Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Igår så var vi ute och cyklade jag och W. Sen åkte vi till Babyproffsen för att kolla en ny bilstol till honom , vi hittade två stycken men jag kunde dock inte bestämma mig för vilken. Senare under dagen så träffade vi Bästa Rebecka , umgicks med henne en stund innan det var dags för mig att dra till jobbet.
Wiggo fick leka och busa med N under tiden jag var där , slutade 21.30 åkte hem och slocknade nästan direkt. Sover så sjukt illa om nätterna , pratar i sömnen och har mig. Vaknar tusen gånger om och ja, gud vet vad.

Idag så är jag ledig , jag och W har vart ute på landet en stund idag sen åkte vi hem igen. Nu är han med min mamma hos min kusin Frida , de skulle hjälpa henne att fixa en frisyr till balen hon ska gå på . Får väl höra hur det gick sen!
Sitter nu hemma helt själv N kom hem för en stund sen och duscha sen åkte han och träffade en kompis. Och här sitter jag . Tog upp alla Wiggos gamla kläder sen han va bebis och kollade på dom , o det skulle jag inte ha gjort för jädrar i dalen va bebis sugen man blir! så små så små ....

Nej, sitter här med en plast påse på huvudet men hårinpackning ska nog snart ta och ta ur det.

Mors dag!

publicerat i Allmänt;
Grattis min underbara mamma på mors dag <3
och även grattis till mig själv.

Igår så jobbade jag hela dagen från kl 7-16 sen så har jag bara umgåts med min älskling. Vi åkte och hyrde film, köpte kebabtallrik och bara myste. N fick för sig att han ville sminka mig och det gjorde han , haha ni ska få se en bild sen. Jag ser förjävligt ut , men gissa om vi skratta. Du gör mig så lycklig.

Idag kommer min lilla älskling hem till mamma igen , vid kl 12 så ska han hämtas . Hinner dock inte umgås med han så mycket eftersom jag börjar jobba kl 14 - 21.30 =( känns väldigt surt !  Men det är en dag imorgon och då ska vi mysa och leka för fulla muggar.

Här är den fina sminkningen jag fick.



hahaha

Näee!

publicerat i Allmänt;
Nu får jag ta mig i kragen när det gäller bloggning. Fy på mig!

Fredag idag och jag är ledig. Har fått min lön , tack. Har shoppat, JAA !
Det är väl det enda jag har gjort idag typ ? Vart liten stund med Rebecka och Jonte också .
Hmm, ledig dag fast inte så rolig dag.  Jag saknar min lilla älskling som är hos sin pappa den här helgen. Och jag saknar den stora älsklingen för han är med jobbet på äventyr. idag är man själv!

hmm...

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag är jag ledig och det är skönt för jag är inte riktigt på topp. Lite små ont i halsen och kroppen känns inte som den brukar. Sjuk IGEN? fan, hoppas verkligen inte det!
Igår så var jag med min Bästaste vän, vi gick på Tuna park och jag kom hem med två tröjor och ett par skor. Ja ett par till skor vette tusan hur jag ska få plats med alla mina skor . Jag är skohoman!

Nu har jag och Wiggo precis tagit på oss lite kläder , vi ska strax möta upp bästa vän och dra iväg till Slagsta för att äta lite glass . =P mumsigt!  Sen så kommer min kusin på besök och även N's kusin också. Härligt!

Nu vill Wiggo skriva lite.
mbbbbbmbmmbm bnn nbnbbn hujhhhh.

Såhär ser vi ut idag.



En ny vecka.

publicerat i Allmänt;
Nu startar en ny vecka och ännu mer jobb.
Gud vad helgen går fort när man är ledig , man hinner ju inte ens njuta innan det är dags igen.

Den här helgen har jag inte gjort mycket alls, vart hos min mor och far ute på landet och tagit det lugnt. Har även hunnit med en tripp till Tuna park där jag köpte mig en klänning , Bh & trosor och även två tröjor. Det blev ingen stor shopping med lite iallafall. Ja så har min helg sett ut inget märkvärdigt vill säga. Bara lugnt och mysigt. Och just det! Jag har även satt mig på hästryggen igen för första gången på ett år tror jag. Och jädrar i havet vad härligt det var. Nu ska jag börja rida oftare på mina djur.

