8?;)

publicerat i

Snart var natt 2/3 överstökat. Gick fort då man ställde fram klockan , jävla tur! Nu vill jag bara hem lägga mig i sängen. Fy bubblan va skönt!


Glad påsk!

publicerat i Allmänt;
Jag spenderar min påsk helg på jobbet. Men glad påsk på er!
 
Har inte gjort mycket den här veckan, har jobbat en hel del och haft min " helvetes vecka " , nu hoppas vi på att helgen får undan och att jag snart blir ledig igen. Idag har jag & M vart lite överallt och ingenstans. Jysk, rusta, öb, underbara hem , you name it . Fick iaf med oss en del hem! =)
Idag kom även min efterlängtade mor och far hem ifrån Spanien så dit ska jag åka direkt imorgon när jag vaknat & hälsa på, min älskade son är även där.
 
Men dags att jobba!
 
 

måndag

publicerat i Allmänt;
Och där var ledigheten över. Inatt är det dags för jobb igen , inte alls taggad. Sov som en kratta inatt och svettades som en gris, förstår inte.
Idag har jag vart och lämnat W på landet hos min syster passade även på att träna en pw och ett pass på crosstrainern. Mycket skönt och välbehövligt! Blev en snabb vända till Tp också där jag fick med mig ett par leggings hem och en t-shirt. Nu ska jag slänga mig i soffan och vila ett tag innan M kommer hem då är det dags för matlagning och mys innan det är dags för mig att dra iväg.
 
BYE!

Söndag '

publicerat i

Haft jordens lugnaste helg , vilket var väldigt skönt. Nu sitter jag i soffan och kollar på medans min fina lilla unge spelar Xbox. Imorgon börjar jag jobba igen och har en helvetes vecka om man får kalla det så. Mina 10 dagars ledighet försvann fort. Och på fredag kommer mina efterlängtade föräldrar hem också , äntligen! Som jag saknat dom.

Nu är det matlagning på schemat och en helvetes massa mys!

Kväll '

publicerat i

En händelserik dag. Nu är det fetto dagen på schemat, inget annat än värd det.

Torsdag

publicerat i Allmänt;
En viss herre tyckte det var dags att gå upp kl 8 så det var bara att pallra sig upp. Nu är vi klara för dagen och ska snart åka iväg på lite äventyr och göra det bästa utav den här dagen.  Senare blir det till att städa lägenheten inte lika roligt men ett måste.
 
Hoppas ni får en bra dag!

usch, aj , somfan!

publicerat i Allmänt;
Hemma igen efter ett läkarbesök och en lunchdejt med Bästa vän, sitter nu och kollar på när min lilleman spelar TV spel. Mich och Max har vart barnvakt under tiden , vilket slutade med Xbox och kebab, riktiga " killgrejer " men jag möttes av en överlycklig Wiggo när jag kom hem. 
M & M är iväg och hämtar saker till att slanga ur deras bil som gått sönder och som sedan ska iväg till skroten. RIP!  

Nu ska vi dra på oss kläderna för att gå ut i snöovädret och hjälpa grabbarna , tycker wiggo. Det tycker inte hans mamma, men vad gör man inte. 
 
 
 

Onsdag'

publicerat i

Läkarbesök & lunch dejt med min bästa vän står på schemat idag. Och även spendera min dag med mina pojkar.

Sovmorgon!

publicerat i

Min son gav mig en rejäl sovmorgon idag och det behövdes. Nu sitter han & spelar, jag ska försöka komma på vad tusan vi ska göra idag.

Helgen!

publicerat i

Tack alla inblandade för i lördags , vilken kväll !

Lördag, födelsedag & Party !

publicerat i Allmänt;
Jaha, du blev man en äldre hagga idag 23 bast inte illa! 
Ska snart åka iväg till systemet och fixa inför kvällen då äre party party som gäller!=D 
hoppas ni får en bra dag! 

fredag baby!

publicerat i Allmänt;
Äntligen fredag!
Gick upp kl 11 imorse, tog på mig kläder och gick till affären för att handla. Väldigt skön promenad och solen sken , mysigt! När jag kom hem igen satte jag fart med städningen och tvätten , inge vidare fredagsnöje men måste man så måste man. Nu är lägenheten ren och fin även kläderna! ;)
Wiggo bus är hos sin farmor denna helg då jag fyller år imorgon och ska firas för fulla muggar ( förhoppningsvis ). På söndag kommer han äntligen hem igen, jag saknar honom!
 
Har nu intagit soffläge och inväntar min karl som fick jobba över dock tycker jag att det är dags för honom att komma hem nu för jag fruktansvärt sugen på tacos och en jädra massa mys! En lugn fredag kväll och ladda upp inför morgondagen, kommer bli nice!
Kommer även fira mina 10 nätters ledighet! =) IM HAPPY!
 
