Lilla plutt

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen och har vart det ett tag. Vi gick och köpte oss varsin kebabtallrik , jag syster & Wiggo. Jag fick i honom några pommes iallafall och dricka , viktigt med dricka. Nu ligger han i sin säng och kollar på en film, jag hoppas han blir frisk snart. Han som skulle till sin dagmamma och leka imorgon =/ typiskt. Jag är dödstrött och funderar på att krypa ner i sängen jag med snart , Nima är hos en kompis vet inte när han kommer ...

Hm, ja nu är min semester vecka slut och den tog slut jävligt snabbt måste jag säga. Man hann inte ens blinka innan det är dags för jobb igen. Nästa sommar ska jag ha egen semester lääääääänge eller åtminstonde längre.



Jag har mycket tankar i mitt huvud just nu,
massor man vill få svar på men vågar inte riktigt få fram svaret.
Det är riktigt jobbigt när det är såhär , men man får väl le och vad glad ändå.


hejsanhoppsan!

publicerat i Allmänt;
Vilken grym kväll det blev igår, alltid lika roligt när släkt och vänner samlas. Tack alla. <3

Idag mår man som man förtjänar men det är faktiskt inte så farligt som jag trodde. Vi har nu kommit in till stan och jag har packat upp alla sakerna som jag tog med mig dit. Wiggo är sjuk, feber, hes , hostar. 39 graders feber. Min lilla älskling. <3 Så imorgon tar jag VAB och ska försöka få min lilla kille att bli frisk , fy det är inte roligt att se honom såhär. Just nu ligger han i sin säng och sover , så fort han vaknar ska vi knata iväg och köpa kebab. Han får ligga i vagnen och vila. Ja söndag idag då , inga planer som vanligt .

Jag hör av mig mer imorgon och hoppas att Wiggo mår bättre då.



du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

.....

publicerat i Allmänt;
Du säger olika visor varje gång, vad ska man gå efter.

Lördag = fest

publicerat i Allmänt;
Hade inte alls tid igår till att blogga. Var hemma hos mamma och pappa, städade och bakade 9st pajer!!! Sen så åkte vi hem väldigt sent så då blev det till att lägga Wiggo och sedan lägga sig i soffan till en film och koppla av lite grann.
Wiggo väckte mig runt kl 8 så ska snart hoppa in i duschen efter N och så ska jag fixa lite här hemma och mig själv innan det är dags att dra sig hemåt till landet, för ikväll är det fest! Släkt och mammas vänner kommer ska bli riktigt kul! =)

Jag ska ta med mig min kamera och jag hoppas jag hittar sladden till den också annars blir det lite svårt =P Hopps ni får en bra lördag och jag hoppas verkligen att det inte regnar.

God morgon Fredag!

publicerat i Allmänt;
God morgon , kl halv 9 steg vi upp idag. Vi har packat ihop våra saker och väntar på mamma, ska åka ut till landet idag också ska hjälpa henne och städa för imorgon ska vi ha fest för fulla muggar!
Jag & Wiggo har precis vart ute och gått med Walter ( systers hund ) . Så nu ska vi göra det sista innan vi ska dra, vi hörs senare!


Jag älskar iallafall dig.

God natt!

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag krypa ner i sängen, Wiggo somnade runt kl 21.
Vi får höras mer imorgon, har lite saker jag måste fixa med. Men ska försöka hinna skriva iaf =)

Natti ! =)

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Veckan går alldeles för fort när man är ledig, det är redan torsdag? Hur kom det sig..
Idag fick jag sovmorgon Wiggo vaknade inte förrän kl 9.15 ungefär , det var ju rätt skönt!
Nima är på jobbet och har sig , stackarn. Vi vet inte vad vi har för planer idag , jag och Wiggo. Får se vad dagen erbjuder, hmm. Moln på himlen idag och såg att det ska bli regn, känns ju inte sådär super kul.

Men men , jag hoppas ni får en bra dag så får vi höras senare!

vilken varm ( vam ) dag !

publicerat i Allmänt;
Vilken varm och skön dag det blev. Jag satte på mig bikinin och la mig i solen en stund, fick kanske lite färg trots allt. Sen slumra jag till i soffan när jag kom hit en stund , och jag somna precis igen. Hur kan man vara så trött ? Jag förstår inte det måste va nått allmänt fel på mig. Idag har vi vart ute hela dagen , Wiggo har sprungit som en tok att han orkar. Sen kom min kusin ner med sitt barn C som är 2 år så då lekte dom lite och även jag fick vara med i leken. Tackar för det!

Pratade precis med N i telefonen , han är hemma och har jouren nu så det blir mycket larm. Jag antar att vi är kvar här ute inatt ifall han vill sova i lugn och ro. Det tar på krafterna att gå upp mitt i nätterna , flera gånger om. Saknar dig.  

Jahapp, då va man nyvaken igen. Snart dags att äta sen kanske man ska ta och hoppa in i en dusch ? skulle vara jävligt skönt!

Wiggo.

publicerat i Allmänt;


Såhär ser Wiggo ut idag. Dom fina byxorna har han fått av Nima , och han skulle absolut ha på sig dom också för " såna har nima  , jag vill också " . Wiggo säger att det är hans idol, haha min sötnos!

god morgon!

publicerat i Allmänt;
Wiggo tyckte att det var dags att vakna kl 6 imorse, så jag satt på en film åt honom och la mig i sängen och drog mig ett tag. Nu är vi allafall vakna eller han är jag tror jag fortfarande går i sömnen, men vaknar nog till snart.

Wiggo håller på och packar sin väska och vi väntar på mormor / mamma ska komma in till stan och hämta oss. Sen ska vi dra oss ut mot landet. Nu är det fint väder och jag håller tummarna för att det håller i sig också , men sån tur har man väl aldrig. Imorgon ska det dock bli fint och då tänkte jag passa på att steka och få lite färg på kroppen, behövligt!
Ja .. Trots semester så har vi inga större planer och det känns riktigt skönt, man kan inte riktigt planera dagarna heller eftersom man aldrig vet med vädret hur det blir.

