Klagar dagen.

publicerat i Allmänt;
Det är jobb helg för min del och jag vill inte alls jobba. Jag vill bli av med min huvudvärk, jag vill vara hemma , ute i snön och vara med min son. Dock ska han iväg till sin farmor men iaf, kan ju alltid kidnappa tillbaka honom ;) vill ha en myspys HELG. fuck!
 

Dagens sjukvård!

publicerat i

Är värdelös! När vi kom till akuten på mottagningen i luckan så berättade vi vad som hade hänt , rikspuckot som satt i luckan en såkallad sjuksköterska sa ring 1177 & rådfråga dom ifall ni behöver undersökas eller inte ?! Vi är på ett sjukhus pratar med en " utbildad " & de säger sådär , de gör mig mörkrädd. De slutade med att vi gick därifrån. Jag tänker inte uppsöka något sjukhus om jag inte ligger på dödsbädden. Japps, förbannad & värdelösa sjukvård.

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Haft en underbar torsdag.
Har vart hos bästa vän och Jonathan , myst och ätit god mat. När vi kom hem så började vi julpynta och ha oss, riktigt mysigt! Nu ligger Wiggo i sin säng och jag sitter här i hopp om att min huvudvärk ska försvinna snart, efter två alvedon. Imorgon blir det läkarbesök förhoppningsvis och sen iväg för att köpa skor åt Wiggo. Sen så är det farmor/pappa helg så han ska dit.
 
Nu ska jag försöka vila ett tag och sen slänga mig i sängen.
 
 

<3

publicerat i

Jag älskar dig

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag är man lite små seg, hade svårt att somna igår kanske inte så konstigt men tanke på vad som hände. Menmen!  Sitter hemma nu , Wiggo är hos dagmamman och jag har vart iväg på TP för att handla lite julklappar.Nu är det bara Wiggos julklapp kvar , den svåraste av dom alla. Jag måste klura ut något riktigt bra!
Nu ska jag nog försöka slänga mig i soffan en stund innan det är dags att hämta hem knodden kl 15.

Tisdag.

publicerat i

Vilken dag! Jag är sjukt trött & seg i kroppen. På väg mot flygplatsen krockade vi med en stor hjort , ingen fara med någon utav oss men bilen är mosad & hjorten både dog & flög ner på andra sidan diket. Usch hemskt , chockade.. Mitt bälte satt fast & jag skrek till min syster att ta ut wiggo ur bilen fort. Trodde den skulle explodera ja man tänker ganska sjukt när man sitter i en sån där situation.
Tack till Kennet som fick rycka ut & hämta upp både oss och mina föräldrar.

Hemma nu och slår ner arslet i soffan. Vilken dag! Puuuuuust.

Dystert & grått.

publicerat i Allmänt;
För det här vädret är ju inte alls deprimerande. Grått, kallt och regnar. Tycker synd om mamma och pappa som får komma hem till detta väder, VÄLKOMMEN TILL SVERIGE!
Ska snart åka till flygplatsen för att hämta upp dom. Wiggo är helt galen och vill åka nu nu nu , jag tror inte han riktigt förstått vad jag sagt när jag talat om att dom inte landar förrän om några timmar. Han saknar sin mormor och morfar likaså jag!
 
Nej, mysa ner under filten och värma sig innan det är dags att ge sig ut i skit vädret.
Hoppas ni får en bra dag trotts detta oväder.
PUSS!

mörka tider ..

publicerat i Allmänt;
Både dagen igår och idag har vart riktiga depp dagar.
Har haft en mysig dag idag men känner det där deppet. Riktigt jobbigt! Mörka tider det påverkar ens humör ganska mycket faktiskt, Man har inte alls samma möjligheter. Skit om man får uttrycka sig så!
Wiggo ligger i sängen och sjunger/pratar för sig själv verkar inte alls vara intresserad att somna eller så. Imorgon blir det till att gå upp tidigt ska hinna duscha innan dom stänger av all varmvatten och värme här i huset. Från kl 10-13 , tack för det!  Sen ska vi iväg och hämta mamma och pappa från flygplatsen senare under dagen. ÄNTLIGEN!
 
