Jobb helg.

publicerat i Allmänt;
Har jobbat mitt första pass idag, åkte sedan hem och tränade , har duschat precis och nu slog jag ner rumpan i soffan. Mamma ringde precis och hon skulle åka in till stan , så hon och mormor skulle komma upp och fika lite. Resten av tiden ska jag vila för snart är det dags för nästa jobb pass. Fy vad jag inte känner för att jobba idag, är inne i min mörka härliga ( not ) svaka. Men upp med humöret för ikväll ska jag & Katarina få jobba. =)
 
Ha en super lördag.
 
 
Haha, jag och mamma in action förra året på släktträffen/födelesedagskalas.

+++

publicerat i Allmänt;
- Man ska finnas där och ställa upp för andra, men när man själv står i skiten vem finns då?
" Jag finns " får man till svar, men börja visa det då.

+++

publicerat i Allmänt;
- Man ska finnas där och ställa upp för andra, men när man själv står i skiten vem finns då?
" Jag finns " får man till svar, men börja visa det då.

jobb kväll avklarad!

publicerat i Allmänt;
Yes, då var denna fredag jobbkväll avklarad känns underbart nu är det bara lördag & söndag kvar sen är denna helg också över. Det närmar sig SEMESTER.  Sen är det också bara 3 veckor kvar i hemvården på dagen för snart börjar jag jobba natt ,gissa om det ska bli spännande. Alltid roligt att prova på något nytt , annars vet man ju inte vad som passar en bäst.
 
Jahaja,  jag undra sa flundra om det är dags för mig att sova ska ju jobba imorgon också 7-11 , 16.30-21.30 sen söndag 7-14. Imorgon tänkte jag försöka hinna träna däremellan mina pass. Ja, får se hur mycket jag hinner med.
 
PUSS&GODNATT!
 
 

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Imorse drog jag direkt ut och sprang , skönt är det att träna på morgonen då har man det " gjort " . Sedan blev det en dusch för att sedan åka ut till Ärsta där min bästa vän och hennes J har köpt ett hus. Gud, va mysigt det var snacka om att man är sugen att flytta till hus nu , förstå att bara kunna öppna dörren och låta Wiggo få springa fritt ut på tomten. Jaja, önskedröm kallas det.
 
Efter tittandet och fika hos dom så drog jag mig till jysk för att köpa en TV bänk in till Wiggosrum , beställningsvara så fick inte med mig någon hem men på tisdag förhoppningsvis kommer den. Nu ska jag ta och få lite mat i magen och sen röra mig mot jobbet.
 

Min älskling

publicerat i Allmänt;
 
En riktigt stilig liten kille.
 
Måste bara säga att det är otroligt roligt att det är så många som hittat hit ! =)

kväll'

publicerat i Allmänt;
Jag tror jag snart kan rulla fram , herregud vad jag ätit idag! Smörgåstårta & tårta, nu tror jag att jag klarar mig en hel vecka. ;) Ska snart hoppa in i duschen , jag har hunnit med allt jag velat hinna med , farmors firande, vart ute och sprungit även vart i stallet och gett mina hästar lite skönhetsvård.
Hoppas ni får en kanon kväll , jag ska sätta mig och glo på tv efter duschen.
 
PUSS&KRAM
 
 
 

80års kalas

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag strax springa upp till farmor och fira henne tillsammans med smörgåstårta. Vilken dröm! Tog min favorit klänning!
 

What a day!

publicerat i Allmänt;
Gud vilken fin dag det är. Vaknade kl 8 städade lägenheten , betalade räkningar, packade ihop och drog ut till landet. Nu sitter jag ute i solen med bikini (!) och solar. Senare mot eftermiddagen ska jag upp till farmor och fira henne för hon fyller nämligen hela 80 år idag, Grattis bästa farmor.
Efter firandet så ska jag dra på mig träningskläderna och springa , bränna lite fett. Det är så himla skönt, man rensar tankarna och man mår super efteråt.
 
Wiggo är hos sin farmor och är där tills på söndag, det är " pappa helg " . Idag skulle dem gå på Ice age 4 , gissa om jag är avundsjuk?! JA. Jag hoppas han vill se den en gång till så han och jag kan gå och kolla på den. Min älskade skrutt.
 
Jag hoppas ni får en kanon bra dag & passa på och njut utav att solen är framme, man vet aldrig när den kommer tillbaka igen. Puss på er fina.
 

