kväller'

publicerat i Allmänt;
Sitter just nu hemma hos mor & far . Min syster & Walter är här också , =) Ska snart hoppa in i en varm dusch känner mig så himla frusen. Sen blir det till att äta god mat och bara ta de lugnt. Imorgon ska jag jobba 7-14, inte så långt pass och det är skönt när jag känner mig lite hängig i kroppen.
Ja så ser min fredag ut. Finns inte så mycket annat att säga föruom att jag SAKNAR WIGGO MASSVIS!



då va du en liten skitunge!

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Idag så är jag ledig , fyfan så skönt säger jag bara. Idag så har jag sovit ganska länge, har även städat hela lägenheten jag är duktig! Sen så har jag och min mor vart på tuna park, har gjort bra kap. Köpt ett par jeans och ett par skor på rea, mycket bra! Har sedan vart hos Bästa vän en stund men är hemma hos min syster nog då jag ville låna datorn och snacka lite skit.

Ska snart upp till mig och packa. Ska hem till mamma och pappa ikväll och äta mat och umgås. N ska jobba och sedan fira hans kompis som fyller år. Om det inte blir för sent hos mamma och pappa så kanske jag svänger förbi Bästa vän och kollar på film, de beror på hur trött jag är =P .
Tror jag börjar bli lite förkyld, seg i krioppen och lite små frusen. Känner en gnutta spår av ont i halsen också. usch, fy och blä jag vill inte!
Nehepp, nu ska jag kila min väg.

På besök

publicerat i Allmänt;
Är nu på besök nere hos min syster si sådär en trappa ner =P . tänkte låna datorn lite, och snoka . Wiggo är hos sin farmor nu och kommer hem på söndag, min lilla älskling. Och han är så duktig som sover i sin säng hela nätterna, jag är så stolt över honom.

Idag har jag jobbat och vart på bemaningen på interjuv och ska börja jobba som timvik på ett annat ställa också. Alltid bra med jobb ! =) Sen har jag vart hemma bara och inte gjort mycket , N är och jobbar och kommer inte hem förrän sent ikväll så jag blir ensam ikväll menmen. Har faktiskt inte så mycket annat roligt att berätta.
Jag hoppas ni har det great!

En ny vecka!

publicerat i Allmänt;
Har faktiskt inte hunnit blogga något.
I helgen har det vart full rulle , må jag säga. I fredags hjälpte jag Bästa vän och färga sitt hår ,sen ut direkt till mamma och pappa sov där. Sen i lördags va vi här jag och tjejerna åt tacos, drack & sedan blev det utgång . Tack tjejer för en härlig kväll. =) Igår var det en bakis dag för min del , trött och seg som tusan. Jag , W och N va hemma hos mamma och pappa hela dagen, åt god mat och spelade TV spel =P haha! Sen hem igen och kolla på film med Emma. Sen lägg dags, Wiggo sov hela natten i sin säng och i sitt egna rum för första gången. Han kom in till oss kl halv 6 på morgonen och ville krypa ner. Han är så duktig min lilla kille, trodde aldrig han skulle sova i sitt rum hela kvällen, vaknade till flera gånger för att gå upp och kolla om han verkligen va där och de va han ju förstås!

Blir snart utan dator igen, min syster ska ha tillbaka sin ett tag . Tyvärr. Så får väl se när vi hörs igen , snart hoppas jag! Håll utkik .

Hoppa ni mår bra , jag vakna med illamående och lite ont i magen. Känns inte okej!
Ta hand om er , så hörs vi!

Fredagkväll'

publicerat i Allmänt;
Nu kan jag berätta för er vad vi har gjort idag som jag inte kunde berätta tidigare.
Jag, Wiggo och min syster bakade en tårta åt mamma eftersom hon har fyllt år och då var hon i Spanien. Så vi tänkte överraska henne lite grann, så vi bakade en tårta, blåste upp ballonger och hade såna där serpentiner , eller va tusan heter det? Esch, iallafall en överraskning blev det iallafall. Och jag tog även bilder =) duktigt va ? så här kommer det några.









sådär , lite bilder blev det iaf! =)

ska strax åka till Bästa vän och hjälpa henne med sitt hår som hon ska slinga , sen bär det av till mor och far för övernattning där. MYSIGT!

