Måndag'

publicerat i Allmänt;
Ännu en ny vecka, tiden går fort. Snart är det Bästa väns födelsedag och även min och älsklings ett års dag. Tiden går bara för jäkla fort.

Idag så har jag jobbat 7-16 . Nima har vart ledig och likaså Wiggo så de två har umgåts hela dagen och Wiggo har blivit ännu mer bortskämd. Nima har köpt små djur till Wiggo som Wiggo samlar på , jag tror han snart har hela BR hemma. Sedan fick han även ett par Converse skor ( stavfel? ) också. =) Hela dagen hade gått fina fisken. Mina fina älsklingar!
Kom hem från joobbet ställde mig och lagade lite mat, kycklingsallad. Sen drog jag några varv med damsugaren och moppen! Sen så kom Bästa vän över på besök och vi har snackat skit och umgåts , mycket trevligt.

Wiggo har blivit lite knorrig (?) på att sova om kvällarna. Ikväll skulle han inte sova för att han trodde han tigrarna skulle komma och äta upp honom, så jag och Rebecka fick ligga i sängen hos honom till han somnat. Han var jätterädd och grät så fort jag gick ut från rummet om jag lämnade honom, min lilla ängel =(. Snart är det dags för mig att sova också. Jobb imorgon 7-14 sen hem och sen till min syster på landet och sova där över natten.

får höras mer imorgon !

Kommentera inlägget här :