 

Vår måndag .

publicerat i

Startade hemma hos bästa vän & Elise med kaffe & bullar , skitsnack & mys! Sen drog vi oss hemåt , åt mat , städat , ska snart sätta på en tvätt & så har vi även pyntat granen. Yes ni läste rätt. W tjata så de var bara att springa ner i källarn bära upp granen & pynta den. =)

Nu blir det mys i soffan & kanske en sväng till affären får se.
Imorgon kommer mamma & pappa hem!!

<3

publicerat i

Du är den vackraste jag mött,
Inte tuff och kall och hård som andra,
Du har väckt upp det jag trott var dött,

Tack!

publicerat i

Min fina vän Karin för en rolig kväll igår! Idag är jag små seg & trött men så är det om man inte sovit mer än 1,5 timme!

hey ho lets go!

publicerat i Allmänt;
Blir snart upphämtad av min vän Karin och så blir det lite mys. Dricka och snack, även en sväng på krogen!
Wiggo är nu hemma hos min syster på landet och har det mysigt, inte går det någon nöd på honom.
3 dagar kvar tills mamma och pappa kommer hem! <3

Bättre än bäst!

publicerat i

Haft en super kväll tillsammans med bästa vän , Elise och min wiggo! Vi har kollat på ice age och sen kollade jag & Becca på Johan Falk - kod namn Lisa . Jag dog så sjukt bra film! Och en riktig snygging är han den där Frank ;) wohoo!
Tack för ikväll bästa vän! <3

Fredag baby!

publicerat i

Det är fredag & de innebär en mys kvälls tillsammans med dom bästa. Elise, bästa vän & wiggo. Lugn kväll för imorgon kommer det inte vara lugnt alls ;) då är det Karin & jag!

Leos Lekland!

publicerat i

Idag har vi haft en perfekt dag på Leos Lekland. Vi var där med bästa vän & Elise, hade mycket trevligt & jag tror vi vuxna hade roligare än vad barnen hade som var där :P

Super dag helt enkelt!

2/2

publicerat i

Sovit som en riktig kratta men ska väl inte klaga , sista natten nu & sen väntar mina 8 nätters ledighet & jag är mer än lycklig! Imorgon har vi planer & likaså hela helgen, känns bra. På tisdag kommer mamma & pappa hem igen <3

PUSS PÅ ALLT!

Work!

publicerat i

Laddar inför två nätters jobb för att sedan få vara ledig 8 nätter. Det går ingen nöd på mig.


Rent & fint!

publicerat i

Ett rent akvarium och en Jonas som försöker lära min son att skriva. Hem skola är bra säger dom ;)

Bra dag!

publicerat i Allmänt;
Haft en super dag och det bästa är väl att den inte riktigt är slut än. Jonas kom över och hjälpte mig att fiska upp mina fiskar så jag kunde göra rent akvariumet , dock hjälpte han mig också. SnällaJonas! =) Snart ska iväg och på äventyr , vilket innebär kolla på när Jonas ska gadda sig. Sist jag var stöd för det var när min kära kusin skulle tatuera sig och jag stod och skratta hela tiden pga hennes fina ansiktsuttryck denna gång ska jag försöka vara ett bättre stöd. ( troligt ).
 
Vi har även hunnit med att städa, diskat, och satt på en tvättmaskin. Ikväll får vi sällskap och lite mys på det. För om jag inte minns fel och planerna inte är ändrade så kommer Rebecka & Elise över , blir skitsnack som vanligt! =)
 
8 dagar kvar tills mor och far kommer hem!

God morgon!

publicerat i

Wiggo vakna runt 8:15 han har sovit gott hela natten , däremot så har hans mamma så väldigt svårt att somna men när jag väl gör det sover jag som ett barn.

Sitter nu i soffan och kollar på tv samtidigt som vi får i oss lite frukost. Sen ska vi nog ta och starta vår dag. Tänkte städa och även få rent vårt akvarium. Ja, lite måsten.

Helt fantastiskt.

publicerat i Allmänt;
Den här helgen har vart riktigt lugn och skön och det kan behövas ibland. Jag har vart ledig, även barnledig utan att flänga och fara fram och tillbaka.
 
Idag kom min lilla favorit kille hem igen som ni kanske redan har läst. Vi har myst rejält och kollat på film, fixat och trixat här hemma.
Söndagar gillar jag aldrig och denna Söndag gjorde det inte bättre med tråkigt väder, regn och grått. Riktigt depp väder så jag tog mitt arsel, åkte iväg för att sola och sedan träna. Kom hem duschade och satte mig med en plastpåse på huvudet med hårinpackning och kollade på OTH , jag är en nörd. Sen har jag inte alls gjort så mycket mer förutom att myst med Wiggo när han kom hem.
 
