; - jag saknar dig också älskling!

usch vad jag saknar den här lilla skitungen. Han hade tydligen vaknat kl 4 imorse sa min mamma för han ville se på film.  Haha! gullungen. Men på fredag får jag träffa honom ! Eftersom de kommer hem på natten imorgon så hinner jag inte träffa dom eftersom att jag börjar kl 7 dagen efter. Men på fredag så smäller det då får jag krama honom så hårt & hålla honom i min famn & pussa på honom & berätta för honom hur mycket jag älskar honom.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Ställde kl på 9 idag men sen blev det halv 10 & sen till kl 10 då tyckte jag att det var dags att gå upp. Har hunnit duschat , ätit frukost, pratat med Rebecka i telefonen, slängt in en tvätt i maskinen & diskat. Härligt sickan!  Snart ska jag ta & fixa mig lite grann sen ska jag skjunka ner i soffan nån timme & bara tat lugnt tills det är dags att börja laga mat & göra matlåda tills ikväll då jag ska jobba. hum, har väl inga större planer för idag.

Imorgon kommer min lilla älskling hem , min mor & far också för del delen. <3<3

Myspys med Lina.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit hem efter en myskväll med film tillsammans med Lina. Kvällen blev dock lite strulig men inget jag tänker skriva om här i bloggen. Men jag glad att du finns för mig gumman & ställer upp.
Säger som Lina alltid brukar säga till mig " efter regn kommer solsken " vi får verkligen hoppas på det!




All min kärlek till dig <3

inte lidande.

publicerat i Allmänt;
Jag tycker inte att min bloggande ska bli lidande pga att jag inte mår så jädrans bra just nu. Det är väl bara att kämpa sig igenom skiten, glömma det & gå vidare. Kan ju inte vara så svårt ? jag har ju lyckats halvvägs förut så jag borde väl kunna lyckas hela vägen nu eller? Man får ju hoppas på det.  Med en hjälpande hand & stöd från mina vänner & min älskade familj så klarar jag allt. 
Funderar på om jag ska dra mig till Lina & kolla på dom två filmerna som blev kvar ifrån igår då vi inte hann kolla klart på dom eftersom klockan blev alldeles för mycket. Känner mig redan trött så får väl inte bli någon sen kväll för mig idag ska upp & jobba imorgon börjar 14-21.45 ., känns inte direkt spännande men ett måste.


Jag hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har haft iallfall.



............

publicerat i Allmänt;
Jag orkar inte , jag orkar inte skriva idag.



allt känns värdelöst.



kom hem nu wiggo, mamma & pappa. =(

Ica maxi

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma igen efter att ha vart med min syster på Ica maxi och handlat.
Nu sitter jag här hemma och gör ingenting , hatar såna dagar. Ska nog snart ta mig en sväng .

piss humör idag.


god morgon!

publicerat i Allmänt;

Vaknade strax innan tio idag. Är fortfarande förkyld när ska detta gå över? Ligger i sängen iaf med datorn på magen & funderar på vad jag ska hitta på idag?  Ska ringa Rebecka nu & kolla om hon är vaken, jag väcker henne kanske som vanligt. =)

 

men men, ska kila nu!

Godnatt '

publicerat i Allmänt;

Kom precis hem ifrån Lina vi har vart & hyrt film så vi kollade på den och pratade. =)
Skulle ha ringt Rebecka också när jag kom hem men jag tror dock inte att hon är vaken så får slå en pling imorgon istället. Haft en bra dag fram tills kvällen då det blev lite knasigt, men ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte ett dugg. Bryr man sig inte om en annan människas åsikter , tankar, känslor osv . så får det vara . Då räcker de så för mig. Jag tänker inte lägga ner tid och engeri på det. Jag hoppas ni har haft en trevlig måndag. Det har jag haft. Ska ställa väckarklockan idag så jag inte vaknar så sent imorgon , jag är ledig imorgon också. Suck inte roligt ska jag säga er man blir helt rastlös!

PUSS&GOD NATT!