Galen panna!

publicerat i Allmänt;
Jag tror helt seriöst att jag börjar bli knäpp.
Nu ringer det ännu en person ifrån bemaningen som har pratat med chefen som vill att jag ska börja jobba där.
Fick förklara allt igen från början som jag gjort nu tusen tals gånger. Men den här personen verkade ändå (kors i taket ) ta mig på allvar. Så hon skulle ringa upp mig nu under dagen så vi kunde boka en tid för ett möte, snälla gud säg att det blir så också.

Chefen ringde precis och frågade hur det hade gått med allt och jag förklarade för henne , väldigt trevlig person måste jag säga. Hon bad mig ringa upp henne om det blev något krångel återigen. Men jag sa att jag hoppades att det skulle ordna sig denna gång.
Slut pratat om benmaningen blir bara irriterad.

Har precis kommit hem , åkte iväg och solade. Min syster och Wiggo har ännu inte kommit då de inte kommer fram på vägen hemma pga all snö. Åh vad jag hatar snön. Jag saknar min lilla älskling och vill att han ska komma nu så jag får krama och pussa på honom och berätta hur mycket jag älskar och saknat honom. Min finaste ängel !

Idag är det också 9 månader sedan som jag & N träffades , häftigt och va snabbt tiden går.
Nu ska jag kila mig väg.


God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag förstår inte varför jag alltid vaknar så tidigt fast jag får sova ut.
Iallafall , nu är jag vaken och väntar på att Wiggo och min syster ska komma hit. Sen så ska vi hitta på något kan dock inte säga vad eftersom personen läser min blogg och då blir det inget roligt. Jag berättar sedan under dagen vad det är =P . Så har lite planer under dagen här och senare på dagen ska jag hem till Bästa vän och hjälpa henne med att färga sitt hår ,det blir ljusaslingor efter mycket tjat ifrån mig. Men det blir nog bra! =)

Skickade ju som sagt ett mail till bemaningen igår och frågade vad som hade hänt eftersom de hade lovat mig en tid denna vecka att få komma ner på interjuv och svaret jag fick var hopplöst , visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Vilken jäkla skit rent ut sagt! De verkar ju helt korkade om man nu får säga så. Är iaf väldigt irriterad . Men ska försöka lugna mig nu haha!

Nehepp, dags att förbereda lite här hemma och fixa till mig lite kanske för en gångsskull ? Om jag orkar... Idag blir det iallafall lite bilder. Woho!

God natt'

publicerat i Allmänt;
Har vart väldigt effektiv idag.
Städat, tvättat och haft mig. Sedan kom Bästa vän på besök vi åkte till mcdonalds och moffade, väldigt smarrigt må jag säga. Sedan blev det även lite plugg eller inte lite utan ganska mycket.
Mamma , pappa och Wiggo har kommit hem nu, de kom hem väldigt sent eftersom de inte kunde landa i Skavsta där de skulle landa pga vädret så fick de istället landa på Arlanda. Sen så fick dom ta tåget hem till Eskilstuna och nu har dom äntligen kommit hem, vilken process eller hur det nu stavas.

Nu är både jag & N hemma , sitter och glor på TV men ska snart ta mig en godnatt cigg och lägga mig i sängen för imorgon så kommer min älskade Wiggo hit och då blir det till att pussas och kramas massor och leka med hans dinosaurier eller dinsosar kan vi kalla det. =P Imorgon får vi höras igen, och då ska jag tamme tusan ta mer bilder och lägga upp!