Hoppas ni får en bra dag, det ska vi ha.

Jag älskar er mina små kiillar <3

Kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu har vi vart på TP , jag kom hem med ett läppglans och små djur till Wiggo. Sen åkte vi och handlade lite frukost och fina rosa rosor som står så fint i hallen. Jag bara älskar rosor.

Fick en kommentar.
Postat av ; Anonym.
skaffa ett till barn! =)


svar ; ja du, om det vore så enkelt. Så hade jag gjort det med detsamma.

Nu är det filmdags med Wiggo han har valt Nalle Puh.

Semster

publicerat i Allmänt;
Yes , har nu semester i en vecka men vilken fint väder vi fick? Not. Detta beställde inte jag , ge mig sol och värme så jag och Wiggo kan åka till stranden och bada , sola och äta god glass. Fan det har verkligen inte vart en fin sommar och man har ju knappt hunnit med ett skit , fast egentligen har jag ingen aning om vad jag vill heller så får väl inte klaga. Den här semester ska jag ta det lugnt , om man ens kan kalla det semester ? En vecka liksom.

Väntar på att morsan min ska ringa så ska vi nog åka en tripp till TP , jag vill komma ut. Rensa lite tankar kanske till & med tröst shoppa? Hm, lät inte helt fel. Inga utomhus aktiviteter blir det idag , never.
Kanske ska gå och fräscha till mig lite , råkade visst slummra till lite i soffan fruktansvärt trött.




Nu har jag bestämt mig .

jag dör.

publicerat i Allmänt;


Jag önskar att Wiggo vore så här liten igen , se så fin overall " den " har. Fast Wiggo hade också en liknande men usch så gulligt.

Today!

publicerat i Allmänt;


Såhär fick jag se ut idag, varmt va det men nu har det börjat mulna på . typiskt på min en veckas semester.

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Igår så var vi hemma hos mamma och pappa tills framåt eftermiddagen då åkte vi inåt stan, jag åkte tidigare så jag drog och solade direkt. Sen kom mamma, bella, wiggo in då åkte vi till ÖB och handlade lite. Sen hem igen bytte bil och åkte hem till landet igen , det är så skönt att vara där. Nima kom också dit efter att han hade slutat jobba.

Idag så åkte jag och Wiggo in till stan runt kl 9 , åkte hem och fixade oss sedan tog vi oss en promenad till mammas jobb , köpte glass och var där en stund och gjorde " pluggböcker " som Wiggo kallar det. Sen åkte jag , Wiggo och mamma till systemet där vi handlade lite och så gick vi över till Max och åt hamburgare. Nu sitter jag hemma och är vrålmätt och Wiggo leker med sin boll han fick därifrån , väntar bara på att något ska åka i marken och bli krossat.





Se så gyllenbrun han är min fina älskling.




Och detta är den såkallade pluggboken.

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Vart jätte dålig på att uppdatera, men jag har en anledning till det. Har jobbat hela helgen och igår natt åkte jag direkt ifrån jobbet till flygplatsen för att hämta hem min skrutt, mamma & pappa. Äntligen är dom hemma!
Jag fick armband av Wiggo likaså Nima. Jag visar er en bild på det imorgon! =) Idag har jag jobbat 7-14.30 sen åkte jag hem och somna på soffan en stund och sen iväg hem till mamma och pappa . Har spelat fotboll med Wiggo, gått ut och gått har vi också gjort. Nima var också med , men han åkte precis hem då han inte mår så bra. Älskling <3 .

Jag hör av mig mer imorgon & då ska ni få lite bild uppdatering här på bloggen & få se hur fin färg min lilla skrutt har fått.

Du gör mig lycklig
Du är det bästa som hänt mig.
Jag älskar dig otroligt mycket.
Nima

Jahapp.

publicerat i Allmänt;
Då har man vart något effektiv idag. Har hunnit med att sola, byta sängkläder, tvätta två tvättar och städat. Har även lagat mat till N. Jag kan inte äta och har ingen matlust alls , tog 3 tuggor sen räckte det gott och väl.
Ska snart fixa mig lite inför jobbet , har ingen lust alls. Äckligt klibbigt och kvavt (?) ute idag. Kommer bli en svettig dag.

Hoppas ni mår finemang iallafall.

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Somnade sent igår kväll och så hade vi ett jädra oväder blixtra och åska för fullt. Jag blev livrädd.
Idag är det dags för jobb igen 16-21 samt lördag och söndag. Sen har jag en veckas semester och gissa om jag ska njuta , och bara koppla av. Idag har jag lite saker jag ska göra innan , så slänger nog in ett inlägg senare.

Att få en dröm krossad är som att få ett slag i magen.

Ha en bra dag!

kväll'

publicerat i Allmänt;
Har jobbat idag 8-14, gick bra. Åkte sen och solade sen hem och duschade, sen har jag inte gjort ett skit och de tänker jag inte göra heller med tanken på att klockan är rätt mycket. Har haft en hysat bra dag, lite saker som ja nej .

Jag hoppas ni alla haft en bra dag.
Har ingen lust att blogga idag.


" Postat av: lovisa
Ojjj blir han redan 4, shit vad stor han är nu :D! Man ser iförsig men hade väl i huvudet han var tre eller blev tre haha."

svar ; japps, han blir redan 4år.=) Man hänger inte med i tiden alls o jag hinner väl knappt blinka innan han är 15 år.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Tänkte slänga in ett inlägg innan jag börjar jobba. Idag ska jag jobba 8-14 sen tänkte jag åka direkt & sola så jag har det gjort . Det är himla skönt & man behöver lite färg på sin bleka hy. Annars har jag inga planer för idag än så länge, får väl se vad dagen erbjuder. Jag hoppas ni får en bra dag!