Lägenheten

publicerat i Allmänt;
















puuuh, efter sisådär 20 minuters uppladdning är bilderna klara . Mitt internet är ju inte direkt de snabbaste om jag får säga det! =) Så nu hoppas jag att ni är stolta & glada på mig för att jag slängde upp dom  , haha! Nej, nu ska ringa Lina igen eftersom hon ringde mig nyss & ville att jag skulle kika förbi hemma hos henne. tur att vi inte bor långt ifrån varandra sisådär 3 kvarter härifrån. HEL NICE!

kväll

publicerat i Allmänt;

Dagen har rullat på fint & jag är fortfarande på lika bra hurmör! =)
Tog mig en promenad till mormor där jag mötte min kära syster också sen gick vi alla tre till mina kusiner & fikade & pratade, riktigt mysigt! Sen gick jag hem , svängde förbi Lina en liten stund  & sen hem igen för att hämta bilen & åka ner på stan för att möta upp Emma som skulle köpa en ny piercing . Sen åkte vi till statiol för att köpa cigg & sen köpa spolarvätska till bilen som jag inte fattade ett skit av. Anton & Mackan svängde förbi & hjälpte mig att hälla i det , sen drog jag & skjutsa hem Emma & nu sitter jag här hemma ska laga mig lite mat. Sen blir det nog en lugn kväll tror jag nog. Ska slänga in bilderna på lägenheten också som jag lovat men de blir inte förrän senare!

 

PUSS!




strålande humör!

publicerat i Allmänt;

Idag är jag på ett strålande humör & fråga mig inte varför för det har jag ingen aning om . =)
Kanske för att det är så fint väder ute ? Eller för att jag har sovit som en prinsessa inatt ? Ja, man vet aldrig! Nu har jag iallafall städat hela lägenheten , grundligt. Nu finns det nog ingen dammråtta någonstans eller en enda smutsig prick. Har fixat mig , duschat & klätt på mig kläder ska snart käka lite mat & sedan ta mig en promenad till min mormor & på vägen hem tänkte jag stanna hos Lina &  snacka lite.  Någon som är intresserad på att se hur lägenheten ser ut ? Isåfall slänger jag in bilder senare idag men gör det inte ifall inte någon är direkt intresserad , haha!

IDAG ! ;








hej så länge! ;)

God morgon bloggen! =)

publicerat i Allmänt;
Allt bra med er? Jag mår väl sådär fortfarande förkyld & hostar lite grann men jag försöker att proppa i mig en hel del c-vitaminer, måste bli frisk! Vaknade kl halv 11 idag , kors i taket undra om min väckar klocka i huvudet har försvunnit ? Idag vet jag inte vad jag ska göra ska nog hoppa in i en dusch snart & göra min hårinpackning som jag inte har gjort på ett bra tag nu. Sen så blir det väl till att dra mig ut i det fina vädret , kanske ta en lång promenad ? Skulle inte sitta helt fel.
Men men , jag hoppas ni får en bra dag i detta soliga väder som vi har här hemma i Eskilstuna. =)

jäklar!

publicerat i Allmänt;
Jag glömde att jag skulle svara på Idas fråga om när jag piercade mig. Och det var för ungeför en månad sen nu! =)


Godnatt allesammans!

God natt'

publicerat i Allmänt;
Min dag har vart seg men endå jättemysig.
Jag har vart hemma hela dagen i stortsätt, legat framför datorn och tv bara degat. Sen kom A förbi mig med en liten överaskning & glad vart jag. =) Sen kom Rebecka så vi drog & handlade mat för jag bestämde att vi skulle äta natchotallrik idag & det blev det. Sen kom vi hem lagade mat, sen kom A & M förbi & åt lite också. A blev kvar & sen kom Jonte också så Jag, Rebecka , Jonte & Anton har nu kollat på en film som var 2½ timme lång, shit! Men jag missade lite utav filmen också eftersom att min syster ringde & frågade om jag kunde skjutsa hem henne sen J & A satt kvar medans jag & R åkte för att hämta & lämna henne. Ja nu sitter jag här har precis pratat med Lina i telefonen nu ska jag ta bort sminket & sedan ta mig en godnatt cigg & kolla ifall Lina vill hålla mig sällskap i telefonen igen, haha! =P Ja vi pratar minst 10 gånger om dagen tror jag! haha...

