Fredag!

publicerat i

Och jag sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli 7. Inatt har jag fått jobba tillsammans med bästa vän, mycket trevligt och natten har gått fort, en del larm så man har inte suttit längre stunder :) denna helg ska jag spendera med min älskling , en helg , lediga tillsammans känns som en evighet sen.


Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Sitter på jobbet med Hanna, här är det lugna puckar. Igår var min enda lediga dag och nu är det på två nätter igen sen ledig helgen , sen väntar min roliga 50 timmars vecka. Usch! Igår gjorde jag klart min tatuering på armen och jag är så jävla nöjd äntligen en hel arm som jag längtat! =)
Gick även bra att jobba natten på Spångagården, snabbt och smidigt.
 
Idag har jag inte gjort många knop städat, tvättat och legat i sängen. Har även hunnit mysa lite med min M. Sen var det jobbet som kalla. Imorgon är det en jobb natt med min bästa vän som gäller, ska bli riktigt roligt!
 
 

Måndag!

publicerat i

Gick av mina 3 nätter på jobbet imorse , sov till kl 11 åkte sedan hem till bästa vän och Elise , tog oss en promenad och snackade skit. Sedan ringde min gamla chef från Spångagården och frågade om jag kunde jobba extra inatt, så ja tackade ja och var glad över lite extra pengar. Men just nu är jag helt slut efter mina minimala timmar av sömn. Men en natt till då sen är jag ledig en natt och så jobb igen. Aa, bra pengar!

Lördag!

publicerat i

Vakna som vanligt ( nu för tiden ) alldeles för tidigt efter en jobb natt kl 12. Kunde absolut inte somna om det var varmt och solen sken som aldrig förr. Ut ut ut ! Att jobba natt sommar tid är nog ingen höjdare för min del , dåligt med sömn och en otroligt ivrig jag som vill ut. Är riktigt trött idag men har 2 nätter till sen är jag ledig åtminstone 2 nätter sen ut igen. Bit ihop!

Saknar min lilla Wiggo så fruktansvärt mycket! <3

Fredag

publicerat i

Wiggo kom och väckte oss 6:30 skulle då åka till Spanien tyckte han, dock var det några timmar kvar tills klockan ringde :P . Men nu är han där min lilla älskling med sin mormor och morfar , skjutsa dom till flygplatsen kl 10 och sen har vi vart en sväng i Katrineholm efter det och sen hem igen. Nu ligger jag utslagen i soffan , trött som satan och så har jag en hel helg med jobb framför mig vilket känns sådär. Hade velat sova ett tag men det går inte =/ . Jag saknar min son , mamma och pappa! 10 dagar kvar innan jag får se dom igen. Får försöka överleva.

Onsdag'

publicerat i

Tiden går fort på fredag åker min lilla älskling till Spanien med sin mormor och morfar är borta i 10 dagar. Här är en mamma som ska sakna!

Har lämnat W i skolan är nu. Ska snart gå och hämta honom igen, inte hinner man med mycket på 1,5 timme men lite egen tid får man. En dusch är ju alltid positivt. En regnig dag igen , så trist jag som ville hitta på något ute likaså W. Min stora älskling är på jobbet och jag saknar honom. Idag får vi göra det bästa av allt.

Regnig dag!

publicerat i

Jätte fint väder igår och idag är det regn för fulla muggar. Ska snart gå och lämna Wiggo på 6 års, kan fortfarande inte fatta det. Stora killen!
Har inga större planer idag utan får ta dagen som den kommer.

Inskolning

publicerat i

Idag har det vart första inskolningsdagen för Wiggo. Gick bättre än väntat, så jag är stolt mamma. Imorgon är det dags igen och även hela veckan ut. Det är väl nu jag börjat inse att mitt barn inte längre är en bebis. En stor kille!

Fredag'

publicerat i

Legat i sängen som en jävla fläskpadda hela dagen , har inte orkat med ett skit. Trött som satan!
W är hos sin pappa den här helgen och jag är ledig från jobbet = vila upp sig helg!

Natt2/2

publicerat i

Snart är det dags för att göra mig av med sista natten sen tar jag helg. Idag sov jag till 15:15 inte illa fan! Strax därefter kom älskling hem från jobbet, sen blev det mys! Legat i sängen i stortsätt hela dagen, små huvudvärk också. Snart är det dags för mat och idag blir det M köttfärssås och spagetti, min man är en riktig kock! =) yammiiiii!
W är hos mormor och imorgon får jag pussa lite på honom igen sen är det pappa helg. Nästa vecka är det inskolning på 6 års som gäller, tur att jag är ledig hela veckan. Och va stor min " bebis " blivit :O


Torsdag

publicerat i

Jobbat en natt och ska snart göra mig av med den sista. Är inte alls på humör just nu, Depp Depp!
Imorgon åker jag, W och M till Halmstad över helgen en liten utflykt.

Nu ska jag försöka packa klart vilket jag har försökt med dom senaste timmarna. Lycka till!

Måndag!

publicerat i

Äntligen säger jag bara. Nu är jag ledig fram tills på onsdag sen jobb 2 nätter igen. Jag är så fruktansvärt trött att jag knappt vet vad jag heter. Idag har jag bara haft en lugn hemma dag , orkar ingenting.. Usch!
Nu har W bestämt att vi ska spela lite spel så det är bara och göra som han säger.

Söndag!

publicerat i

En natt kvar på den här helgen, jävla skönt. Vakna 11:50 IGEN! Jag blir galen.. Snart dags att äta sen kommer min bästa W hem , sen fotbollsträning och jobb!

Natt 2/3

publicerat i Allmänt;
Snart är det dags för mig att åka till jobbet. Sovit fruktansvärt illa idag vakna redan 12.30 låg sedan kvar i sängen tills M kom hem vid 14. Känner att natten kommer att bli jobbig har en små irriterande huvudvärk och min hals vill absolut inte sammarbeta. Idag har jag städat hela lägenheten även hunnit med att slänga i en tvätt. M har vart i garaget hela dagen så träffade han en kort stund idag innan han åkte iväg igen. Jag saknar honom! 

och imorgon kommer min älskade unge hem igen. Och då är det den första fotbollsträningen som gäller ska bli så himla roligt! 

Fredag

publicerat i

I helgen försvinner jag under jorden och är tillbaka på måndag. Ska jobba hela helgen och som vanligt så otaggad man någonsin kan bli. JAG BEHÖVER SEMESTER!!!

Idag har jag vart över hos bästa vän en sväng och tog mig en kopp kaffe. Nu är jag hos mamma och pappa ska äta här innan jobbet. Mmh! Grillat...
Ha en trevlig helg för det ska inte jag ha!


Torsdag

publicerat i

Har spenderat min dag med bästa vän, Elise och Wiggo innan han åkte till sin farmor. Nu är jag hemma barnlös O är fruktansvärt jäkla rastlös men trött på samma gång , jobbigt läge. Funderar på att ta på mig träningskläderna och gå en sväng i det soliga men blåsiga väder. Japps, får se! Ikväll blir det mys och återigen mys.

Onsdag !

publicerat i

Hade en super trevlig kväll igår, tack alla inblandade =)
Idag har jag spenderat dagen hemma hos mor och far , tvättat bilen både ut och invändigt. Sug på den ni! W hjälpte till att tvätta sin mormors bil så duktig kille så. Nu är vi hemma satt oss ner i soffan och myser , snart dags för en dusch sen blir det sängen tidigt ikväll.