Onsdag !

publicerat i

Vilken trevlig dag jag haft. Följde med Rebecka till tandläkarn och tittade till Elise under tiden. Efter det drog vi oss mot Torshälla och hälsa på mitt gamla jobb och även Rebeckas jobb. Efter det blev det fika på amarant och dit kom Carro & hennes söta Alfons. Riktigt mysigt =) tack fina för idag. Nu är de dags att fixa mat & den kommer Jonas på besök innan det är dags för mig att åka till jobbet.


Sova?

publicerat i

Kanske dags att sova upp tidigt imorgon och fara in till stan & göra sig iordning.
GOD NATT!


Mysigt!

publicerat i

Sitter hemma hos mamma och pappa framför brasan försöker värma mig, förstår inte alltid jag.
Haft en bra dag trots allt , fick äntligen upp mina gardiner igen så nu är hemmet som det ska =) . Imorgon ska vi träffa min bästa vän och jag ska ta hand om Elise medans hon ligger och plågas hos tandläkarn. ;)

Ha en bra kväll !

Matkoma

publicerat i

Jag tror både wiggo och jag hamna i någon slags matkoma. Ligger som utslagna paddor i soffan. Ska väl göra lite nytta snart. Stryka gardinerna, usch tråkigt.

Har vart och lämnat in bilen så den kan få på sig vinterdäck. Perfekt! Snart är det bara att tuta och köra.


Grattis Elise !

publicerat i

Idag blir mitt gudbarn 1 månad kan ni tänka hur fort tiden går ? Känns som de var igår. Grattis min favorit tjej <3


Farbror doktorn .

publicerat i

Måste ringa doktorn imorgon om inte min arm blir bättre. Ont i axeln får inte upp den ordentligt och armen är svag likaså min hand då jag håller i saker men kan tappa det. Helt sjukt.
Allt dåligt händer bara mig.

Jädrar!

publicerat i

Idag har vi vart effektiva , tvättat fönster , gardiner , dammsugit överallt & wiggo har dammsugit sitt rum alldeles själv och frivilligt . Väl uppfostrad kille ! Så nu är vi lite små sega, men dagen är inte slut än så försöker hålla upp ögonen ett tag till. Planerar inför kvällen så får se hur det blir med det.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
God morgon och god morgon är det väl inte riktigt. Vaknade för ett tag sen då jag vakna av en härlig väckarklocka. Hate it! Drog på mig kläderna för att sätta mig i bilen och hämta Wiggo från hans farmor , sen åkte vi hem. Har fikat med min mamma och syster , nu ska jag försöka plocka upp lite här hemma även försöka byta gardiner.
Trött är man , men esch man lever bara en gång har jag hört.
 
Hoppas ni får en bra dag för vi ska göra den här dagen till en av våra bästa!

Xoxo

publicerat i

Händelserik kväll.
En person som jag trodde att jag kände visade sig att inte alls vara den person. Man blir ganska besviken men ändå lättad på något sätt, ett sätt att komma över och glömma personen lär gå fort fast personen i fråga vart en ganska stor del av ditt liv. Men ett svek är ett svek , man går vidare snabbt.

Och DU tack för att du visade dig vara motsatsen för vad jag trodde.


Kväll '

publicerat i

Oj, va lat jag är idag. Inte konstigt kanske bakis & jävlig ;) imorgon ska jag hämta hem min skrutt unge. Saknar honom! Haft en riktig mys kväll .


Åh Jesus!

publicerat i

Vaken , förstår inte varför är helt ihjäl. Hamna på en liten efter pärla med mina fina vänner matte och rille där vi till slut lyckades somna allihop , haha!

Hade en as grym kväll igår med Karin och jag är så glad att jag har dig min vän , tack för igår <3

Nya älsklingar.

publicerat i

Vart på Tuna park med min mamma och fick hem ett par nya skor , ovanligt va? :P jag och skor = love story.
Ska snart pallra mig upp från soffan och duscha , göra mig redo inför kvällen.