Jag sitter och funderar som vanligt, varför gör jag alltid det ? Varför kan jag inte bara släppa tankarna för en gångsskull och va glad över att inte tänka på någonting alls liksom. Jag har iallafall beslutat mig för en del saker jag tror att jag kan må bättre av och gör jag inte det får jag väl börja tänka annorlunda. Inte svårare än så!
 
Jag saknar min mor och jag saknar min far , ni får gärna komma hem nu så jag kan få känna mig lite mer älskad här hemma och lite mer betydelsefull än bara vara " En Bea " .
 
 
- jag tänker på dig ofta, men jag vågar inte riktigt erkänna det för mig själv.

Du ger mig styrka.

publicerat i

Min favorit kille är hemma igen och jag känner mig hel.
Varje gång jag ser dig och du ger mig det där underbara leendet så ger du mig en fruktansvärd styrka. Styrkan om att aldrig ge upp , göra det man vill i livet och styrkan på att vänta att det blir bättre i jobbiga situationer. Du ger mig en enorm kärlek, en kärlek ingen någonsin kommer att kunna ge mig. Jag älskar dig min son och jag är så glad att du finns i mitt liv.


Old.

publicerat i Allmänt;
Har kollat igenom mina bilder på datorn, hittade mångra gamla bilder på när jag var en liten blondie. På ett sätt saknar jag det blonda håret men samtidigt så trivs jag i det jag har nu.
 
 

LÖRDAG

publicerat i

Vaknade kl 11 av klockan, väldigt skönt att få sova ut lite. Tog på mig träningskläderna och träna , drog mig sedan för att sola. Är hemma nu har duschat, ätit och nu ligger jag i soffan och har det bra ett tag. Får se vad resten av dagen erbjuder har ingenting planerat än så länge , Mattias ringde och frågade om vi skulle hitta på något ikväll så kanske blir att träffa honom. Saknade vän.

Dunder & granater.

publicerat i

Filmen var riktigt bra, den borde ni se. Som vanligt grät jag en liten skvätt, inget ovanligt om man heter Beatrice Pettersson. Tack min fina vän för ikväll <3

FREDAG!

publicerat i

Ingen är lyckligare än mig. Ikväll ska jag på bio med min älskade bästa vän & dregla över vampyrer & varulvar.

Eviga väntan ..

publicerat i

Har slängt mig i soffan , har lagat mat och grejat. Ska väl äta om ett tag känns lite tidigt att äta nu om jag ska jobba inatt , känner jag mig rätt så är jag hungrig om bara några timmar igen.

Funderar på om jag ska ta & sova en stund?! Somna ju inte förrän kl 3 inatt & vakna kl 10 så har väl inte direkt fått den där sömnen jag behöver.. Hmm, ja får väl se.

Back in track!

publicerat i

Magkatarr är nog anledningen till mitt illamående & magvärken. Idag har jag dock trotsat allt & tagit mig ett ben, rump & mag pass. Helt jävla underbart! Back in track baby , happy ;)
Lägga mig i soffan, vila & inatt blir de jobb.

Sömnproblem?

publicerat i

Ligger och försöker sova, går inte bra! Blåser så jäkla mycket att fönstrena snart blåser in. Tack & hej sömnlös natt!

<3

publicerat i Allmänt;
 
I stand here and taking every breath with you.
You're the only one who really know me at all.
 
- I love you!

God natt

publicerat i Allmänt;
Legat i soffan som en riktig fet säl hela kvällen. Jag vill bli frisk, jag vill träna!
Trött på dess sjukdomar nu, är det inte det ena så är det fanemej det andra. Har inte mått så farligt illa ikväll och jag tror inte att det är någon kräksjuka som spökar utan någon mat jag måste ha ätit som jag inte riktigt tål ? Nu är det iallafall sängen som gäller för mig. God natt!
 

Kväll '

publicerat i

Det hade gått bra hos tandläkarn med wiggo. De sa att han gnisslar tänder och de gör han de har jag hört , men det är inget dom gör åt. Wiggo följde med hans farmor hem ifall jag har något som smittar , dock känns det lite bättre men mår illa till & från. Hoppas på att det är bättre imorgon ska ju jobba onsdag & torsdag , har varken tid eller råd att vara sjuk. Hejpaa!

