Onsdag

publicerat i Allmänt;
Idag jobbade jag 7-13 fast jag egentligen skulle sluta kl 16 fick sluta tidigare :) väldigt snällt ! Just nu sitter jag ute & bloggar lite , Anton & Wiggo sitter bredvid mig ..
Idag då ? Hm, inget speciellt händer faktiskt kanske ska träffa en kompis bara men inget mer . Imorgon börjar jag kl 16 - 21 ganska skönt faktiskt . Vad har ni gjort idag ?

Eftersom så många frågar grejer så vad sägs om frågestund ?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

jaa:) här kommer två frågor!



1. vart var ni på semster i Spanien och vart ligger huset som ni ska ha?



2. hur blev du gravid igentligen? frågan låter kanske lite dum men , åt du p-piller då med? missa du bara en tablett? eller tog du alla som man skulle och blev gravid ändå?



tack:)

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

hur blir det när wiggo fyller ett år, kommer tobias och anton sitta i samma båt eller..?

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

tvekade du/ni något för att behålla wiggo?

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

1. har anton semester nu eller?

2. funkar allting bra mellan er, mellan anton & wiggo också ? :)

3. när ska du flytta till din lägenhet? :D



Förövrigt berömmer jag en gång till att du är en toppen härlig tjej :). " så så vacker utan spackel (8) " , Diggar dig :)

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

kul att du har träffat anton, är det han som tar hand om wiggo när du jobbar? vart jobbar du?

6:e kommentar, skriven , av Elin:

Hej :D har en lite konstig rolig fråga kanske men har undrat :P, när man precis har fött, försvinner magen direkt då som en balong som förlorar luft eller går man runt ett tag med en ihålig höggravid mage :D?

7:e kommentar, skriven , av Wiggos faster:

Hej bea ! (:

jag har 3 frågor :



1 hur gammal är anton

2 har wiggo fått fler än en tand ?

3 ska du/ni flytta in i lägenheten ?

det ser lite tomt ut där :)



HA de underbart !

Kram

8:e kommentar, skriven , av angelica:

anledningen till att folk fortsätter fråga är antagligen för att de sett henne röka, precis som jag. så därför undrar jag, varför ljuger du? jag har ju sett dig stå utanför din lägenhet och röka?!

9:e kommentar, skriven , av Daniel:

Hej på dig! Idag har jag tagit det lugnt och städat lite... Hoppas du får en bra dag imorgon, sov så gott!!

10:e kommentar, skriven , av Ida:

Kanske jag som varit helt blind(?)

Hur blev ditt hår egentligen när du hade testat

värmespolarna? :) Jag har säkert råkat missa eller

något.

11:e kommentar, skriven , av syster:

okidoki alla ni som kommenterar om bea röker eller inte, har det någon roll? kommer ni kunna sova lättare på nätterna om ni får reda på om hon gör det eller inte, för jag antar att ni spenderar en stor del av era dagar funderandes på det..eller? varför kommenterar man annars hundrafemtielva ggr o frågar samma sak TROTS att ni får samma svar varje gång... vare sej hon röker eller inte så finns det ingen regel att hon måste berätta ALLT för er...hon har faktist tro det eller ej ett privatliv också:O chockerande kanske men sant..

12:e kommentar, skriven , av Petra:

jag har sett Bea svarat på "rökar-frågan" förut så varför fråga om och om igen, men samtidigt så kanske dom som frågar har missat svaren förut och är det en frågestund så ska man väl få fråga saker? vem har sagt att det är fel att röka, tycker inte du ska ta illa upp av den frågan, nu för tiden röker väl alla..

13:e kommentar, skriven , av beas anton:

Bloggen är inte till för att ni ska vara spioner på bea, utan att ni ska läsa och förstå allvaret och ansvaret i att vara en mamma!! hon jobbar hela dagarna och kommer hem utan att ha haft en lungn stund tar hon hand om sin son. det är ett val hon själv har valt att ta, och jag vet att det är inte många som skulle klara det, men det gör hon tack vare sin familj och dom få vänner riktiga vännerna hon har kvar..nu vakna wiggo så måste kila men tänk på vad ni skriver!! min älskling är den bästa mamman en liten wiggo någonsin skulle kunna få.. love you<3<3<3

Kommentera inlägget här :