Fått en kommentar .
" Är de inte på tiden att ha en bebbe till? :) tänkte för wiggo fyller 4 blir stor ålders skillnad annars "

Svar: Självklart, har jag också tänk på det där med åldersskillanden men de blir som det blir. Och visst är jag super sugen på att skaffa en bebis , men man är två om den saken. Ha en bra dag! =) "

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem efter att ha umgåts med min bästa vän & Jonathan.
Hjälpte henne att färga sitt hår och sedan åkte vi till mc donalds och käkade lite. Blev en sväng förbi studion eftersom Nima jobbar nu ikväll så åkte dit och lämnade lite mat till honom. Ska snart slänga mig i soffan och kolla på TV och vänta på att älskling ska komma hem. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt imorgon då jag ska jobba 8-14 .

Hoppas att ni har haft en bra dag, min har vart seg men ändå väldigt trevlig framåt kvällskvisten.

Peace and love

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem efter att ha umgåts med min bästa vän & Jonathan.
Hjälpte henne att färga sitt hår och sedan åkte vi till mc donalds och käkade lite. Blev en sväng förbi studion eftersom Nima jobbar nu ikväll så åkte dit och lämnade lite mat till honom. Ska snart slänga mig i soffan och kolla på TV och vänta på att älskling ska komma hem. Sen ska jag försöka lägga mig tidigt imorgon då jag ska jobba 8-14 .

Hoppas att ni har haft en bra dag, min har vart seg men ändå väldigt trevlig framåt kvällskvisten.

Peace and love

Tiden rinner iväg.

publicerat i Allmänt;
Om snart två månader så fyller min lilla älskling Wiggo 4 år. Jag kan verkligen inte tro att det är sant, kändes som det var igår han föddes och jag hade honom i min famn och han lukta sådär speciellt som alla små underbara nyfödda bebisar gör. Men nu är han som sagt snart 4 år ? Springer överallt, pratar som en riktig pratkvarn och han förvånar mig ibland med sitt " lillgamla språk " han brukar använda. Inte nog med att han blir stor, vad hände med mig? Jag blir bara äldre & äldre , jesus och jag har knappt märkt det själv.

Jag vill gärna höra vad lillpojken vill ha i födelsedagspresent när han kommer hem på lördag.
När jag frågade honom för några månader sen så vet jag att han ville ha ett Spel sånt där som man håller i handen , som " stora killar " har. Och en bebis var det också på önskelistan. Han har många roliga ideér min fina älskling. Och jag lovar att jag ska försöka ge dig allt du vill ha. ( Fast jag är ledsen älskling, en bebis blir det nog inte ).




4-5 dagar gammal.



Snart 4 år.

Vart tog tiden vägen? Jag älskar dig mest av allt.

V.M.

publicerat i Allmänt;


Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt .

today

publicerat i Allmänt;


Får jag se ut såhär. Orkar inte fixa mig riktigt ordentligt när man ändå inte ska göra nåt sådär jätte speciellt.
Jag har blivit lat på den fronten och går helt hemma med mina älskade mjukisbyxor , men usch efter ett tag känner man sig som en luffare. Dags att rycka upp sig!

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Vaknade kl 11 idag och det var väldigt skönt må jag säga. Fast det blev full fart upp ur sängen då jag totalt glömt bort att jag har hundarna en trappa ner som säkert vill gå ut. Kastade på mig kläderna och gick en promenad med dom. Ska snart ta mig en till promenad.
Har precis kommit hem , åkte iväg och solade en stund så himla skönt! Har plockat ihop tvätten här hemma också, sen ska jag ta mig en omgång med dammsugaren. Jag har städmani !
Senare mot eftermiddagen så ska jag iväg till Bästa vän och träffa henne , hjälpte henne att färga sitt hår och även snacka lite skit som vi brukar göra. Ska jag vara ärligt är det väldigt skönt.

Igår kväll var det bara mys som stod på listan. Jag & N tog oss en promenad på kvällen och det var riktigt skönt, snacka massa skit. Sen så bädda vi oss ner i soffan och kollade en film . Kl hann bli 12 innan vi gick och la oss. Ups!

Ska kila nu , hoppas ni får en bra dag!


Vi är ifrån helt olika världar.

Tisdag - God dagens!

publicerat i Allmänt;

Hade sovmorgon imorse, jag vaknade runt kl 10. Gick upp och åt frukost tog på mig och gick ut en stund med hundarna innan vi satt oss i bilen och åkte ut till landet. Så har precis kommit hem från stallet , tagit in hästarna för de ska skos om idag också. Ja, det blev mycket på en gång! Slapp iallafall mocka då min Farbror hade gjort det. Tackar för det =).

Ska nog vara kvar här ute ett tag, himla skönt att bara vara här, sitta för sig själv och låta tankarna vandra. Ska sola också innan jag drar mig in mot stan sen. Hem och fixa , plocka ur diskmaskinen , fixa tvätten och lite sånt roligt.

Jag hade världens bästa dröm inatt , men som sagt det vara bara en dröm. Ibland önskar jag att mina drömmar kunde gå i uppfyllelse ibland men de verkar inte som så. Drömmar blir väl bara drömmar. När man tänker på det så är det ganska deprimerande.

Jag hoppas iallafall att ni alla får en bra dag. Sköt om er!

Måndag - en ny vecka .

publicerat i Allmänt;
God dagens!
Är hemma ifrån jobbet nu och har kommit ut ur duschen ska snart ställa mig och laga lite mat, sen ikväll blir det film och mys ,med gottigott !
Är ledig igen två dagar och sen kör jag hela veckan och helgen ut , sen har jag en veckas semester och vet ni hur skönt det känns? Helt jäkla underbart. Detta har jag längtat efter och jag känner att jag behöver det , rensa hjärnan , koppla av och bara få vara. Underbart!
Om 6 dagar så kommer min lilla älskling hem igen och jag saknar honom så mycket , jag räknar ner dagar. Men jag vet att han har det så bra där i Spaninen att han knappt vill komma hem. Kanske ska ta och flytta dit? vore inte helt fel . Men fortsätt dröm Bea.