God natt , peace and love

Irriterad .

publicerat i Allmänt;
Ringde bemaningen nu i veckan och skulle få en tid bokad att skriva in mig. Ska bli timvikarie på ett annat ställa också då chefen ringt mig och frågat om jag kan jobba där och det är alltid bra med jobb. Jag sa självklart ja att jag kunde jobba där men då skulle jag ringa bemaningen och jag pratade med dom och de skulle boka en tid åt mig den här veckan, men icke sa nicke har inte hört ett ord. Blir irriterad , så har skickat ett mail nu och hoppas på att jag får något svar denna gång. Och gärna en tid så jag kan slappa av .

Ne, nu är Beccis här och då ska jag vara social.

I love shoes!

publicerat i Allmänt;
Jag älskar skor , skor skor skor!

Hittade massa snygga och fräna skor på Nelly , och något par måste bli mitt ! Jag har hur mycket skor som helst och det dock inte vart jag ska få plats med dom eller ställa dom? Just nu ligger dom i en flyttkartong och några i källaren. Jag får väl bygga mig ett stor skoställ där jag kan rada upp alla bredvid varandra. Vore väldigt bra , tror N snacka om att han skulle fixa det åt mig. Underbara älskling!

Hittade iallafall dom här snyggingar. PUSS!

  

Nu blir det lite fika tajm, sen kommer Bästa vän över snart också då måste jag vara lite mer social.

lite mer svar och frågor.

publicerat i Allmänt;
Postat av: Evelina

Vart är det din kille jobbar, vilken studio? Vilka hade han gjort på dig? Funderar på att tatuera en till och tycker din på sidan(magen) är fin=)

svar ; han jobbar i hällby , rilles tattoo . Han har gjort den på ryggen och en till på axeln som jag dock inte har visat än här i bloggen! =) Tack så mycket , den på magen har jag gjort på nasty art , men N har fixat till den lite och fyllt i den åt mig. 

Postat av: Anonym

Kan du inte lägga upp bild på din kille och berätta hur ni träffades? Vill ni gifta er? Vad är du mest nöjd med på din kropp?och vad är du minst nöjd med?

svar : Jag har lagt upp några bilder här på bloggen på honom . =) och jag har fler men dock på min dator som har gått sönder, tyvärr =( lånar min systers dator nu.
Hur vi träffades ? Jodu. Vi träffades faktiskt på hans jobb , jag skulle tatuera mig ( den på ryggen ) och det gjorde jag där så vi började prata och skämta ganska mycket. Sen efter ett tag så började vi smsa ganska mycket , och tre veckor efter jag hade gjort min tatuering så gick jag tillbaka för att fylla i den och då träffades vi igen och sedan blev det så att vi började träffas " utanför jobbet " om man nu kan säga så. Haha! Sen har vi bara träffats mer och mer.

Gifta oss? hum, vet inte riktigt det. Jag har sagt enda sen jag var yngre att jag aldrig ska gifta mig , men man ska aldrig säga aldrig =P.  Det får tiden bevisa hur det blir.

Mest nöjd med ? off, gud så svårt jag har verkligen inget självförtroende och har aldrig gillat min kropp. Men jag är glad över att min mage har " dragits tillbaka " väldigt mycket efter graviditeten. Men jag kan ju inte säga att jag är " nöjd " men jag får väl ta det som det ! =) Minst nöjd med är nog min längd, om det räknas ? skulle gärna vilja vara lite längre några cm. Sen är min rumpa väldigt stor också haha! Nej men lite " niggah stuk " är det på den.
 



tack för era frågor , hoppas ni blev nöjda med svaren.

svar på frågor!

publicerat i Allmänt;
Jag svarar på dom frågorna som jag fått nu och kommer det fler frågor under dagen så svarar jag självklart på dom också. =) då kör vi !

Postat av Maria ; Kul att du hittat kille och flyttat in tillsammans =)Om du ska ha frågostund tänkte jag fråga om ni har planerat barn tillsammans? eftersom ni bor så stort tänkte jag ;) sen om han har gjort några av dina tatueringar ? sista frågan är hur du håller dig i form så bra? Ingen fråga men kan du inte börja lägga upp dagens outfit tyckte det var roligt =) och mer bilder!