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag har jag hunnit med att träna och sola, riktigt skönt. Sen blev det en lunch med mor & far lite kyckligsallad , sitter aldrig fel. Har precis kommit ut ur duschen Wiggo sitter och kollar på film, så ska väl fixa till mig lite grann för att sedan hitta på något skoj. Har inte riktigt några planer för resterande utav dagen men ikväll ska vi iallafall få fin besök! =)
 

Landet.

publicerat i Allmänt;
Jag och Wiggo åkte ut till mamma och pappa, vi är nu kanin vakt till mina kusiners kanin och Wiggo tycker det är super! =) Jag ska snart dra på mig träningskläderna och sedan dra mig utåt , hoppas det är uppehåll med regnet ett tag till TACK. Hoppas också min kära vän " huvudvärken " försvinner snart. Ikväll blir det mys kväll för hela slanten och imorgon har vi en del saker att uträtta , jag ska dra arslet ur vagnen och dra mig till gymmet. Det var längesen jag träna nu , men det är ju min " infektions fel " ja jag skyller på den. Nu är skiten över & jag kan ta tag i't igen!
 
 
Jag & älskade kusin, saknar dig! <3

Tisdag!

publicerat i Allmänt;
Jobb dag avklarad. Och jag är överlycklig, haft möte med chefen och natt tjänsten är min. =D Happy girl  ! Alltid roligt att prova på något nytt. Natt vikariatet är fram till februari och sedan får jag mig en egen rad. Jag får alltså en fast tjänst, kan det bli bättre?
 
Snart kommer min lilla skrutt hem från dagmamman, då blir det pusskalas. Sen så får vi se hur dagen blir, jäkla skit väder och bättre har det inte blivit heller. När kommer sommaren?
 
Jag hoppas ni mår finemang!

Regn, regn och återigen regn.

publicerat i Allmänt;
 
 
Jag tror aldrig att det kommer att sluta regna. Det är hemskt och detta ska vara sommar? No way..
Jag ligger nu i sängen och ska strax sova, kom hem ifrån jobbet för en stund sen gick bra men som sagt aldrig roligt att jobba i mörkret och i regn. Imorgon är det jobb igen 7 - 13 står de på listan sen är jag ledig 2 dagar igen , ja det är lyx!
Wiggo är hos min mamma och pappa , han ligger och sover vid det här laget. Min lilla älskling, jag saknar dig. Ses imorgon igen.
 
Hoppas ni haft en bra dag! =)
 
 
 
 

Lång ledig!

publicerat i Allmänt;
Herregud, helgen försvinner bara iväg trots att man haft lång ledighet. Jag har haft en väldigt bra och skön helg. Hoppas ni också har haft det.
 
Jahaja, verkligen piss väder här i Eskilstuna bara regn och regn jag hoppas verkligen på bättre väder snart, jag vill ha sol! 3 veckor kvar till semster och blir det inte bättre än såhär så vill jag åka härifrån, tänker inte ha semster utan sol =) Ska ni göra något speciellt i sommar på eran semster?
 
Jag måste också berätta något riktigt sjukt!
Igår när jag , mamma & Wiggo var på coop för att handla så kommer det fram en kille till mig som vill sälja lotter och pengarna skulle gå till barn som har missbruk i familjen. Jag tackade nej till att köpa lotterna och killen väder sig om till Wiggo och säger " Din mamma tycker inte om barn " . IDIOT. Jag tar Wiggo under armen och går därifrån , kokar av ilska. Såhär i efterhand så ångrar jag mig stort att jag inte drog en näve i ansiktet på honom. Men det är bra att man är efterklok.
 
Ledsen att jag är dålig på att uppdatera bloggen men min telefon är nämligen hos läkaren , och då gäller det att jag har tillgång till datorn ganska ofta vilket jag är dålig på att sitta här framför.
Tänkte även svara på en kommentar om hur ofta Wiggo är hos sin pappa och han är där varannan helg precis som förut ingen ändring på den fronten.
 
nu är det dags för film, ta hand om er.
 

Time to work

publicerat i Allmänt;

Dags att jobba , hej & hå ! Skönt att vara tillbaka igen . Idag ska min kära mobil in till doktorn , han gör lite som han själv vill. Inte OK !

Måndag'

publicerat i Allmänt;

Börjar tammefan klättra på väggarna här hemma , inte roligt att vara sjuk. Men imorgon tänker jag envisas med att dra till jobbet.
Träffa precis Hanna en stund innan hon fortsatte resan mot jobbet , nu ligger jag i soffan magen börjar jämra sig så dags att hitta på någon mat. Har nada lust .

#sjuk#skitväder#mysdag#slappt

God morgon

publicerat i Allmänt;

Är vaken , kors i taket. Ställde klockan på ringning så jag skulle komma upp imorse. Har vart uppe & tagit min medicin & sedan kröp jag ner i sängen igen , ligger här med min dator i knät. Ska väl pallra mig upp snart ( försöka ) göra något vettigt.

Ha en bra måndag!

Oups

publicerat i Allmänt;
Jag har inte somnat än, om jag ska vara ärlig ligger jag med datorn i knät ska slå ner mig nu. Måste sova & måste upp tidigt imorgon, inte bra att vara sjuk man vänder totalt på dygnet.

Fastnade framför datorn när jag pratade med R, tok längesen man hörde något från honom. Men nu så! GODNATT!

Iphone

publicerat i Allmänt;
 



Vill du ha snygga Iphone skal , klicka in på den här sidan så dör du i några sekunder.

