Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Jag börjar blogga lite smått igen. Inte för att det har hänt så mycket dom dagarna jag vart borta, jobbat & vart hemma. Powerwalk med bästa vän och så. Idag var jag & Rebecka iväg och solade , riktigt skönt och man känner sig lite som en ny människa när man får lite färg på kroppen istället för att vara så blek att man känner sig grå. Har även fått mina naglar fixade som ni kan se i inlägget nedan, Wiggo ville också så han fick välja färgen själv det blev lila.
Idag har vi även hunnit med att städa, handla och nu tvättar vi lite smått speciellt Wiggo yttekläder som han använder hos dagmamman, igår hade han visst råkat sätta sig i hundbajs så det lukade inte godis om kläderna inte. Härligt!

Har inga planer för dagen som är kvar är lite smått avundsjuk på min vän som åker till Ullared idag, jag vill också dit! Har aldrig vart där. Det är lite dålig med utflykter på våran front här hemma. Dags att ta sig i kragen och göra något åt det. Livet passerar bara förbi.

Sett att ni hållt er kvar trots "pausen, uppehållet , den dåliga uppdateringen " vilket gör mig glad att jag ser att jag intresserar några iallafall. Har ni några frågor så får ni gärna ställa det. Jag svarar så fort jag kan!



En gammal bild på min finaste älskling.

Kommentera inlägget här :