helg!!

publicerat i Allmänt;
Nu är mamma och pappa hemma . Jag & Bästa vän var och hämtade dom i onsdags natt , det gick bra förutom när vi skulle stanna och röka vid en busshållsplats mitt i skogen så var vi lite rädda haha ! =P herregud! Igår jobbade jag från kl 12 - 22.30 skulle ha slutat en timme tidigare men de blev lite övertid, jag klagar inte!

Just nu är jag hemma hos frugan vi dricker och fixar oss lite , ikväll ska vi släppa loss. ;D

Tisdag'

publicerat i Allmänt;

Vilken dag , fullt upp.
Började med att jag och Wiggo fick stressa som tusan imorse, lämnade in bilen så den fick vinterdäck på och sedan gå till BVC det gick jättebra och allt var perfekt! =) Sen hämta bilen igen , sen hem stor städa, tvätta , möblerade om lite grann. Sen har vi gjort lite annat smått & gott idag också.


Imorgon ska Wiggo till tandläkarn på morgonen , upp tidigt imorgon också . =( jag vill sova! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på.  Får se hur dagen blir . På kvällen/natten ska jag och Rebecka åka och hämta min mamma och pappa från flygplatsen, äntligen kommer dom hem!
På torsdag ska jag jobba och sedan hem till min kusin , laga lite mat och kolla på TV. Och på fredag ska jag träffa tjejerna för att ta en fika på stan. Ja, det är fullt upp den här veckan ska bli riktigt skönt med helg faktiskt , fast jag ska ju iofs jobba på söndag men börja inte förrän 14 , very nice! =P

Nepps, dags för lillkillen att hoppa ner i sängen så jag slipper väcka honom imorgon som jag fick göra imorse.

 

 

jag vet inte alls , jag vet bara att jag saknar dig!

Söndagskväll'

publicerat i Allmänt;

Är hemma nu . Har vart ute på en promenad med Wiggo i vagn, vi var hos min kompis mamma och hälsade på mycket trevligt. =) Sen så gick vi en promenad efter det och sedan hem igen. Nu ligger älskling i sängen och sover så sött medans jag sitter här och inte gör ett skit , ska väl lägga mig jag med så småningom.


Imorgon ska Wiggo till dagmamman och ta dagisfoto , så jag har plockat ihop lite kläder som jag tänkte han skulle ha. Min snygging! Medans han är hos dagmamman ska jag förbi jobbet en sväng och lämna en bok , sedan åka och träna med bästavän , nu ska vi börja träna vettni! Sen sola om jag hinner och sedan hämta min lilla älskling igen. Sen så ska vi med Emma till TP för att köpa en jacka till henne och sen får vi se vart dagen bär av. Vi har lite bokat den här veckan faktiskt , ganska kul.


Tisdag; BVC , byta till vinterdäck , fika med en vän.
Onsdag ; Wiggo till tandläkarn , och sedan leka med en vän.
På kvällen ska jag hämta hem min mor & far från flygplatsen.
Sen någon dag i veckan ska jag träffa min ena kusin som ska komma & pröva min studentmössa och så ska jag träffa min andra kusin och laga mat och mysa . Ja, det är en händelserik vecka må jag tro!

Dags att ta sig lite blåbärssoppa! NATTINATT!

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Har sovit som en stock inatt vaknade kl 11, gud vad utvilad jag känner mig.
Har vart på TP och bytt mina skor som gick sönder innan jag ens hade hunnit använda dom. Sedan åkte vi och solade , nu är jag hemma tar de lugnt och ska strax hoppa in i en efterlängtad dusch. Sedan ska jag väl ställa mig och laga lite mat.  Sen får vi se hur dagen ser ut .





Tar tag i din hand, vi brister ut i ett skratt. Det var längesen , men det finns där än.
För passionen vi kände kommer alltid igen.

<3

publicerat i Allmänt;






Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändratas Men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser ja klart
Du var gammal Jag var äldre Och nu sågs vi igen Gått så lång tid så länge sen Decennier tillbaks Men jag minns det såväl Varför kärleken brunnit Utav olika skäl Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp Trotts min väg vart lång kantats med gupp Jag stått utan för din port så många gånger Så många brev många sånger Minns varje ord varje rad jag skrivit En längtan så stor Minns varje dag jag lidit Har gått genom livet med en övertygelse Att jag satt något spår Som har haft betydelse Aldrig besvarad aldrig tillmötes En kärlek så varm utan den vilket öde Från vinter till vår Sen sommar till höst Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst Hjärtan som slår Vi står där vi stod Minns det som igår Första gången du log Som om jag snubblade pladask På marken och bara dog Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändratas men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser jag klart Jag var ung du var yngre När vi sågs första gången Rusade förbi mig snabbt på perrongen Blev hjälplöst förälskat Obeskrivligt tagen Som om jag låg ner på marken och blev slagen Betraktade ditt hår När det fångades av vinden Som att svimma på en bergstopp utav svindeln Sen den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden Tappa hjärtat i knät Kunde inte tänka logiskt eller sunt Och för varje sekund som du inte fanns där blev det tung Började sakta uppvakta på avstånd i brev Men det spelade ingen roll vad jag skrev Du hade inte fastnat än inte fattat än Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem Men efter ett tag Det började korresponderas Mina förhoppningar dom väcktes För att sen raseras Du flyttade utomlands någon annanstans Gav bort din hand till en annan Och breven som skrevs dom kom aldrig fram Men mitt hjärta det brann och min åtrå var sann Jag gav aldrig upp dig när du försvann Långa dagar blev till nätter sen till år Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändratas Men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser jag klart Nu står du där på gatan Sargad av tiden Huden är grå Din hållning förvriden Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks Trevar mig fram för att etablera kontakt Tar tag i din hand Vi brister ut i ett skratt Det var så länge sen Men det finns där än För passionen vi kände kommer alltid igen Har ett hjärta utan rynkor Det består i en takt Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd Nu är det mitt tåg och dax för avgång Stiga på aldrig tveka en minut För att allt som flyger upp måste landa till slut Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark Vi vandrar iväg utan vidröra mark Varje gång är som den första gång vi sågs Även om det är över nu Allting har förändratas Men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser jag klart Mina minnen höll mig uppe varje dag Du är som att andas för Jag gav aldrig upp dig när du försvann Långa dagar blev till nätter sen till år.

världens bästa.

publicerat i Allmänt;

Son har jag, här behövs de inga karlar jag har redan min lilla älskling som tar hand om mig.

Wiggo ; mamma vaj e du?
jag ; ligger i sängen wiggo mamma har ont i magen.
Wiggo ; åh, mamma ja älskaj dej. ( ger mig en bamse kram )
jag ; jag älskar dig också hjärtat.
Wiggo ; vill du ha en tablejt? ( tablett )
jag ; Nej tack älskling
Wiggo ; vill du ha vatten ?
Jag  ; ja det kan jag ta!

sen kommer han med ett glas vatten! ÅH han är då bara för underbar min älskling <3

God natt.

publicerat i Allmänt;

Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä
Ber till Gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm
att det alltid är du och jag
Spelar ingen roll vad folk säger spelar ingen roll vad de gör
För jag vet att vi lever för varandra
kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.

älskar den låten.

tandvärk? Nej handvärk!

publicerat i Allmänt;

Har precis kommit in genom dörren, jag och Wiggo har vart och träffat Sandra. Vi fick ett kuvert av henne och så gick vi till Willys för att köpa godis och frimärke. Idag känns det som jag har gjort ett bra steg och en god järning ( eller hur de nu stavas ) . Är iallfall hemma nu har ruggit ont i mina händer , för när jag går med Wiggo själv i barnvagnen så håller jag i den så hårt att jag inte märker de förrän jag släpper taget. Jag är rädd för att någon ska ta honom ifrån mig.  Men nu ligger han så tryggt i sin säng med sin fina hund bredvid sig. Min lilla älskling , du är mitt hjärta och mitt allt.  Näe, nu ska jag sätta mig tillbaka i soffan och kolla på TV sen kommer Emma hit med min jacka, så blir väl lite skitsnack då också.

 

GOD NATT allesammans!




 

en dag på stan.

publicerat i Allmänt;
Har vart på stan hela dagen i stortsätt. Åkte ner med Rebecka och åt lite mat. Sen så träffade jag min kusin Elin och fikade med henne, myspys! Nu är vi hemma och jag måste fixa barnvakt till imorgon för jag ska jobba 14-21.30 men de löser sig väl på något sätt.

Jaja, får se vad resten av dagen har att erbjuda.
pussilipuss!



du är en idiot

November

publicerat i Allmänt;


Nästa vecka bokar vi en kryssning till i November!
Du & Jag frugan, du & jag.

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Trodde det var torsdag idag!
W vaknade kl 6 , gick upp en stund och kollade på Nicke sen så la vi oss i sängen där vi somnade om . Min syster väckte oss 8.40 och sa vad klockan var. Jag for upp som ett spjut =P. Haha väckte W och tog på oss kläder sen iväg till dagmamman. Det blev ganska stressigt men nu är vi iaf uppe och han är hos dagmamman , de skulle till skogen idag så idag blev de gummistövlar på .
Själv så ska jag träna lite , sola och sen iväg till mormor för att äta lunch . Sen får vi se vart dagen bär av. Ikväll blir det myspys!