Hoppas att ni har haft en bra dag och kommer att få en bra dag!
Peace and love

.....

publicerat i Allmänt;
Nu är jag klar med allt. Inväntar min syster som snart ska komma till stan , kom på idén att gå och köpa glass. Ta en promenad , det behöver jag. Jag sa att jag älskar söndagen , visst är den bra men nu har det vänt om lite. Känner mig lite hmm... hur ska man förklara ? Deppig , velig och osäker kan man väl säga. Tror jag gjort nåt också som jag inte borde att gjort eller? FAN ! ( nej har inte vart otrogen eller nåt likande ) de handlar om mig , min body. Det är svårt. Fast inte hela världen egentligen . jag kan ju faktiskt bara börja om igen. Sant Bea.

Jag förstår att ni inte fattar ett skit vad jag skriver & jag säger bara att de är huvudsaken att jag nästan förstår vad jag skriver bara skönt att få skriva av sig. De är en del av min blogg.




min finaste kille, jag älskar dig så mycket.

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Jag som i vanliga fall brukar hata söndag , men idag älskar jag just den här söndagen iallafall. Min ena älskling kommer hem ifrån Öland. Nu saknas bara den lilla älsklingen som kommer hem på lördag.

Min helg har vart väldigt skön och lugn. Har sovit ute på landet båda nätterna och spenderat kvällarna tillsammans med syster, film & gottigott jag kommer snart att rulla fram. Har även hunnit umgås med min Bästa vän vi handlade mat och åkte hem till henne var där ett tag , pratade och så. Mysigt!
Idag så har jag hunnit med ganska mycket, solat , städat, tvättat , gjort inpackning och lite annat smått & gott. Ikväll blir det till att äta pizza är himla sugen på det.



En bild på landet , hemma hos mor och far!

God dagens!

publicerat i Allmänt;
Har precis kommit hem efter ha solat lite solarium , det behövs!
Håller på och tvättar lite här hemma och sen ska jag ta mig en dusch. Får se hur dagen ser ut idag , ska förmodligen träffa Bästa vän , sen får vi se vad vi hittar på.

Jag saknar min lilla skrutt som har badat som en tok i Spanien. Han hade tydligen lärt sig att hoppa ifrån poolkanten, och badat hela dagarna. Han ser ut som ett litet russin =P sa mamma.

Tårarna ligger i stora pölar.

publicerat i Allmänt;




Jag just kollat klart på filmen A walk to remember världens bästa film men den sorgligaste jag sett. Mina tårar har gjort stora pölar här. Filmen får mig verkligen att tänka om. Att vara glad & lycklig över det man har , ta hand om sina nära och kära , att vara rädd om dom man älskar då man aldrig vet när det tar slut.

Jag älskar min familj mest av allt att det inte finns ord till att beskriva. Jag vill att ni ska veta det.

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Nu tar jag helg.
Har jobbat idag men jag gick hem lite tidigare har gått bra, fick hoppa in i ettan. =)
Ska snart pallra mig iväg och sola , drömma mig bort. Är lite små irriterad just nu att folk är tvugna att slänga ur sig vissa kommentarer som faktiskt kan såra. Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad .

Jag hoppas att ni alla får en underbar helg för det ska jag ha, äntligen!

Fått en liten fråga.

publicerat i Allmänt;
Fått en liten fråga!=)

Lovisa  ;
Ska ni inte ha en bebis snart :D!

svar ; om du bara visste hur sugen jag är på en liten skrutt till . Och du ska höra hur Wiggo tjatar om hur mycket han vill ha en bebis ( helst en lillesyster ) , han brukar visa mig hur han ska hålla den, haha ! Jo, en bebis ska jag ha men när vet jag inte. De kommer när det kommer & Wiggo ska ju inte få bli 7-8 år innan iaf det är en sak som är klart! =D Har ju pratat lite smått om det och visst är vi båda sugna men det är ju som sagt ett väldigt stort steg med två busungar, som sagt det kommer när det kommer och jag lovar er att jag delar med mig den hemligheten den dagen. Skulle aldrig kunna låta er sitta omedvetande . KRAM!

God natt!

publicerat i Allmänt;
Ikväll har jag suttit för mig själv och kollat på film,  Wallander blev det. Och käkat chips. Yes, I know im fat joe!
jag unnar mig ibland ( nästan varje dag ). Tur att det bara är bakdelen som blir större , skämt å sido.

Nu ska jag tillsammans med min huvudvärk OVANLIGT NOT gå och lägga oss. Imorgon är det jobb som står på listan 7-14 , SEN gott folk tar jag helg det innebär lång sovmorgon och luuuuuugnt. Hoppas på att få träffa bästa vän också.


Peace and Love

en miljon.

publicerat i Allmänt;



Jag har en miljon tankar i mitt huvud men det spelar ingen roll hur mycket jag tänker för jag får inget svar.
Det känns som att jag är på en helt annat planet. Det känns som att någon pusselbit i mitt liv fattas. Men vad ? Jag har precis allt jag vill ha och kan tänka mig. Men jag vill ha mig en förändring, en förändring som gör mig lycklig, lyckligare.

Jag har beslutat mig att sluta.

publicerat i Allmänt;
Nu så kan jag pusta ut en stund.
Bästa vän kom över en stund vi gick då ut hundarna och iväg till affären så jag fick köpa mig lite frukost till imorgon. Sen gick vi hem igen och satte oss på balkongen och pratade massor. Det är så himla skönt att få prata ur sig när man känner att det bara bubblar inom en som vill komma ut. Efter det åkte jag iväg och solade ett tag, kom hem och åt en liten panpizza för jag känner ingen hunger idag. Har duschat och kom precis in genom dörren då jag vart ute med hundarna igen. Jesus , vad det är svårt att ha två hundar då den ena springer åt det andra hållet och den andra springer åt det andra hållet. Och nu kan jag pusta ut en stund innan det är dags att gå ut med dom igen blir väl om nån timme eller två.

Är verkligen super trött så det känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova för natten, helt galet!
Saknar min fina familj som är i Spanien och min stora kille som just nu är i Öland på den festivalen eller vad det nu är för något. Ja, helt ensam då...

