Valborg -

publicerat i Allmänt;
Har jobbat 7-16 , gått bra men mycket att göra men det känns väldigt skönt för då går tiden mycket fortare. Har fått ett par jobb brallor nu av Tina på jobbet och det tackar jag för. Nu slipper jag slita ut mina jeans. =D
Ikväll blir det lugnt , ska vara med bästa vän och bästa Jonathan och även min N. Tänkte gå och kolla på någon brasa sedan blir det lugnt ska ju jobba imorgon också 7-16.

Ska strax hoppa in i en dusch och fräscha till mig lite grann. De behövs må jag säga!
Hoppas alla får en trevlig dag & kväll.

Freeedag'

publicerat i Allmänt;
Är hemma nu.
Blev shopping på TP tillsammans med Bästa vän. Blev ett par jeans shorts, ett skärp till både mig och Wiggo. O en mascara till mig. Ja, sen hittade jag faktiskt ärligt talat inget mer som intresserade mig sådär.
Efter så åkte jag hem till min syster som är ute på landet nu , färgade hennes hår och åt mat, kollade på TV och bara va. Väldigt skönt må jag säga. Kom precis hem är helt ensam , N är på jobbet .
Jaha, vad ska man hitta på? en fredag kväll...

får tänka på saken...
imorgon är det jobb 7-16 även söndag 7-16. Kämpa på!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Igår hann jag inte blogga.
Jobbade 7-14 sen åkte jag och hämtade Wiggo direkt sen hem och bytte om.
Jag, Wiggo och min syster åkte sedan till Lager157 och shoppade loss, det är nog det rätta ordet. Köpte kläder till Wiggo för 800 kr ;P Ja bortskämd liten skitunge! Själv så kom jag hem med två tröjor.
Åkte sedan hem och lekte lite , efter ett tag så kom Bästa vän på besök . När hon hade åkt blev det läggdags för både mig och wiggo.

Idag så vaknade vi runt halv 7 , så har vart full rulle sen dess. Håller på och tvättar så väntar på att maskinen någon gång ska bli klar. Sen åker Wiggo till sin farmor kl 11. Jag har lite andra planer och det innehåller även shopping med bästa vän. Ska försöka att hålla lite i pengarna så köper lite utav det " nödvändigaste"  om det finns nåt sånt! ;)

såhär blir det idag, med ett par converse till. Solen skiner!

bilder.

publicerat i Allmänt;
Har ju lovat att lägga upp en bild på mitt hår för att nån ville se färgen.
Har en bild nu men jag tycker dock inte alls att den blev så bra , men man ser lite grann iaf. Det är chockladbrun men skiftar i lite rött också.Syns inte så bra på bilden.



onsdag'

publicerat i Allmänt;
Hade inte en chans till att hinna blogga igår, fullt ös.
På jobbet var vi ett huvud kort så fick 10 minuters lunch sen var det full rulle hela tiden. Efter jobbet åkte jag och hämtade Wiggo sen hem fixa tvätten, packa, gå ut med hundarna . Åkte ut till landet och va där , tvätta, städa och försökte underhålla barn, hundar. Herreguuud, fick iaf tid till att duscha . Tack för det!
Hoppas att det blir en lugnare dag idag , jobb 15-21 sen ska jag hem och sova för imorgon är det jobb igen 7-14 sen är jag iaf ledig på fredag då har jag bestämt att jag och Bästa vän ska iväg och shoppa lite!

Har precis vikt ihop tvätten och plockat lite här hemma, Wiggo är i sitt rum och leker med alla sina djur. Hans farmor kommer och hämtar honom vid kl 13 och lämnar honom sedan ikväll till N innan Wiggo ska gå och lägga sig. Wiggo har ju ingen dagmamma när jag jobbar kväll så de va tur att de löste sig. Tack .
Ska strax hoppa in i en dusch och andas lite . Vi får höras mer imorgon eller innan jobbet.

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Ännu en ny vecka, tiden går fort. Snart är det Bästa väns födelsedag och även min och älsklings ett års dag. Tiden går bara för jäkla fort.

