God natt

publicerat i Allmänt;
jag tycker jag uppdaterar & uppdaterar hela tiden , men det känns inte som någon läser haha! :) men jag hoppas det för annars känns det som jag gör det i onödan , vill ju att ni ska ha nåt & läsa också.

just nu sitter jag & kollar på "  och så kom polly " med syster , filmen är jättebra! 
känner att ögonen börjar hänga lite & jag måste ju tänka på att jag ska upp tidigt imorgon för nu är det ännu en ny vecka i skolan & sista veckan också,  tack & lov . sen ska jag bara vila upp mig tills det är dags, hoppas snart för nu har jag väntat & väntat hur länge som helst & man känner sig som en elefant men jag vet att jag kommer sakna magen sen när den försvinner :/
dags för barnmorskan imorgon också , får se vad hon säger den här gången sen blir det nog inte så många mer besök hos henne , kanske sista gången imorgon innan förlossningen, vem vet ? man kan ju alltid hoppas ;D aja , jag skriver mer imorgon så får ni veta hur det gick & allt. 

all my love  

Liza Marklund

publicerat i Allmänt;

                          image229

nu har mamma tipsat mig om boken Gömda av Liza Marklund .

" Maria Eriksson bor i en mellansvensk stad och arbetar på bank när hon möter mannen med de svarta ögonen. Hon blir oerhört förälskad, förlovar sig och föder deras dotter Emma. Men förhållandet spårar ur. Mannen bli alltmer vårldsam. Han hotar, slår och våldtar. När Mia träffar en annan man och gifter sig blir det ännu värre. Familjen hamnar i en mardröm av misshandel, terror och mordförsök. Myndigheterna står handfallna. Till slut tvingar man Mia och hennes familj att gå under jorden. Men mannen som följer Mia ger inte upp. Han letar efter dem och hittar dem . "

Söndags filmen

publicerat i Allmänt;
           image227

idag så är det ju " och så kom polly " på tv , den filmen får man ju bara inte missa :)
kl : 21.00 på 3;an tror jag det var.

kvällstider

publicerat i Allmänt;
jag kan ju inte påstå att jag gjort någon nytta idag alls mest suttit framför datorn, tv & spelat tv-spel . men det känns som jag nästan är klar med skolgrejerna så det är ju alltid bra! :)
jag beställde ju från ellos idag & jag tycker skjortan var så fin . eller vad tycker ni ?


Magen

publicerat i Allmänt;

      

första bilden är i v. 20
andra bilden är i v. 27
tredje bilden är i v . 28
fjärde bilden är i v. 36
femte bilden är i v . 38

det är lite roligt & se hur den har växt under alla dessa veckor :)

God eftermiddag :)

publicerat i Allmänt;

          image219

min dag har gått åt att spela Super Mario med älsk , det är ju skit kul nästan så man blir lite beroende :)
men har precis lagat mat , makaroner & falukorv blev det till mig älsk & sigge. mamma & pappa är i sthlm på husmässa (utomlandshus) tror jag de var ? aja , vi är iaf hemma med sigge & har det mysigt .

söndag 13'

publicerat i Allmänt;
vakna runt kl 10 idag kunde ha fått sova längre om inte T väckte mig & jag bad honom att inte göra det men han gjorde det iaf typiskt killar & inte lyssna ibland & speciellt när dom vet att man inte sover på nätterna & springer på toaletten 10 gånger typ. aja , snart ska jag börja plugga IGEN det tycker jag är det enda jag skriver om här i bloggen , att jag ska plugga ?
men det är sista veckan i skolan eller jag kanske slutar redan imorgon i skolan bror på om jag får tag på alla lärare som jag måste prata med. men det skulle vara skönt nu att få vara ledig som sista veckorna så jag får vila upp mig & sova ordentligt.

inatt så har jag faktiskt haft lite ont i magen , kanske förvärkar ?
hoppas iaf på att det är dags snart , min kropp är helt slut känns det som . ont i ryggen som tusan så jag går som en gammal tant , haha! ;D

aja , jag får hoppas på att ni läsare finns kvar & hoppas att ni får en bra dag !:)

Beställa

publicerat i Allmänt;
image218

detta ska jag beställa från Ellos imorgon hade jag tänkt :) 

* Cardigan mörkblå 149;-
* Strumpbyxor grå 99;-
* Jeans Tunika 99;-
* Långskjorta blå/vit  149;-
* trosor 5-pack 99:-

jag & T

publicerat i Allmänt;
nu jag precis jag & älsk spelat klart på TV-spelet skit kul, Super Mario ;) snart ska vi äta något & sedan så ska vi spela igen , snacka om att man bli beroende av det. haha ! sen blir det nog lite tv tittande & chips, godis ätande. & vi sitter bara & väntar på att bebis ska komma ut , för h*n kan ju komma när som helst . men vi vill att h*n kommer NU orkar inte vänta längre :P
hallå läsaren , finns ni kvar ? inte har ni lämnat några fotspår iaf.

Ellos

publicerat i Allmänt;


               image217

shit vad förvånad jag blev när jag kollade in på Ellos hemsida . ( www.ellos.se )
jag har alltid tyckt att dom inte har något speciellt eller inget som jag fastnat för men nu när jag kollade in så hittade jag jättemycket saker som jag funderar på att beställa måste prata lite med mamma först :)
cardigan på bilden var rätt snygg  ? men liknar den som jag köpte på H&M.

letar fortfarande efter dom " perfekta " stövlarna jag vet att jag har sett dom , men jag vet inte riktigt vart dom finns. jag får helt enkelt leta vidare tills jag hittar dom , så länge så får jag gå i mina vanliga skor . men nån dag ska jag tamme tusan hitta dom ;D

at home

publicerat i Allmänt;
nu är jag hemma igen vart med mamma ,bella & tobbe på tuna park köpte ett nagellack & ansiktsmask som jag tänkte lägga lite senare. min dag idag har väl inte vart den bästa , är trött , ont i kroppen & irriterad på att folk ska bestämma vad jag ska göra har man inte en egen vilja?
ska plugga snart också så jag blir klar med skiten till i veckan. aja , nu ska jag kila igen.

dagens outfit

publicerat i Allmänt;
ja, jag tänkte passa på & visa er klännigen som jag fick utav min syster igår :)

 

* leggins från gina tricot
* klänningen från bella
* svart långärmad t-shirt.

lördag 14'

publicerat i Allmänt;

idag blir bebis exakt 38 veckor , stoor gullunge :)

vakna kl 10 idag av att jag var jättehungrig så gick upp & åt lite frukost sen så gick jag & la mig igen brevid älsk så vi låg där ett tag & kolla på TV , sen så åkte han till sin mormor & handla med henne . han skulle ju på kalas men det blev "inställt" för honom & de blev han glad över nästan , hehe!
har legat i sängen länge idag ungefär till 12 sen hoppa jag in i duschen & så har jag pluggat , nu tog jag en pause & sitter här istället :)
jag vet inte vad som händer idag men mamma kanske ville åka in till stan så kanske följer med henne om hon orkar åka.