¨PUSS&KRAM

Äntligen fredag!

publicerat i

Går av mitt pass om ca en timme , sen är jag ledig 10 nätter. Woohooo! Så äntligen fredag kan jag säga =). Igår var det inte mycket som hände hemma hos mig , låg i sängen i stortsätt hela dagen & hade ont i huvudet somnade till en stund och vakna när M kom. Idag ska jag försöka vara mer effektiv när jag vaknat. Lägenheten behöver städas iaf.

Ha en bra fredag!

Bästa vän dag!

publicerat i

Har spenderat min dag med min bästa vän Rebecka , Elise & Wiggo. Vi har fikat, promenerat , lagat mat & snackat en massa skit samt myst såklart. Jag behövde verkligen det.

Kom hem på eftermiddagen duschade & W blev hämtad av min syster. Jag somnade en liten stund i sängen innan M kom hem då blev det matlagning & mys innan det var dags för mig att fara till jobbet. Nu är man här & längtar redan efter sin säng. Hur kan man vara så trött ? Hmm...

Tisdag

publicerat i

Haft en underbar dag med min bästa vän Rebecka & barnen på Leos Lekland. Massa bus & snack , mysigt!
Nu har vi precis ätit , ska snart hoppa in i duschen & så blir det kvällsmys med mina fina killar. Bra tisdag!

Gårdagen!

publicerat i Allmänt;
 Vaknade vid 12 gick upp bytte om och tog min en PW och en solning på det, välbehövligt må jag säga!
Sen hem duscha och mötte upp Jonas som följde med mig ut till landet för att hämta Wiggo som var hos min syster, hem igen för attt fika en snabbis & sen kom M hem. Lagade mat och så blev det sängen kl 20 för oss alla!
Idag har jag ingenting att klaga på med tanke på att jag somnade redan kl 21.  Inte illaaa och väldigt utvilad.
 
Dagens planer
Spendera hela dagen med min bästa vän och barnen vi ska till Leos lekland och leka , full fart med andra ord!
W kommer nog somna gott ikväll likaså jag.
 
Våran dag!

Måndag!

publicerat i

Sitter på jobbet & väntar på att timmarna ska gå. Är väldigt lugnt just , livsfarligt med tanke på att man inte alls är speciellt pigg. =/ vaknade kl 13 och fick sisådär 4-5 timmars sömn.
Spenderade min dag med M , började med att ta oss en pw till Coop för att handla , lagade mat & bara tog det lugnt. Välbehövligt!
W är även hemma igen från sin " pappa/farmor helg " , är nu hos min syster ute på landet medans jag jobbar. Imorgon får jag äntligen träffa skitungen. Saknat honom <3

3,5 timmar kvar!

publicerat i

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska ticka iväg så man får komma hem till sängen. Är inte speciellt trött men vill HEM! 3,5 timme kvar jag ber till Gud att det går fort.


God dag!

publicerat i

Sovit som en prinsessa inatt & steg upp runt 11 , hur skönt som helst! Mår mycket bättre idag. Ingen feber men näsan är fortfarande lite täppt & halsen känns även en aning bättre så vi hoppas på det bästa =). Idag har jag spenderat några timmar med min kära vän Camilla, mycket trevligt. Har precis kommit ut ur duschen & även fått mat i magen. Ska snart ladda om för 2 nätters jobb!

Kväll & god natt

publicerat i

Legat i sängen hela kvällen, kollat på film & myst. Även gjort god mat som M tillaga man tackar =). Har en snarkande Karl bredvid mig och jag kan som vanligt inte sova? Jag som måste bli frisk och få ork till att jobba. Dumma mig!

Saknar redan min lilla älsklings kille. Nej nu är det dags för sängen. God natt, PUSS!

Fredag!

publicerat i

Jobb inatt för mig sprack lika snabbt jag vakna upp imorse. Här hemma är det sjukstuga både jag & M ligger helt utslagna. W är hos sin pappa den här helgen så jag hoppas verkligen inte att han blivit smittad.
Ska försöka jobba imorgon och på söndag iaf , eller jag måste får dåligt samvete annars. ( yes jag är sjuk ) . Ikväll blir det till att försöka bli frisk & hoppas på friska tag imorgon!

Torsdag

publicerat i

Mamma & pappa har åkt till Spanien igen kommer hem den 29 :O . Jajamen!

Jag är ledig idag likaså W . Vi har tagit oss en promenad till affären, städat , tvättat, fikat & spelat spel. En mys dag med andra ord, välbehövligt för i helgen ska jag jobba. M är på jobbet nu & kommer nog hem om ett tag =).

Nu blir det fortsatt mys med min kära favorit kille.