Söndag

publicerat i Allmänt;

Hade en galen kväll igår. Började med att Rebecka & Jonte hämtade mig , sen åkte vi och hämtade Linus . Drog och käka & satt i 45 minuter för att vänta på våra pizzor , sinnes sjukt! Kom hem vid halv åtta stressa som fan med att fixa mig . En timme senare kommer Emma & Sia till mig , vi satt hemma hos mig och drack. Sen så började Rebecka må dåligt så Jonte hämtade henne och då fick vi skjuts ner på krogen. Vi hade väldigt kul eller jag hade iaf as kul ! =P Fick skjuts av S hem och sedan däckade jag som en säl som vanligt dårå.

Har sovit som en kratta inatt men det gör jag alltid när jag har alkohol i kroppen. Väntar nu på att Emma & Sia ska vakna så de kan komma hit , Emma har mitt körkort så kommer ingenstans. Börjar jobba kl 16.30 . Så ser det ut idag!


 

" det här trodde jag aldrig om dig , trodde bättre än så men tydligen visste jag ingenting eller så är jag blind ? jag må har vart dragen men inget mer än så . Livet är inte alltid lätt & jag må alltid ha otur , jag vill inte vara mig själv längre , jag vill inte vara jag " .

Kommentera inlägget här :