men jag skriver lite mer sen & hoppas ni får en trevlig lördag . :)

hemma

publicerat i Allmänt;
     image214

nu säger min kära hund  & jag god natt till er alla
tack för alla kommentarer än en gång . í like you guys ! <3


nu är min syster hemma igen från London & hon hade haft det trevligt & de syndes på alla hennes 100 plagg hon köpt. jag fick en jättefin tröja & en klänning, sedan en kofta till lillbebisen kan tyvärr inte lägga ut bilder på koftan eftersom det är  "färg" så då kommer jag avslöja vad det är för kön , haha! :) men ni får se sen! 
faktiskt riktigt skönt att hon är hemma för då har man någon att prata & bråka med (a) nej då ,haha!
men nu är det läggdags ska upp rätt skapligt imorgon.

all my love

jackor

publicerat i Allmänt;
tänk att det ska vara så svårt att hitta en jacka ? visst jag har ju köpt en ny vinterjacka Everest men det känns som det är lite tidigt att använda den nu & jag tycker det är så himla kallt ute. har iofs min skinnjacka men jag känner att den är lite för trång & de känns som den ska spricka när jag använder den. :P

kollade in på H&Ms hemsida & hittade dom här.  
www.hm.se 

image212   image213

vilken tycker ni är snyggast? :)  

fredagskväll

publicerat i Allmänt;

min kväll hitills har gått åt till att plugga & stoppat i mig god mat. är nu nästan klar med omvårdnad & så började jag på historian som ska vara klart om en vecka , men jag måste plugga in det också så det tar väldigt lång tid för mig eftersom jag inte är den personen som suger åt mig allt på en gång :P 
imorgon så ska älsk på 40-års "fest" hans morbror fyller år så han ska åka till nyköping , jag vill inte följa med eftersom jag aldrig träffat personen förut & så vill jag inte åka överhuvudtaget känner att jag måste vara hemma & plugga istället så att jag slipper stressa i veckan, jag är ju expert på det!  usch, vad trött jag är känns som jag skulle kunna somna om jag skulle gå & lägga mig men ska försöka hålla mig vaken för kl 11 kommer syster hem från London :) 
 & på söndag så ska jag iaf träffa bella & i veckan ska jag träffa jonna :)

fredag 15'

publicerat i Allmänt;

vad har hänt idag ? jani , inte mycket alls. vart i skolan på en lektion eftersom vi inte hade några andra , sen gick jag till syon (heter det så ?) & fråga hur det blir med min skola & jag måste tillbaka till skolan senast den 1 oktober nästa år så jag går bara nästa vecka & sedan slutar jag. känner att jag måste vila upp mig lite innan det är dags för bebis att komma ut :)  efter skolan så hämta mamma mig & jag följde med henne till jobbet där jag pluggade matte sen så kom älsk vid 12 & vid 1 så åkte mamma, älsk , jag & pappa till corner & åt mat . sen så blev det godislagret köpte lite godis tills ikväll & sen har vi vart & hälsat på älsk familj.
nu sitter jag här hemma hos mamma&pappa väntar på att min syster bella ska komma hem från london ikväll kl 11 ska hon vara hemma & då får vi se vad hon köpt :P haha!  nej men har faktiskt saknat henne också (a)

imorgon blir bebis exakt 38 veckor & jag går in i vecka 39 , tiden går snabbt & snart är du hos oss.
tog lite nya bilder på magen så ni får se hur STOOOR jag är eller jag känner mig väldigt stor .

     vår älskade bebis <3

kvällstid.

publicerat i Allmänt;

har precis kollat klart på idol tycker inte att det var sådär jättebra faktiskt men min idol där är Marie hon sjunger så jäkla fint , jag älskar henne röst!
vem tycker ni är bäst & ska vinna idol ?

snart ska jag gå & lägga mig är verkligen jättetrött , har inte fått så mycket gjort idag på "pluggfronten" orkar verkligen inte göra det idag & jag får säga att jag lämnar in det på måndag istället det är väl inte hela världen. i helgen så blir det plugghelg iaf
 1/10 inlämning av omvårdad uppgiften
2/10 spela upp teatern på svenskan
3/10 inlämning av demensuppsatsen
4/10 buffert dag , göra historia
5/10 Rom ska vara klart på historian.
?/? samhällskunskaps uppsats -hemtenta-
?/? svenska uppsats om antiken -hemtenta-
känns som jag har litemycket & göra eller vad tycker ni ? skönt att det snart är över & jag får vara ledig med våran bebis istället , snälla kom ut snart !  nej jag måste sova nu , läs & kommentera gärna. god natt på er alla underbara blogg läsare, tycker om er.

all my love

Tuna park

publicerat i Allmänt;

ja idag blev det tuna park en snabbis & där köpte jag en amningsbh sen åkte vi direkt till lägenheten & runt halv 7 så kom hon & hämtade kattsakerna sedan åkte vi direkt hem hit & nu ska jag snart tralla upp till stallet för snart kommer Lisa & ska hoppa våran häst eftersom inte jag får det.  sedan måste jag plugga verkligen jättemycket! det ska vara klart tills imorgon & det känns inte som jag gjort hälften ens. sen är det ju idol kl 20 ocskå , hur fan ska jag hinna? just det har packat bb-väskan nu så nu får du komma när du vill lilla bebis, jag är beredd :)

tog kort på sakerna som älsk köpte på stan. det är barbapapa :)

   

 köpte den amningsBH från HM för 129:-  & den var riktigt skön att ha på sig .

Go'dagens !

publicerat i Allmänt;

fick sluta en timme tidigare idag från historian & det gjorde mig inte något alls. sitter just nu på mammas&pappas jobb börjar bli en vana & väntar på att mamma ska sluta vid 5 ungefär sen åker vi hem & fixar hästen ingen träning idag men Lisa skulle iallafall komma & hoppa henne. älsk är hos hans mormor & lagar mat åt henne sen skulle han sälja kattsakerna vid halv 7 tiden ringde hon & sa att hon skulle komma men då är jag i ärla så då får älsk fixa det där istället.

men tror ni inte att jag glömde kameran till skolan eller? EH JO! snacka om klantig men den ligger hemma & är full laddad så kan ta lite bilder när jag kommer hem istället , älsk var ju på stan idag & köpa lite kläder åt bebis så kan lägga ut bilder på det så får ni se vad fina saker han köpt :) & kläderna är svarta så det är inge tjej eller kill färg eller kläder åt bara ett av könen så tro inget . hehe ! det var någon som skrev att jag bara lägger ut blåa kläder som jag vill köpa till bebis men det var svarta  & det tycker jag funkar på både tjej & kille.

jag skriver mer sen & kommer med bilder :)

torsdag 16'

publicerat i Allmänt;
idag vakna jag vid 07.05 hoppa direkt in i duschen & sen fixat mig nu sitter jag här & ska snart äta frukost börjar kl. 10.00 idag så skönt med sovmorgon :)
idag så händer det väl inte så jättemycket , en tjej ska komma & hämta kattsakerna & sedan bär det väl hemmåt & plugga det sista som jag har att göra, tror jag bara går den här veckan&nästan vecka sen får det vara nog med skolan måste hinna vila upp mig också.
jag är så duktig att jag kom ihåg att ladda kameran över natten så den följer med mig till skolan idag så får se om jag kan ta några bilder som jag kan lägga upp här senare under dagen.