Idag så har jag jobbat 7-16 . Nima har vart ledig och likaså Wiggo så de två har umgåts hela dagen och Wiggo har blivit ännu mer bortskämd. Nima har köpt små djur till Wiggo som Wiggo samlar på , jag tror han snart har hela BR hemma. Sedan fick han även ett par Converse skor ( stavfel? ) också. =) Hela dagen hade gått fina fisken. Mina fina älsklingar!
Kom hem från joobbet ställde mig och lagade lite mat, kycklingsallad. Sen drog jag några varv med damsugaren och moppen! Sen så kom Bästa vän över på besök och vi har snackat skit och umgåts , mycket trevligt.

Wiggo har blivit lite knorrig (?) på att sova om kvällarna. Ikväll skulle han inte sova för att han trodde han tigrarna skulle komma och äta upp honom, så jag och Rebecka fick ligga i sängen hos honom till han somnat. Han var jätterädd och grät så fort jag gick ut från rummet om jag lämnade honom, min lilla ängel =(. Snart är det dags för mig att sova också. Jobb imorgon 7-14 sen hem och sen till min syster på landet och sova där över natten.

får höras mer imorgon !

våran påskhelg.

publicerat i Allmänt;
Har i stortsätt spenderat hela påsken ute på landet. Vi har vart lite i stan också men sovit ute på landet alla nätter. Skönt att komma ut dit när det är så fint väder ute. Är nu hemma i stan och de känns faktiskt väldigt deprimerande att sitta här själv i lägenheten med strålande väder och N jobbar. Jag och W har iofs vart och hälsat på honom på jobbet och även stannade till i lekparken för att leka lite. Nu hoppas jag dom här timmarna går fort fram mot kvällen så man får lägga sig ner och sova.




Wiggo på landet lekte lite med spaden.



Wiggo klippte även upp chips påsen som han inte fick göra. Jag blev sur
och frågade varför han gjorde det. Fick ett svar " titta mamma , jag kunde " med ett stort leende. Mitt hjärta smälte
direkt.



Det blev också massa kramar med N , som Wiggo tycker så mycket om .



Fixade även ute möbler till balkongen , blev så fint!



Och idag blev det till att ligga på terassen på landet och sola, blev faktiskt lite röd i ansiktet =P .



Vi avslutade denna helg och dag med lite lek i lekparken.

Fredag' Glad påsk på er!=)

publicerat i Allmänt;

´Själv så ligger jag fortfarande sjuk. Men vi är ute på landet idag och har en mysdag tillsammans med min syster.
Får hälsa alla Glad påsk!=)så hörs vi imorgon.

Torsdag '

publicerat i Allmänt;
Det är som det är . Sjukling ...
Igår så fick jag lov att följa med Nima till studion för han skulle tatuera någon . Wiggo skulle envist följa med så vad gör man inte för sin son trots 39 graders feber. Kom hem ganska sent .
Nu är vi iaf vakna. N är på jobbet , mamma o pappa är i spaninen och min syster sitter på landet. Tur att jag har min son hemma som kan ta hand om sin sjuka mor =P . Världens bästa!
Tänkte om jag och Wiggo kanske skulle pallra oss ut till landet och göra min syster sällskap fast hon är livädd att bli sjuk men vi behöver ju inte pussas. Skönt för Wiggo att vara ute och springa när de ska bli 19 grader varmt idag. Det tackar man för!

Wiggo säger att han vill skriva. Så jag ska skriva här vad han säger.
Alla . Pappa, mamma, Nima , Famoo , mooomoo, morfaa, moter ( moster ) , Walter , Lisa.
Och Nimas kompisar ossåå , jag dååå Wiggo
.

kgj  gjkgjkhjkhkhkhkhkhkhkkhhkhkhkhkkhkhkhkhklhkhhkhkhnhhkkhkhkhkhkkhkhkhkhk mbmbmnbmbmbbmbmbmbmbmbbµbmbmbmb.