Kräkssjuka?!

publicerat i

Usch, jag vakna av ett rejält illa mående , kände redan igår när jag skulle lägga mig. Mår fortfarande skit illa , wiggo ska till tandläkaren idag så fick fråga han farmor om hon kunde hjälpa & ta honom dit , vilket hon kunde. Räddare i nöden. Idag blir de soffan iaf ett tag & ser om de vill ge med sig.


Måndag!

publicerat i

Nu är vi hemma i stan igen, vaknade runt kl 13 , bästa vän ringde & jag pratade med henne en stund. Efter det åkte jag ut till landet & var där en stund somnade till på soffan vilket var väldigt skönt haha ;) . Nu är vi hemma igen , jag och wiggo. Jonas kommer nog snart också , sen blir det till att lägga sig tidigt känns som jag är överkörd :/

Puss!

Dags att sova!

publicerat i

Nu ska jag krypa ner i sängen efter en hel natts arbete. Ledig fram tills på onsdag :) super dunder! Och idag får jag hämta min älskling från syster / moster också.
Men först sova en stund , god natt & god morgon!

Ingen vila ingen ro

publicerat i

Dags att jobba. Sista natten nu, sista rycket innan lite ledighet åter igen. Jag har det bra så ska icke klaga!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Då var man vaken och har hunnit med att laga mat och duschat. Natten var ganska händelserik och gick relativt fort. Nu är det väl bara dags att ladda om till inatt igen och sedan får man lite ledighet igen. Wiggo är hos min syster , dom håll på att pyssla så jag tror nog inte det går någon nöd på honom inte ;)
Hoppas ni får en bra söndag!

Zzzzzz!

publicerat i

Jag vill bara sova , jag fryser , tjock i halsen. Men nej de är jobb på listan.

God morgon!

publicerat i

Jag är vaken sen mer än en timme tillbaka , kunde inte sova i morse. Börjar bli lite små täppt i näsan känner jag och små seg i kroppen. Är väl inte så konstigt då wiggo vart dålig nästan en hel vecka och legat och hostat mig i ansiktet :P

Nu ska vi spela kort här , jag & wiggo <3

Work!

publicerat i

Ska slå ner röven i soffan en stund sen byta om & dra iväg. Mina 7 nätters ledighet försvann lika fort som dom kom.



- gå & sätt ihop er med Karlssons klister. Hejpaaa!

Ögonfransar!

publicerat i Allmänt;
Har precis färgat ögonfransarna på mig själv och min syster. Det behövdes då mina ögonfransar knappt syndes! ;)
Har även klickat hem ögonfransserum och denna gång valde Xlash har aldrig använt det då jag tidigare har använt Neulash de ska tydligen sluta säljas? Hm! Någon som har använt Xlash och tycker det har fungerat?
 
 

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vi har vart vakna en stund så det är inte riktigt God Morgon för vår del.
Vi har hunnit med att vika tvätt, dammsugit & moppat undervåningen samt dammat. Och även plockat ur och i diskmaskinen så nu säger vi Välkommen Fredag & en hel helg med jobb.
Vi har packat ihop våra saker och ska strax fara ut till moster / syster på landet , där Wiggo ska få tillbringa nätterna när jag jobbar då han är så himla förkyld vill jag inte att han ska åka iväg till sin farmor och smitta ner den familjen också. Så han får åka dit nästa vecka istället .
 
Måste åka påpeka att vi vakna till en alldeles underbar morgon, sol & kallt . Haha, jag gillar de på något sätt!
Och så måste vi säga Grattis Ludde Lantz som fyller hela 5 år idag!
 
 

Kvällsmys!

publicerat i Allmänt;
Vi ligger i varsin soffa och kollar på Ice age 3 , inget ovanligt. Wiggo är ny duschad och borstade till och med sitt hår vilket han hatar men det gick och duktig är han. Vi har haft lite extra mys här hemma ikväll , med julmust och chips för i helgen jobbar jag och då hinner vi inte mysa lika mycket.  Snart är det även läggdags för den här lilla mannen och ikväll så ska mamman lägga sig tidigt men det säger jag varje kväll och jag gör det men jag kan inte somna hoppas på bättre lycka ikväll.
 