God morgon !

publicerat i

Ligger kvar i sängen , har super ont i min axel :/ förstår inte. Haft så några dagar nu och inte vill det bli bättre.
Åh skulle vilja ligga sängen ett par timmar till och bara sova sova sova! Gud vad skönt de skulle vara. Men men, upp och hoppa! ;)


Brrr...

publicerat i

Jag håller seriöst på att frysa ihjäl , förstår inte hur man kan vara så frusen av sig? Är hemma nu efter en mys kväll med min bästa vän & Elise. Ska försöka få upp värmen i mig nu. Sen är det sängen som gäller , laddar för en hej dundrande kväll imorgon med Karin , woohooo!

Fredagsmys!

publicerat i

Nu är det dags för fredags mys tillsammans med mina favorit tjejer.

God morgon!

publicerat i

Då var man vaken , vill sova mer men min kära son är hemma. Han är dunder förkyld och har inte vart hos sin dagmamma idag. Vi har aldrig tur med dessa sjukdomar. Peppar peppar så är jag i välbehåll än.
Dags att pallra sig upp.


Snöar?!

publicerat i Allmänt;
Det snöar här i Eskilstuna. Det är halt och jag ska snart åka iväg till jobbet med min lilla Clio med sommardäck, trevlig bil resa. Och jag äger ingen vinterjacka heller för den heller och det är svinkallt. WOHO, känns som det går förbannat bra för mig just nu. Ikväll vill jag ligga hemma och kolla på film, inte jobba.
 
Hörs imorgon

$€£*^%#

publicerat i

There's just one life to live.
There's no time to wait, to waste.


Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Inatt är det jobb som sagt natt 1/1 hur nice är inte det? Sen är jag ledig fram tills på onsdag och jobbar två nätter sen är jag ledig helgen igen. Jag bara älskar mitt schema just nu. Mycket ledighet, I LOVE IT! Har precis fått i mig lite mat och Wiggo har åkt med min mamma hem. Nu är det bara att slänga sig i soffan och hitta ork och engeri till att åka iväg ikväll. 21 -7 . I helgen har jag planer kan ni tänka er ? Imorgon blir det en spring tur med min bästa vän och sen blir det X factor efter det och på lördag ser det ut som att det blir lite party tillsammans med Karin. Ja planerna kan ju som sagt ändras men man kan ju bara hoppas på att det blir som man planerat.
 
Nu så var det ju soffan som gällde.
 
Instagram
beatricerebecka
Facebook
Rebecka Beatrice Pettersson
 
 

Städ dag!

publicerat i

Idag har vi vart relativt effektiva . Har vart iväg och solat , vilket var väldigt skönt behöver lite färg. Hatar att vara så blek att man nästan ser grå och sjuk ut jämt och ständigt. Sedan har vi städat , wiggo hjälpte såklart till en väl uppfostrad grabb :) nu sitter wiggo och äter , kollar på film. Jag är inte hungrig så får äta senare.

Min syster kommer snart upp och hjälper mig att tona mitt hår , utväxten ska bort. Usch känns som den kommer fram lika snabbt igen men det blir bra för stunden iaf.


Help me, please?

publicerat i Allmänt;
Eftersom ni är över 100 personer som kikar in här hos mig så borde det finnas någon som är duktig på att göra en bloggdesign ? Så nu söker jag någon som kan göra en snygg design åt mig om det finns någon gullig själ som är villig till det. Antingen kan ni väl slänga in en kommentar här eller mejla mig [email protected]
 
Tack på förhand!
 
 
 

God morgon !

publicerat i

Herre min Gud vad jag är trött, skulle kunna sova flera timmar till. Men ack nej. Undrar bara hur jag ska orka med dagens natt jobb ? Jaja , det visar sig en natt har jag jobbat den här veckan hur skönt är inte det ? Ledig helgen och om jag kollat rätt är jag ledig nästa helg också. Tummen upp!

Ska snart pallra mig upp ur sängen fast jag vill somna om , kasta mobilen och väckar klockan i väggen. Men antar att jag måste göra något utav den här dagen.


Tack och hej!

publicerat i Allmänt;
Nu ger jag upp för idag. Ska väl snart göra mig natt klar för att krypa ner i sängen och hoppas på att min morgondag blir mycket bättre, ska även försöka gå upp i tid så jag hinner med det jag vill göra. Som TRÄNA.
Har även köpt toning till mitt hår då min utväxt är hemsk just nu, ska ragga hjälp om någon är villig till det.
Ikväll träffade jag min bästa killvän Mattias som kom utanför hos mig , vi hade mycket att berätta då vi inte setts på ett tag. Alltid skönt att prata med en kille och en som står en så nära som han gör, killar har en helt annan syn på saker än vad vi tjejer har. Tack för att du finns , min fina vän.
 
