Torsdag'

publicerat i Allmänt;

Idag är det dagen före den stora dagen med stort D , haha =P nu blev de krångligt!
Wiggo fyller nämligen 3år imorgon !!!  mammas stora kille .

Har vart & jobbat ett tag , och nu ska jag sätta mig ner & plugga .


Tar man inte hand om chanserna man får , så får man helt enkelt skylla sig själv!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Har precis vaknat , väldigt skönt. Har sovit som en liten prinsessa inatt =). Idag så ska jag jobba en liten stund och det känns väldigt skönt, pengar pengar.
Och imorgon är det den stora dagen , MAMMA & PAPPA KOMMER ÄNTLIGEN HEM.  Som de flesta kanske inte vet så har dom vart hemma i Spanien i några dagar & haft de underbart skönt men nu kommer dom hem imorgon natt. Har saknat er .

Dags att fixa lite käk sen fixa hela mig & sen dra sig mot mormor för att lämna hunden som kom till mig imorse med min syster. Yes, så ser min dag ut just nu sen förändras den alltid men men ..

 

<3

=).

publicerat i Allmänt;
Är nu hemma har haft de kul ikväll. =) träffar mina tjejer och pratat lite skit med dom.
Sen mitt ifrån ingenstans så ringer Samir , fan va kul & prata med honom har inte snackat med han på år & dar. Han kanske svänger förbi snart & tar en ciggiluring med mig innan han åker hem till Örebro igen. 

Nehepp, nu måste jag byta om.
Puss&kram på den här dagen!

Längtar!

publicerat i Allmänt;
Längtar tills i helgen .
Fredag ; Wiggos födelesedag , hela 3år! KALAS!
Lördag ; jobba sedan utgång med tjejerna . yeye kommer bli skitskoj!
Söndag ; jobba och tjäna pengar .



jag älskar er

God eftermiddag!

publicerat i Allmänt;

Känns som jag gjort tusen saker idag, fast det har jag inte haha! Kom precis hem iaf har vart lite på vift . Har äntligen fått köpa min vinterjacka eller ja min syster köpte den men hon ska få pengar imorgon av mig. Wiggo är som sagt hos sin pappa , kommer hem på torsdag.  Planer för idag ? Hemma nu och ta de lugnt en stund sen ska jag träffa S & gå en kvällspromenad tänkte vi sen får vi se vad som händer. Imorgon ska jag jobba iaf men börjar inte förrän halv 2 så det är ju skönt =P .  Nej nu ska jag slappa i soffan .

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Vi vaknade kl 9.30 !!! =O helt sinnes! Men skönt vare allt . Nu så glor vi på nicke nyfiken som vanligt , jag förstår inte att Wiggo inte tröttnar =P . haha gullungen! Ska snart åka med wiggo till hans pappa , han ska vara där idag tills imorgon eller om de va tills på torsdag jag vet inte riktigt får väl se vad han säger. 
Idag ska jag försöka få tag på min vinterjacka iaf får springa ner på stan & kolla efter ,jag håller tummarna på att min kusin skickar ett sms & säger att den finns! =D yeye!

Fick en underbar kommentar , & blev så glad för den. Tack så hemskt mycket !

" Kämpa på Bea. Folk är så jävla upptagna med att tro att de vet allt om andra att de inte fattar att det är deras liv de borde ta tag i! Du som mamma gör ditt bästa, hela tiden. Huvudsaken är att du vet det, och wiggo vet det! Ta vara på dina vänner och din familj. Det kommer alltid finnas människor som bara vill förstöra, göra allt jobbigt för en. Det är bara synd. Men låt dom inte ta ifrån dig din lycka. som du skriver så är du nöjd med ditt liv. det är det viktiga. Dom kan ju inte vara speciellt lyckliga med deras liv. Kämpa på! tror på dig "

Natti natt!

publicerat i Allmänt;

Nu är det nog dags för sängen. Har vart och shoppat lite grann på tuna park, kom hem med ett par jeans & en ny vinterjacka till Wiggo. =) Egentligen så var de jag som skulle köpa en jacka men de fanns inte i min storlek så himla typiskt men jag skickade ett sms till min kusin så han ska kolla imorgon ifall den finns i stan, håller tummarna!

Har också vart & tvättat bilen med Emma , tack för att du följde med annars hade jag nog blivit ännu mer hyper nervös för att åka in i den där maskien haha =P .


Nej som sagt dags för sängen va det va? GOD NATT..