& ännu en massa tack till er som kommer med förslag & jag gillar massor av namnen som ni skrev nu blev det nästan svårt att välja ist . kul att ni gillar & läsa bloggen  & jag älskar när ni skriver så fina kommentarer. det är ju NI som gör mig glad :)
nu måste jag kila & äta sen ska jag försöka väcka älsk han ligger & sover just nu , han är min chaffis idag ;)
ha en underbar dag!

:/

publicerat i Allmänt;

jag vet inte vad det är med mig , det enda jag vet är att det är hormonerna som spökar i kroppen på mig. ena gången är jag jätteglad & så , andra gången är jag skitförbannad & har lust att strypa någon & det är så jag känner nu utan någon anledning alls ? eller har jag det ? nej jag vet inte , jag vet ingenting .
just nu är jag så jäkla nere , ont i huvudet & känner mig så allmänt ful & klumpig. vill bara att bebis kommer ut så jag kan börja träna igen & få tillbaka min kropp jag saknar den! men vem skulle inte göra det om man gått runt såhär i 9 månader? det är nog ganska vanligt att man känner så då.

just de , de ringde nyss en tjej som ville köpa våran kattlåda & katt "klätterträd" som vi hade åt bosse förut så imorgon så kommer dom & hämtar det , bra med lite pengar 300kr är ju alltid något. & jag behöver köpa en amningsbh så det kan ju pengarna gå åt till..
men men , har precis kollat på idol & en liten del av Top Model STHLM . men nu är det dags för lite sömn om jag får någon sömn idag är väldigt dåligt på den fronten faktiskt.

& jonna jag lovar att skicka ett sms till dig när det är dags för mig att åka in till förlossningen så var inte orolig att du ska missa något ;D

tack så mycket för alla förslag på namn & ge gärna flera förslag.
& så måste jag säga tack åt alla som kommenterar så söta saker man blir verkligen glad :)

all my love

gravid

publicerat i Allmänt;

 tänk att det bara är 17dagar kvar till beräknat datum & egentligen så kan bebis komma vilken dag / sekund som helst. folk undrar vad jag gör i skolan men jag vill verkligen inte sitta hemma & bara glo rakt in i väggen & det är roligare att få träffa lite folk också men har bestämt mig att snart "sluta" äta i matsalen tänk så skulle vattnet gå där ? herregud , jag skulle svimma. haha! :)  sen tänkte jag bara säga att det finns så roliga sidor att gå in på & läsa om man är gravid eller om man tycker om att läsa om det så tänkte ge några sidor . 
www.minbebis.com 
www.gravid.se 
www.niomanader.se 
www.familjeliv.se 
www.pasmallen.se

 tänkte också be om lite hjälp , vi eller rättare sagt jag har väldigt svårt med namn så tänkte fråga om ni kunde komma med lite förslag på både kill & tjej namn ? älskar ovanliga namn så skulle bli glad om ni ville hjälpa till :) & sen en till sak ifall ni har något bra förslag på någon bra bok som man kan läsa ? gillar i stortsätt allt !
tack för hjälpen !

allmänt

publicerat i Allmänt;

nu sitter jag här igen har inget annat för mig, tobbe står & kokar ris åt mamma eftersom hon nu är uppe i stallet & tar in hästen för min moster ska rida henne idag . vad bra då slapp mamma göra det idag då :) idag har jag haft lite ont i magen hela dagen så ska väl ta mig en varmdusch snart & kolla ifall det blir bättre, hoppas på det!

det är så himla roligt & få kommentarer av folk som skriver att dom tycker att det är så roligt att följa min blogg & säger kommentarer överhuvudtaget , fortsätt med det. :)

tog lite bilder när jag inte hade annat för mig. typiskt mig men har blivit duktigare med att använda kameran :)

 +   =

haha , ja så kan det gå när inte haspen är på . :P

onsdag 17'

publicerat i Allmänt;
vart på "föreläsning" idag på strigeln var helt okej men kunde redan det mesta kan man väl säga.
sen idag har jag bara vart i skolan , fixat så att jag får hemtenta istället för prov på samhällskunskapen eftersom provet är 8/10 & jag sitter nog inte i skolan då eftersom det bara är några dagar kvar & vill inte riskera att det händer i skolan.

nu sitter jag på mammas&pappas jobb väntar på att få åka hem till ärla & plugga på min historia som har jag tills imorgon & jag kan verkligen ingenting , smart bea !  sen slutar tobbe kl 4 & vill att vi ska åka till hans farmor.
men men ,nu måste jag kila skriver mer sen!

info

publicerat i Allmänt;
nu har jag kollat runt lite på internet & sedan har jag pluggat för fullt så det känns som jag är klar med NÄSTAN allt. snart ska jag gå & ta bort sminket & göra mig iordning inför kvällen sen är det dags för idol & house idag riktigt bra dag faktiskt.   imorgon är det studiebesök på strigeln de ska prata om demens sjukdom så det är ju jättebra & få information om det så att jag blir klar med min Alzheimers uppsats.  sen ska jag också få ta bort den här tandställningen så dom ska sätta på en tråd bakom tänderna istället för framför , skönt att slippa den :)
har liksom haft tandställning sen jag gick i 6:an & då kan ni väl gissa hur många år jag haft det ? 4.½ sjukt länge!

lilla älskade bebis v 37+3 dagar <3
kom ut snart så vi får träffa dig , vi saknar dig & längtar som tusan efter dig. jag sitter typ bara & väntar på att jag ska få värkar eller att vattnet ska gå så vi kan åka upp till förlossningen . jag önskar att det hände NU just NU!
men det känns verkligen som jag kommer gå över tiden eftersom min mage sitter så högt upp enligt många & magen brukar sjunka innan men det har den inte gjort :(  men men , du kommer när du kommer & vi ser fram emot det. 

nu ska jag gå & jag skriver nog inge mer inlägg idag , ingen kommenterar längre :P haha ! nej god natt med er.

all my love

Textil

publicerat i Allmänt;
           image200

tänkte fixa lite nya saker till vardagsrummet , tex ; en hissgardiner som på bilden fast i brun. hittade det på www.ellos.se  det finns jättefina saker på den sidan verkligen. sedan är jag inne på att köpa lite nya blommor & sånt att ställa i fönstrena så att det blir lite mer hemtrevligt :)