 
 
Life is a game but its not fair,
I break the rules so i dont care, 

Tattoos!

publicerat i

Jag är så sjukt himla sugen på att tatuera mig. Kanske ska ta mig i kragen och boka en tid ? Önska sig i julklapp eller unna sig själv. Jag har så bra lust att göra någonting med mig själv , ser likadan ut och det är sjukt tråkigt.

Först tänkte jag fixa håret men nej vill inte experimentera med det nu och inte under vintern så det får vänta tills nästa år och då blir det frisören som får göra det. Men en tatuering som sagt, vore nice! Ska nog ta och slå mig en pling till Anton och höra med en tid :)

Demi Lovato - Give your heart a break.

publicerat i Allmänt;
The day I first met you
You told me you'd never fall in love
But now that I get you
I know fear is what it really was

Now here we are
So close yet so far
Haven't I passed the test
When will you realize
Baby, I'm not like the rest

Don't wanna break your heart
Wanna give your heart a break
I know you're scared it's wrong
Like you might make a mistake
There's just one life to live
And there's no time to wait, to waste.
So let me give your heart a break

Träning = få ut tankar.

publicerat i

Tränat precis och om jag ska vara ärlig gick det åt skogen. Aldrig känt mig så värdelös och inte blev humöret bättre. Har kommit ut ur duschen hunnit satt på mig mjukisdressen , nu tycker jag bara synd om mig själv.

Vill iallafall tacka er " alla " för era söta kommentarer , kul att ni visar att ni fortfarande finns kvar här efter några månaders uppehåll. Ni värmer och det värmer.


Ett glatt humör försvann på en sekund!

publicerat i Allmänt;
Okej jag är fruktansvärt irriterad. Någon har lyckats hacka sig in på min facebook , pratat med folk och även skickat ut en jävla massa konstiga filer.Nu är min profil borttagen och jag är riktigt förbannad, vem är så idiotisk och gör något sånt .. Finns människor till allt.
 
 

Vad jag vill göra

publicerat i

För det första tror jag att jag har blivit fruktansvärt lat när det gäller min vardag. Ständigt trött och är dålig på att hitta på saker MEN idag har jag kommit på en del jag vill göra som jag vet att jag inte hinner göra eller kan göra. Hur frustrerande är inte det? Gnälla kan jag!

Här går jag fortfarande runt i min mjukisdress som jag gjort sen kl 8 imorse.


Mitt liv.

publicerat i Allmänt;
Visst saknar jag Svensson livet lite grann ni vet Mamma, pappa och barn. Någon att dela lyckan med, alla motgångar, kärlek, vänskap och livet. Men det finns ingenting jag ångrar eller som tynger mitt liv. Jag är ensamstående mamma , vart det i 5 år och jag har klarat det hittills så varför inte klara det i 15 år till.
 
Hur mitt liv såg ut innan Wiggo är väl ingenting jag direkt är stolt över eller inte heller vill gå tillbaka till. En fjortis i sina bästa dagar, dålig i skolan , vännerna gick före familjen. Yes, you name it. Ingenting jag saknar eller ens vill tänka tillbaka på. Jag är glad för det liv jag lever nu. Blev ung mamma i 17 års åldern, hade väldigt många snea blickar , elaka kommentarer. Men jag klarade mig igenom det , visst fanns det kvällar jag bara satt och grät tänkte   " vad i helvete har jag gett mig in på ? "  men jag kämpade precis som vilken mamma som helst skulle göra för sitt barn. Jag klarade av gymnasiet , jag tog stundenten , fick betyg och en undersköterskeutbildning trots ett år av mammaledighet. Vi unga mammor är starkare än vad vi tror.
 
Jag trotsar mot min vilja ibland och kan tänka på hur mitt liv hade sett ut utan Wiggo. Jag tror ärligt talat att jag hade gått ut med skit betyg, aldrig växt upp och även levt ett hell yeah party liv. Jag tror inte att jag skulle ha det jobb jag jobbar idag. Kan inte förstå att jag lyckats att få ett fastjobb och jobba med det jag verkligen vill jobba med, människor.  Tror att jag fortfarande skulle ha bott hemma hos mamma och pappa, inte ha ett ansvar. Nej, ett meningslöst liv skulle jag se det som om jag tänker så. Nu har jag en mening med livet, jag har inget val än att fortsätta kämpa och jag skulle aldrig kunna byta ut det liv jag lever nu.
För mitt liv är min son!