PUSS !

Tisdag'

publicerat i Allmänt;

Deprimerande väder kan man lugnt säga att det är. Jag som hade planerat min kväll så bra men de verkar bli andra planer om de ska fortsätta som de gör nu =/. SKIT PISS! nu dags att träna....






Du behöver inte kolla på oss som att de är synd om dig.
De va du som bad mig ta bort ditt nr och aldrig mer höra av mig , jag gjorde dig den tjänsten!
Allt va ditt val, stå ditt kast!

jag vill.

publicerat i Allmänt;

Jag vill bli ihågkommen som den flickan som alltid log även fast hennes hjärta var krossat i tusen bitar, hon som lyste upp din dag även fast hon inte kunde lysa upp sin egna. Flickan som verkade flyga fram i livet även fast hon halta med trasiga vingar. Flickan alla prata om och trodde sig veta vem hon var. Den flickan som syntes men egentligen inte.♥

Söndagskväll'

publicerat i Allmänt;

Wiggo har somnat och jag sitter och glor på TV , de är 2½ men, älskar't  
Prata nyss med Emma i telefon hon var på väg hem nu ifrån Stockholm, kör försiktigt säger jag bara!
Jag har lite tvätt i tvättstugan och fixa innan det är dags för min skönhetssömn. Imorgon så ska Wiggo till dagmamman och så ska han till farmor och sova där tills på tisdag då kommer han hem igen, sedan åker han på fredag igen och är där över helgen då ska mamma Bea passa på och sova ut.

Nehepp, dags att fixa tvätten såvare!

myshelg!

publicerat i Allmänt;
Det kan man verkligen säga.
Igår så var det myspys. Jag, min syster hennes kompisar Sandra & Anna + Wiggo såklart va hemma hos min mor & far vi åt god mat & kollade på Idol. Somnade väldigt sent & Wiggo vaknade 4.40 idag men somnade om en stund, men nu ligger han däckad i soffan ska försöka få lite liv i honom.
Ikväll blir det mys med Sandra , vi ska ut & käka & så får vi se vart vi hamnar.

Nej nu ska jag faktiskt ta & fixa mig lite grann.
PUSS..



<3 you make me happy!

<3

publicerat i Allmänt;
Just gonna stand there and watch me burn
That's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
That's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off her love, drunk from my hate, it's like I'm huffin' pain
And I love it the more I suffer, I suffocate
And right before I'm about to drown, she resuscitates me, she fckkin' hates me
And I love it, "wait, where you goin'?"
"I'm leavin' you," "no you ain't come back"
We're runnin' right back, here we go again
It's So insane, cause when it's goin' good it's goin' great
I'm superman with the wind at his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snap
Whose that dude? I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much you can barely breathe
When you with em you meet and neither one of you even know what hit em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills used to get em
Now you're getting fuckin' sick of lookin' at em
You swore you'd never hit em, never do nothin' to hurt em
Now you're in each other's face spewin' venom in your words when you spit em
You push pull each other's hair
Scratch claw hit em throw em down pin em
So lost in the moments when you're in em
It's the rage that's the culprit, controls you both
So they say it's best to go your seperate ways
Guess that they don't know ya
Cause today that was yesterday
Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playin' over
But you promised her next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things, did things, that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is, you're the same as me
When it comes to love you're just as blinded
Baby please come back, it wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though
Come inside, pick up the bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed I'll aim my fist at the drywall
Next time there won't be no next time
I apologize even though I know it's lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar if she ever tries to fuckin' leave again
I'ma tie her to the bed and set this house on fire
Just gonna

Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie


......

publicerat i Allmänt;

Har precis kommit hem , har vart och solat riktigt skönt. Ska nu ställa mig och laga mat och invänta min syster som kommer hem om ett tag. Sen hopp in i duschen , ta på mig kläder & iväg till jysk och köpa tennisbollar så jag kan tvätta min mosiga jacka haha! Spillde nämligen lite mos på den i onsdsags =P  Hum, sen ska jag ta alla mina hundra pantflaskor & panta dom , köpa lite gott till ikväll & så hämta lillskrutt.
Ikväll blir det myskväll med min syster, Anna , Sandra & Wiggo =)  och imorgon ska jag nog ta & träffa lilla galningen Sandra , vi ska ta oss en liten promenad då blir Wiggo glad han älskar att sitta i sin nya vagn , så den va allt behövlig!