RIP bosse <3

publicerat i Allmänt;

min syster ringde nyss & sa att hennes kompis frida skickat ett sms & skrivit att bosse dött. bosse är kattungen som jag & tobbe hade förut men var tvugna att lämna bort eftersom min pappa är allergisk & att det inte är bra att ha katt när man väntar barn ( man vet aldrig om barnet är allergiskt ) iaf så ringde bella nyss & berättade det & jag frågade varför men hon visste inte.. usch vad hemskt ! lilla bosse <3:'( du var ju så underbar .

tisdag 18'

publicerat i Allmänt;
vart i skolan idag & sitter nu på mammas & pappas jobb väntar på att få åka hem till ärla där tobbe & sigge väntar på mig , hoppas jag ! :) ikväll så ska jag kolla idol & house sen ska jag plugga resten av kvällen & så måste jag hjälpa mamma med hästarna också eftersom bella är i London , undra vad hon köpt för något :P haha! skickade precis sms men väntar på svar från henne det är lite segt.  nej nu ska jag snart åka ! vi hörs senare !

ont ont ont

publicerat i Allmänt;
just nu mår jag verkligen piss . ont i ryggen som fan & det känns som jag har hur mycket som helst att göra & jag hinner inte med något alls? jag är så jäkla trött på skolan så det finns inte , men jag vill endå inte stanna hemma & sitta & glo på TV eller framför datorn så jag får nästan skylla mig själv.
TRÖTT ja trött är jag också kan inte sova om nätterna kan varken ligga på sidorna eller på magen så jag får ligga helt raklång på rygg & hur skönt är det ? jag kan verkligen inte sova så & snart får jag väl stå upp & sova också , haha det skulle se ut . ne nu ska jag inte sitta & klaga utan hoppa i duschen istället sen försöka sova. hoppas ni haft en bra & smärtfri dag , för det har inte jag !

god natt
all my love

tankar

publicerat i Allmänt;

mamma är ingen ålder , det är något man är . det är inget fel med att vara 17-18 år & ska bli mamma , utan kanske snarare ovanligt.men vem har sagt att man måste vara som alla andra ? jag vet många unga mammor som klarat av det galant & 30-35 åriga mammor som inte alls klarat av det lika bra.  folk verkar tro att man är "vuxen" när man fyllt 18-20år men det är väl då man får gå ut på krogen & köpa sprit ? det kallar inte jag "vuxet".

sedan säger folk att man förstör sitt liv genom att skaffa barn? menar dom då att sina föräldrar förstört sitt liv genom att skaffat dom då? det där förstår jag mig inte riktigt på. visst finns det folk som tycker att det inte skulle funka om de blev gravida i den här åldern men det är ju upp till var & en när man vill skaffa barn ? klarar man av det ? 
och jag hade turen att få ha kvar vår bebis , att få stöd från våra föräldrar. varför "mörda" bebis om man vet om att man skulle klara av det & att den skulle få det bra & ifall man vill ha barn?  då finns de ingen anledning till att  " ta bort " DET som folk kallar det. DET ? de låter som de vore nån slags sak , klädesplagg ? men tänk på att det är ett liv , ett liv som tillhör mig & kommer göra mitt liv SÅ mycket bättre.
jag är överlycklig & jag älskar dig bebis!:)

image199

at home

publicerat i Allmänt;
vart i skolan idag som vanligt men gick hem vid 12 då alla skulle till vilsta & gå 5km jag orkade verkligen inte för jag har så jäkla ont i ryggen.
nu har vi iaf fått tillbaka bilen så nu är den hel & fin igen tack&lov :) nu sitter jag & pluggar om Alzheimers sjukdom är inte riktigt klar en men snart så ska vara klart om en vecka ungefär. nu känns det som jag är klar med nästan allt , men när man väl är det så kommer det alltid något nytt så nu har jag lika mycket & göra igen att det aldrig tar slut :/ .. 

ska väl snart börja packa BB-väskan också folk har skrämmt upp mig & sagt att h*n kan ju komma när som helst .hehe & det är ju iofs sant & det skulle inte alls göra mig något :) sen var det någon som kommentera att jag alltid lägger upp blåa saker på bebis grejerna jag vill ha , men det är faktiskt svarta. & det kan väl både en tjej&kille ha , eller hur ? :) 
nepps , nu ska jag & min onda rygg gå tillbaka till pluggandet & sedan är det idol idag också kl 20.00 det får man ju bara inte missa!

måndag 19'

publicerat i Allmänt;
God morgon :)
nu är jag uppe & påklädd blev en mjukisdag idag , det kan ju vara skönt ibland också & speciellt på måndagar & när man inte har sovit något inatt ( som vanligt ) man börjar ju bli rätt inställd på att man inte kommer sova så bra på nätterna, hehe! snart ska jag bege mig till skolan & då ska jag nog övningsköra in till stan är ju hos mamma&pappa , kommer förmodligen vara här ganska mycket i veckan också eftersom bella är i London så behöver nog mamma rätt mycket hjälp med hästarna & här hemma för den delen också .
nej nu måste jag väcka tobbe så han vaknar nån gång :P hörs sen!

Gokväll'

publicerat i Allmänt;
nu har jag tittat klart på Top model STHLM  & ska snart bege mig till sängen & försöka sova , har så jäkla ont i ryggen så får se om jag får någon sömn inatt eller inte. imorgon är det dags för skola igen & ännu en ny vecka i skolan & ännu en vecka närmre till BF .
jag är i vecka 38 ( 37+1 ) & i månad 9  & vikten på bebis är ca :  300g & ca: 48cm
snart är det dags & det känns sjukt spännande & roligt , vill att h*n kommer NU fast jag är nästan 100% säker på att jag kommer gå över tiden :/
men nu ska jag gå & lägga mig . God natt allihopa , vi hörs imorgon  !

all my love

TV

publicerat i Allmänt;
        image198

nu är det dags för top model stockholm

internet sidor

publicerat i Allmänt;

image195  image196   image197 


gå in & kolla på  www.barnlycka.se verkligen grymt sjyssta saker till din bebis & det finns olika märken att välja mellan också. jag gick in & kollade fastnade genast för dom söta sockerna som det står sötnos på , sedan mössan med samma text & nappen med texten MOM-DAD på . tycker verkligen om sakerna & älskar att kolla på olika slags nappar , jag tror jag har fastnat för det ;)

www.babynapp.se med ingraverat namn . är jättebra som present eller napp på dagis då barn ofta bråkar om vilken som är just deras.
www.barnborgen.se är en sida med olika märkesvaror till din lilla bebis. tex . burberry, dior m.m.