Imorgon blir det lite plock här hemma och sedan far vi ut till landet och myser innan jag ska åka till jobbet. Vi har väl inte så mycket andra planer för morgondagen vad vi vet än.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
I Wanna celebrate and live my life.

Vilken morgon!

publicerat i

Vi vaknade hann äta lite frukost innan syster min ringde och var tvungen att ha skjuts till Västerås pga värdelösa SJ , ta er någonstans! Så det blev en tripp dit och hem. Nu sitter vi ute på landet och jag ska värma mig i solariumet ett tag sen lägga mig i soffan , idag är jag lat precis som alla andra dagar i veckan ;)
Men ikväll åker vi in till stan igen och bara myser.

God morgon!

publicerat i

Blev en relativt lugn natt. Wiggo kom in tassandes till mig runt 23.30 lade sig bredvid och somnade om, kände dock att han hostade mig rakt i ansiktet så jag lade mig skavföttes med honom. Annars har vi sovit gott , jag känner mig små täppt i näsan och lite små ont i halsen men det ska nog bli bra.

Idag är det ingen vanlig dag för det är Sandras födelsedag , hurra hurra hurra! Grattis gumman på din dag, hoppas du får en underbar dag. =)

Egentid

publicerat i

Är en bra tid. Har suttit och kollat på Berg flyttar in och kalla fakta. Ska väl snart ta och hoppa ner i sängen =) .
Saknar mamma och pappa!

God natt.

Kväll '

publicerat i

Barnet ligger i sängen och försöker sova , mamman har slagit ner sin rumpa i soffan och kollar på halv 8 hos mig som snart är slut. Dagen har vart lugnt som vi hade planerat men den har vart super lång, svårt att ta det lugnt med ett barn som är rastlös. Ville inte göra något idag då han hostar så tyckte en lugn dag vore perfekt men det tyckte tydligen inte wiggo. =) men men ...

Hoppas på en bättre natt inatt och en mer aktiv dag imorgon. Hoppas också på att den nya hostmedicinen ger lite mer verkan än den andra.

Eftermiddag.

publicerat i

Det är så roligt att laga mat , wiggo tar en tugga och vägrar sedan att äta. Idag känner jag mig som världens sämsta mamma och enligt wiggo är jag tydligen " tjurskallig " så idag är jag sämsta och tjurskalligaste mamman !

Men jag älskar dig ändå!

Apoteket.

publicerat i

Har vart ute en sväng för att få lite frisk luft. Var till Apoteket där vi köpte ny hostmedicin till lilleman, drog sedan till Ica & handlade lite. Wiggo ville ha julmust så vi har precis fikat med ny bakade bullar och julmust / kaffe.
Nu måste vi fundera ut vad vi är sugna på för mat ikväll , har för mycket att välja på. Hmm! Förslag tack?

God morgon.

publicerat i

Fy, usch och blä vad jag är trött. Vart en jobbig natt , wiggo har hostat och mitt hjärta har rusat. Resultat för sömn blev 3-4 timmar. Idag måste jag åka till Apoteket köpa mer hostmedicin , vitaminer till mig själv. Och idag blir det en cool lugn dag för vår del. Hejpa!

åh!

publicerat i Allmänt;
Hittade några gamla bilder. Haha va roligt!
 
 
 
 
 

-/)@47;!?

publicerat i

Legat i soffan och kollat på tv , funderat.
Hmm, jag vill gärna ha mig lite snö. Kan du ge mig det? Kan du ge mig snö , mörka kvällar , tända ljus , en varm filt att mysa ner sig under tillsammans med det bästa sällskapet man kan få. En bra film är alltid ett plus!

Funderar på mitt liv , hur underbart det är att få vara mamma , ha ett ansvar , någon att dela min glädje med och min kärlek. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min son. Så är det & så förblir det tills mitt liv är över. JAG ÄLSKAR DIG <3


Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Vi har haft en bra dag. Vi startade ju som sagt dagen med lång promenad tillsammans med Bästa vän & Elise, promenaden slutade med 1,5 timme. Det känns i kroppen må jag säga! Efter det följde vi med dom hem en liten sväng tog oss en fika och pratade lite skit som vanligt. Sen åkte jag & Wiggo hem för att laga mat , städa och tvätta sedan hade vi en riktig myskväll med film & popcorn!
Wiggo ligger nu i sängen och ska sova, jag ska ta mig tid för min egna lilla tid som man får när barnet lagt sig. Pusta ut och ta det lugnt.
 