<3

Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Då var man påklädd och klar ! Nu ska jag bara sitta av tiden tills det är dags för att hämta min lilla älskling. Pratade med N och om han hinner & ifall han slutat så ska han hänga med & hämta Wiggo då kommer Wiggo bli glad ! =)
Vid halv 6 tiden kommer min syster hit & ska sova här. Senare tror jag att jag ska med frugan & inhandla mig en vinterjacka, det är bäst att man börjar i tid =P . höhö . Sedan måste jag också tvätta bilen för det är fullt med fågelskit på hela bilen , ser inte speciellt mysigt ut.

ingen rubrik.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag pratat med S i telefonen och jag säger detsamma " äckligare människor finns inte "

Nu har jag precis kommit hem har solat , ska strax hoppa in i duschen & fräscha till mig lite. Sen ska jag stoppa något i magen  Hum, så ser planerna ut just nu men de kommer säkert dyka upp något annat .

God morgon'

publicerat i Allmänt;

Vi är vakna och jag vakna med en sprängande huvudvärk fy =(  Ska strax lämna älskling till dagmamman sen ska jag dra mig mot jobbet för att fixa lite papper och prata med chefen. Och om huvudvärken har gått över så ska jag passa på & sola. Sedan blir de nog lite plugg och små skit innan det är dags att hämta lillen igen.

Ne nu ska vi gå & sätta på oss lite kläder.

..........

publicerat i Allmänt;



How do I,
Get through the night without you?
If I had to live without you,
What kind of life would that be?
Oh, I
I need you in my arms, need you to hold,
You're my world, my heart, my soul,
If you ever leave,
Baby you would take away everything good in my life,

And tell me now
How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Without you,
There'd be no sun in my sky,
There would be no love in my life,
There'd be no world left for me.
And I,
Baby I don't know what I would do,
I'd be lost if I lost you,
If you ever leave,
Baby you would take away everything real in my life,

And tell me now,
How do I live without you?
I want to know,
How do I breathe without you?
If you ever go,
How do I ever, ever survive?
How do I, how do I, oh how do I live?

Please tell me baby,
How do I go on?

If you ever leave,
Baby you would take away everything,
I need you with me,
Baby don't you know that you're everything,
Real in my life?

Wiggo <3

Härlig kväll'

publicerat i Allmänt;

Kom hem ifrån jobbet, hoppa in i duschen, laga mat & sen hämta Wiggo.
Åkte och käka med E , sen drog vi på en promenad med Sany, hunden , Emma , jag & Wiggo. Så nu känns det i benen må jag säga. =P

jag må va en slyna om ni tycker det , men jag är då hellre det än bönder.
Jag jobbar , jag tjänar egna pengar , jag tar hand om mig själv & min son som jag försörjer & tar ansvar för, vi har en egen lägenhet.Jag är nöjd med mitt liv , behöver inte klanka ner på andra människor mitt framför dom för att känna mig bättre själv. Jag har då mer än dig.

jobbjobb

publicerat i Allmänt;
Gick bra på jobbet idag, hinner dock inte skriva så mycket har lite små bråttom..



lita inte på någon

help me!

publicerat i Allmänt;
Finns någon gullig själ där ute som vill hjälpa mig med en helt ny bloggdesign ? please

Helg'

publicerat i Allmänt;
Väldigt skönt.
Igår så jobbade jag , sedan åkte jag hem fixade mig lite & drog till frugan. Vi drog oss ner till stan & satt oss på Time out för invänta hennes vän Sia från Stockholm. Han kom ungefär vid halv 1 , satt där en timme till och sedan bar det hemåt. Har sovit som en kratta inatt somnade inte förrän kl 4 imorse :O . så är väl inte så väldans pigg men men . Ska strax bära mig av mot jobbet och jobba liten stund , sen får vi se va kvällen erbjuder. På söndag ska jag hämta hem min lilla älskling igen iaf & sedan blir det till att plugga lite  , har två prov den 4/10 på Insulin & omläggning , det har jag fått tjata mig till & äntligen ska jag få göra det . Man är ju trots allt undersköterska så man tycker ju att det är en sjävklarhet men tydligen inte. Men nu är det iaf dags!

På fredag fyller ju min lilla kille hela 3år då blir det kalas för hela slanten ! =D
Han har sagt att han önskar sig en radiostyrd bil & björnborg kalsonger , hahaha lilla älskling!

Nej nu ska jag få mig lite mat i magen sen bär jag mig av mot jobbet tidigare börjar 14 men jag tänkte nog åka snart , glömde papprena om provet där så kan ju alltid sätta mig & plugga innan det är dags att göra det viktiga.

puss&kram

they got nothin' on yooooooooooou baby !