Jag har världens bästa familj.

onsdag - sjukling.

publicerat i Allmänt;
Fyfan säger jag bara. jag är sju IGEN och jag är så deprimerad att jag bara skulle kunna sätta mig och gråta i flera timmar. Jag var sjuk för två veckor sen i två jävla veckor ( ursäkta ) men jag börjar bli riktigt trött på det här.
Kände igår på eftermiddagen på jobbet att det inte stod rätt till i kroppen  , jag frös trotts typ 17 grader varmt och seg som fan. Kom hem och tog tempen YES, jag hade rätt de va feber.... =(

Har vart hos mor och far igår och även idag , tog farväl av dom för nu åker de till spaninen i ca 3 ½ vecka. Jag saknar er redan.
Nej har inte så mycket annat att berätta för er och jag orkar egentligen inte sätta här . Så nu ska jag hämta min Wiggo som står i duschen tillsammans med N. De ska iväg sen och handla då ska jag passa på o duscha o lägga mig i sängen ett tag.

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Jag är fruktansvärt trött idag. Känner att jag redan skulle kunna gå och sova , men det går ju inte.
Min lilla älskling är hemma hos mig igen och det känns underbart. Idag har jag jobbat 8-16 och jag cyklade fram och tillbaka till Torshälla, inte illa va ? =P Har haft jordens huvudvärk också nu på eftermiddagen men de börjar släppa lite grann.

Sa till N idag att det var hans tur att laga mat så han kom förslag med att köpa Kina mat och de tackar man ju inte nej till. Så ikväll blir det att äta kina mat och kolla på " en unge i minuten "

Nu vill Wiggo skriva lite här.
jopihgygxzhåxzzxpzxzxåzzxåzxzxz  höox<zåzzkjzpäzhähzäijijijyg<sszaszas.

Hemma.

publicerat i Allmänt;
Kom hem för ett tag sen. Jag och N har upptäckt att 3 utav våra fiskar har dött :O fyfan ! Nu har vi haft en begravning och spolat ner dom i toaletten. Usch stackars fiskar.
Nu ska vi göra rent hela akvariumet så de andra inte också dör. Nej fy va hemskt .
Sen ska vi sova för de är jobb imorgon 8-16 som står på tur.




jag älskar dig!

This I swear !

publicerat i Allmänt;
You're there by my side
In every way
I know that you will not forsake me
I give you my life
Would not think twice
Your love is all I need believe me


I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in



And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

I'm wondering how I ever got by
Without you in my life to guide me
Wherever I go the one thing that's true
Is everything I do I do for you

I may not say it half as much as I should

When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in


And I will love you 'til forever

Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

So whenever you get weary

Just reach out for me
I'll never let you down my love (my love, my love)


And I will love you 'til forever(forever)

Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight (and hold on tight)
And we'll get there....


And I will love you (And I will love you) 'til forever

Until death do us part (Until death to us part) we'll be together
(I'll be there for you)
So take my hand (so take my hand, I'll be there) and hold on tight ( hold on tight)
And we'll get there (Ohhh we'll get there)
This I swear

Sådärja!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart och motionerat tillsammans med min syster och hennes lilla Walter.
Kom precis ut ur duschen och har kastat på mig lite kläder , usch man orkar verkligen inte fixa sig såhär på helgerna när man ändå inte ska göra nåt speciellt. Ska till Rebecka ikväll eller om hon kommer förbi här, de visar sig.

Såg att nån frågade vad min hårfärg hetta. Och innan jag färga håret idag så har jag använt en färg som heter mahognibrun och nu tog jag chockladbrun i håret. Det är lite rödbrunt och jag älskar't !

De här fick de bli idag!

Söndag.

publicerat i Allmänt;
Vilken härlig dag!
Jag åkte som sagt ut till mamma och pappa igår. Åt god mat och hade det mysigt som vanligt. N kom sen och de blev så att vi sov kvar. Jag har precis tonat mitt hår eller ja min utväxt , skönt att bli av med den !=P
Ska strax få lite lasange här också , mumma! Ja, sen blir det en promenad. Hör av mig mer när jag kommer hem.