Hoppas ni haft en kanon dag!
 
 

Lång promenad.

publicerat i

Nu startar vi våran dag med en lång promenad tillsammans med bästa vän & Elise.


God morgon!

publicerat i

Jag är vaken men wiggo sover fortfarande. Väntar på att tandläkaren ska ringa upp för idag skulle wiggo dit men han hostar & har sig så måste ringa återbud.

Senare idag blir det en promenad , wiggo får sitta i vagn och ta det lugnt. Det blir en lång promenad med bästa vän. Hoppas ni får världens bästa dag!

Super dag!

publicerat i

Ni har gjort min dag mina fina underbara vänner , Rebecka & Jonas. <3


Mys dag!

publicerat i

Haft en bra dag och den är inte slut än. Fick besök av min fina bästa vän & gudbarn. Fika & prata lite skit, wiggo har vart snäll & lugn som vanligt. Nu har vi tänt lite ljus här hemma och inväntar Jonas som skulle komma på besök =).

<3

publicerat i

Trött på livet , trött på folket.
Tack för att du finns min underbara. <3

Måndag!

publicerat i

Ny vecka, ny start, nya möjligheter.
Började dagen med att skjutsa mina föräldrar till flygplatsen , jag är inte alls avundsjuk. :(
Åkte sedan och stor handlade , nu är vi hemma och har precis ätit. Vi har nog hamnat lite lite i matkoma. Vädret suger så det blir film & inomhus aktiviteter idag. Hejpaaaa!

Jag orkar inte ens försöka längre.


Lägg dags.

publicerat i

Haft en bra dag hemma hos mamma & pappa. Vi är hemma och wiggo sover, det är väl dags för mig också att lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att skjutsa min mamma och pappa till flygplatsen , dom åker till Spanien igen och är nu borta 14 dagar. Inte alls avundsjuk! Vi kommer sakna dom.

Hoppas ni haft en bra dag!

Fick en väldigt fin lykta av min kära mormor idag , tack fina mormor.

Hell yeah!

publicerat i

Ser ni likheten?

Konstnär ; Beatrice Rebecka Pettersson

Söndag!

publicerat i

Sitter hemma hos mamma och pappa. Mormor och Sonny är här också , har fikat . Ska snart ta av mig och hoppa in under solariumet och få lite färg, välbehövligt. Sen är det bara slapp som gäller , söndagar är slapp dagar. Just de! Har tvättat bilen på insidan, utsidan får jag ta i en apparat .

Jaja, hoppas ni får en bra söndag! :)

God natt!

publicerat i

Och till alla UNGAR , FAN OM NI SKRÄMMS!
Puss på er


xoxo

publicerat i Allmänt;
Börjar kanske se lite ljusare ut för mig eller man kan alltid hoppas.
Armen min lever sitt egna liv, vaknar med denna hemska smärta varje morgon tokig blir jag och envis är jag för att jag inte pallrar mig iväg till doktorn. Får skylla mig själv!
Man går inte til doktorn förrän man är halvt död har jag märkt. Iofs har man ju fri kort, gud va hemskt!
 
Blev lite ändrade planer ikväll men det gick ju det med. Ska väl snart hoppa ner i säng!
 

Det finns ingen bara du!

publicerat i

Haft en bra dag.

Nej, jag vill inte säga någonting & jag mår bättre av att inte säga någonting alls.

God morgon!

publicerat i

Sovit som en stock hela natten & känner mig nu som en zoombie. Vakna är vi allafall!

Fredag!

publicerat i

Nu är jag ledig 7 nätter , woho!
Idag har jag haft en super trevlig dag. Micke, hans dotter, Mattias och Jonas var över till oss & hälsade på. Drog och käkade för att sedan åka hem och ha mys. Sandra var även här en sväng , som jag saknat henne! Nu är det dags att sova så vi orkar med morgondagen.


Torsdag

publicerat i Allmänt;
Jobbat inatt och ska jobba inatt igen. Sen är jag ledig 7 nätter, hur najs är inte det?
Natten gick bra men väldigt lång och jag höll på att frysa ihjäl , Like Always.  Ligger nu i soffan och ska försöka pallra mig upp för att äta lite mat och göra mig redo. Kanske ska fira 7 dagars ledighet med lite vin i helgen? Det tycker jag lät perfekt!