God eftermiddag

publicerat i Allmänt;
nu har jag precis gjort klart historian & engelskan känns skönt . nu är det bara 2 saker kvar men det får jag göra klart i veckan istället orkar verkligen inte göra det idag , tror inte ens jag har det hemma? 
ska försöka få mamma att åka med mig till ärla för att köpa lite godis så jag får övningsköra också , sen ska jag bara glo TV & moffa godis ikväll för idag är jag verkligen trött & irriterad på allt känns det som. 

imorgon måste jag prata med min klassföreståndare om hur jag ska göra med skolan om jag slutar om 2 veckor ungefär ifall jag kan komma tillbaka om ett år efter höslovet , det vore ju perfekt . ja , jag ska iaf höra med henne så får jag se hur det blir . sen ska jag prata med min samhälls lärare om hon kan fixa hem tenta istället för att jag gör prov för det är prov den 8/10 & jag vet inte riktigt om jag vågar vara i skolan då aja får se hur det blir med det också!

söndag 20'

publicerat i Allmänt;

vakna kl 10 idag & direkt så satt jag på filmen " om en pojke " för jag skriva om den på engelskan & har inte riktigt fattat vad den handlar om så jag & älsk låg & kollade på den. vid kl 11 så kom mina små kusiner hit alvin & kasper & dom är fortfarande här deras mamma har ridit på isabell :) nu har vi precis fikat & jag ska börja skriva lite smått på filmen & sedan göra historia , samhäll & social omsorg måste bli klar med det . det ska vara klart nästa vecka + prov känns lite segt faktiskt. :/
nu har bella åkt till London & är framme också vad kul för henne blir lite smått avundsjuk! :P

idag är bebis v 37+1 dag helt underbart & snart är det dags! <3
fast jag är nästan säker på att jag kommer gå över tiden & det har många sagt till mig också att jag ska tänka att jag kommer göra de för att det är många som gör det när de gäller första barnet. + att det var någon som sa att jag hade min mage så högt upp också  ,så om det vore snart så skulle den ha vart längre ner men man vet aldrig när det händer & för mig spelar de ingen roll bara h*n kommer ut & är frisk .  :)

Resdags & läggdags!

publicerat i Allmänt;
sitter hemma hos mamma & pappa i ärla nu . har kollat på när bella packat klart sina saker & snart ska jag själv gå & lägga mig känner hur ögonen börjar hänga riktigt ordentligt nu . vart trött & seg hela dagen har väl inte mått riktigt 100% bra heller.

jag tycker bella ska köpa nya pjamas byxor i London , tycker inte ni det ? :)
och väskan är packad & klar eller ?


    

imorgon är det söndag & då är det en plugg dag för min del måste titta på en film & sen skriva om den , sen så ska jag göra historia & sen har jag samhällskunskap. snacka om att det känns mycket just nu måste skärpa mig! men nu ska jag gå & ta bort sminket sen är det läggdags! vi hörs imorgon.

/ all my love

image194

Cardigan

publicerat i Allmänt;
                                          image191
snygg cardigan i lång modell med stora knappar, sjalkrage och ribbade kanter.
Lång ärm med puff nedtill.
finns i svart & grå . 349 ; - från H&M.

tycker den såg väldigt mysig & skön ut att ha nu när det börjar bli kyligt ute + att den är lång & går över rumpan det är alltid ett + i kanten när det är kyligare dagar.

tuna park

publicerat i Allmänt;

sitter hemma hos tobbes familj nu ska äta kvällsmat här. vart på tuna park idag en snabbis med mamma bella & tobbe .jag köpte väl inget speciellt eller mamma köpte 2 tunikor på Gina Tricot en svart & en lila :) träffade jonna där en snabbis också . kul & se dig stumpan!
bella köpte lite saker som hon ska ha med sig till London imorgon hon åker kl halv 5 på morgonen så jag ska hem sen ikväll & säga hejdå.  nu sitter jag bara här framför datorn har inget speciellt för mig alls men jag kollar runt lite på barnvagnar fast vi redan har en så är jag sugen på en ny eller en till kanske :P eftersom jag vet "färgen" på bebis så är det kul & köpa en med den färgen på vagnen. var ju rea på barnenshus & på babyproffsen såg jag så kanske ska åka & kolla imorgon.

mår väl inge vidare idag heller ont i ryggen & insidan av låren som jag haft länge nu men nu börjar det bli värre. :/ usch , jag orkar inte ha så ont så nu får du lilla bebis se till att du är på väg .
 nej nu ska jag kila  !

lördag 21'

publicerat i Allmänt;

37 veckor exakt & 3 veckor kvar till beräknad BF & jag går in i vecka 38 , gud vad tiden går snabbt . tänk att det kan hända när som helst liksom :) <3

inatt så hade jag väldigt svårt & sova visste inte hur jag skulle ligga riktigt förut så kunde jag ligga på sidan men nu börjar jag få så ont att jag bara kan ligga på rygg & de är de värsta jag vet kan verkligen inte sova då. men jag fick lite sömn iaf & de blev inte så många toalett besök i natt , tack&lov :)
idag så ska jag klippa mig iaf & så måste jag plugga lite känns som jag har lite mycket & göra.

imorgon så åker min syster till London åh jag vill också men hon lova mig att hon skulle köpa något fint till mig så jag ser framemot att hon ska komma hem sen :P haha!  nej , nu ska jag kila . jag skriver väl mer senare idag . hoppas ni får en trevlig lördag !

Tips ?

publicerat i Allmänt;
är det någon som förstår sig på hur man ändrar sin blogg snyggt ? om jag kan få lite tips vore jag lycklig . [email protected]  det gäller min hotmail , inge msn!
är det någon som vet hur man får bilden på mig ( till vänster ) att bli större ? jag har försökt & försökt men fattar nada snälla hjälp mig!

nu ger jag mig med allt skrivande idag & kommer tillbaka imorgon .
ska gå & lägga mig nu är jättetrött & ska väl upp rätt skapligt imorgon så man inte sover bort hela dagen. :)

all my love

fredagsmys :)

publicerat i Allmänt;
nu står bella ( syster ) vid spisen & lagar mat det blir mangokyckling & ris. yey, det ser gott ut :)
sen ska vi nog alla sätta oss & kolla på film sen senare ikväll så ska vi åka in till stan & hämta mamma.

nu har jag haft lite fredagsmys med min hund. <3

 

avundsjuk ? ja en aning.

publicerat i Allmänt;
vem är inte avundsjuk på Jessica Alba & Rihannas slanka kroppar ?

när man kollar bilder på kändisar känner man sig ju inte lite klumpig ? & just nu tänker jag på hur mycket jag ska träna när våran älskling kommit ut. inte för att jag känner mig ful med magen tycker bara om den & tycker faktiskt det är riktigt sött & självklart älskar jag den. men när man ser bilder på sånna som tex jessica & rihanna så ser man bara en stor boll framför sig & jag ser framemot att träna sen VERKLIGEN & försöka få till kroppen man hade innan , kanske går ? kanske inte ? men iaf i närheten av det.

