En vecka !

publicerat i

En vecka kvar på min underbara semester sedan är jag tillbaka till verkligheten igen. Känns både bra & dåligt. Dom har 3 veckorna har runnit iväg utav bara helvete , går för snabbt! Hittills har min semester vart dunder & gårdagen slog mycket , sjukaste kvällen / natten , umgicks med dom bästa killarna :) underbara vänner! 3 timmars sömn inatt men jag är glad ändå! Städat lägenheten , duschat , tvättat. Man hinner med mycket! Idag kommer min fina unge hem igen , saknat honom <3

<3

publicerat i

När allt känns skit , finns DU där.

Fredag '

publicerat i

Haft en underbar dag tillsammans med underbara människor. God mat & fint umgänge. Tack för ikväll !

publicerat i

Wiggo åker snart till sin farmor & jag ska traska ner på stan & träffa bästa vän för lite små shopping! Ibland vet jag inte om folk gör det för att vara snälla eller för att jävulskapens skull. Men jag viker mig absolut inte.

++++

publicerat i

Tro mig den ena är falskare än den andra. Usch, va trött jag blir. Jag har märkt & lärt mig en sak att jag inte ska lita på någon annan än mig själv , tro inte på allt folk säger & låt dom inte få känna dig " behövd " för en dag vänder de ryggen om & de är då man önskar att man aldrig lyssnat eller sagt något. Så idag är en dag FUCK OFF!!

Helg!

publicerat i

Sjukaste helgen på länge , var i Enköping igår & träffa thom & jonathan slutade med att dom följde med till Eskilstuna. Dom drack & bea var nykter kändes bäst att vakna imorse utan baksmälla. Har även kört raggar bil för första gången i mitt liv, Jesus! Vi klara oss levande , tackar Matte som litade på min körning av hans bil ;) Idag har vart slappt sov 2 timmar, känner mig död. Men men , har badat med wiggo & även lämnat enköpingsboysen på tågstationen. Ja, mycket liv på en helg helt ok :) Frida & Hanna har jag också umgåtts med, jiiihaaaa!

Lycka!

publicerat i

Haft en helt perfekt dag förutom att vi va super trötta.

Sola

publicerat i

Nu ska jag & wiggo sola

Onsdag '

publicerat i

Har umgåtts med bästa vän & är med kusinen nu. Kollat film, ätit gott & bara varit min syster va också med. Ska strax hoppa in i duschen sen ska vi gå & lägga oss. Xoxo

Herregud!

publicerat i

Jag & Frida har kämpat med wiggos tv bänk i 3 timmar , sen gav vi upp. Som räddaren i nöden så dök min vän Mattias upp & fixade ihop resten. Bästa matte! Nu är den klar & står där den ska , jag är nöjd även Frida !

+++

publicerat i

Jag gillar min kusin , hahaha härlig annons!

Xoxo

publicerat i

Jag kan inte förstå det. Du säger en sak & gör precis en annan.

Home

publicerat i

Yes, är hemma är tok förkyld & hostar var hemma igår också, skit! Ska försöka komma iväg till jobbet imorgon vill inte sitta hemma , blir rastlös. Ja snart var det då semester för min del, 2 dagar kvar men de känns inge vidare nu med tanke på att jag inte är frisk. Siiit! Jajaaa, hoppas allt är finemang med er!

- Söndag

publicerat i Allmänt;
Fyfan, jag hatar verkligen söndagar får sån ångest över att det är dags att jobba igen.
Idag har jag tränat, vart en sväng på Lager 157 och så vart hemma hos mamma & pappa. Nu är jag hemma igen, sitter med plastpåse på huvudet med hårinpackning, väldigt sexigt. Ska snart skölja ur det för att sedan dra mig iväg och sola tror jag, åkte dit förut men det var fullt med folk och jordens längsta kö aldrig i livet att jag väntar.
 
Nehepp, nu ska jag göra annat!

Helg!

publicerat i

Äntligen går det att blogga från mobilen igen , nu har jag fått tillbaka den & det går att komma in. Helg och jag är ledig , kan det bli bättre? Nu är det endast 5 arbetsdagar kvar innan semester , ja jag räknar ner.

8 dagar

publicerat i Allmänt;
Nu är det bara 8 dagar kvar till semester , fan va jag tjatar men gud vad jag längtar . Jag är så sjukt trött , vill bara tänka på annat slippa gå upp super tidigt på morgonen och känna stress när man ska lägga sig.
 
Idag har jag vart med mamma under dagen lite grann, blev en sväng till TP där jag fick hämta ut en ny mobil det tackar jag för. Sen blev det god mat för hela slanten, även lite shopping. Sen bar det av mot jobbet. Nu är jag hemma och ska försöka sova , en dag imorgon också.
 
PUSS&GODNATT!
 

ledig

publicerat i Allmänt;
En ledig dag idag och det behöver jag efter en hel helg med jobb.
Idag har jag hunnit med att sola, tränat , duschat och så plockat lite här hemma. Ska strax ta mig i kragen och göra mig iordning för dagen sen ska jag dra mig ut. Imorgon är det sagt att min lilla älskling ska komma igen och gissa om jag saknar honom?
 
9 arbetsdagar kvar tills semester, jag längtar sjukt.