Svar ; åh tack så mycket och det tycker jag också är väldigt kul =). Nja planerat och planerat vet jag inte riktigt men håller det och allt går bra så kanske det blir ett barn men inte än på ett par år, senast om 2 år . =P Anledningen till att vi tog den här lägenheten var för att mamma och pappa äger fastigheten och lägenheten blev ledig och läget är så bra där vi bor. Och jag vill inte hålla på och placera om wiggo på något dagis när jag vet att han trivs så bra där han går nu hos sin dagmamma =).

Ja, han har faktiskt gjort två stycken av mina tatueringar. Det var så vi träffades =). 

Hur jag håller mig i bra form? ojesus , ingen aning alls. Haha! Nej men jag gör faktiskt inte så mycket , rör mig mycket på jobbet och tycker om att gå ut och gå , fast jag tränar inte på något gym eller så.

Jovisst kan jag börja med det. Fast nu har det var lite dåligt på den fronten med outfit bilder eftersom jag alltid går i mjukisbyxor här hemma och fixar mig typ aldrig =P. Men jag måste börja fräscha till mig lite även om jag bara går hemma , så jag ska försöka skärpa mig på den fronten ! Och mer bilder det ska jag också försöka bli bättre på absolut!

Tack för dina frågor ! =)

Postat av Anonym ; Favorit mat och favorit snacks och sen vad tycker du är världens bästa låt?

svar : favorit mat ? svår fråga tycker om mycket! =) Men jag älskar grillat kött på sommarn men " bea sås " och klyftpotatis! =) Snack ? älskar nötter och även chips =P. Och låt har jag ingen aning om , jag är en såkallad " allätare" tycker om många låtar. Men den jag lyssnar på mest nu är nog " Bruno Mars - just the way you are "
Tack för dina frågor! =)

Postat av Jessica ; Har du flyttat ihop med N?

svar ; yes, det har jag!

Sådärja, nu har ni fått svar på frågorna och det var roligt att svara på dom! Och som sagt kommer ni på något mer så är det bara att ställa dom. =)

God morgon torsdag!

publicerat i Allmänt;
Idag kommer dom äntligen hem! <3

såg i förra inlägget att det fanns några frågor och jag tänkte fortsätt ställ frågor så svarar jag när jag är klar här hemma tänkte städa och tvätta lite  , så om ca 1 timme får ni era svar =)
vaknade med jordens huvudvärk återigen, inte roligt alls och nu måste jag börja här hemma annars blir jag aldrig klar.

men som sagt hörs om ca en timme!

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Jag är helt slut och dödstrött.
Idag har jag jobbat 8-14, va riktigt kul att komma "tillbaka " . Nästa vecka börjar jag på ett vikariat i 4 veckor och då kan jag pusta ut ett tag. Efter jobbet så åkte jag och solade, sen hem direkt och åt mat.
Sedan kom målaren och fixade lite i rummet, han kommer tillbaka imorgon igen så det blir nog klart på fredag skulle jag tro. Sen efter det kom älskling hem, så vi fixade klart i Wiggosrum så nu är allt klart där och de känns så bra för det var det jag hade lovat honom.
Sandra har vart på besök idag , vi har färgat håret och haft oss. Hon åkte precis hem och här sitter jag ensam hemma , älskling jobbar till kl 12 inatt så jag får väl försöka somna utan honom men usch så svårt nu när man börjar vänja sig att ha någon bredvid sig all the time. 

Imorgon kommer mamma, pappa och min lilla älskling hem ifrån Spanien och gud va jag längtar , kommer väl inte kunna somna för det heller. =P  åh, jag blir så glad! Har saknat dom så fruktansvärt mycket. Och Wiggo har lärt sig att vissla också , de hörde jag i telefonen när jag pratade med honom. Haha så himla söt! 