 

jackan som alla vill ha (?)

publicerat i Allmänt;
                                 image180

ja, jackan är skitsnygg & det har jag märkt att alla andra också tycker för den är slut överallt i min storlek. ( och då menar jag inte i den storleken jag har nu utan min vanliga storlek :P "36") kanske ett tecken på att man inte ska köpa den? om den nu är så populär , kanske inte så kul & "se ut som alla andra " .. ?

nu ska jag gå & fixa till ögonbrynen sedan blir det nog en dusch. åh, mamma är på spá med sina vänner lyllos jag skulle inte tacka nej . :) men  jag bella & hon får göra det senare när bebis kommit då man kanske känner sig lite fräschare också.

smycken

publicerat i Allmänt;
image178   image179

från www.kyssjohanna.se
halsbandet ; 295 :-
armbandet ; 150 ;-

väldigt snyggt halsband & armband , kolla in själva !
jag vill ha , jag vill ha :) men visst var det snyggt ?

fredag 22'

publicerat i Allmänt;

var i skolan idag på första lektionen & sen satt jag kvar ett tag med sandra & vi försökte plugga historia gick väl inte sådär jättebra för mig. sen så kom tobbe & mötte mig vid skolan så vi gick hem för jag mår inte riktigt 100% bra. resten av dagen så ska jag plugga & sen ikväll så ska jag bara ta det lugnt & kolla på TV om det finns något bra & kolla på, jag hoppas det! imorgon blir bebis hela 37 veckor & jag går in i v 38 shit vad tiden går snabbt det säger jag ju iofs varje gång men den verkligen rusar iväg fast det gör ju inget eftersom jag har så jäkla ont. just det fixade en hissnyckel idag till skolan så jag slipper rusa upp & ned för alla dessa trappor & folk undrar varför jag inte skaffat en tidigare men jag har ju mått prima skinka , det är ju bara nu jag har fått ont . men jag ska inte klaga för det jag har ju ont för en fin sak liksom :)  
idag så fick jag min cardigan som mamma eller bella hämtade ut på posten & den var skit snygg men kan inte riktigt stänga knapparna men det kan jag nog om ca 1 månad eller något ( hoppas jag ) .

nej, ska kila nu & plugga lite grann . hörs sen!

God natt

publicerat i Allmänt;

nu ska jag gå & lägga mig har precis tittat klart på idol. ska se om jag får någon sömn inatt eller om det blir springandes på toaletten hela tiden.
just nu sitter jag & gnäller om att jag har så ont i ryggen & på insidan av låren jag förstår inte att de inte kan gå över lite , men ack nej! men men , nu ska jag sova ! & jag hoppas ni sover bättre än vad jag gör. vi hörs imorgon alla kära bloggläsaren. :)

all my love

H&M

publicerat i Allmänt;
                image177

nu har min cardigan kommit som jag beställde från H&M katalogen ska väl hämta ut den imorgon fast jag tog en grå. beställde bara den för när jag kollade så tyckte jag inte att det var något speciellt som jag tyckte var snyggt , men nu har jag sett massor av saker. men men , är iallafall nöjd med carigan & får väl se ifall jag köper det andra jag sett i affären. :)

idol

publicerat i Allmänt;


                        image176

ikväll så ska jag titta på idol , plugga & sova jag känner verkligen att jag behöver sömn, massor av sömn.
bebisen är nu fixerad också , det glömde jag & säga :)  nu är det bara vänta & vänta på att det ska hända något , skulle ju helst vilja att det hände här & nu men det tror jag ju inte. ni lär väl också märka när det är dags.
hur många är det som kollar på idol ? ;D

torsdag 23'

publicerat i Allmänt;
dagen började med att jag vakna halv 6 & hade så ont i insidan av låren ungefär som man stäckt sig & så kom värken i ryggen. jag gick upp tog en varmt lååång dusch & sedan fixade jag mig. var hos barnmorskan idag & var där i säkert en timme, vi prata om vad jag ville ha för smärtlindring & skickade iväg min önskan till förlossningen. & jag har bestämt mig för lustgas & akupunktur sen om det blir allt förjävligt så tog jag EDA ( "epidural" ) samma sak som ryggmärgsbedövning.. sen sa jag att jag hade så ont i insidan av låren & då sa hon att det var för att lilla bebis trycker på & att det är en signal på att det snart är dags & föda. OMG tänkte jag snacka om att jag blev livrädd så jag har gått runt & tänkt på det hela dagen i skolan att bebis kan ju faktiskt komma när som helst.
iallafall så har jag vart i skolan & inget "hemskt" hände , tack&lov :) fick sluta 45 min tidigare så mamma hämta mig & skjutsa mig till lägenheten för jag har så ont & orkar verkligen inte gå . sitter nu & väntar på att tobbe ska komma hem , sen ska vi (?) åka hem till mig eller jag vet inte om tobbe ska med men jag ska iaf hem för jag tror de blir klippning idag & så känns det lite säkrare att vara hemma nu när vi inte har nån bil den är ju på lagning.

nu ska jag kila , skriver mer sen :)

Onsdag kväll

publicerat i Allmänt;
image175

jag ska göra som den här söta bebisen , gå & sova .

har precis kollat klart på idol & nu sitter jag här som vanligt.
trodde jag skulle klippa av håret lite till idag men mamma hade ingen lust med det så jag får väl kanske göra det imorgon om vi hinner ? det är ju hoppträning också.  annars får jag ta det någon dag i helgen.
jahapp, imorgon ska man upp med tuppen då för att hinna göra sig klar & vara inne i stan kl 8. & jag känner att jag inte alls har någon större lust att gå upp så tidigt har så jäkla ont :/ usch vad jag gnäller ? eller jag har ju inte haft ont nånstans tills nu så ska nog egentligen inte klaga.

måste bara säga att det är så kul att se så många tycka om att läsa bloggen & följer den
sen alla söta kommentarer , ni ska veta att jag blir glad :)
nu ska jag gå & lägga mig om jag kan sova med min onda rygg  .

all my love / b

H&M nyheter

publicerat i Allmänt;
image173      image174

var på h&hm idag på tuna park & såg den där rutiga klänningen skulle vara så fint med en sån & en grå polo under , något jag funderar på . såg också den långa tunika/klänningen som jag fastna för men i färgen grå isåfall ,mamma köpte en sån i svart men jag vill ha i grå & det fanns tyvärr inte i min storlek men skulle komma in fler. tycker det är lite snyggt nu till hösten/vintern.

Lite bilder

publicerat i Allmänt;
                 image170
                       jag & älsk . <3

tog lite bilder när jag kom hem idag för att jag inte hade något annat för mig , de är ju inte dom vackraste bilderna & man ser så jäkla sliten ut ;D men tänkte att ni skulle få se lite hur håret ser ut. ( fast ska ju som sagt klippa av de lite till ).

