Måndag'

publicerat i Allmänt;
Ber om ursäkt för dålig uppdatering, har vart mycket som hänt i helgen.

I torsdags kom ju älskling hem där på morgonen och så spenderade vi dagen hemma hos mamma och pappa med sol och bad. I lördags så jobbade jag fram till kl 16 åkte då ut till mamma och pappa en sväng där min farbror , frun , och min kusin med hans lilla söta barn. På kvällen blev det grillning hemma hos oss på gården , mamma och pappa kom också + Nimas kompisar. På kvällen där blev det till att dricka lite cider , vin väldigt trevligt hade jag! På söndag började jag kl 15-21.30 och idag har jag jobbat 7-14 så det har vart fullt upp.

Imorgon är jag iallafall ledig och då ska jag njuta jag är helt förstörd och slut efter en jobb helg , nu längtar man tills nästa helg då man är ledig hela helgen. På onsdag åker min mamma , pappa & älskade Wiggo till Spanien de kommer hem igen den 23:e perfekt för då har jag semester en vecka & då blir det bara till att umgås med min lillla Wiggo. På torsdag åker Nima iväg igen med sina vänner till Öland och är borta också över helgen. Ja, jag blir helt ensam ..  Men det ska jag väl klara av!

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg och kommer få en bra vecka.
Nu ska jag kila och så hörs vi senare igen. Upptäckte att det blev väldigt mycket skrivande nu när man vart ifrån bloggen ett tag ! =P hoppas ni orkar läsa!

Kommentera inlägget här :