God natt'

publicerat i Allmänt;
God kväll'
Idag har jag hunnit med ganska så mycket saker ändå. Vaknade ju så tidigt, va ute hos min syster ett tag och råkade slumra till i sängen, det va skönt. Sen åkte jag hem igen, fixade sista tvätten och hade mig. Sen kom målarn som ska fixa vårat sovrum och han började dona och ha sig där inne. Sedan åkte jag och Sandra till Ikea en sväng , blev en snabbis eftersom vi kom dit ganska så sent, fick sedan krypa i snigel fart på vägen hem då det var så jäkla halt. Men vi kom hem oskadda och jag handla ännu mer saker, fyfan typiskt mig! Men nu har jag handlat klart allt till Wiggosrum som jag tycker är viktigast.

 Kom hem och packade upp allt och sedan åkte jag och handla , duschade och nu sitter jag vid datorn och TVn kollar på House. Min kära pojkvän har vart och jobbat ( tatuerat ) tills nu , han ringde och sa att han var på väg hem. Lite mypys innan det är läggdags för att sedan gå upp och jobba imorgon 8-14, känns himla skönt måste jag säga vart dött nu ett tag , trodde nästan jag själv skulle avlida. Nee, krypa ner under täcket nu.

God natt, hörs imorgon!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria:

När gjorde du och Wiggos pappa slut? Hur gammal var Wiggo då?

2:a kommentar, skriven , av Bea wiggosmamma:

svar ; oj det va längesen. de va när wiggo var typ 4 månader.

3:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Hejsan!

Jag letar ungefär efter en sån där lägenhet du har med övervåning. Vet du om dom du hyr av har flera såna lägenheter? Tacksam för svar, gärna på mejlen.

/lovisa

Kommentera inlägget här :