    

sen är det bilder på mamma & sen min syster & våran hund Sigge :)

onsdag 24'

publicerat i Allmänt;
klippte ju mig igår & blev skit nöjd , tror jag ska kapa av lite till faktiskt ;)

nu har jag precis kommit hem ifrån tuna park vart där med mamma & tobbe, köpte Everest jackan & ett par stickade svarta strumpbyxor.
vart i skolan idag hela dagen vart skit jobbigt, haft ont i hela kroppen , ryggen & magen ALLT . nu känns det verkligen att det börjar närma sig med stormsteg. vill ju inte sluta gå i skolan heller för det är så roligt & vara där med alla vänner & lärare är så söta, idag så fick jag en kommentar av min lärare ; du är så söt med din mage Bea , man blir så glad när man ser dig . tror ni inte man blir glad när man hör något sånt ? johoni :)

imorgon är det dags för barnmorskan kl 8.00 suck ! skulle haft sovmorgon till kl 10.00 om inte tobbe sagt den tidiga tiden , typiskt! 
ikväll så ska jag bara ta de lugnt ta varm dusch , titta på idol med en kopp te i handen & så bara ta det lugnt & vila upp mig lite.  men jag skriver nog mer sen. :)

Tisdag kväll

publicerat i Allmänt;
nu har jag precis kollat klart på Idol & nu sitter jag & tittar på House hade totalt glömt bort att det är ikväll. har klippt mig också ca ; 5-6cm ;)  känns skönt & få bort dom slitna topparna & jag tar den här längden så länge & ser om jag trivs med det & om jag vill ha kortare så får jag klippa det igen men jag trivs med det jag har , inte för kort & inte för långt så får jag upp en liten svans också ifall jag skulle vilja det. 
fick sms av tandläkarn precis , ska dit imorgon kl 10.30  & på torsdag är det dags för barnmorskan igen så får jag se vad hon säger den här gången & kollar så inte bebis har vänt sig , förra gången så låg h*n rätt . men nu ska jag gå & borsta tänderna sen hoppa ner i sängen & kolla klart på TV. vi hörs imorgon känns som jag ska trappa ner lite på bloggen typ skrivit 5 inlägg idag & folk hinner ju knappt läsa klart innan jag kommer med ett nytt , haha ! ;D eller vad tycker ni ?
god natt på er !

all my love

lite present

publicerat i Allmänt;

som ni kanske redan vet så har jag skivit om att jag vill ha en mössa som jag kollat på , på H&M . vem tror ni inte kom hem med en sån idag ? jo min kära mamma . & jag blev överlycklig för jag tycker att den är supersnygg. har ingen bild på den , men den är svart iaf ;D (a) bra beskrivning.

alltmöjligt

publicerat i Allmänt;
ja nu kan man väl nästan säga att folk har övertalat mig om att klippa page. 
ska bli kul med lite förändring & frisyr + att mitt hår är så jäkla slitet annars & det skulle bara må underbart om jag klippte av det, så jag låter väl mamma ta fram saxen & högga av det får se om det blir idag eller imorgon bror på om hon har tid eller ej. skriver ett inlägg senare så ni får veta :)



image167           image168

brukar kolla in på skopunktens hemsida  www.skopunkten.se & leta efter några snygga & sköna skor man kan ha sen & hittade dom här stövlarna , ser sköna ut & ingen klack helt perfekt när man ska ta en promenad med barnvagnen när det är lite kyligare ute. tycker nästan att dom bruna är snyggast eller vad säger ni ? :)

Halsduk

publicerat i Allmänt;
till vintern så har jag bestämt mig för att köpa en Burberry halsduk iallafall & så har jag bestämt mig för den svarta Everest jackan på Stadium för 999;- helt lagom tycker jag nu eftersom vi ska bli en till i familjen måste man tänka på ekonomin & inte bara på sig själv . det lät väl vuxet utav mig ? haha ;D jag tror jag har fått det här med vinter & vinterkläder på hjärnan.




image166

ikväll så är det dags för idol & desperate housewives , jag älskar dom programmen ;D
& jag har verkligen inte bestämt mig om jag ska klippa page eller ej ? läs inlägget nedanför & lämna gärna en kommentar . Thank you :)

Ska jag eller ej ?

publicerat i Allmänt;

            image163



ska jag våga klippa page ? ungefär som Nicole Richie har på bilden fast en aning kortare?  jag är livrädd & har inte riktigt bestämt mig men det är många som tycker att jag ska göra det & ifall jag ska det så gör jag det ikväll när mamma kommer hem ( hon är frisör ) så oroa er inte :) haha! vad tycker ni ?

tog lite bilder när jag kom hem också .

  

tisdag 25'

publicerat i Allmänt;

då är det tisdag & dagen har bara runnit iväg känns det som. vakna i morse vid kl 6 & var jättepigg konstigt nog eftersom jag sprungit på toa 100 gånger i natt & haft problem med att sova. men det är väl så det ska vara & kommer vara fram tills bebis kommer ut :)

iallafall idag så fyllde ju Caitlin år & jag kom ihåg att säga grattis åt henne . duktiga jag :) & så  har jag faktiskt tagit lite bilder i skolan men inte alls mycket & inga speciellt roliga heller för jag glömde bort att jag hade med mig kameran. smart huvud !

    
på första bilden är det då Malin & Caitlin , sen Sandra & sist Natta & Sara :) 

måndag kväll

publicerat i Allmänt;
     image158         image159
 
har precis ätit lite kladdkaka med vaniljsås , underbart gott :) 
& så har jag precis lagt in låtar på ipoden så jag kan lyssna på musik när jag vill & vart jag vill ;D

ska snart gå & lägga mig för imorgon är det dags för skolan igen & då fyller Caitlin år också så måste komma ihåg & säga grattis till henne ( jag & mitt minne ) ja, vi får väl helt enkelt se hur det går.

ja , som sagt om det är någon som funderar på att sälja sin Boomerang vinterjacka (helst svart) för ett hyffsat pris så kontakta gärna mig :) [email protected]   har kollat runt lite på internet & så också men jag känner att det känns fel & köpa därifrån man har ju ingen aning om vad det är för folk som försöker sälja sina jackor & om dom är i ett fräscht skick liksom.  aja , nu ska jag inte prata mer om det & om det inte är någon som hör av sig snart så ska jag köpa en Everest från Stadium som jag såg häromdagen när jag var på tuna park blir säkert precis lika bra den ;D

nu så säger jag god natt till er alla där ute ska gå & lägga mig nu är väldigt trött idag , lille bebis har vart i fullrulle så är nästan helt öm i magen haha så söt .
/ all my love

Till salu ?

publicerat i Allmänt;
det är ingen som ska sälja sin Boomerang jacka nu till vintern för ett hyffsat pris ? ska såklart gå att använda & vara i gott skick. hör gärna av er isåfall. skulle bli överlycklig ;D skicka helst mejl .  [email protected] 


nu ska jag sätta mig ner & måla mina naglar tycker det är lite roligt med färg så därför bestämde jag mig för den röda nyansen. jag hoppas det blir bra & inte kommer allt för mycket utanför ( är expert på det ) ;D




     image157

DKNY

publicerat i Allmänt;
          image156

jag tycker verkligen om den här parfymen från DKNY fick den av älsk förra julafton & det finns fortfarande kvar i flaskan & jag bara äälskar doften. vill nästan inte använda den för att jag vill inte ta slut på den , haha ! :)

längtan ..