Me myself and I

publicerat i Allmänt;

Vart lugn som en filbunke i helgen , inflammationen jag har börjar bli bättre & det går framåt , lyckat! Imorgon hoppas jag på att få provsvaren & jag håller tummarna på att det är som de ska vara. 

Wiggo är kvar hos sin farmor / pappa han kommer hem imorgon då blir det puss & kram kalas för hela slanten. Mår jag bättre blir det även lite annat som ska göras i hemmet. Sjukskriven är jag fram tills jag känner att det är dags att återgå till jobb, hoppas på tisdag! Annars klättrar jag på väggarna. Hoppas ni haft en underbar helg !

10 dagar

publicerat i Allmänt;

Sjuk igen eller jag vet inte vad fan man ska kalla det. Infektion i kroppen , ett sår som blivit inflammerat , dock ingen feber & sånt men detta räcker gott & väl. De tog en helvetes massa prover , stack mig överallt de har ingen aning om varför jag drabbas av yrsel & svartnar för mina ögon något ögonblick.
Svaren får jag på måndag & tills dess får jag va lugn. Äter medicin 10 dagar & avrådd från träning , kommer fan gå i taket. Men allt ordnar sig till slut , never give up.

Annars flyter allt på , har blivit erbjuden natt tjänst som jag funderar på att jag ska testa trivs jag inte så går jag ner på dagen igen. Lite nytt skadar ingen. Jajamen , hoppas ni mår bra & haft en fin fredag! Puss & god natt


Torsdag'

publicerat i Allmänt;

Snart helg & tacka gudarna för det. Fyfan , börjar bli sjuk återigen så imorgon blir det läkarbesök & förhoppningsvis pencillin (?) jajamen .
Idag har jag vart & fyllt i min tatto och även bokat ny tid. Kusin Frida gadda sig också & så stolt jag blev över henne . :) hoppas ni haft en bra dag!

Time to wooork

publicerat i Allmänt;

Dags att jobba , slutar 16 då är de sola , träna & laga mat . Idag blir det tidigt ner i säng . Säger jag alltid :p

F'

publicerat i Allmänt;
Många har längtar efter denna dag & tänker helg, en annan har inte alls längtat efter denna dag för ikväll ska jag jobba & göra det hela helgen. Jag är inte på topp för det!
Imorgon är det studenten för många här i Eskilstuna men jag vill bara säga ett speciellt Grattis till mina fina flickor Hanna & Fanny, fyfan va ni är bra!
k
Idag har jag hunnit med mycket runt kl 8 imorse så var jag ju som sagt hos tandläkarn , mötte upp kusin efter det för en soldejt , drog hem till mig och sedan skjutsade jag henne till jobbet kl 10. Efter det blev det en lång PW i 1 timme tillsammans med min syster. Sen har jag städat, tvättat, lagat mat & slagit ner arslet här. Mmh, det gäller att vara effektiv dock tror jag att jag kommer vara rätt död efter denna helg men det är ju en annan femma!

Hoppas ni får en trevlig helg , jag ska försöka göra det bästa utav situationen har ju två underbara karlar som kommer till Eskilstuna över helgen så det ska bli nice att träffa dom igen!




Don't say a thing, no make up .

++++

publicerat i Allmänt;

Idag har jag vart på språng all day! Städat & ätit hos älskade lilla mormor. Träffat bästa vän en snabbis , tränat & solat med min fina kusin Frida.
Ja dagen har vart lika bra som jag tänkt mig. Imorgon är de bara att kravla sig upp tidigt för att vara hos tandläkaren kl 8 !!!! Galen tid.

Ha det bra mina vänner !

Hjälp mig!

publicerat i Allmänt;
Jag behöver hjälp med en bloggdesign , det är så himla tråkigt att blogga när man ser hur rutten bloggen ser ut. Någon som kan vara snäll & hjälpa mig?

Bakisdagen!

publicerat i Allmänt;

Yes , tok slapp dag idag med mina fina vänner Fanny , Hanna & frida. Legat som en softpotatis i soffan & moffat , usch va dåligt samvete man får . Måste verkligen träna imorgon.
Igår så var vi några hemma hos mig och förfesta sedan blev det krogen & super va det! Tack alla som var med <3 .

Snart dags att slänga sig i sängen.

Whaaat à day !!!

publicerat i Allmänt;

Började med att vara as trött imorse.
Satte på lotion på tandborsten istället för tandkräm , tyckte väl att de smaka konstigt ?! Sen försökte jag även starta bilen utan nyckel vilket gick rent åt skogen.
Kom iaf till jobbet efter mycket om & men men jag vakna till liv , dock hann jag inte med någon lunch så mitt blodsocker ligger på 0,0000 vilket innebär en trött & mindre glad bea.

Nu kom min son som gör mig på bättre humör & då försvinner alla skavanker.

Ha en bra fredag & helg .