Stockholm!

publicerat i Allmänt;

Var en sväng till Stockholm med min älskling fick med mig ett par skor =)
Haft en mysig dag O ännu är den inte över.

Torsdag

publicerat i Allmänt;

Haft en mysig dag med familjen , shopping på lager 157 och lite annat. Nu är vi hemma dags att sova snart för imorgon är det dags för mig att fara till Stockholm tidigt =). Hej & hå!

Onsdag!

publicerat i Allmänt;

Har jag spenderat med min familj. Vart en snabbis på tuna park O bara tagit de lugnt hemma. På kvällen åkte vi hem till Rebecka och jonte även lilla Elise för en taco kväll. När vi kom hem bänkade vi oss i soffan framför Wallander - försvunnen tillsammans med min syster.

Nu är det lägg dags! Och tackar M kompisar för AC:n som nu står i sovrummet , helt underbart!

Mys dag.

publicerat i Allmänt;

Idag med sol och tjej snack med min fina vän Rebecka och Elise. Snart är det dags för mig att röra mig till jobbet, sista natten för den här veckan. Sen har jag bara 4 nätter kvar att jobba sen är det SEMESTER!

En mysig dag!

publicerat i Allmänt;

Har vi haft hos bästa vän och Elise. Nu väntar vi på att älskling ska komma hem ifrån jobbet så vi kan äta och mysa en stund innan det är dags att åka på speedway.


Söndag'

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbet och pustar ut en stund. Sista natten nu för den här helgen sedan går jag på onsdag kväll igen men jobbar bara en natt så det känns skönt. Snart är det semester vecka 28 , har även lyckats räkna ut att jag bara har endast 4 nätter kvar att jobba inte helt fel!
 
Idag har det vart en lugn dag, legat i sängen men har lyckas ta mig ork till att städat även tvättat. Good, slipper det imorgon. Min lilla älskling kom även hem ifrån sin far idag så hann träffa honom en stund iaf innan det var dags för hans mormor att hämta upp honom. Min lilla skitunge <3
 
Nääe, då var det dags igen. Hej och hå kämpa på!

Fredag

publicerat i Allmänt;
Och alla säger ÄNTLIGEN HELG förutom jag. Min helg består av jobb dock kom jag på att det är sista jobb helgen för mig innan min semester som jag har V28, ganska fränt och skönt faktiskt så nu är det bara att hålla käften och bita ihop.
 
Idag har jag och W vart på hans simskola och han är så duktig så min lilla skrutt. Efter det kom hans farmor och hämtade honom då det är farmor / pappa? helg. Jag hoppade direkt in i en dusch , lade mig sedan i sängen och vilade. Muchooo skönt! Sen blev det en slö kväll för mig och M vilket resulterade i att vi köpte pizza och satt oss framför tvn innan det var dags för mig att röra mig mot jobbet.
 
Här sitter jag och ska snart göra lite mer nytta!
trevlig helg!

Simskola!

publicerat i Allmänt;

Idag är det tredje dagen för W på hans simskola och han är så duktig så! Nu ligger vi utslagna i soffan, ska snart ta oss ork för att åka mot slagsta för lite glass som vi båda förtjänar ( enligt mig )
Igår hade vi en riktig mys dag med Rebecka och Elise och på kvällen blev det en familje kväll med älskling och grillning. En bra dag!

Onsdag'

publicerat i

Sitter på jobbet med bästa vän, har jobbat ihop denna natt. Lugnt för tillfället och hoppas det förblir så tills vi får gå hem. Efter det här passet är jag ledig två nätter sen en helg med jobb!
Idag kommer även min lilla skitunge hem från Spanien även mamma och pappa, Gud vad jag saknat dom ÄNTLIGEN kommer dom hem. Så dom här lediga dagarna är det Wiggo mys och älskling mys som gäller ska även fira min kusin som tar studenten. Så även om man är ledig så är det fullt upp ändå. Men men , 5 veckor kvar till semester, jag längtar!