Idag så har jag , min syster och Wiggo vart på ÖB och köpt lite smått och gott. Sen lämnade vi av min syster hemma så åkte jag och Wiggo vidare till affären och handlade lite mat. Nu har vi hela frysen full och det räcker nog i 2 år =P , men typ! haha. Snart ska jag iväg och jobba 16.30-21.30 , Wiggo ska vara hemma tillsammans med N jag tror de skulle ut och cykla. Det lät som så.
Ja så ser det ut just nu.



Helg!

publicerat i Allmänt;
Äntligen helg säger jag! För denna helg är jag ledig.

Igår så jobbade jag till kl 14 sen hämtade jag direkt lillskrutt hos dagmamman. Sen blev det till att öva och cykla , det går riktigt bra nu för lillskrutt. N har köpt honom en cykel så vi håller på och lär Wiggo att cykla =P.
Senare bär det av mot mor och far , var där hela kvällen vi grillade och hade det mysigt. Vi blev kvar där under natten . N åkte iväg runt kl 10 skulle jobba så jag åkte in en stund efter honom för att sola men ack nej fanns inga solarium lediga, skit samma tar det imorgon. Snart kommer mamma och Wiggo in till stan då ska vi åka till TP och strosa runt lite. Jag ska kolla på lite T-shirts som jag kan ha på jobbet , något skräp bara.



En riktigt glad kille på sin nya cykel ! =)



o ja så blev det för mig idag.

onsdag'

publicerat i Allmänt;
Är hemma nu. Åkte in med mamma imorse in till stan.
Jag och min syster har vart ute och gått/sprungit , 5 km BABY! Jag är såååå nöjd och vågen ger mig bra resultat hela tiden , det tackar jag för! =D
Wiggo är nere hos min syster och stör henne lite grann , så jag passar på att skriva lite här innan det är dags att hoppa in i en dusch. Idag jobbar jag 16-21 , känns skönt att jobba kväll då man hinner göra lite saker under dagen.

Imorgon är det nya tag igen , ut och springa springa. Jag är verkligen på topp och satsar stenhårt.
Det är jobb också som ska göras innan 8-14 , sen är det grillkväll också kl 18 med alla dagmammor och barn. Tog fel förra torsdagen trodde det var då men de va visst den här veckan =P . Man blir lite vimsig när man är mamma , mycket att hålla reda på.

Nej , nu är det duschen!

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Ojdå, dålig uppdatering kan man säga.
I söndags så blev det inte mycket gjort , men älskling var så snäll och tatuerade mig. TACK! <3
Och i måndags så var jag på TP med mamma och min syster och luncha , köpte även en liten present till N. Det tyckte jag att han skulle få. Och så kom Wiggo hem också och gud vad han hade saknat mormor . " Momo ,jag höll på att gjåta nä du va i panien " . Haha så himla underbar. Sen blev det mys !
Idag har jag jobbat 8-14 gick bra , sitter nu hemma hos mor och far . Jag och Wiggo ska sova här inatt för jag börjar kl 16 imorgon så vi passar på! Ska också färga min härliga utväxt på håret också. De behövs ! =P

Nee, nu ska jag ut till min lilla.

Du är det finaste jag vet , aldrig ska jag lämna dig N

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Nu tar jag helg.
Jag är trött som tusan har jobbat sen i torsdags, fullrulle. Är hemma nu , ska snart dra mig iväg och sola tänkte jag. Sen får vi se vad som händer. Wiggo kommer hem imorgon runt halv 2. Funderar på om jag ska åka hem till mamma och pappa ett tag och vara där istället för att sitta här hemma ensam. N jobbar tror jag.


Du är dig inte lik och jag vet inte vad problemet är. Har inte gjort dig något .
Ibland så sviker vänner och jag tror att det bara är familjen man kan lita på.

Vill bara berätta .. att

publicerat i Allmänt;
jag har världens bästa vän och jag är så glad att hon finns i mitt liv.
Finns ingen bättre än du , dig kan man alltid lita på , alltid prata med och står alltid vid min sida när det är något. Och jag hoppas du vet om att jag finns lika mycket för dig som du gör för mig.
Kommer aldirg att lämna dig.
Jag älskar dig mest !

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Nepps, inte helg för min del. Ikväll ska det jobbas 16.30-21.30 även lördag och söndag är det jobb!
Har lämnat min lilla skrutt till hans pappa så den här helgen ska han vara där. saknar han redan!