Så duktiga!

publicerat i Allmänt;
Trots en ganska " hård " utgång igår så har jag och Rebecka vart så duktiga. Vi har cyklat till Torshälla och tillbaka. Stannade till på Willys och köpte mig lite hårfärg. Nu är jag hemma igen och väntar på att mamma ska komma hem ifrån kryssningen , hon har bilen här så jag tänkte åka med henne ut till landet sen. Idag blir det en lugn lördag och det behöver jag för nu måste jag vila upp mig inför jobbveckan och året får jag väl säga för att orka jobba. =)
N skulle också komma ut sen , då är det bara lilla skrutt Wiggo som saknas =( åh min finaste!

Imorgon har jag planerat att det ska motioneras för fulla bullar . Drack igår och åt en fet kebab tallrik idag, FY BUBBLAN som Wiggo brukar säga !=P Nej , nu ska jag sluta pladdra för jag ska gå och plocka ur diskmaskinen.

Såhär bakisklädsel blev det idag.

Bästa !

publicerat i Allmänt;
Hade en underbart rolig kväll igår och det finns bara en person och tacka , det är min underbaraste finaste vän Rebecka. <3
Vad skulle jag ha gjort utan dig? Finns inget svar på den frågan. Jag älskar dig.

Idag så vakna vi sent men det är inte så konstigt kom hem halv 4 imorse , älskling kom och hämtade upp oss . Tack så mycket du är bäst. Vi har städat lägenheten och haft oss. Nu står N i duschen och jag ska snart hoppa in jag med , sen blir det till att äta nåt. Sen så har min bästa vän fått en cykel så vi ska cykla till Torshälla för att kolla hur lång tid det tar för att cykla till jobbet  =P . Sen så kanske vi tar oss en fika hos Micke, får se vad som händer.
Saknar Wiggo så mycket att jag snart spricker. Han har bara vart borta i en dag , men de känns som evigheter. Utan honom kan jag inte andas. Utan dig så slutar mitt hjärta att slå. Går inte att beskriva min kärlek till min underbara son.

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag säger jag!
Idag har jag jobbat 8-16 , gick bra. Åkte hem och skickade iväg mina skor på posten som blev sålda , jippie ! de gick snabbt. Nu sitter jag här har fixat mig och inväntar min Bästa vän ska träffa henne ikväll och dricka lite vin tror jag , sen får vi se vart kvällen bär av ! =)

Så såhär blev det till slut.

Snart nattinatt!

publicerat i Allmänt;
Wiggo somnade som en stock när jag la honom i sängen. Har tagit mig en dusch och vart nere hos min syster och snott en matlåda till imorgon, mums! Dock så har jag ju lagat mat och de blev två matlådor över men jag ska ju vara lite nyttig så tog av henne istället , de va fisk =P
Nu har älskling kommit hem ifrån jobbet och ska göra päron havlor i ugnen med nåt gott mojs uppe på , han är duktig han. Sen blir det massa mys och kanske lite sällskap av min syster också =)

Jag säger God natt för idag och vi hörs imorgon! =D

- du är ingen vän för mig längre.

Hej hopp!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag jobbat 8-16 , de gick bra! Kom hem , åkte iväg och solade medans mamma passade Wiggo och hundarna. Sen kom jag hem lagade mat , makaroner, bacon, skinka och ostsås. Yammi ! Sedan blev det en promenad med Wiggo tillsammans med min syster och Walter. Kom precis in Wiggo sitter och äter lite glass , de är läggdags för honom snart. Sen tänkte jag hoppa in i en dusch och sedan blir det TV en stund innan det är dags för sängen. Imorgon är det jobb igen 8-16. =) inte så roligt att sluta kl 16 på fredag men vad gör man inte. Sen är jag ju ledig hela helgen också, jippie!