God morgon!

publicerat i

Här är man som en zombie. Har precis lämnat hjärtat hos sin dagmamma då de ska fotograferas idag. Nu har jag lite beslutsångest på om jag ska slänga arslet i soffan eller dansa med dammsugarn & moppen? Ehm, de visar sig.

# words

publicerat i Allmänt;
" låt de personer som valt att förlora dig gå sin väg, men stäng dörren så att de inte kan komma tillbaka och såra dig ännu en gång. "
 
True words. Tack bästavän!

Mys!

publicerat i

Myser med min man.
Har även hunnit med en del kvällssysslor innebär att min son blev duschad & redo för morgondagens fotografering. Nu ska jag inte vara osocial, ha de bra hörs imorgon!


Vilken härlig dag!

publicerat i

Har hela dagen lång vart med min bästa vän, wiggo & Elise. Var på stan en sväng & köpte nytt smycke till min piercing , fikat & ätt mat . Hunnit med en massa skit snack , välbehövligt! Nu är humöret på topp igen & tro mig det är jag verkligen glad över :) hoppas ni haft en bra dag , min har vart bättre än bäst!

Mys!

publicerat i

Sniffat bebis , är med bästa vän .


Dejt !

publicerat i

Ska snart möta upp min bästa vän för en dejt idag , Elise är även med & wiggo.

+++++

publicerat i Allmänt;
When I open my eyes , I see you. I really miss you my friend. <3
 
Dags att sova så man orkar med morgondagen , dock är jag inte ett dugg trött.
 

Ledig

publicerat i Allmänt;
Nu är jag ledig några nätter och det innebär att jag har tid med en massa myskvällar , jag startar det redan ikväll.
Imorgon så tror jag att det är planerat att vi ska träffa min bästa vän. Ska boka in en dejt med Karin också i veckan, sen är redan några myskvällar inplanerade. LOVE IT!
 
Ja, ha det finemang!
 
- någon annan ska få ta din plats.

Xoxo

publicerat i

Får snart använda simglasögon & cyklop, väder suger likaså mitt humör.


+++

publicerat i

Ibland undrar jag vad kärlek är ? Kärleken till min son vet jag verkligen vad den handlar om. Men just till någon annan ? Varför måste man ha en tjej/kille? Eller varför är man så beroende av att alltid ha någon bredvid sig & vid sin sida ? Hmm ... Ibland tänker jag verkligen alldeles för mycket.


Soja - true love

publicerat i Allmänt;
Just like the land that bear the name Africa,
Love is on my mind.
It’s for everyone no matter where you’re from,
Love, it cross all lines.
Like the feeling of all the seasons changing,
Love is a memory
And in these last days, when iniquity blazing,
Truth Love Speaks.

Chorus:I need true love
Do you know what you mean to me
Does it show as I live and I breath
In the valley of the shadow, I know you’ll be.
I defense, I conquer death
I conquer the enemy (envy).

What is love really if it only affects, one aspect of life?
That’s like a musician who only accepts, his own musical type.
That’s like a preacher who only respects sunday morning, and not
saturday night
That’s how a soldier can come to reflect,
that Love is more than a man and a wife.

Chorus

In a time of plenty, Jah gonna keep I strong.
Things get how and I keep cool, yeah,
Jah gonna keep me strong.
When InI cup is empty,
Jah gonna keep I strong.
When InI cup is full, yeah,
Jah keep I from their temptation.

- fredag

publicerat i

Och så var det fredag. Har inte mycket att tillägga.

- Jesus!

publicerat i

Fick nyss syn på en rolig grej eller ja om inte skrattretande. Du är verkligen sorglig , tycker synd om dig ..

- städryck!

publicerat i Allmänt;
Både jag & wiggo fick oss ett städ ryck. Har plockat undan här hemma och gjort fint , Wiggo gjorde ordning sitt rum. Han är duktig min kära son. Idag är vi fruktansvärt trötta har legat nu utslagna i varsin soffa inte gjort många knop.
Nej, måste man göra nån mer nytta idag? tror inte det. Bara maten som återstår.
 