Men jag hoppas ni haft en mysig dag , imorgon är det en ny vecka & nya tag.
PUSS på den här dagen!




mammas lilla älskling, jag saknar dig galet mycket. Vi ses på torsdag <3 JAG ÄLSKAR DIG.
+ mamma och pappa förstås.

Känlor & tankar.

publicerat i Allmänt;

Mitt huvud snurrar i hundratjugo av en jädrans massa tankar & frågor som jag aldrig kommer att få svar på.
Jag är bara trött på att jag gör samma misstag om och om igen , tänk först , säg sen. När ska jag lära mig det? När jag ska börja tänka längre än näsan pekar och när ska jag börja tänka mer på mig själv? Det är också en fråga jag själv inte kan besvara.

Jag har sagt hundratusentals gånger här i bloggen att jag ska börja tänka på vad som gör mig lycklig och vad som får mig att må bra istället för att känna mig deprimerad jämt och ständigt. Men varför gör jag tvärtom? Varför låter jag en människa komma nära mig när jag vet att det alltid slutar i trubbel ändå? Att personen jag nu pratar om inte har förändrats eller vet hur man ska bete sig i just den situtation vi befinner oss i. Jag är dum som ger folk chanser på chanser när jag vet som sagt att de slutar i en katastrof. Men endå är det inte riktigt mitt fel, jag undrar bara varför ber man om en chans om man inte vet vilken sorts chans man vill ha eller hur man ska ta vara på den? Vad man säga eller göra ? Det kanske man borde tänka på innan man ber på sina bara knän om den.  Och det är inte du som blir lidande utan jag , jag som går på allt hela tiden, jäkla blindstyre man är!

Och det är skillnad på att förlåta och förlåta en människa därför kan jag inte riktigt förlåta dig. För jag vet inte vart du vill komma med den här chansen du bett om. Och det tråkiga är att jag inte tror att du själv vet det heller. Jag tror att du bad om det och ville ha chansen och jag sa " Ja, en chans en sista chans förstör du det så finns det inget mer ". Jag tror du behövde höra det för att få mig runt ditt finger igen och veta vart du har mig och sedan gå tillbaka till ditt igen. Ruta ett !

Jag är ledsen om jag gör er förvirrade och att ni inte fattar ett skit har jag full förståelse för , jag behövde bara få ur mig detta. Och det här är ju faktiskt min blogg med mina känslor, mina åsikter . Ni får se upp för ibland kan det komma sånna här inlägg.



brist på annat.

publicerat i Allmänt;




Nu har jag fixat iordning mig lite & lägenheten. Vet dock inte vad jag ska hitta på men de kommer väl snart ! ;)

try sleeping with a broken heart.

publicerat i Allmänt;

Fasen vad jag hatar söndagar! Finns inte ett smack att göra, men ikväll ska jag iaf umgås med Bästa vän snacka skit & en massa mys. =) Just nu sitter jag vid den här förbannade datorn igen & har inte ett skit att göra.

Städa? Behövs inte.

Tvätta ? behövs inte

nej... vad ska man då hitta på? Ska nog slita mig ifrån soffan & datorn en stund för att hoppa in i en dusch & fräscha till mig lite grann. Hade tänkt gå & sola men ingen bra idé när man är förkyld de gör de bara värre. hum,inte lätt när det är svårt .  Vad ska ni göra idag?

..........

publicerat i Allmänt;
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad I can't take it any longer

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do
I wanna grow old with you


söndag'

publicerat i Allmänt;

Blev ingen praktik för mig idag heller men jag ska ringa dit idag & kolla om jag får komma imorgon. Och ni som inte vet så är jag förkyld och har praktik på avd. 62c ( för tidigt födda barn ) och eftersom de är väldigt känsliga så förstår jag att jag inte får komma dit & snora så de blir smittade. Igår så spenderade jag min dag hemma & hemma hos Lina , kollade på hennes nya lägenhet & den va riktigt mysig. =)
Sen åkte jag hem & sov & ni som försökte få tag i mig så ska jag berätta att jag stängde av min mobil pga fulla människor som ringde & frågade om skjuts så jag orkade inte med det. Jaja, är vaken nu ligger i soffan med täcke & kudde ska väl kanske ta & fixa disken & lite smått & gott.Sen får vi se vart dagen leder någonstans! Hoppas ni får en bra söndag!