Nehepp, då var det dags att släppa datorn och ta till sig kudde och täcke.
Är det någon som är intresserad av någon frågestund?  

God natt'

publicerat i Allmänt;
God kväll'
Idag har jag hunnit med ganska så mycket saker ändå. Vaknade ju så tidigt, va ute hos min syster ett tag och råkade slumra till i sängen, det va skönt. Sen åkte jag hem igen, fixade sista tvätten och hade mig. Sen kom målarn som ska fixa vårat sovrum och han började dona och ha sig där inne. Sedan åkte jag och Sandra till Ikea en sväng , blev en snabbis eftersom vi kom dit ganska så sent, fick sedan krypa i snigel fart på vägen hem då det var så jäkla halt. Men vi kom hem oskadda och jag handla ännu mer saker, fyfan typiskt mig! Men nu har jag handlat klart allt till Wiggosrum som jag tycker är viktigast.

 Kom hem och packade upp allt och sedan åkte jag och handla , duschade och nu sitter jag vid datorn och TVn kollar på House. Min kära pojkvän har vart och jobbat ( tatuerat ) tills nu , han ringde och sa att han var på väg hem. Lite mypys innan det är läggdags för att sedan gå upp och jobba imorgon 8-14, känns himla skönt måste jag säga vart dött nu ett tag , trodde nästan jag själv skulle avlida. Nee, krypa ner under täcket nu.

God natt, hörs imorgon!

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Fast inte riktigt , jag vaknade kl 8 idag :O Herre min skapare! Här sitter jag och inte gör något alls, ska väl strax röra på mig ner till tvättstugan , inte så frestanade direkt. Idag så hade jag tänkt åka till Ikea men det blir nog lite senare. Annars så är det inga planer eller jo killen som ska fixa vårat sovrum kommer idag kl 16 och börjar , ska bli så skönt när allt är klart! =)

och tack snälla ni för era gulliga kommentarer från inlägget nedan! =) jag blir så glad !
men det får komma mer bilder sen när allt är fixat.

Någon frågade vad hyran ligger på och den ligger på ca 5500 kr, inte dåligt va? =P jag lever som en prinsessa just nu, haha! Ja. ne nu dags att fixa tvätten . tack ännu en gång söta ni !

Lägenhetsbilder.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag tagit lite bilder här på lägenheten, men som sagt allt är inte klart än så det får ni ha lite hänsyn till! =)





detta är köket och det är klart. ny målat



detta rum ska vi ha som datarum , de är även balkong. ny målat





detta är hallen.



ena vardagsrummet, nytapetserat.





andra vardagsrummet på övervåningen, sängen ska inte stå där , den får stå där tills vårat sovrum är klart.





wiggosrum, inte riktigt klart.

vårat sovrum är inte klart än så får lägga upp en bild på det när det är klart ! =) men nu ser ni på ett ungefär hur det ser ut. Lägenheten är ju en stor 5a på 120 kvm. och övervåning som ni nu har sett. Jag är väldigt njöd , fast de ser lite rörigt ut just nu .

andra vardagsrummet, på övervåningen.

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Kom precis hem ifrån TP har handlat present till min mamma som fyller år idag, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA <3. dock så är dom ju i spanien men hon får presenten så fort de kommer hem på torsdag. Ska nu ställa mig och laga lite mat , N drog precis till sitt andra jobb och kommer väl hem om typ 2 timmar då ska maten stå på bordet har jag bestämt. Ikväll blir det nog en lugn kväll ska kolla på TV och bara ta de lugnt , så ser det iaf ut just nu sen kan planerna ändras lika snabbt.
Imorgon funderar jag på att åka till Ikea och köpa det sista till Wiggosrum innan han kommer hem , verkar inte som om någon vill hänga på så då blir det en tripp ensam , kan vara skönt det också iofs. Få runt själv i sin egna lilla värld.