- höst, brrr!!

publicerat i

Kommit upp , sitter i soffan under filten & gosar med min son. Mysigt! Riktigt höst väder ute , har ingen lust med någonting men måste väl hitta på något annars är jag väl jordens tråkigaste mamma. Lite små sugen på att åka & fika senare, de vore nåt va!

- god morgon!

publicerat i

Tok trött , varför lär jag mig inte att sova tidigt om kvällarna. Typiskt mig lär mig aldrig. Ligger i sängen ska snart orka mig upp tror jag.

- natt snack'

publicerat i

Varför kan jag inte sova? Är inte trött fast jag inte sov så många timmar inatt. Har pratat med min fina vän Carro ett tag, skönt att prata med henne så jävla skön brud!

Nej dags att sova!

- idiot.

publicerat i

Grabben spelar bandy & va säger jag , rullskridskor ? Idiot !

- superdag!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag och Wiggo vart med min bästa vän, Elise & Jonathan på Tuna park. Rebecka shoppa utav bara hellskotta medans jag kom hem med ett par skor & en mjukisdress. Wiggo blev bortskämd och fick 3 st spel utav Jonte & Becca , helt överlycklig. TACK! <3
 
När jag kom hem fick jag ryck och bara ville rensa garderoberna och mina byråer , dock behövdes det verkligen göras. Gav bort en hel ikeakasse till min mor & kastade en stor påse , välbehövligt! Nu sitter vi i soffan Wiggo spelar spel & sedan inväntar vi lite sällskap också. Spontan myskväll då vill säga.
 
Hoppas ni haft en bra dag!

- shopping!

publicerat i

Dags att åka iväg med mina favoriter. Bästa vän, Elise , Jonathan & min älskade son!

Work.

publicerat i Allmänt;
 
Time for work.Natt 2/2 , det går fort. Sen är jag ledig några nätter igen, spanade precics in mitt schema och JÄVLAR i dalen va soft det var. Jihaaa! Inatt hade jag även tänkt att hinna med att slänga in mitt schema också , underbart att få lägga sitt eget. 13 nätter på 5 veckor. Hmm lätt match! Mer fritid vill säga, mer tid med min son , mer tid med min kärlek & även mer tid till min Bästa vän.
Saknar dock Spånga alot!
 
Have a nice night!
 

+++

publicerat i

Jag viker mig inte en sekund.


Sheeit!

publicerat i

Har jobbat inatt, första natten på det nya stället. Det gick bra men jag är sjukt vilsen där, känns som man är nybörjare på nytt ( vilket jag är iofs ).
Men annars gick det hyfsat!

Livet rullar på , dock möter man en sjukt massa hinder men jag orkar inte så kör över dom hinderna. Livet är för kort att bry sig om saker man blir ledsen av, eller ödsla tid på att va irriterad!


Ha en bra dag!

Tisdag '

publicerat i

Allt var ditt val, lägg inte över det på mig i dina tankar.

Tack S

publicerat i

Jag tycker synd om min vän , men jag tackar henne & jag är glad att hon inte blir störd på mig när jag får mina utbrott!

Om ni bara visste.

publicerat i Allmänt;
Istället för att gå och tro att jag inte bryr mig ett dugg. Kanske det är dags att ni slutar tro, börjar höra av er och får reda på sanningen om varför lilvet är tufft just nu. Om ni hade vart involverade och brytt er om mig så hade ni vetat det mesta. En dag kommer ångesten att komma och den dag får ni stå ert kast.
 
 
 

Städ

publicerat i

Nu har vi städat , även vart iväg till tp en sväng & fixat fisk mat & ett nytt ljusrör till akvariumet. Ganska effektiva idag vill jag säga, längesen. Måndag är det & de innebär en arbetsvecka också så nu ska vi vila & samla alla våra krafter.


Måndag

publicerat i

Ny vecka , nya tag.
Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på för roligt. Vädret är inte det bästa heller som vanligt , höst höst... Kanske ska ta tag i hemmet lite grann?

It's true.

publicerat i Allmänt;
People cry, not beacuse they're weak.
It's beacuse they've been strong for too long.
 