Idag så har jag umgåts med min lilla älskling sen kom N hem på lunchen och åt lite mat. Sen har jag vart ute och sprungit med min Bästa vän , nu är vi på rätt spår igen och det känns underbart. Har stoppat i mig lite mat i magen och duschat, klätt på mig så nu är i stortsätt redo för att jobba. Väntar bara in timmarna.
Och imorgon kommer mamma och pappa hem igen , äntligen gud vad jag saknat dom. <3

Jag hoppas att ni mår bra och får en bra helg.



virrpanna.

publicerat i Allmänt;
Jag tror jag börjar bli helt senil. Grillkvällen med alla dagmammor + barn var nästa torsdag. Suck, ibland blir jag nog rädd för mig själv.

Sitter hemma nu och tråkar tur att klockan börjar ticka mot sängläge snart. Finns ingenting att kolla på TV och inget annat heller. Wiggo sover som en stock och jag hoppas han sover lite längre imorgon för imorgon är det sovmorgon! Hoppas jag. Börjar inte förrän 16.30-21.30 så ska hinna med lite saker innan dess. Bland annat och laga två matlådor , ut och springa och andra saker.

Hmm. Natti . .

mamma och pappa, jag saknar er . Tur att ni kommer hem på lördag.

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Har jobbat 8-14 idag , har gått bra. Ska snart åka och hämta Wiggo från dagmamman sen blir det lek och grillning i lekparken. Senare på kvällen ska vi försöka hinna med att åka och kolla på speedway de tycker Wiggo är roligt så det skulle va kul att göra nåt istället för att sitta hemma om kvällarna och bara ha tråkigt !=P

Igår så var jag hemma på landet med hundarna och Wiggo , vi låg och sola och hade det skönt. Sen slutade N tidigt så då åkte han och wiggo in till stan för att handla och lite sånt. Sen blev det grillning på kvällen. Fick en parfym och lite annat smått och gott av N på våran dag. Tack älskling.

Nej, jag måste röra lite på fläsket nu om jag ska hinna.

ett år tillsammans.

publicerat i Allmänt;
Idag har jag och baby vart tillsammans i ett år. Tiden går fort och idag är det bara mys som gäller så därför tänker jag inte blogga idag.

Jag älskar dig!

det känns hopplöst ......

publicerat i Allmänt;
Hade en underbar kväll i fredags tillsammans med min bästa vän och Lisa, träffade även på min kära kusin Frida som va med oss. TACK tjejer!

Är hemma Wiggo ligger och sover så sött i sin säng , fast han skulle verkligen inte sova. Fick läsa han dinosauriebok för att han skulle bli nöjd. Idag har jag jobbat till kl 14 sen hämtade jag Wiggo i Rothoffsparken där han var tillsammans med sin dagmamma och alla andra barnen. När vi kom hem upptäckte jag att hela hårbotten var svart på honom , han hade sand och grus i hela håret så det var bara att kasta in honom i duschen. Sen kom N hem och vi alla tre gick till affären i det fina vädret, sen hem och laga mat. Så har min dag sett ut , har inte mått någe vidare och mår defenitivt inte bättre nu. " Du är full av skit " .
Ska ta mig en dusch , lägga mig i soffan och bara vara. Det är jobbigt nu. Men jag säger bara Tack till mina nära och kära som finns där för mig. Ni är bäst!



Jag är glad att du finns i mitt liv ,  jag älskar dig.

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Åh vad jag längtat efter den här dagen. En ledig helg och en vild kväll ikväll med Bästa vän och Lisa , vi ska nämligen fira bästa vän ikväll eftersom hon fyller år på tisdag. Så ikväll blir det lite party party , väldigt roligt!

Idag har jag jobbat 8-16 , gick bra och vart i full rulle hela tiden nästan. Det är skönt för då går dagen fortare. Har precis kommit ut ur duschen så tänkte sätta mig här ett tag och ta de lugnt innan det är dags att fixa sig inför kvällen. Måste ta mig något att äta också med vad ? hmm. får fundera på det en stund.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll och helg så hörs vi , puss!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Stackars Wiggo drog upp honom kl 6 ur sängen för att hinna äta frukost och ta på oss till klockan halv 7. Men sedan så kollade jag i min kalender då börjar jag kl 8 . Usch va elak jag känner mig nu.

Men nu håller han på och packar sin väska till vi ska hem till moster på landet efter jag slutat. Känns som de här kommer att bli en lång dag. Hoppas ni får en bra dag!