 

Nej , maten måste fixas!
shit, jag vill tatuera mig igen .. men vad ?

helg!

publicerat i Allmänt;
Var ute och slira i onsdags med frugan min, skitaskoj! Mådde dock inte bra igår men det är en annan sak , mår som man förtjänar. Har fått världens magont av medicinen jag äter också, typiskt! Men jag orkar inte ringa & byta då måste jag börja om ifrån början istället, never ! Happs, helg nurå riktigt skönt måste jag säga får se vad som händer har inga planer men men ....

Nu har jag precis städat  & haft mig här hemma , W är hos dagmamman idag.

Ett besök.

publicerat i Allmänt;
Har vart hos doktorn idag & fick medicin.

Jag , Bästavän & Wiggo gick vid Eskilstuna ån .
Wiggo ; - mamma titta vilken stor vattenpöl.
Jag ; - Hahaha min lilla älskling de är Eskilstuna ån =P

han är så rolig min lilla skitunge!

Fredag

publicerat i Allmänt;
Idag så har jag köpt en ny vagn till Wiggo & han blev nöjd, tur det ! =) och snygg va den också!
Har också vart hos Wiggos gammelmormor & ätit mat , sen har vi tagit en liten promenad. Nu är Wiggo hos sin pappa och kommer hem på måndag igen.

Wiggo idag.
W ; mamma ja haj stängt av din datoj.
Jag ; jaså, visa mig vilken knappt du tryckte på .
W ; den , den och den.
HAHA lilla älskling. <3

Sitter just nu hemma hos Emma & myser lite med chips, Redbull & Idol.

21.34

publicerat i Allmänt;
VARFÖR ÄR DU ALLTID SÅ JÄVLA NEGATIV ..


jag skiter i allt snart .. orkar inte.

20.39

publicerat i Allmänt;

Sitter hemma nu letar runt efter en vagn till Wiggo. Vill ha en mindre vagn till honom som sagt , har inte fått hans vagn såld än men jag hoppas det dyker upp någon snart.

Åkte hem till mor & far direkt efter jobbet fick sluta kl 16 istället för 14 då de va massvis att göra och min Bästa vän fick jobba i " min grupp " idag så vi jobbade dom två sista timmarna tillsammans , va faktiskt kul! =) imorgon är det jobb igen 7-14 , då ska jag göra det första "stick provet " känns lite små nervöst men de kommer nog gå bra, håll tummarna!  Jaja, har inte så mycket att berätta faktiskt eller har en hel del men jag orkar inte ta't upp!

 

/ I love the way you lie

Rubrik 5

publicerat i Allmänt;
Sitter & kollar runt på lite lägenheter. Och jag har faktiskt hittat en , en 3a och inte så dyr hyra heller. Kanoners!
Jag vill verkligen flytta , inte för att jag inte trivs utan för att jag börjar bli trött med att ha Wiggos leksaker i vardagsrummet. Jag vill att han ska få ett eget rum och ha alla sina saker i så jag slipper bli sur över att jag kliver över alla leksaker. Ska nog ringa och höra imorgon om jag inte kan få komma och kolla på den iaf , de skadar ju inte.

Ska strax hoppa ner i sängen ska jobba imorgon 7-14 samt på onsdag 7-14 . Lite pengar rullar in iaf, det är jag glad över och på onsdag ska jag göra " stick provet " också känns lite nervöst men det kommer nog gå bra.

GOD NATT iaf.

I love the way you lie.

Rubrik 4

publicerat i Allmänt;

Ska strax åka med frugan & storhandla eller hon ska göra det & jag ska kolla på. Bättre det än att sitta hemma och deppa som jag gör varje sekund.
Imorgon tror jag att jag ringer doktorn ...

Rubrik 1

publicerat i Allmänt;

Egentligen har jag inte fattat varför jag sitter och skriver i den här jäkla bloggen varje dag om vad jag gör / ska göra osv. Varför ska alla veta det ? Jadu, ska nog ta mig ett rejält tänkande på de här med blogg osv. Skriver några rader nu iaf.

Kom precis hem tog en lite omväg hem, men de känns i benen. Nu ska jag ta & göra lite övningar innan jag går & lägger mig. Jag har fått spel tror jag , jag vill börja träna & samtidigt banta på något vis eller så . I need that !
Ni får tycka va ni vill om det men min kropp & det är jag som ska va nöjd med den, fast de blir jag då dock aldrig men jag får göra ett försök.


Säger GOD NATT !

Emma tycker att jag ska vara med i TV programmet " Ensam mamma söker " Och det kan hon ju bara fet glömma! =P min dag kommer väl också så småning om.