Dreams

publicerat i

Jag kan inte sluta hoppas , jag kan inte sluta önska på att du en dag kommer tillbaka.

Uppdatering !

publicerat i

Vilken söndag!
Trots det sjukt tråkiga vädret så har min söndag vart super. Tog en promenad med min bästa vän & Elise. Blev bjuden på fika & även mat, mina vänner är underbara. Elise första fontän spya hamna på hela mig. Ja en bra dag & ännu bättre blev den när mitt hjärta kom hem igen , nu är jag hel igen! Så ikväll är det film , mys & fruktsallad.

Elise

publicerat i

Elise första fontän spya tyckte hon skulle hamna på mig! Jag bugar & bockar sötnos! Så länge du är nöjd får du spy hur mycket du vill på mig.

Söndag '

publicerat i

Regn & rusk , precis så en söndag ska vara eller alltid är vill säga. Men här tänker jag inte sitta & deppa , ut i regnet med bästa vän & promenera. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder , så here we go!

Här!

publicerat i Allmänt;
HÄR har ni en blogg värd att läsa. En lycklig liten familj , även min bästa vän.

Ingen vet

publicerat i

Vem säger att morgondagen inte kan vara den sista.

midnatt

publicerat i Allmänt;
Har haft en lugn kväll , väldigt skönt. Hade film och mys kväll , det behöver man.
Hela helgen har vart lugn för min del , sov borta från fredag till lördag och det behövde jag. Komma iväg från lägenheten och iväg från stan. Det fick mig att tänka mycket.
 
Förkylningen börjar ge sig vilket jag innerligt är glad över, nu kanske jag kan få ett umgänge igen.
Jag saknar min son som denna helg är hos sin farmor / pappa , ja något av det.
 
hoppas ni haft en bra helg!

+++

publicerat i

ibland önskar jag att folk kunde läsa ens tankar, då skulle dom veta precis hur min värld är.

A sky full of lighters.

publicerat i Allmänt;
This one's for you and me, living  out our dreamsWe're all right where we should beLift my arms out wide I open my eyesAnd  now all I wanna seeIs a sky full of lighters , a sky full of lighters.

Fredag '

publicerat i

En lugn dag vill säga, ledig hela helgen & det har jag inte vart på länge. Rätt skönt må jag säga, trots min förkylning så måste jag komma ut från min isolerade lägenhet.


" lita aldrig på någon så mycket att du tappar ditt försvar "

+++

publicerat i

Idag är det en sån dag jag känt smärta, saknad & sorg. Om jag bara hade kunnat vrida tillbaka tiden då jag inte hade behövt saknat den tiden då det existera. Då jag inte hade behövt känna sorg utan lycka , då hade jag aldrig behövt känna denna smärta.

Underbara son

publicerat i

Fick idag en krya på dig blomma av min älskade son. Ingen gör mig mer lycklig än du! Mamma älskar dig!

Gudmor saknar dig!

publicerat i

Hjälp vad jag saknar Elise & min bästa vän. De suger att vara sjuk & inte kunna träffa mina fina. Men jag gör allt för att bli frisk , jäkla envisa förkylning!!!


Onsdag

publicerat i Allmänt;
Jag är trött & förkyld.
Och jag trodde jag skulle dö imorse när klockan ringde 5:30 , jag är inte alls van att gå upp så tidigt nu när jag blivit bortskämd att få sova bort dagarna. Gick som sagt intro idag 7-14 gick väl bra. Imorgon är det intro 21 - 7 alltså natt. Sen nästa vecka börjar jag på riktigt. Visst det är skönt med fast tjänst men i HELVETE vad jag vill tillbaka till Spånga ( ursäkta ). Jag saknar personalen, jag saknar vårdtagarna. Ja, det fanns inget att klaga på där.
 
Ska nu slänga mig i soffan, täcket över huvudet och tycka synd om mig själv.
hejpa!

Barnledig.

publicerat i Allmänt;
Imorgon ska jag iväg & jobba " intro " kl 7-14 så jag får se hur det går till på dagen. På torsdag är det natt som gäller intro , sen börjar jag jobba nästa vecka.
Ikväll är jag barnledig vilket innebär att jag kan göra vad jag vill , och jag har planerat att åka iväg & mysa med en viss person. ( hihi )  
Och imorgon hoppas jag på att få träffa mina favoriter Bästa vän & Elise.
 