 

Man sumpar inte en sista chans om man verkligen vill ha den.



PUSS!

helg

publicerat i Allmänt;
Skulle ha jobbat idag men de ville inte ha mig där pga att jag är förkyld men ska ringa dit ikväll o höra om jag kan få komma dit imorgon iaf. Jag känner att jag måste gå dit nu, jäkla förkylning & förbannade hosta när ska det gå över ? får nog ta mig & köpa en massa jävla vitaminer. Nej, nu ska jag väl bara kila igen.
torsdagen o fredagen spenderade jag med underbara vänner & a.

men puss på er!

...

publicerat i Allmänt;
jag orkar inte vänta på något som aldrig kommer att hända, något som aldrig kommer att förändras!
jag går min egna väg.

fredag'

publicerat i Allmänt;

en ledig dag.
håller på & städar här hemma ska snart hoppa in i en dusch. ikväll så ska jag sova hemma hos mamma & pappa fast de är ju inte hemma men tänkte va där ute & få lite lugn & ro. städa lite kanske ? imorgon är det praktik igen & likaså söndag. men men , nu ska jag fixa .

 

trött på att man bara duger för vissa ibland,!

trötter.

publicerat i Allmänt;

fyfan säger jag bara!
är så sjukt trött & har sådan sjuk huvudvärk så jag nästan vill spy, ska strax ta mig en tablett sen ska jag gå & lägga mig i min sköna säng & hoppas att jag vakna upp imorgon utan huvudvärk.
mobilen min ligger på laddning & jag väntar ett samtal ifrån Rebecka som är sån nörd & kollar på andra avenyn så hon inte har tid att prata med mig! =P


nej god natt för fan!

lalaala.

publicerat i Allmänt;
När orken bara tar slut & när hoppet inte finns längre, jag behöver tid , tid för mig själv.
Jag ska börja tänka på mig själv, vad jag själv mår bäst av & inte tänka på andra. Jag har inte fuckat allt & jag tänker inte ta skiten för något , jag tänker inte lägga ner tid på att få det bra heller. Jag tänker lägga ner tid på själv nu, jag kommer ta min egna väg. HEJDÅ, nu ska Bea bli en egoistisk jävel  ;)


Finns inte en chans att den här dagen kommer bli bra någonstans, började helt fucked kommer sluta så också, tro mig!  + huvudvärk, hahahaha ååh vad jag bara ÄLSKAR mitt liv just nu. eller inte.


pallar inte skriva mer idag..

Besviken, trött på allt.

publicerat i Allmänt;
jag är så jävla trött på allt skit nu.
jag går min egna väg nu , gör det jag mår bäst av. det är dags för mig att börja leva livet!

har fixat mig eller inte här sitter jag med en toffs mitt på huvudet, osminkad , iklädd i min adidas overall & ska snart träffa Lina sen bege mig av till praktiken med världens huvudvärk. kan det bli bättre? dagen började inte bra & jag tror verkligen inte att den kommer sluta bra heller, fuck allt .

nu vill jag att min lilla älskling& min familj kommer hem. jag saknar er & jag behöver er . vill bara krama om er nu & berätta för er hur mycket ni betyder för mig. <3

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Är vaken eller jag vaknade runt kl 10 då Lina ringde mig . =)
Fan va irriterad jag blir på folk ibland , de tror verkligen att det är något. Och jag säger som Lina sa till mig när vi prata riktigt h*rungar! Fan va surt, tycker synd om dig gumman. <3

Har precis fixat matlåda ska snart fixa mig jag också , men först ska jag sitta & lyssna på lite låtar & drömma mig bort en stund. Ska möta upp Lina på tågstationen vid kl 12 sen ska jag dra mig till praktiken 13.30 måste förbi ett apotek också , huvudvärk huvudvärk är det enda man har nu för tiden. Yack!

