Tisdag'

publicerat i Allmänt;

Skulle egentligen ha vart ledig idag men ack nej , de ringde o frågade igår om jag kunde jobba så självklart tackade jag ja. Imorgon är jag ledig ( hoppas jag ) för då är det jag & busungens dag.
har precis kommit hem som sagt väntar på att rebecka ska höra av sig sen ska vi äta & dra en snabbrunda på tp. är så jäkla hungrig har inte hunnit äta något sen kl 8 imorse, blodsockreet ligger på 0 =P . så jävlas inte med mig nu , haha!

Frugan Emma skickade nyss sms & berättade att hon hade bra & de förstår jag väl . Saknar dig <3

nu ska jag kilaaaaaaa ,pussss

Söndag'

publicerat i Allmänt;

Jobba hela dagen igår fram till kl 16. Sedan åkte jag hem och duschade bytte om & far iväg till bästa vän där vi kollade på film & en sorglig sådan såklart ! Det slutade med att jag låg i sängen & snyfftade. Typiskt mig!
Sitter nu hemma ska snart ta mig något & äta , har jobbat mitt första pass men ska tillbaka 16.30 igen.  Sitter här i soffan tillsammans med Lisa ( hunden ) mamma och co. är på dop men jag kände att jag inte orkade & jag somnade istället i soffan i 2 timmar.

Men men , nu måste jag gå ner & kolla tvätten .
Ha en bra söndag!

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Var och solade med Emma imorse & så hämtade jag bilen. W farmor hämtade honom vid 12.30 så nu är han där i helgen. Har precis vart med min mamma och ätit lunch , hoppade sedan in på apoteket för att köpa nya sömntabletter jag hoppas dom funkar så jag får sova nån natt utan oro.
Fick nyss ett sms av Emma som sa att hon nu är på väg till arlanda . Gud så skönt för henne att åka iväg till värmen, men jag kommer sakna henne tok mycket!
Ska snart pallra mig till Torshälla för att träffa bästa vän en stund & sedan till jobbet . Slutar sent ikväll så kommer nog inte hinna blogga mer idag. Inatt kommer min syster hem också ifrån spanien , hon har vart borta i två veckor nu o är säkert jätte brun . usch nu är jag avis på alla som åker utomlands =P .

Just! Har nu fått mer tider på jobbet också  , gudså skönt vill verkligen jobba!

jaja, nu ska jag åka. puss!

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Har jobbat 8-15 idag , gick bra! Är väldigt trött så ska snart ta mig ett sömnpiller för att försöka lägga mig i sängen o koppla av så jag kanske får någon sömn inatt, får väl se hur det blir med det.
Imorgon så åker min älskade fruga till turkiet i en vecka! FAN VAD LYX! Hur ska jag klara mig ? =P  veckan kommer nog gå snabbt hoppas jag , får hitta på något varje dag så tänker man inte på tiden. Kommer iaf sakna dig en massa!
Imorgon är det då sista dagen vi ses innan hon åker så vi har besämt " solariumträff " haha , sen så ska jag också vara " bilvakt " så ska hämta hennes bil också som jag får glida runt med tills hon kommer hem , det är ju ändå jag som ska hämta'na på arlanda. yeey yeey yeey .

Nej mitt huvud är inte riktigt på topp och mina ögon hänger , dags att sova. Natti natti ...

Lilla Beccis , hör av dig när du har tid.

truly , madly, deeply

publicerat i Allmänt;
I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need.
I love you more with every breath
Truly, madly, deeply, do..

I will be strong
I will be faithful
Because I am counting on a new beginning
A reason for living
A deeper meaning yeah

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
Until the sky falls down on me

And when the stars are shining brightly in the velvet sky
I'll make a wish send it to heaven
That'll make you wanna cry
The tears of joy for all the pleasure and the certainty
That we're surrounded by the comfort and protection
Of the highest power and lonely hours
The tears divide you

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
Until the sky falls down on me

Oh, can't you see it baby?
Don't have to close your eyes
'cause it's standing right before you
All that you need will surely come

I'll be your dream
I'll be your wish
I'll be your fantasy
I'll be your hope
I'll be your love
Be everything that you need
I love you more with every breath
Truly, madly, deeply, do..

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I wanna lay like this forever
Until the sky falls down on me

I wanna stand with you on a mountain
I wanna bathe with you in the sea
I want to lay like this forever
Until the sky falls down on me


<3

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu har jag vaknat till liv, tror jag ? Jag & W sitter och kollar på film Nicke Nyfiken ovanligt va ? =P
Är ledig ifrån jobbet nu i två dagar , gud så skönt måste jag säga . Idag ? inga planer alls och vädret tycks inte bli så bra heller så vi kan inte röra oss utåt heller. TRÅKIGT !  Vi får helt enkelt se hur dagen blir . Bästa vän skickade sms nyss och sa att deras plan går om en timme hem till Sverige igen , yeeeeeeeeeeey snart är hon hemma! <3 och på fredag så åker min älskade Emma till turkiet , haha typiskt alla åker iväg & jag sitter här på min feta röv & tycker synd om mig själv. Kommer iallafall att sakna min fruga , men jag hoppas att en vecka går snabbt & vet ni vad de bästa är? Att det är jag som ska hämta henne på Arlanda ;D

jaja , nej nu ska jag va lite social o kramas med min busunge.

