++++

publicerat i Allmänt;

Som vanligt kan jag inte sova.

Alla gör vi misstag som man kan ångra djupt och resten av sitt liv. Men det som är mest ledsamt är att man så gärna vill rätta till misstaget och visa att det bara var ett misstag och att allt kan ordna sig om man bara själv vill. Man kan lösa problemen tillsammans. Jag vet det , av hela mitt hjärta.

Det är ledsamt när man vet att man älskar en person så högt på denna jord , men att den inte vill vara med dig. Det känns som en kniv rakt i hjärtat, krossat och alldeles dött. Man känner inte en minsta gnista i sitt liv längre , för det var den personen man levde för.

Men det värsta av allt är att veta att personen i fråga inte längre älskar dig.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sara:

Förstår precis din känsla!! :-( de är hemskt! Finns här för dig Bea <3

2:a kommentar, skriven , av Elin Arnared:

gud så jobbigt.. stackare <3 hoppas du inte deppar ihop för mycket. tänk på att du har wiggo, inget kan betyda mer än sitt eget barn..

3:e kommentar, skriven , av Martin:

Naturligtvis är det så som du beskriver Beatrice, man kan lägga ner allt man har i tid och själ på en person som till synes förtjänar det allra bästa men... Responsen man får är alldeles kallsinnig eller åtminstone inte alls likadan som det man själv ger. Personen kanske skriver och berättar hur mycket denne uppskattar och gillar dig si och så men visar det inte och då känner man att det blir mycket snack och lite verkstad. Givetvis vill och hoppas man på bättring från sin kamrat/vän e.d men ändå sker ingen bättring trots idoga försök. Innerst inne vill man stundtals bryta med människan men det låter sig inte göras hur som helst för det man man gjort och upplevt tillsammans kan inte kastas bort hur som helst. Det jobbiga tror jag är den här övergången från normal relation till ingen relation alls; att pendla mellan hopp och förtvivlan äter upp en inombords för man vill som ha klart besked så att man kan fortsätta på samma spår eller helt enkelt gå vidare.

Kommentera inlägget här :