Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Igår så var vi ute och cyklade jag och W. Sen åkte vi till Babyproffsen för att kolla en ny bilstol till honom , vi hittade två stycken men jag kunde dock inte bestämma mig för vilken. Senare under dagen så träffade vi Bästa Rebecka , umgicks med henne en stund innan det var dags för mig att dra till jobbet.
Wiggo fick leka och busa med N under tiden jag var där , slutade 21.30 åkte hem och slocknade nästan direkt. Sover så sjukt illa om nätterna , pratar i sömnen och har mig. Vaknar tusen gånger om och ja, gud vet vad.

Idag så är jag ledig , jag och W har vart ute på landet en stund idag sen åkte vi hem igen. Nu är han med min mamma hos min kusin Frida , de skulle hjälpa henne att fixa en frisyr till balen hon ska gå på . Får väl höra hur det gick sen!
Sitter nu hemma helt själv N kom hem för en stund sen och duscha sen åkte han och träffade en kompis. Och här sitter jag . Tog upp alla Wiggos gamla kläder sen han va bebis och kollade på dom , o det skulle jag inte ha gjort för jädrar i dalen va bebis sugen man blir! så små så små ....

Nej, sitter här med en plast påse på huvudet men hårinpackning ska nog snart ta och ta ur det.

Kommentera inlägget här :