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Då var den jobb dagen avklarad ! En dag till imorgon & sedan tar jag helg , jippie!
Har precis kommit hem ska snart fixa och trixa lite här hemma. Sen ska jag träffa min Bästa vän en stund & det ska bli underbart. Har inga planer sen , funderar på att åka och sola framåt eftermiddagen då det blir lite svalare ute.

Har kollat igenom kommentarerna vad roligt att ni kommentera såg att folk ville att jag skulle lägga ut mer bilder & jag lovar det ska jag försöka med , kommer dock bli lite dålig på den fronten på Wiggo eftersom han nu är i Spanien och kommer inte hem förrän nästa lördag. Men ska försöka lägga upp annat roligt. =)

Vi höres senare så ska jag fixa lite här.

Liten fråga.

publicerat i Allmänt;
Jag är ganska nyfiken utav mig så tänkte ställa er några frågor eftersom ni är ganska många som läser över 100 st , väldigt skojsigt !=)

Hur hittade du min blogg ?
Hur länge har du läst den ?
Vad heter du & kommer ifrån ?
Finns det något som ni skulle vilja att jag skriver mer om ?


Blir superglad om ni svarar på detta , skulle vilja se hur många kommentarer jag får ihop!
Puss på er!

vilken kväll!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma ifrån jobbet. Och vilken stressig dag det har vart , känner mig helt snurrig och sitter nu med huvudvärk. Jag hade självklart den turen att det bara var jag som hade insulindeligering så hade två grupper som jag skulle hinna med. Jesus kristus säger jag men det gick . Men aldrig mer ... Fast så kan jag ju inte säga för inte nu i helgen men nästa helg är jag också helt själv med det både fredag, lördag & söndag. + att jag har 3 grupper då. Jag kommer avlida.

Kom precis ut ur duschen ska snart lägga mig i sängen.
Mamma skickade sms vid halv 8 och sa att de precis skulle åka iväg med planet. Usch, nu är jag avundsjuk så det skriker om det , jag vill också härifrån bara släppa allt och tänka på INGENTING hur skönt skulle inte det vara? Funderar skarpt på att efter det här vikariatet är slut , packa ihop min resväska , wiggo och min familj dra iväg till spanien och bara dra min väg.

Nej , nu vare sängen som sagt och jobb imorgon igen 7-14. Sen ska jag iväg och sola och vara hundvakt åt Lisa och Walter. Städa och inte göra mycket annat .

Peace and Love

Onsdag'

publicerat i Allmänt;

Idag åker mamma , pappa & Wiggo till Spanien det kommer bli så tomt hemma. =(
Det är full fart här ute så jag skriver bara lite snabbt , vårat internet fungerar inte hemma så bli inte galna på mig om jag inte svarar eller är skit dålig på att uppdatera. Jag ska snart äta & sen iväg till jobbet 16-21 , om internet fungerar när jag kommer hem så lovar jag att slänga in ett inlägg.

Hoppas ni får en underbar dag. Och tack alla gulliga för era kommentarer.

känns som en pusselbit i mitt liv saknas.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Ja, det säger jag. Jag har sovit till kl 11.30 :O helt sjukt! Men har sprungit på toaletten typ 4 gånger inatt , kanske måste töja min kissblåsa =P haha! Vi är ute hos mamma och pappa vi sov här inatt även Nima men han har nu åkt till jobbet. Ska väl in till stan sen och fixa lite , sen får vi se hur vi gör ikväll. De åker ju till Spanien imorgon på kvällen och jag börjar jobba kl 16 så kanske blir till att sova här i natt igen då. Vill gärna säga hejdå innan jag ska iväg. Usch vad tomt det kommer bli.

Hittade en gammal bild på mig när jag var gravid med Wiggo och våran gamla hund som ligger i mitt knä.



Det ser ut som att han ligger och lyssnar på varelsen där inne. Gud vad jag saknar den här hunden Sigge & min mage självklart!

Tack!

publicerat i Allmänt;
Fick en kommentar av Sanna.

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :)


Och jag kan bara ge dig ett stor TACK! =)

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har vart mycket som hänt i helgen.

I torsdags kom ju älskling hem där på morgonen och så spenderade vi dagen hemma hos mamma och pappa med sol och bad. I lördags så jobbade jag fram till kl 16 åkte då ut till mamma och pappa en sväng där min farbror , frun , och min kusin med hans lilla söta barn. På kvällen blev det grillning hemma hos oss på gården , mamma och pappa kom också + Nimas kompisar. På kvällen där blev det till att dricka lite cider , vin väldigt trevligt hade jag! På söndag började jag kl 15-21.30 och idag har jag jobbat 7-14 så det har vart fullt upp.

Imorgon är jag iallafall ledig och då ska jag njuta jag är helt förstörd och slut efter en jobb helg , nu längtar man tills nästa helg då man är ledig hela helgen. På onsdag åker min mamma , pappa & älskade Wiggo till Spanien de kommer hem igen den 23:e perfekt för då har jag semester en vecka & då blir det bara till att umgås med min lillla Wiggo. På torsdag åker Nima iväg igen med sina vänner till Öland och är borta också över helgen. Ja, jag blir helt ensam ..  Men det ska jag väl klara av!

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg och kommer få en bra vecka.
Nu ska jag kila och så hörs vi senare igen. Upptäckte att det blev väldigt mycket skrivande nu när man vart ifrån bloggen ett tag ! =P hoppas ni orkar läsa!

Hemma .

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen , kom precis ut ur duschen jag orkade aldrig åka iväg och sola kändes som det var alldeles för varmt för det. Ikväll så har jag inga planer förutom att ta det lugnt och inte göra nånting! Är inte på sådär jätte super bra humör , deppig och tusen tankar som svävar runt i huvudet.
Saknar min lilla wiggo redan.