 

I Live every second like it was my last one


mitt lilla hjärta.

publicerat i Allmänt;
Pratade nyss med Wiggo i telefonen & jag började stor gråta direkt .
jag ; - Hej älskling , det är mamma
Wiggo ;- hej mamma!
jag ; - vad gör du hjärtat?
Wiggo :  - ja oka biiil med momo o jåger ( jag har åkt bil med mormor & roger ( morfar ) ) .
jag ; - jaha vad kul ska du sova snart ?
Wiggo ; - mmm, heeejå mamma, älskaa mej .
Jag ;- jaha, hejdå wiggo älskling, mamma älskar dig.

åh, fick se honom genom camen också det blev ju mycket värre satt som ett litet barn. fy, har vart utan honom nu en dag & jag saknar honom redan? huu jedamej ska jag klara mig ? En bra fråga. Nej , nu ska jag sitta & gråta klart sen blir det tvn .


godnatt.



om du bara visste hur mycket du betyder för mig & hur lycklig du gör mig. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. <3

saknar <3

publicerat i Allmänt;
min dag har jag spenderat med Lina & Vicky kul som alltid , ! =) Tack för idag gummor. haha!
sen har jag vart med mina bästavän också, saknat dig <3

mammsen ringde mig och sa att de var framme, flygresan hade gått bra & allt. äntligen kan jag slappna av, min lilla prins hade blivit så glad för att han fått träffa sin morfar, åh lilla älskling. jag saknar er alla. <3

tisdagskväll

publicerat i Allmänt;

Ja, nu är jag hemma efter en jäkla massa åkandes här & där ! =P Har fått i mig mat tillsammans med Rebecka och Jonte. Nu är jag hemma tänkte glutta på en film men känns fett segt & sitta själv så funderar på att ringa någon som kanske vill hålla mig sällskap under kvällen & natten , skule inte va helt fel .

Ja nej nu ska jag kila min väg.

PUSS

tisdag!

publicerat i Allmänt;

halloj, kul att jag fått lite nya läsare ser jag! =)
ïdag har jag vart på praktiken till kl 13 sen har jag duschat & fixat mig ska snart tralla neråt stan för att köpa mig en ny piercing & sedan ska jag dra & handla lite käk hit hem. Wiggo & mamma åker idag till Spanien, jäklar vad jag kommer sakna dom <3

Såg att någon hade frågat efter Linas blogg & här är den . http://shesgotherownthing.blogg.se

Allt är bra med oss eller ja med mig iaf & wiggo mår nog toppen nu när han ska få åka & hälsa på morfar som han tjatat om hela veckan, han saknar nog sin morfar skulle jag tro. Nej nu ska jag möta upp Lina & Vicky !

puss på er!

 

Dagens låt.

publicerat i Allmänt;



<3

Nu har vi ätit mat & jag har gjort matlåda till både idag & imorgon, skönt då slipper jag tänka på det. Imorgon blir det till att åka till Willys för att storhandla , ska höra med Lina om hon vill följa med mig ifall hon mår bättre blir mycket roligare när man har någon med sig. Sen tycker jag att Lina, jag & Vicky måste boka in en fika i veckan för att snacka lite skit & skratta som galningar ! =P

nej nu ska jag mysa med min älskling, sista dagen tills han åker. Åh, jag älskar dig över hela mitt hjärta. <3

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna & har vart vakna sen kl 7 imorse då Wiggo vaknade.
Vi läste bok & sen somnade jag om då Wiggo var med sin mormor en stund innan hon skulle till jobbet. Jag är helt slut, helt död idag trött satan då Wiggo vaknat 100000 gånger inatt & bara gråtit ? Han kanske har resfeber eller något eller så var det en mardröm har ingen aning. Men trött är jag iaf det är en sak som är säker! Wiggo sitter & kollar på TV & jag har precis diskat , ska snart ställa mig & laga lite mat. Sen blir det till att vandra iväg till min praktik, fan känner ingen lust för 5 öre. =( vill bara sova sova sova.

nej nu ska jag påbörja med maten!