Min Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Har vart helt okej faktiskt ! =)
Började som sagt med att jag vaknade hemma hos mor & far . Sedan så åkte jag , min syster & wiggo in till stan hem till våran mormor . Jag lämnade Wiggo & min syster där sen drog jag & solade , åkte sedan tillbaka till mormor där fika vi & hade det trevligt. Sen så skjutsade jag Wiggo hem till sin pappa , sen hem med Bella till landet & sen hem till mig =P mycket åkande men men. När jag kom hem ringde N & frågade ifall jag ville träffas så jag drog på mig kläder & åkte hem till honom ett tag. Sen ringde Emma & sa att hon hade vaknat från hennes skönhetssömn så drog till henne sen. Och så har vi bara haft det allmänt kul som vanligt med andra ord ;)  Tack alla som gjort min dag!

Är hemma nu väntar på att Bästa vän ska ringa , har ju lite nyheter att berätta höhö.
Sen blir de lite TV & sen läggdags.

puss&krampådenhärdagen. UNDERBART!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna & har ätit frukost. W sitter & kollar på filmen " hugo " som nu har blivit hans nya favorit.
Har ingen aning om vad som händer nu under dagen, kanske dags att fråga W vad han vill göra för skojsigt! Han ska ju iväg till sin far redan ikväll, så ska jag väl skjutsa dit honom senare.
Idag har jag bestämt mig för att jag ska sola , nu jäklar måste jag få tillbaka lite färg ser ju sjuklig ut när jag är blek som ett lik usch gillar det inte alls vill ha färg på kroppen känner mig mycket fräschare då!
men men som sagt får se vart dagen bär av nu ska vi sticka.

pussssss

God kväll

publicerat i Allmänt;
Är nu hemma hos mor & far nu ska sova här.
Har vart med Emma på tuna park och ätit , Emma har bärt runt på Wiggo och hoppat runt som en groda.
Wiggo gick till killarna som fixade våran mat & sa " Tack för maten " . åh han är så duktig min lilla kille.
Och kul har vi haft också.
Emma ; - åh herregud döda mig.
Wiggo " döda mig osså "
Vi ; hahahaha.
Sen fick vi lov att säga till Wiggo att man absolut inte får säga sådär & inte vi heller har vi märkt =P . Lillkillen snappar upp allt man säger nu får man allt passa sig!

Imorgon då. ?
Ingen aning just nu , men Wiggo ska till sin pappa på kvällen iaf , då blir de ensam mamma kväll eller ja man hittar väl självklart på något. Pratade med N så ska väl träffa han & så frugan såklart.
Men nej nu ska vi dra oss tillbaka till soffan & ha myspys kväll.

Pusspådenhärdagen!

åh guud.

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma.

Rebecka
Stan
Skrivit in mig på arbetsförmedlingen
Lunch
Lite shopping
Hem


Ikväll
?

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade vi allihopa vid 8.30 åt frukost & nu kollar vi på film .
Ska snart ta & fixa oss sen ska vi träffa Bästa vän för en runda på stan. Sen får vi se vart dagen bär av.
N sa att han skulle komma förbi sen så får väl se hur det blir med det.

Men men  , dags att hoppa in i en dusch .

pusss .

god natt !

publicerat i Allmänt;
Tog en kvällspromenad med S ikväll i det vackra vädret NOT ! Började spöregna när vi gick, fy !
Träffa N också. Men nu är det läggdags! Dags att jobba imorgon ..

GOD NATT !

jobbat.

publicerat i Allmänt;

Har vart och jobbat idag & ska även jobba imorgon, känns riktigt skönt !

folk har verkligen problem , men dom måste ju iaf tycka om att läsa min blogg eftersom de lämnar små skratt retande fotspår efter sig , me like! ;)

 

Nääe nu ska jag försöka få tag på frugan och se om det blir någon promenad ikväll och sen hoppas jag på att N kan komma förbi & hjälpa mig med min dvd! =).

Saknar ...

publicerat i Allmänt;



jag saknar faktiskt min piercing lite grann! Nej, nu säger jag tack & hej för idag. Ska dock inte sova har alldels för mycket tankar men den här gången tror jag faktiskt att dom är positiva ;D yeye , jag hoppas det börjar gå framåt för mig nu.

at home.

publicerat i Allmänt;

Är nu hemma hos mig i stan sitter nu & pratar med min Bästa vän , snackar massa skit & jag älskar det. Har vart lite överallt och ingenstans ikväll men nu är jag iaf hemma , funderar på att lägga mig i säng snart ska upp och jobba imorgon och tjäna lite pengar. Sedan blir det till att stor handla imorgon så jag & Wiggo har något att äta i veckan.