Promenad .

publicerat i Allmänt;
Tar mig en promenad till ett varmt solarium & rensar mina tankar.




jag saknar varenda sekund med dig

Proven avklarade!

publicerat i Allmänt;

Jag klarade proven och det känns så jäkla skönt !
Nu ska jag bara sticka 3 gånger & sen delegeringen helt klar. Grattis till mig själv. =)

Wiggo står här & hänger på mig samtidigt som vi kollar på Nicke nyfiken , inget ovanligt att vi ser den va ? Höhö! Idag ska jag träffa B & S tänkte jag. Ska följa med S sen som ska övningsköra o herregud säger jag bara hur ska detta sluta? haha ! =P Det blir nog great ! Sen så blir det en långpromenad också om jag får in det på schemat.

Mycket tankar i en liten hjärna.

publicerat i Allmänt;
Min hjärna kokar av en massa tankar just nu. Känns inge vidare då jag har ett prov om två timmar och jag behöver verkligen koncentrera mig. Men det får väl gå som det går , kan inte göra bättre än mitt bästa.

Just nu känns ingenting bra. Allt är förvirrat & det känns som jag har blivit sviken eller det känns inte utan jag har det. Blev väldigt paff måste jag säga, men livet går väl vidare och har inget annat val. Livet är fullt med överraskningar och svek. 
Och nu tänker jag inte prata mer om det , för nu vet ni hur det är i mitt liv och hjärna just nu.

Byee

at home.

publicerat i Allmänt;
Är nu hemma efter ha jobbat & slitit. Försöker nu koppla av lite men jag verkar inte lyckas har hundra tankar i mitt huvud, ajjabajja! Ska snart göra mig natt klar för jag är helt död.
Har väntat på att något skulle hända idag ,men icke sa nicke då vet jag.

Wiggo är så himla söt han kom hem till mig en stund nu på eftermiddagen idag och så va det en liten bebis på TV då sa han " mamma jag osså ha lillebebis " . HAHA , då sa jag till honom " Jadu Wiggo om du skaffar sig en karl till din mamma så =P . "hahaha min lilla älskling! Han är ju bara för undebar den där lilla knodden. Men nääe, nu ska jag kila . Prov imorgon!

Söndag

publicerat i Allmänt;

Hade en galen kväll igår. Började med att Rebecka & Jonte hämtade mig , sen åkte vi och hämtade Linus . Drog och käka & satt i 45 minuter för att vänta på våra pizzor , sinnes sjukt! Kom hem vid halv åtta stressa som fan med att fixa mig . En timme senare kommer Emma & Sia till mig , vi satt hemma hos mig och drack. Sen så började Rebecka må dåligt så Jonte hämtade henne och då fick vi skjuts ner på krogen. Vi hade väldigt kul eller jag hade iaf as kul ! =P Fick skjuts av S hem och sedan däckade jag som en säl som vanligt dårå.

Har sovit som en kratta inatt men det gör jag alltid när jag har alkohol i kroppen. Väntar nu på att Emma & Sia ska vakna så de kan komma hit , Emma har mitt körkort så kommer ingenstans. Börjar jobba kl 16.30 . Så ser det ut idag!


 

" det här trodde jag aldrig om dig , trodde bättre än så men tydligen visste jag ingenting eller så är jag blind ? jag må har vart dragen men inget mer än så . Livet är inte alltid lätt & jag må alltid ha otur , jag vill inte vara mig själv längre , jag vill inte vara jag " .

.........

publicerat i Allmänt;
" Klart man saknar det & tänker på det , men det är inte mycket man kan göra åt ."

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Har pluggat hela dagen känns det som , men nu tror jag att det har fastnat får plugga lite mer imorgon också. Nu så kommer strax Bästa vän & hämtar upp mig vi ska käka sen åker vi hem till mig igen & fixar oss för ikväll blir det party party ! Frugan & Sia kommer också hit . =D toppen kerstin!

Näe, nu måste jag ta på mig kläder för nu är hon här strax!

Gud , säg att den här kvällen kommer bli braaaaaaaa !

sådärja.

publicerat i Allmänt;

Nu är Wiggos kalas slut & jag är helt slut jag med ,haha!=P herregud.
Han har fått massa underbart fina leksaker & kläder, han tackar så hemskt mycket ! <3

Nu blir det till att träffa frugan & sola .

IMORGON BLIR DET PARTY PARTY !  och plugga såklart.

HURRA HURRRA HURRAAAAAA !

publicerat i Allmänt;
IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR WIGGOS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!

Grattis mammas älskling på 3års dagen , jag älskar dig mest av allt !