Har en jobb helg framför mig
imorgon : 7-16
Söndag : 14-21.30
Måndag ; 7-14

sen är jag ledig en dag. Tror jag är väldigt deppig för att jag ser folk som har semester , är med varandra och umgås med sina familjer och nästa vecka åker mamma , pappa och Wiggo till Spanien i 10 dagar och Nima åker igen på torsdag med sina vänner till Öland. Jag tänker bara " åh vad kunde ha följt med. " Men vad ska Bea göra ? Jo jobba .... Har visserligen 1 veckas semester v. 30 men det är inget att hurra för , jag vill ha precis som alla andra eftersom jag jobbar precis lika mycket som alla andra. Ja, ni får säga att jag gnäller och vad ni nu vill men det är såhär jag känner. Punkt slut.




Och jag har bara en sak att säga till dig just nu min finaste lilla kille. Att allt jag gör & sliter med gör jag för dig. Så tro aldrig något annat. Mamma älskar dig mitt hjärta mest av allt.  <3

Fredag'

publicerat i Allmänt;

Dålig uppdatering idag!
Wiggo tyckte att vi skulle vakna kl 6 imorse så vi gick upp och lade oss i soffan och kollade på barnkanalen en stund, sen somnade jag till i soffan och vakna av att jag hade Wiggos fötter i mitt ansikte.
Är hemma hos mamma och pappa nu har var här hela dagen nästan åkte hit efter jag lämnat Wiggo hos sin pappa. Ska snart röra mig hemåt , lägga mig och sola och kanske ska ta mig en springtur de behövs!

Har nu kommit fram till att jag måste börja träna för min ryggsskull och även för att jag själv ska må bra och inte känna mig som en fet flodhäst vilket jag gör.

Hoppas ni alla får en underbar fredag!

Mys kväll.

publicerat i Allmänt;





Wiggo somnade som en stock runt kl 20. Jag gick då och satt mig i soffan och kollade på film . En film som hette Salt som jag inte tyckte sådär jätte mycket om & så kollade jag på halva filmen Just go with it , skit bra & rolig film. Har sätt den 2 gånger innan.

Nu så ska jag strax hoppa ner i sängen , Nima kommer hem runt kl 4 imorgon bitti så han skulle ringa när han var utanför så går jag ner och öppnar han har inga nycklar med sig och jag vill inte gömma några heller för jag är rädd för sånt =P LarvMaja !

Jag hoppas ni har haft en bra dag . Imorgon åker min finaste lilla älskling till sin pappa , det är " pappa helg " denna helg. Lika tråkigt varje gång, men bit ihop själv så ska man ju jobba hela helgen.

Peace and love

äntligen klart!

publicerat i Allmänt;
Nu är storstädningen äntligen klar! Jädrar vad duktig jag har varit .
Nu blir det mys med Wiggo innan det är säng dags för den lille.

Köpte rosor idag och ställde ut en del i hallen och en del i sovrummet .
Se så fin färgklick det blev !

Hemma igen!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma igen efter att ha vart nere på stan och lunchat med Sandra och Gina. Vi tog oss en lunch på 21:an där jag åt deras nachotallrik , vad snåla dom har blivit med maten ? Jaja, gott var det iallfall. Efter det så gick vi till runda kiosken på torget och tog oss varsin glass så nu behöver vi inte äta mer för idag känns det som. Wiggo ska väl äta men inte jag. Inatt så kommer älskling hem igen så snart ska jag börja städa här hemma så det är rent och fint !

Här har vi två gullungar.



En lunch

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag här på mammas jobb medans mamma och Wiggo skulle gå iväg en snabbis och panta lite flaskor och burkar. Vi fick lov och gå hit för Wiggo tyckte att vi skulle slå in Nimas present som vi har köpt, dock tror jag att han vet vad det är redan. Men men ..

Om en stund ska vi börja röra oss ner mot stan i den här värmen , tror jag dör . Vi ska nämligen ta oss en lunch med Sandra och Gina . Och efter det så blir det till att dra oss hemåt och fixa hemma. Yes, så ser våra planer ut.

Vad ska ni göra idag?

Outfit på mamman.

publicerat i Allmänt;


yes , såhär blev det till slut.

o gissa gott folk bea har sminkat sig, JESUS jag måste ha slagit i huvudet. haha brukar aldrig sminka mig om jag inte ska göra nåt speciellt förstås.

Outfit bild på Wiggo

publicerat i Allmänt;


Såhär ser min skrutt ut idag.
Chinos ( stavfel? ) shorts ( marinblåa ) och en vit piké t-shirt.

Idag är det varmt ute!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag ska jag klaga på min natt. Usch har sovit riktigt illa inatt , inte för att det har vart för varmt utan för att jag bara inte har kunnat slappna av ordentligt. Igår när jag gick och la mig så kom alla tusen tankar upp i huvudet och jag låg och tänkte en väldigt lång stund tills jag " somnade in " , vaknat lite då och då. Men runt kl 5 vaknade jag , sen dess har jag bara slumrat till och nu fick jag upp för ca 30 minuter sen. Jobbigt!

Idag har jag lite saker som står på schemat och frågan är ju om jag kommer hinna med allt.
* Städa
* Sola
* Färga håret
* Träffa Sandra & Gina ( det ska jag  ) .


vet inte i vilken ordning jag ska göra i . Ska träffa Sandra efter kl 13.15 då Gina ska till tandläkarn först , åh tycker det låter så himla sött!

Hoppas ni får en bra dag!

Knasboll.

publicerat i Allmänt;
Jag tror jag är helt knäpp!
Jag började tydligen kl 16-21 idag , jag kom i tid men fick sitta och vänta på att Rebecka skulle sluta som slutade 21.30 eftersom jag åkte med henne till jobbet. Jesus kristus! Men nu är jag iallafall hemma, har vart ute med Walter ( systers hund )  en sväng för hon är på bio och han vägrade gå in till sig igen så nu har jag han här.

Ska fixa lite här hemma innan det är dags att sova.
Vi hörs mer imorgon. Godnatt!

Peace and love

Då var det snart dags att arbeta.

publicerat i Allmänt;
Fast jag helst vill förtränga det. Nej idag känner jag inte alls för att åka till jobbet visst det är bara 5 timmar som gäller men ändå. Idag hade jag hellre velat vara här hemma och plocka och dona. Fast egentligen ska jag inte klaga för jag är ledig både torsdag och fredag. Lyxigt va!