Nästa vecka börjar mitt vikariat då är det bara att kämpa sig igenom det här året ut. Det ska nog gå bra =) jag ser fram emot det! Fick en vecka semester i sommar v 30 då blir det till att umgås med lilla killen och min stora kille. Sola och bada , bara ta de lugnt! Hoppas verkligen på en bra sommar nu.

Nej , nu ska jag byta om på den här lilla skrutten!

God morgon alla glada!

publicerat i Allmänt;
Vaknade kl 6 med huvudvärk , härligt NOT!
Har tagit på mig kläder och ska snart sätta mig ner och äta lite frukost innan jag ska iväg till jobbet. Börjar kl 8, nice! Sen när jag kommer hem idag om nu huvudvärken har kommit över tänkte jag kanske sola och sen iallafall gå ut och gå en lång promenad. Så ser min dag ut!

God kväll / God natt!

publicerat i Allmänt;
Är hemma ifrån jobbet fick sluta lite tidigare , skönt. Det har gått jättebra !=)
Ska snart ta mig en liten macka o thé sen blir det bums i säng då jag jobbar imorgon också 8-16. Det är bara att ta sig i kragen!

Jobb kväll !

publicerat i Allmänt;
Har vart med mamma och wiggo och fixat lite saker.
Kom hem för ett tag sen så har hunnit äta. Tänkte snart göra Wiggo sällskap i soffan och vila en stund , jag som sa att jag kände mig pigg? de tar jag tillbaka nu. Jag är riktigt trött och skulle inte tacka nej till att få sova en stund men det går inte. Om ungefär en timme är det dags att åka till jobbet och som jag känner mig just nu så är jag inte alls taggad! Men jag ska väl piggna till så småningom.

Ne, soffan en stund,.

Today!

publicerat i Allmänt;


de här slängde jag på mig , orkar inte fixa mig när jag vet om att jag snart ska byta om igen och iväg till jobbet kl 15. De får duga!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag sovit som en stock. Och känner mig rätt så utvilad. Vi vaknade kl 8 idag , Wiggo har precis fått i sig lite frukost så snart är det min tur. Idag är det jobb 15-21 som står på listan. Men innan så ska jag umgås med min lilla älskling och min mor. Kanske ska ut och gå har inte riktigt bestämt dig då regnar här i fina Eskilstuna !=P skit väder!

Nadia , såg din kommentar men fick aldrig din mail adress så skriv gärna en kommentar här så kan jag skicka ett mail till dig! =)

Till salu!

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag sälja min Reebok EASYTONE köpte storlek 35 då de sa att de skulle töja lite på sig , men ack nej de gjorde dom inte. Så jag kan inte använda dom , de är använda högst 5 gånger . Nypriset på skorna var 1000;- nu säljer jag dom för 600;- Det är alltså storlek 35 på dom. Om det är någon som är intresserad så är det bara att skriva en kommentar i inlägget så hör jag av mig!

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Nu kan jag sätta mig här ett tag, de har vart fullrulle hela dagen.
Började jobba 10-14, sen in till stan och skriva på papper från det andra jobbet inne i stan så jag får min lön därifrån. Har ju " slutat " där nu också eftersom att jag fått i Torshälla. Hämtade Wiggo vid kl 15 , kom hem och lagade mat, städat och nu fick jag den lugna stunden att sitta här . Mina ögon börjar hänga och jag känner mig fruktansvärt seg och trött men jag ska snart ta och piggna till för jag ska ut med min syster och Bästa vän och gå en promenad. Det behövs efter all mat jag fått i magen! Imorgon är det jobb igen 15-21 . Hoppas Wiggo sover länge imorgon så man får lite sovmorgon! =)

Vi hörs senare!

Överraskad!

publicerat i Allmänt;
Så överraskad man kan bli ibland. Satt vid datorn här hemma hos min mamma och pappa och så dyker N upp bakom mig. Men en storbukett rosor, idag är det nämligen 11 månaders sedan vi träffades eller blev tillsammans. Se vad tiden går fort. Tack älskling , jag älskar dig!