 

Funderar stort på att lägga ner bloggen är trött på att folk ska veta exakt vad jag gör om dagar, fast dock vet dom ju inte om allt men i stort sätt. Dags att skaffa en privatliv!

Landet '

publicerat i Allmänt;
Sitter ute hos mamma & pappa nu. Har precis ätit mat , Wiggo & jag ska snart sätta oss & leka lite. Ikväll ska jag hem in till stan igen för imorgon ska jag jobba. 8-16 , bästa vän som även också har fått jobb där jag jobbar ska också jobba imorgon =) .
Imorgon så åker min mamma & pappa till Spanien igen , vilket lyx ! Jag som inte ens har vart där nere & sett hur vårat hus ser ut , det är ju för tusan hemskt =/ . Jaja, den dagen kommer den också.  Ska då vara häst & hus vakt lite då & då , så kommer nog bo här nån dag lite sådär i veckan men då får jag även sällskap av en underbar person . Tack baby.

Nej nu är det dags för film time , det är då Bamse vi ska se som Wiggo har valt =P .

vagnen

publicerat i Allmänt;


såhär ser vagnen ut. Det går även att vända hela sittsen så att barnet sitter mot dig. Åkpåse får ni med i samma färg som tillhör vagnen , det är 5 punktsbälte . Vagnen är en 07 . Fin och fräsch.

hör av er vid intresse.

Kväll'

publicerat i Allmänt;

Oyeah.
Har vart på tuna park & stan en sväng med frugan min.
Tog en snabb fika innan de stängde sitter nu hemma och har packat ihop mina saker , för snart drar jag sitter bara och väntar på skjutsen. Hoppas på en lyckad kväll ikväll , fast det blir det ju alltid.
Ja , nej har väl inte så mycket mer att berätta eller jo har massvis att säga men inget jag vill skriva ut här.
yeyeye, Im a festiiiss !


åh herregud, jag tror jag dör av garv på er små barn.


saknar min lilla älskling wiggo & min stora älskling .

Lördag'

publicerat i Allmänt;

Hej hopp!
är väl inte på sådär jätte strålande hurmör med tanke på vädret , de gör mig deprimerad. SUCK! Men men , man hittar väl alltid på något för det , såklart .

Angående vagnen jag skrev om igår , jo jag håller på & tvättar den nu så, så fort den är "ihop satt" igen så kan jag slänga in en bild. Det är en brio vagn färgen är ljusblå, det är både sitt & liggdel kan man väl säga + att ni får med en åkpåse till den. Det är 5 punktsbälte. Ja lite svårt att förklara men jag slänger in en bild så fort jag kan! =)

FREDAG'

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag och helg igen! Tyckte nyss att det var helt men men, de gör mig ingenting alls!
Har inte gjort så mycket idag faktiskt vart en sväng med Bästa vän till stan för att uträtta lite ärenden. Och nu håller jag på att tvätta Wiggos vagn för jag tänkte sälja den. Någon som är intresserad ? hör av er isf !

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Igår så hade jag & frugan ( Emma ) lilllördag på riktigt, vi gick ut och skaka lite rumpa och kul var det också. Tack för igår hjärtat <3 Idag mår jag väl sådär är väldigt trött men det är ju inte så konstigt. Idag har jag vart på TP med bästa vän och shoppat lite grann bara , sedan åkte vi ner på stan för att springa in på arbetsförmedlingen och imorgon tror jag att jag ska skriva in mig. Wiggo var glad som fick springa runt som en dåre så ikväll kommer han somna gott tror jag verkligen. Just nu sitter jag med hårfärg i håret, ska snart sköljas ut och sedan blir det myspys kväll ska glötta lite på Idol.

Näe, nu ska jag kila. Hoppas ni mår bra , för det gör faktiskt jag nu ÄNTLIGEN. Jag har fått saker bekräftat precis vad jag behövde för att kunna gå vidare i livet och tänka framåt. Nu ska jag bli egoist. See you!