Vi får höras mer när jag kommer hem, slutar kl 21.30 och är jag inte alls för trött så slänger jag in ett inlägg innan jag ska lägga mig till sängs.

Hoppas ni alla får en bra dag, tänk på mig...

En promenad på landet.

publicerat i Allmänt;


Igår när jag , mamma och Wiggo tog oss en promenad hemma hos dom på landet så låg det en överkörd orm och jag tyckte faktiskt inte ett dugg synd om den. Jag vet, jag är hemskt iallafall när det gäller ormar det är en utav mina största rädslor. USCH äckliga varelser. Jag gick till och med rysningar på hela kroppen och nästan så mitt hår ställde sig rakt upp fast den va död? Larvigt ...

Nu ska det lagas mat här hemma. Makaroner och falukorv, snabbt och enkelt!

Städpatrullen!

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag städat övervåningen, dammat, dammsugit och tvättat golvet. Imorgon blir det till att städa här nere. Tvättmaskinen går för fulla muggar! Det ska va fint tills han kommer hem imorgon , ibland är jag nog en ganska bra flickvän trotts allt...

Onsdag '

publicerat i Allmänt;
Nu är det bara en dag kvar till älskling kommer hem. Och vi har saknat honom.

Kom precis hem till oss i stan igen. Om en stund så ska jag åka och sola det behöver jag verkligen. Vart är sommarn liksom? Man blir ju inte brun av solen ute så då får man ta till andra metoder ;) Sen blir det till att hänga upp tvätt, jädrare namma vad jag tvättar här hemma ALLT ska bort.
Idag ska jag jobba också börjar inte förrän kl 16.30 - 21.30 kanske ska ta cykeln dit ? Vore ganska skönt då slipper jag tanka bilen också . Haha! Man måste tänka smart .

Hoppas ni får en bra dag!

Kväller '

publicerat i Allmänt;

Här sitter man med tusen tankar i huvudet , försöker att släppa dom men det är inte det lättaste.
Ska nog snart gå och lägga mig så både huvudet och jag får vila ut, hoppas jag får sömn inatt !

Sitter och letar på internet om man kan hitta nåt bra ställe att bleka tänderna på här i Eskilstuna ,  nån som kanske vet det? Jag är jätte sugen på att göra det och jag ska göra det . Men bara " vart , när , hur ? "

Jag hoppas ni alla haft en bra kväll , vi får höras mer imorgon.

peace and love.

skönhetsvård ...

publicerat i Allmänt;
Är hemma hos mor och far nu. Har precis kommit ut ur duschen , hade mig en liten skönhetsvård. Peela hela kroppen och ansiktet ska snart sätta mig och fixa mina naglar.
Idag blir det min dag för skönhetsvård, de behöver jag verkligen!

Vi blir nog kvar här över natten om det inte blir något annat planerat förstås.
Hoppas ni har haft en bra dag för det har vi !

Lite små shopping!

publicerat i Allmänt;
Nu har vi vart en sväng på Tuna park . Kom hem med lite nya saker , inget ovanligt.







Wiggo ville ha ett par monster skor , så det fick han. Sen blev det lite annat smått och gott. Hårinpackning, smink , hudlotion . Nu kommer mamma snart och hämtar upp oss så ska vi åka och hämta utemöblerna. Idag är jag effektiv!

Idag får vi se ut såhär .

publicerat i Allmänt;




Man orkar verkligen inte fixa iordning sig . Tråkigaste som finns. Så de blir lite slit och släng idag.
Ska snart åka till TP och köpa mig ett par skor jag såg där sist , jag hoppas dom finns kvar !

Flyger på moln.

publicerat i Allmänt;
Nu flyger jag på moln , fy bubblan vad skönt det var och knäcka ryggen. Jag nästan somnade . Det var " fel " på flera ställen av ryggen så nu är det fixat anledningen till detta var tunga lyft . Tyvärr så är det ju sånt jag jobbar med ...
Så idag får jag stå mycket och inte lyfta tungt. Hoppas Wiggo är snäll mot sin mamma idag.

Är hemma nu , vet inte vad vi ska hitta på funderar på att sätta på mig träningskorna ta ut vagnen och gå en riktig powerwalk i raket fart ! ;) Sen tror jag att jag har flirtat lite med pappa så de blir nog att jag får hem tvättmaskinen idag, jippie! Och senare på eftermiddagen så ska jag hämta ut dom sista utemöblerna med mamma , hon får vara hulken idag åt mig . =P


Och älskling , jag hoppas du har det bra där borta och njuter av din semester. Ni hade ju tydligen fint väder mot här =P , typiskt ! Vi saknar dig här hemma men snart är du här igen och då blir det massor med mys. Vi älskar dig.

En klump som känns fel.

publicerat i Allmänt;




God morgon!


Det har vart en jobb natt i natt. Så himla varmt men hade ett öppet fönster men då hörde jag bilarna utanför så jag vet inte riktigt när jag somnade. Wiggo har legat som ett klistermärke på mig också .

Nu är vi iallafall vakna , fast jag skulle vilja sova ett par timmar till. Ska snart iväg och knäcka mig så bäst att vi tar på oss kläder nu , vi är alltid ute i ICKE god tid.
Sen blir det lite annat smått och gott som ska göras idag.

Får höras senare!

Välling jakt!

publicerat i Allmänt;
Jesus vad svårt det ska vara att få tag på välling. Gick upp till Konsum nära där vi bor ,fanns inte Wiggos välling. Fick gå tillbaka och hämta bilen och åka ner till Ica och tack gode gud där fanns det. Nu så är vi hemma igen , Wiggo ligger i våran säng som jag har lovat honom ikväll. Jag sa att han fick sova där inatt bara för att Nima var bortrest.
Snart så ska jag sätta mig i soffan , plocka fram jordgubbarna sätta på en film och bara ta de lugnt. Imorgon måste vi upp tidigt ändå då jag ska iväg och knäcka ryggen kl 9 , dålig tid när man är ledig.
Och bara för man är ledig så har man iofs annat att göra också . Mina planer för imorgon är :

* Knäcka ryggen
* Powerwalk
* Flirta med pappa om att få hit tvättmaskinen.
* Sola
* Ha mys och rolig med Wiggo .


trevlans, jag hoppas det går som planerat.