Nej , nu ska jag ivänta kusin vitamin som skulle ta en promenad hit. Sen handla lite gottigott !

Tisdag '

publicerat i

Min jävla förkylning ville ta livet av mig inatt tror jag. Och inte nog med det så förstör den hela min dag då jag skulle ha träffat min bästa vän & Elise. Nu är jag förbannad på den! Ska snart stoppa i mig honungsvatten vilket jag hatar men ska man bli frisk & få min dos av favoriter så gör jag vad som helst !


Wiggo

publicerat i

Du är den ärligaste personen i mitt liv!

Ledig!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag ledig tills på onsdag , då är det dags för mitt nya ställe. Var sista natten nu på Spånga och det känns jävligt tråkigt måste jag vara ärlig & säga. Gud vad jag kommer sakna all personal & boenden.
 
Nu är det mys på hög nivå och jag orkar inte låta något / någon förstöra det för jag har ingen ork till det. Just nu skiter jag i allt och alla. Dom som vill få tag på mig idag kan försöka imorgon istället.
 
Tack & Hej!

Work!

publicerat i

Jobbade inatt , det var lugnt & skönt. Peppar peppar. Inatt blir det 2/3 , jag vill inte att dom här nätterna ska gå fort om jag ska vara ärlig , jag trivs så bra där jag är nu.
Ska strax hoppa in i en dusch , äta & sedan göra mig iordning.

Haft fin besök

publicerat i

Min bästa vän, Elise & Jonathan har vart här & fikat så mysigt! Sen kom även Micke & Jennifer över, mycket trevlig dag har jag haft.
Kanske dags för mig att försöka sova en stund om jag ska orka med att jobba inatt & 3 nätter framöver.

Grattis

publicerat i

Till mig själv antar jag. Fått jobbet på snäckberget natt tjänst. Börjar redan nästa vecka på onsdag. Jag är glad men på samma gång lite ledsen då jag kommer sakna jobbet där jag jobbar nu , men hell yeah det är en fast tjänst! Kämpat i 5 år för detta!

Dags att sova.

publicerat i Allmänt;
Filmen var bra och jag fällde inte en tår, rätt bra för att vara mig va?
Det kanske är dags för mig att slänga mig i sängen har ju som sagt ett litet möte imorgon kl 11 så det gäller väl att vara pigg antar jag.
Men först ....
 
Vill jag bara tala om hur mycket min bästa vän betyder för mig , hur mycket jag älskar henne.
Jag kan inte få en bättre vän än dig, vad skulle jag ha gjort utan dig ? Du är min andra halva och jag är så glad för att få vara din vän och lycklig att jag fått den stora äran till att vara Elise gudmor. Ni är helt underbara och fantastiska! JAG ÄLSKAR ER BÅDA DJUPT. <3
 
 

Mys!

publicerat i

Nu är det mys på hög nivå !

Torsdag

publicerat i Allmänt;
 
Du är min familj.
 
en väldigt lugn dag, inte gjort ett smack och vi orkar inte göra någonting heller. Hängt i soffan , kollat film , myst & så kommer väl resten utav dagen också se ut. Imorgon är det dags att träffa chefen, ja jag har ju inte berättat men jag har fått en fast natt tjänst och kommer att flyttas ännu en gång till Snäckberget denna gång. Trist att behöva lämna natten där jag jobbar nu för jag trivs verkligen där & all personal är så himla goa. Men en fast tjänst kan man inte tacka nej till, hoppas det blir bra.
 
Är inte på super duper bra humör just nu , dålig period fast allt egentligen går skit bra för mig just nu. Fast jobb, underbar familj , stolt vän till Rebecka & hennes fina dotter. Ja allt sånt där men det känns som något saknas vet bara inte riktigt vad ?! Låt denna period försvinna snabbt , tack!
 
Jag hoppas verkligen att allt är bra med er.
 
 

Ledig

publicerat i

Nu är jag ledig fram till fredag & så är det hela helgen IGEN. Känns inte roligt att jobba helg 3 veckor i rad nu.

Idag har jag äntligen fått träffa mitt gudbarn Elise , min bästa väns dotter. Vilken prinsessa , jag smälte när jag såg henne. Riktig pingla!