order ...

publicerat i Allmänt;
Jag har fått order från Tobbe att skriva som de EGENTLIGEN var säger han . Okej då så!
Han var otrogen en kväll med tre stycken tjejer ( jag tycker att man är otrogen 3 gånger då ) men inte han & han var det i början när vi var tillsammans så det gör inget tycker han ( men det tycker jag ) & jag har blivit så jäkla sårad av det men de spelar tydligen ingen roll eftersom det var i början vi var tillsammans , du vet det är helt jävla okej att vara otrogen om man nyss blivit ihop. ( det var fan en ny regel ) kommer nog fan inte kunna lite på någon mer . så nu vet ni sanningen .

Och nu börjas det igen man kan vara så jäkla pluttenuttig när man ses sen så går man bakom ryggen på en , psst tänker aldrig mer lita på dig !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Denise:

otrogen på vilket sätt?:S

2:a kommentar, skriven , av Rebeccas:

Denise - Varför ens i fråga sätta allting står ju i texten? Det där gör så jäkla ont killar vafan är problemet?.. Gaah!

3:e kommentar, skriven , av Karin:

Varför gjorde du inte slut? vilken jävla player som håller på med tre tjejer på en kväll.. Allvarligt jag vet en idiot som har hållt på likadant och det är något allvarligt fel i huvudet på en person som håller på så.. Du är ju snygg tobbe är ful du kommer få en snygg kille så småningom som dessutom är så pass mogen och säker på sig själv så han bara vill ha dig. Fixa till dig och gå ut flörta runt.. Ha ögonkontakt med mycket killar så dom ser att du är tillgänglig.

Kommentera inlägget här :