<3

publicerat i Allmänt;
No matter what I do
All I think about is you
Even when I’m with my Boo
Boy, you know I’m crazy over you

...

publicerat i Allmänt;

Det spelar verkligen ingen roll vad man gör  , säger eller någonting . Det är ändå aldrig någon som är nöjd.
Det är väl lika bra att ge upp , ge upp med allting. Man duger ändå aldrig , aldrig för någon, det är alltid någonting som är fel.
Att det ska kännas såhär värdelöst kunde jag aldrig tänka mig.  När ska man någonsin duga ? När ska man någon gång få känna sig stolt & duktig för någonting man gör / gjort ?

Ingenting känns bra just nu och jag vill bara skjunka under isen. 

 

 

Bästaste bästa vän , kom hem nu. Jag behöver dig <3

Lilllördag !

publicerat i Allmänt;
Ja det blir det för mig & Emma iaf , vi ska ut & skaka lite rumpa. Vi kände att vi behövde det efter en hårdveckas jobb, + några dagar till. Blir en lugn kväll med alkoholen men inte en lugn kväll med dans!  Var ju i stockholm i lördags & de va faktiskt helt okej, trodde inte att de skulle bli så kul =P .
Gjort i veckan ? som sagt bara jobbat & ska göra det hela veckan också, jobbar kväll imorgon & på fredag sen är jag ledig lördag & söndag då ska jag & W hitta på något roligt äventyr tror jag , men vad ? . Hoppas vädret blir bättre så man kan va ute & göra någonting.

Nej nu ska jag inte va så osocial utan nu ska jag nog börja fixa mig lite smått, är inte så taggad än men de kommer väl. Hoppas ni får en bra dag !

lördag

publicerat i Allmänt;
Det är väl nu man borde va glad & pigg för att det är helg ?
Men icke sa nicke. Jag mår inge bra alls. Igår hade vi släkträff hemma hos mor & far , jätteskoj! Tack alla! <3
Och idag vaknade jag upp med ett mindre bra humör, shit va de svänger . Har inte känt att jag mått så bra på sista tiden , deprimerad & skit. Vill så gärna åka utomlands hem till Spanien där jag inte vart än & kollat hur det ens ser ut , men jag vågar ju inte , jag vågar inte åka flygplan jag är livrädd & de hindrar mig från att åka iväg . FAN så skit de känns.
Inatt drömde jag att jag & W skulle åka flygplan och jag vakna av att jag storgrät för att jag absolut inte ville sätta mig på planet , sjukt va? haha. låter helt larvigt men det är så jag är.

Idag då ? Ja, väntar just nu på att Emma ska ringa så ska vi dra & sola tror jag, sen ikväll så blir det nog till att festa fast jag inte alls är taggad för 5 öre just nu men de kommer väl. Skulle ju ha åkt till Örebro idag men de blev inställt så nu pratar vi istället om att åka till Stockholm , skulle ju faktiskt vara riktigt kul att åka iväg ifrån stan här ,fast de känns lite tråkigt då det just nu pågår Å festen här, men de är väl inget direkt & hurra för ! Fast karusellerna är riktigt roliga måste jag säga. I torsdags va jag & emma ner en sväng och åkte en jättekul karusell 3 gånger & vi skratta lika mycket varje gång haha! Jaja , nej nu ska jag göra mig redo för att sola..

hoppas ni mår bra & får en trevlig lördag.
puss

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Jag skriver då aldrig i min blogg längre. Känner att jag inte har så mycket att berätta då jag bara jobbar hela tiden. Men i helgen är det iaf dags för släktträff här hemma hos mor & far , ska bli riktigt kul ! Och på lördagen så drar jag & E till Örebro, kommer hem på söndag. Så ser iaf planen ut just nu sen får man väl se om de ändrar sig någonting. Ska snart pallra mig till jobbet slutar kl 21 . hoppas på att få gå tidigare men de vet man aldrig.
Wiggo mår great , han springer runt hela tiden & han älskar att spela golf , haha! Han har fått egna golfklubbor & bollar som han nu står & slår med här ute på gräsmattan med en tröja, kalsonger & gummistövlar , nice outfit ! ;)

Men men, nu är det dags för mig att springa iväg & äta sen som sagt JOBB!
hööreees !