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Och en ny vecka!
Kul att lte kommentarer ramlat in det tycker jag mycket om!=)  Ni är ju över 100 st som läser min blogg varje dag!
Idag så har jag vart på jobbet 8-14 gick riktigt bra ,men drog med en huvudvärk hela dagen men man ska inte klaga. Sedan blev det en tripp på tuna park med min mor , syster och Wiggo såklart. Hittade dock ingenting , letar som en tok efter en snygg vårjacka men det ser mörkt ut på den fronten må jag säga. Är nu ute och mamma och pappa , ätit mat ,duschat och nyss kom jag innanför dörren då jag spelat lite golf med Wiggo. Han är nu ute med sin mormor och planterar lite blommor. så söt ! Imorgon är det jobb igen 10-14 , kul ! Har suttit hemma och vart sjuk nu ett tag så behöver komma iväg lite. Nej nu ska jag kika lite på dom fina där ute och se hur det går för dom. Får höras mer imorgon när jag är hemma igen och då får jag även ladda upp lite bilder !

Söndagkväll '

publicerat i Allmänt;
Då var det söndagkväll igen och det är lika deprimerande som vanligt. Tycker inte alls om söndagar.
Idag har jag vart ganska effektiv må jag säga , vart ute och gått en raskpromenad i en timme, vart och solat ,städat , vart med min syster och hämtat paket , vart på ytterligare ett kalas , lagat mat och nu sitter jag här och ska pusta ut ett tag. Imorgon är det jobb som står på listan 8- 14 , ingen lång dag men de räcker som mjukstart då jag inte jobbat så mycket eftersom jag vart sjuk. Det är jobb hela veckan måndag - fredag så ska försöka kämpa mig igenom den.  Imorgon blir det även en runda på TP med min mor och även syster.

Ikväll så ska jag träffa Bästa vän , vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något roligt blir det alltid. Skönt att bara sitta och snacka lite skit. Känner att mitt humör inte alls är på topp vet inte vad det är men känner mig deppig. Ska försöka läsa igenom mina papper också ska göra delegeringsprov imorgon för typ 5 gången , måste ju förnyas! Känns som att man redan kan det där i sömnen. Men lycka till Bea!

Ja, så har min dag sett ut. Vad har ni gjort för skoj idag?

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna . Wiggo har sovit hela natten i våran säng så N fick sova på soffan.
Ska strax äta lite frukost och sen blir det en lång promenad . Har inga planer för idag , ska träffa Bästa vän ikväll iallafall.

Nej nu ska jag äta jag är hungrig!

Vart på kalas!

publicerat i Allmänt;
Nu har vi precis kommit hem ifrån kalaset. Har smällt i mig två bullar och två små tårtbitar , fy på mig! Imorgon får jag motionerna extra mycket. Sitter nu och funderar på vad man ska ta och laga för mat ikväll ? svårt . N jobbar så får inte tag på honom om vad han är sugen på. Hmmm, ja jag får väl sitta och fundera på saken.
Wiggo sitter och kollar på Ice age 3 för kanske fjärde gången nu , den är himla rolig måste jag säga! Det har blivit min nya favorit film likaså Wiggos. Ikväll blir det hemma kväll med massa mys så som det ser ut just nu.

Så nu har jag bytit om till mina härliga myskläder!

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Har vart lite små dålig uppdatering . Igår så jobbade jag 8-14 , kom hem städa lite sen så åkte jag och Wiggo hem till mor & far , var där över natten. Nu är vi iaf hemma , vi har fixat oss lite grann för snart ska vi iväg på kalas. Min kusin Frida har fyllt 19 år så vi ska dit och fira henne är det tänkt! =) N åkte precis till jobbet och skulle jobba, men kommer hem framåt kvällen.

Såhär blir det idag, de får duga! =P



Nu så ska jag ta och sätta på lillkillen lite kalas kläder sen tror jag vi tar en skön och härlig promenad dit i vårsolen!