Kväll '

publicerat i Allmänt;
Wiggo ligger och sover i sin säng. Vi har haft en riktig myskväll tillsammans och kollar på filmen Happy feet , tycker att den är så himla rolig.
Idag har ju vart ute och sprungit igen med min bästa , vi är riktigt duktiga och de känns himla bra att röra på fläsket. Idag började jag ju även med nikotinplåster för här ska det slutas röka. Och det har gått bra tycker jag , himla svårt men kämpa på jag måste! Efter springturen så var det bara att åka hem och laga mat , när N kom hem så stack jag iväg och sola då Wiggo och han hoppade in i duschen. Wiggo hatar att duscha och speciellt att duscha håret men det gick tydligen. För när jag kom hem så kom han " mama, titta ja haj dusat håjet " Han är bara för go !

Det är snart dags för mig att lägga mig i sängs , N jobbar men kommer nog hem ganska snart. Jag är svin trött har haft Wiggo bredvid mig i sängen och han låg och drog mig i håret , fy va ont det gör. Imorgon ska vi upp tidigt , jag ska jobba 7-14 och jag har blivit bortskämd nu må jag säga då jag vart ledig två dagar har faktiskt var as skönt. Så kan det va.

Mormor va ju här på besök i förrgår och jag fick så himla fina ljusstakar av henne , så jag slänger upp en bild på dom.



God natt, hoppas ni har haft en bra dag.

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Är ledig idag också. Himla skönt!
Igår så stack jag ut till landet och sprang en stund, gick faktiskt väldigt bra. Åkte sedan hem igen och på kvällen så åkte jag och sola med Bästa vän och även Jennifer. Sen bar det hemåt igen , la Wiggo som min syster hade under tiden. Sen blev det film och gottigott med systra min.

Imorse så var jag och lämnade in bilen , får tillbaka den imorgon så ska cykla till jobbet imorgon tror jag. Eller vi får väl se hur det blir. Idag så är jag och Wiggo hundvakt också eftersom min syster är i skolan. Hon kommer hem igen vid kl 13 då ska jag ut och springa igen med Bästa vän blir det den här gången. Sen måste jag försöka ta mig till systemet och handla lite inför på fredag då vi ska fira Bästa vän , hon fyller år nästa vecka på tisdag så vi tar det i helgen. Yeeeeeey !
Nee, nu ska jag lägga mig i soffan tillsammans med wiggo och kolla på hans dinosaurie film.

Ledig.

publicerat i Allmänt;
Igår så jobbade jag 16-21 .
Jag och Bästa vän var ute och sprang igår , vi var så duktiga! :) Sen så hämtade jag upp min mormor som skulle passa wiggo en stund medans N kom hem från jobbet. Tack älskade mormor.
När jag kom hem ifrån jobbet så la jag mig i stortsätt direkt i sängen och somna som en stock. Men har sovit som en kratta inatt då jag legat och hostat en massa. Men men ...
Idag har vi inga planer , inge vidare väder ute heller känns väldigt tråkigt. Men ikväll så ska jag ut och springa igen , nu jäklar!

Nej ska ta och springa ner med tvätten nu. Sen ska jag leka lite med Wiggo,.

Jobb helg avklarad.

publicerat i Allmänt;
Yes, det är så himla skönt.
Jobbat 7-16 idag och jag har vart skit trött hela dagen . Inte likt mig när jag jobbar , brukar alltid piggna till när jag kommer igång men idag var det väl " en trött dag " . Ska strax cykla eller åka bil ? och träffa Bästa vän , vi tänkte lägga oss under solariumet och få lite färg på kroppen det behövs. Sen ska jag hyra med mig en film hem också för ikväll blir det mys med baby. Och inte ska jag göra nåt annat än att ligga i soffan !

Imorgon kommer min finaste lilla kille hem igen vid 13.30 tror jag det var sagt, så jag tänkte passa på att ta lite sovmorgon. Sen blir det jobb 16-21. Innan det ska jag hämta mormor så hon kan passa Wiggo en timme till N kommer hem. Och så ville hon låna tvättmaskinen , självklart mormor ! =) Ja , sen har jag inte planerat annat faktiskt och de känns skönt. Tar dagen som den kommer. Nej nu måste jag rusa min väg.

Hörs imorgon , orkar inte mer ikväll är död idag.