Det finns stunder i livet allt är värdelöst , välkommen till min värld!

publicerat i Allmänt;

Jag är nu hemma ifrån jobbet eller har vart det ett tag nu. Ligger i soffan med världens huvudvärk , beror nog på lite sömn inatt. Ikväll ska jag försöka sova tidigt ,ska upp och jobba imorgon också 8-16. Men nu ska jag försöka pallra mig iväg för jag ska kolla på Idol. På Torsdag så tänkte jag tillbringa min dag med Bästa vän , eftersom jag trodde att jag var ledig imorgon så sa jag att vi skulle träffas men det gick ju inte så får bli på Torsdag istället. Gumman jag vet att det är jobbigt just nu , men du vet att jag finns här. <3

Det känns skönt att ha mina vänner vid min sida & även min familj. Även om jag inte alls är glad eller lycklig just nu så finns dom för mig. Ni betyder allt , jag älskar er!
Har även pratat med N i telefonen i typ en halv timme om allt & ingenting , väldigt skönt att prata ur sig lite grann. Du är great!

Men nu ska jag försöka pallra mig upp ur soffan utan att svimma av.

Det finns stunder i livet allt är värdelöst , välkommen till min värld!

publicerat i Allmänt;

Jag är nu hemma ifrån jobbet eller har vart det ett tag nu. Ligger i soffan med världens huvudvärk , beror nog på lite sömn inatt. Ikväll ska jag försöka sova tidigt ,ska upp och jobba imorgon också 8-16. Men nu ska jag försöka pallra mig iväg för jag ska kolla på Idol. På Torsdag så tänkte jag tillbringa min dag med Bästa vän , eftersom jag trodde att jag var ledig imorgon så sa jag att vi skulle träffas men det gick ju inte så får bli på Torsdag istället. Gumman jag vet att det är jobbigt just nu , men du vet att jag finns här. <3

Det känns skönt att ha mina vänner vid min sida & även min familj. Även om jag inte alls är glad eller lycklig just nu så finns dom för mig. Ni betyder allt , jag älskar er!
Har även pratat med N i telefonen i typ en halv timme om allt & ingenting , väldigt skönt att prata ur sig lite grann. Du är great!

Men nu ska jag försöka pallra mig upp ur soffan utan att svimma av.

Gud hämtar mig,

publicerat i Allmänt;
haha eller inte . men jag blir iaf snart hämtad . tänker inte sova hemma och inte heller själv. så jag säger nu god natt.

Snälla gud ta mig härifrån.

publicerat i Allmänt;

Bara för en liten stund . Lämna tillbaka mig när allt är över.


Åh jag var så glad imorse & jag har vart så glad hela dagen. Och hur kan allt bara vända på en kväll ? Jag blir så trött på allt , trött på folk. LÅT MIG VARA och speciellt ni som inte ens känner mig. Vilka tror ni att ni är ? Fega små tjejer som skrattar , kom fram istället & säg vad erat problem är ? Ne just ! det är ni inte tillräckligt mogna för, de glömde jag! Usch, vill bara spy på vissa nu,vet vet inte heller om jag vill skratta eller gråta . Men det är nästan som man skäms , haha!

Är iallafall hemma nu , kommer inte kunna somna på ett tag inte så bra med tanke på att vissa har ju ett liv och ska upp tidigt imorgon bitti . Pratar iallafall med världens snällaste N på sms , och jag vill bara säga tack för att du finns. Du är väl den enda som någonsin har brytt sig och visat omtanke när jag mått som jag gjort + att du är kille =P . Och tack till mina underbara tjejer som alltid står vid min sida, jag älskar er.


En ny vecka igen!

publicerat i Allmänt;
Tiden bara rullar på & snart är det Oktober & va innebär de då ? JO att Wiggo blir hela 3 år. Gud va tiden har gått snabbt & han bara växer & växer! =)
Idag har Wiggo vart hos sin farmor under dagen . Jag har hjälp Rebecka med hästen , sedan åkte vi till mitt jobb för att kolla om de fanns lite extra tider & ups! jag fick några stycken, tack nu kanske man kan överleva några månader till ! 
Ska jobba imorgon 7-16 , sen får vi se vart dagen bär av. Nu är jag iallafall hemma hos mig igen , har vart " bortrest " under några dagar. =P . höhö.

Fick en jättesöt kommentar igår & den tackar jag massvis för. <3

 "
Hej Bea!
Ville bara skicka några tröstande ord! Du kan känna dig duktig och stolt för det du gör! Men du måste inse (det här är väldigt svårt jag vet) att den enda som kan göra att du känner dig tillräcklig och duktig är DU SJÄLV! Andra människor kommer alltid klaga på oss i vissa situationer, men enda vägen till "frid" är att tycka om sig själv och att själv tycka att man duger och är okej. Då spelar det nämligen ingen roll om någon annan tycker något annat. Du själv vet ju att du alltid gör ditt bästa. Ta hand om dig!
Kramar från en tjej på andra sidan jorden :) "


Ha det så fint & ta hand om er , nu ska jag springa iväg.