Eftermiddag.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag precis kommit hem ifrån storhandling . N är sjuk och ligger och vilar så jag och Wiggo ska försöka sätta oss och kolla på en film o vara lugna.
Senare ska jag till Bästa vän och hämta min present =D snacka om jag är nyfiken!

Nehepp, en film vare!

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Vi vaknade hos mamma och pappa kl 9. Sovmorgon! Nu är vi hemma , vi har lämnat in bilen hos min morbror då han ska fixa den. Kom precis hem har fixat tvätten och plockat undan lite smått och gott som vanligt. Usch börjar bli trött på att behöva göra nåt sånt VARJE DAG.
Just nu sitter jag och väntar på att Bästa vän ska höra av sig och se om vi ska gå ut och gå på en promenad i det blåsiga vädret eller hur det nu blir. Imorgon är det jobb som står på listan 8-14 . 

Ne, ska fortsätta här.

På besök

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma ifrån kalaset.
Jag och wiggo är hos mamma och pappa, vi stannar här över natten så vi hörs mer imorgon!

Kalas !

publicerat i Allmänt;


Snart åker jag och Wiggo med mamma till min morfar och firar lite.
Uppdaterar mer när jag kommer hem!

God förmiddag!

publicerat i Allmänt;
Försökte logga in här imorse men det gick inte! =/
Inatt så var Wiggo orolig igen , han kom in till oss kl 3 imorse och la sig i vår säng. Jag kan dock inte sova då för Wiggo ska ligga så nära och jag blir så varm. Så jag tog en filt och en kudde och la mig  i soffan. N väckte mig innan han åkte till jobbet och sa att jag skulle gå och lägga mig i sängen och det gjorde jag. Vi vaknade ca 8.30.
Har vart på en promenad men den blev inte så lång då jag fortfarande hostar och är lite små förkyld , men de va skönt iaf . Ska strax göra iordning en räkmacka till mig själv och makaroner och bacon till Wiggo!

På eftermiddagen ska vi iväg till min morfar som fyller år. Ska försöka hålla mig borta från allt gott gott då jag nu ska bli fit for fight till i sommar. Man kan ju alltid försöka ;D
Nehepp, dags att göra iordning mat så vare!

sallad med kräftstjärtar.

publicerat i Allmänt;




Ikväll så har jag och Wiggo blivit bjudna på Sallad med kräftstjärtar hos min syster och det var jättegott , Tack så mycket syster min! Nu ligger wiggo och kollar på film ,det är dags för honom att sova snart. Ikväll så ska jag umgås med min syster , kolla på film eller något. N är och tatuerar och kommer hem sen. Min förkylning har blivit mycket bättre och det tackar jag för. Jobb på fredag , äntligen! Sen den 18 April börjar jag på mitt vikariat som är året ut och gissa om jag blev glad! =D

Nej, nu blir det inget mer blogg för idag utan vi får höras imorgon istället.
Ha en trevlig kväll allihop!

utevistelse - hemma

publicerat i Allmänt;
Jag och Wiggo gick ut en stund kände att vi båda behövde lite friskluft. Vi gick till mammas jobb och satt där och pratade en stund , sedan gick vi hemåt. Mamma och hundarna gjorde oss sällskap en bit sedan gick de vidare tillbaka likaså vi hem. Nu har vi precis ätit , blev soppan som vi fick av N's mamma igår. Mycket god!
Wiggo ligger i soffan och kollar på film , han är trött stackarn. Ska strax gå och göra honom sällskap och pussas och kramas lite grann. 

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna fick lite sovmorgon då wiggo var vaken från kl 03 - 04 . Nu ligger han och kollar på Molly mus filmen i soffan och har det så mysigt. Jag ska strax plocka ur diskmaskinen och så blir det lite frukost. Inga planer för idag då jag fortfarande är förkyld , den verkar aldrig vilja släppa! Jag är väldigt trött på de här nu, idag så har jag legat sjuk i en vecka. Ja, nej nu ska jag inte klaga mer. Vi hörs sen! Hoppas allt är bra med er.