En trött kille i sängen hälsar alla söta Godnatt!

vi får höras mer imorgon , blir nog inge mer blogg idag.

wiggo är bra rolig!

publicerat i Allmänt;
Wiggo är bra rolig han!
Han tjatar om att han vill tatuera sig ( med låtsas tatueringar såklart ) han fick nya tatueringar idag av sin moster och har redan satt en på sin arm.

Wiggo ; mamma jag vill tatuera mig.
jag ; ja, wiggo jag kan tatuera dig efter att vi har ätit mat.
Wiggo ; nej mamma jag vill göra det nu, Nima han har mycket tatueringar på armarna , magen . jag vill också NU mamma.


Haha , så kan det bli . Gullungen!

Ur funktion!

publicerat i Allmänt;
Vårat internet här hemma har inte fungerat . Men kan ni tänka er att jag fixa det alldeles själv, de trodde ni aldrig ? Jag är kanske rätt händig ändå? ha ha ha .
Har jobbat idag 7-16 , dagen gick väldigt fort faktiskt väldigt skönt. Har köpt hem jordgubbar till mig och Wiggo som jag tänkte att vi skulle mumsa på ikväll. Jag har också hunnit med och sola lite , kände att det behövdes då jag nästan ser ut som ett lik och blir rädd för mig själv när jag kollar mig i spegeln =P .
Har pratat med älskling idag också de har kommit fram och det var skönt att höra att allt gick bra. Men nu kan du få komma hem igen.

Wiggo är med mamma nu och handlar och när han kommer hem så ska vi äta lite pizza tänkte jag, YES vi ska mysa heeeeeeeeela kvällen. Hoppas ni har haft en bra dag. Imorgon är jag ledig och det känns underbart .





Jag saknar och jag älskar dig min finaste.

Natti natt!

publicerat i Allmänt;
Godnatt kära ni ! =)

Jag har haft en liten filmkväll tillsammans med min syster här.
Nima åkte för några timmar sen , blev lite gråt från oss. Gud, jag saknar honom redan! Känns som kan ska vara borta i flera veckor fast det bara är 4 dagar haha!
Min syster gick precis ner till sig och kommer snart upp igen för hon ska sova här inatt , jag vill inte sova själv =P . Nu är jag riktigt larvig men jag är så van att det är någon som ligger bredvid mig , de känns så tryggt. Jag hoppas ni har haft en bra dag. Imorgon blir det jobb 7-16 så får höras efter det.

Peace and love

Noblishotell.

publicerat i Allmänt;
Här är lite bilder från hotellet och en sketen bild på Nima på restaurangen.
Världens mysigaste helg.








Söndagskväll '

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen efter ha lämnat plutten hos sin mormor. Snart är jag också hemma helt ensam för ikväll åker min stora älskling iväg och kommer inte hem förrän på torsdag. Vad jag kommer sakna.





Wiggos snygga outfit idag , och kors i taket så fick jag sätta upp hans hår! =) Riktig tuffing!

at home.

publicerat i Allmänt;
Hjälp har inte hunnit blogga något.
Kom hem från mamma och pappa på förmiddagen sen har vi städat och haft oss. Sen åkte jag, bästa vän och Wiggo till TP, blev inte mycket shopping kanske bra det. Och nu ska jag åka tillbaka hem till mamma & pappa för att lämna Wiggo där , jag börjar kl 7 imorgon så han får sova där och han har ju ingen dagmamma nu heller. Och Nima åker på en liten semester inatt och kommer hem på torsdag igen så jag och Wiggo kommer vara alldeles själva, men det ska vi nog klara!

Jag bloggar men när jag kommer hem igen för nu ska vi åka.
PUSS PÅ ER!

Hemma !

publicerat i Allmänt;
Vi är nu hemma och vi hade det hur mysigt som helst & åt världens godaste mat. Vi var på restaurangen Teatergrillen & bodde på NobisHotell om jag minns rätt. Tack min fina älskling! ( bilder kommer sen ) .

Är nu hemma och jävligt förbannad över våra äckliga grannar som bor vid mamma och pappa. Han säger att vi inte får åka på den vägen och jag frågade hur fan vi ska komma hem? Flyga ? riktig jävla idiot är han och det sa jag till honom. ( ursäkta språket )  . usch är riktigt arg nu!! äckliga människa. ..
förlåt

ska nog inte blogga i de här tillståndet!

En promenix!

publicerat i Allmänt;
Då har jag och Wiggo vart på en promenix fast han ville cykla så jag gick. Men tror ni inte han cykla halvvägs och sen sa " mamma, jag onkaj inge meerj " så den snälla mamman fick bära cykeln ( trots min onda rygg ) till mormors jobb.
Där hälsade vi på och gick och köpte varsin glass sen tillbaka igen. Nima kom förbi där också sen gick vi hemåt . Har precis kommit ut ur duschen håller på och packar lite . För idag så ska jag och älskling åka till huvudstaden och äta , bo på hotell och bara ta de lugnt. De behöver man ibland! =) Jag ska knapra i mig några värktabletter så jag inte blir en gnällig flickvän.

Hoppas ni får en trevlig fredag för det ska vi ha!

Oturs barn ?

publicerat i Allmänt;






Jag kom inte upp ur sängen imorse eller jag kom upp med mycket om och men. Min rygg paj ? yes ..
Så nu knaprar jag värktabletter , måste röra mig och på tisdag ska jag iväg och knäcka mig så jag hoppas det blir bättre.
Wiggo kom hit för ett tag sen han har ju sovit hos mamma inatt. Så snart ska vi gå ut och gå då de säger att de är bra för ryggen istället för att sitta och det är knappt jag kan det heller. Vi ska gå och köpa glass iallafall sen så får jag stå resten av dagen.

Nej nu tjatar Wiggo på mig!