Nehepp, maten ska jag fixa nu.
Blir kyckling, ris, wook grönsaker och vitlök/ört sås . Riktigt smaskens!

ser ut som en räka också , brände mig i solariumet de hade precis bytt rör, typiskt!

God förmiddag

publicerat i Allmänt;
Får man väl säga.
Har sovit som en stock inatt , men vaknade ändå super trött typiskt mig.
Har börjat tvätta nu eftersom tvättkorgen var överfull. Har ätit frukost, städat och tränat här hemma men min träning menas det att hoppa hopprep =P + andra övningar. Nu har jag ju utrymme här hemma så det är väl bra att kunna träna hemma istället. Ska strax åka och sola sen fortsätta tvätta och försöka få tag på min mormor som ville komma hit och kolla på lägenheten.

Såg att någon hade kommenterat ifall jag kan slänga upp bilder på lägenheten och det kan jag självklart göra, men det är inte riktigt klart än här hemma så ser just nu ut som en röra . Men hoppas det blir klart någon gång den här veckan och då lägger jag upp bilderna direkt, de lovar jag! =) så håll utkik.


nehepp, ska ta på mig lite kläder och sola nu då! hörs senare.

Kväll '

publicerat i Allmänt;
Har tränat idag. Vart i stallet och skulle mocka men behövde inte då min farbror redan hade gjort det . Åkte hem duschade och åka hem till R&J , åt mat, fikade, pluggade och kollade på film. Har precis kommit hem sitter nu i soffan och kollar på tv samtidigt som jag försöker skriva några rader här.
men nu ska jag fortsätta kolla.


du är ju fan helt jävla otrolig ..

söndag'

publicerat i Allmänt;
God morgon !
nu är vi vakna , jag vakna av att solen gassa in genom fönstret. Har precis ätit frukost och ska strax göra mig redo för att åka och sola tänkte jag, vill få lite färg. Sen ska N åka och jobba då ska jag passa på och träna och sedan blir det till att träffa Bästa vän för att kolla på film , men det blir nog inte förrän ikväll tror jag.
Igår hade jag en helmys kväll fast mitt huvud ville sprängas. N va med sina vänner och jag åkte till min syster och hade lite skönhetsbehandling för mig själv, kollade på melodifestivalen och lite annat smått och gott. Bellas två kompisar var också där. De va trevligt!

Neej, dags att göra sig iordning.

God morgon lördag!'

publicerat i Allmänt;
God morgon .
Vaknade tidigt imorse, kunde verkligen inte somna om och inte nog med det så vaknade jag med jordens huvudvärk, inte roligt. Har ätit frukost och tagit bort allt skit i  rummet som vi målat om och nu är det klart där så himla skönt. N är och slänger massa saker på skroten så jag passa på och satte mig här. När han kommer hem så ska vi sätta upp gardinen där inne så de blir klart sedan är det bara och flytta ner saker dit.
Nu är det bara ett rum kvar som ska fixas , sen är allt klart . Hoppas det är klart till Wiggo kommer hem för det har jag lovat honom. Ja , det är fullt upp just nu. Och jag har lånat min systers dator hit eftersom att min fortfarande är trasig.

Nääe, dags att gå och göra sig lite fräsch kanske.

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Äntligen helg fast jag har inget planerat.
Idag så har jag jobbat 8-14 tillsammans med Rebecka och det var både skönt och roligt. =) Kom hem och började måla direkt , och nu är det rummet klart. Åkte också hem till min syster en sväng och åt mat, spelade tvspel och pratade lite grann det var väldigt skönt. Sitter nu och kollar på TV , N la sig precis jag ska väl också krypa ner och göra sällskap är inte på något bra humör alls. Allt känns världelöst och tomt, finner inga direkta ord.

Hum, imorgon när vi vaknat blir det till att städa och slänga i en tvätt i maskin! Sen får jag se ... har inte lust med något alls.

Saknar mamma, pappa och wiggo <3 kom hem nu, behöver er här i min roliga härligt depp period.  

nattinatt ...