Bio time, med bästa vän!

publicerat i Allmänt;


yes, nu är det snart Bio time med min bästa vän. Skönt och göra nåt såhär på kvällskvisten. Har stoppat i mig alvedon och nässpray , så nu är jag fit for fight.

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Skulle egentligen ha jobbat idag men är fortfarande dunder förkyld så blev hemma istället.
Igår så var med min Bästa vän i Kungsör hemma hos en jobbar kompis , hon hade " perfect home party " heter det så? esch, vi var där iallafall och jag beställde en jättefin ram " family " och så kan man sätta i 6 st fina kort på familjen här hemma. =)

N's mamma ringde precis och frågade hur vi mår här hemma, så himla söt. Hon skulle laga lite soppa åt oss och det tackar jag hemskt mycket för. en ängel!

Hittade lite kläders bilder från i helgen.



På väg till västerås.



och de där fick de bli till Grappa.

Ikväll så ska jag på Bio med min älskade Bästa vän , jag ska trycka i mig massor av alvedon och ladda med snor papper i väskan! ;) åh, de kommer bli en mysig kväll!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Vet inte hur jag ska kalla att min helg har vart både bra och dålig.

Ifredags så var jag med min mamma på tuna park en liten stund , hittade dock inte mycket. Åkte sedan med Bästa vän  , Jonathan och Jennifer till Västerås en sväng , hittade inte nåt där heller. Sen blev det att träffa Emma en stund. I lördags ja, umgås med Rebecka och Jonte på dagen satt hos dom och kollade på handbollen. Sen hem och fixa iordning mig sen blev det middag på Grappa tillsammans med min syster, Anna och Sandra. Middag och Middag kan jag inte kalla det för min del då jag åt vitlöksbröd och drack två cider ihopp om att förkylningen skulle släppa men ack nej. Emma hämtade sedan upp mig och vi åkte runt en sväng , pratade och så. Sen åkte vi hem hit och kollade på en film sen blev de läggdags. Har sovit som en kratta inatt , snoret rinner och jag hostar som en galning. Thats it!

idag? bra fråga. är inte på bra humör alls , o jag skiter i allt just nu... tillåt mig att gräva ner mig en stund och aldrig komma tillbaka ? eller komma tillbaka när livet har blivit normalt igen , om de nu blir det..

Deprimerande ...

publicerat i Allmänt;
Snacka om deprimerande väder. Usch , känns skit.
Har precis duschat och fixat mig , tänkte ta mig en sväng till tuna park med min kära mor. Ska se om jag kan shoppa upp mitt present kort som jag fick av Emma när jag fyllde år :) Lite shopping gör väl alltid en på bättre humör , right?
Det är så mycket man vill ha , det är så jobbigt att behöva välja. Tänk om jag skulle bli miljonär jädrar vad jag skulle handla. Haha! Åh en massa smycken , jag är inne på smycken nu för tiden , halsband , armband men min favorit är fina ringar. Jaja, fortsätt drömma.

min finaste ängel.

publicerat i Allmänt;
God morgon eller God natt? Vet knappt ut eller inte, fram eller bak.

Wiggo har haft hög feber inatt och inte alls mått bra. Han har fått legat mellan mig och N i sängen , jag har inte kunnat sova för jag har vart för orolig för att sova. Har somnat till och sedan vaknat igen och hållt på sådär fram och tillbaka . Hönsmamma .
Min finaste ängel vakna iallafall efter kl 8 , tog tempen och de visade sig 38,5 den hade gått ner lite iallafall. Idag så är det ju farmor/pappa helg. Men jag frågade Wiggo ifall han skulle vara hemma istället eftersom han mådde dåligt men han sa " Nee vill ti faamooo " så nu är han där och nu är det tomt här hemma.

Jag ska väl sätta mig och kolla på en film snart , I guess. Sen vill jag gärna åka och sola , ser ut som ett lik men jag vet inte riktigt om jag ska avvakta med det då jag fortfarande hostar de kanske inte är så himla bra då. Jaja, vi får höras senare!