publicerat i Allmänt;
jag längtar verkligen till vintern är här & all snö det är så himla mysigt eller hur ?
speciellt här hemma hos mamma&pappa är det mysigt , sitta på landet vid öppna spisen & dricka varm choklad. åh får rysningar bara jag tänker tanken , jag älskar det !  kommer väl förmodligen spendera min vinter här , åka skridskor på sjön . åka pulka & pyssla om alla djuren här hemma. & i vinter så har vi ju en till familjemedlem också våran lilla bebis första jul & vinter , ska bli så otroligt mysigt.. snacka om att jag verkligen längtar :)

älsk ringde nyss & sa att han slutat skolan precis & vill att jag ska komma in till stan men det blir lite problem, för det är ingen som kan skjutsa mig . visst bella är hemma men hon skulle nog aldrig få för sig att åka med mig in till stan & hem igen speciellt inte när sigge är hemma också han kan inte vara själv. & idag så har bebis vart väldigt jobbig i magen sparkat & haft sig hela tiden & nu gör det ont i stället. jag tror h*n vill ut . :)

nu har jag återigen ändrat utseende på min blogg & hoppas att den får se ut såhär ett tag till iallafall , lite tråkig är den men det är väl innehållet som är viktigast & ska vara roligt att läsa ;D

Mössa

publicerat i Allmänt;

            image155

jag har nog fått spel eller något men just nu sitter jag & letar efter en snygg mössa & ha på mig nu när det börjar bli riktigt kyligt ute. och den mössan som hon har på bilden tycker jag är skit snygg men skulle vilja ha den i svart färg istället. såg en liknande på H&M funderar på att köpa. man måste ju tänka på huvudet/öronen så man inte blir kall & sjuk det har man väl inte tid & råd med. ;)

måndag 26'

publicerat i Allmänt;
tänk att det bara är 26 dagar kvar till BF? gud vad tiden går snabbt den sista tiden.  & tobbe börjar nog få lite nerver för varje natt vaknar jag av att han frågar hur bebis mår & om h*n har sparkat. han drömmer så konstiga drömmar nu för tiden säger han för igår natt så drömde han att jag födde hemma & inte ville åka upp till förlossningen så han gick hjälpa mig :P haha! stackarn . <3

vi vill så gärna att du lilla bebis ska komma ut till oss nu , vi verkligen längtar & ser fram emot att få visa dig världen & att få ta hand om dig. tänk att man kan längta så sjukt mycket efter en som man aldrig någonsin har träffat? & vi är klara med allt , så det är bara du som fattas.vaggan står bäddad & klar , väntar på att få något innehåll. :)
du är nu 36 veckor & 2 dagar inte speciellt långt kvar & alla säger att det kan hända när som helst men det känns ändå som jag kommer att gå över tiden eller att den kommer några dagar innan BF bara.   vi älskar dig <3

Tobbe tänk att vi snart ska få någon som bara är VÅRAT EGET, det finaste som finns .
jag älskar dig älskling. <3

God morgon

publicerat i Allmänt;

idag blev det ingen skola för mig som vissa kanske redan vet :)  jag vaknade runt 7.30 pga att min älskade pojkvän väckte mig ( som vanligt ) jag säger alltid åt honom att försöka vara lite smidig när han går upp så att han inte väcker mig för jag har så svårt att somna om sen som ni kanske redan märkt eftersom jag är vaken. idag blir det väl bara att ta det lugnt , ska snart sätta mig i soffan & ta en kopp te framför tv:n & mysa lite med hunden hade jag tänkt faktiskt :)  & idag så får vi äntligen lämna in våran bil så att den blir lagad tack&lov den såg ju förskräcklig ut men det är ju inte vårat fel att gubben vi köpte bilen av krocka den samma dag , lite smart va ? usch , tänk att jag fortfarande irriterad mig på det men är glad att vi slipper betala lagningen.

har tänkt lite på det här med vinterjackorna faktiskt & tror att jag har bestämt mig för en helt vanlig Everest jacka i svart , varför ska jag köpa en dyr jacka för om jag kan inte vill ha den nästa år ? för jag är sån som ska ha ny vinterjacka varje vinter & då är de väl onödigt & köpa en för 3000-5000 kr  ? & jag förstår inte varför man ska ha dyra märkes jackor ? visst vissa köper dom för att de håller längre & kanske tänkt att använda dom några vintrar , men jag tror dom flesta gör de mest för själva märket. det är så jag tror iallafall :)
för mig blir det everest & så kanske min canda goose hänger med en vinter till ;D

Vinterjackor

publicerat i Allmänt;


                                 image152
              



visst är fjällräven jackan snygg?
ja, jag har börjat fundera på vad jag vill ha för vinterjacka i år för min canda goose börjar ju ta stryk ordentligt. har funderat på en Boomerang dunjacka & fjällräven dunjacka tycker dom är grymt snygga , men är så förbannat dyrt.
jag skulle kunna tänka mig en Everst också det är mer åt min budget en tusen lapp helt perfekt ;D måste ju börja tänka på ekonomin nu när bebis kommer då kan man ju inte bara tänka på sig själv & köpa dyra saker. jag får väl börja tänka på jackor sen när det börjar bli mer dags & se hur mycket man har i sparbössan då ;) ingen idé att ens tänka tanken på att köpa en jacka i det här tjocka läget , om jag inte har min mamma med mig för hon är lika stor (eeh liten) som mig när jag inte är gravid , fatta hur liten hon måste vara då? ;D  hehe. 

nu ska jag lägga mig & sova blir ingen skola för min del imorgon , känner mig inte riktigt 100% frisk än & det är bättre att vara hemma en dag extra än en dag för lite . missar ju som sagt skolfotot men det är inte hela världen :)
God natt , sweet dreams .

all my love

Främmande

publicerat i Allmänt;

idag så har vi haft främmande av morfar & rosa sen mormor&sony som kom ut till oss :) vi satt mest & prata om bebisar  & rosa ville så gärna veta vad det var & försökte få mig att säga något men jag höll mun ;D nu så är mammas & pappas kompis här på besök , så har vart fullt upp idag & ingen mat har vi hunnit äta :/  nu ska jag fika för andra gången idag känner mig inte så sugen på det faktiskt.
ska snart fortsätta plugga också så jag blir klar någon gång så jag slipper hålla på & stressa ihjäl mig senare

det är ju inte lång tid kvar heller till bebis kommer & farmor undrar om jag packat förlossning & bb väskan men det känns lite för tidigt för det fast alla säger att det kan hända när som helst nu. fast jag är nästan övertygad om att jag kommer gå över tiden men vi får väl helt enkelt se :) 

men nu ska jag väl gå & vara lite social skriver väl några rader senare .

söndag 27'

publicerat i Allmänt;
vakna vid halv 10 ungefär när tobbe åkte till skolan. sen har jag legat i sängen ett tag & kollat på tv men sen pallra jag mig upp för att äta lite frukost & nu sitter jag här ska snart hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite. sen vid 11.30 så är det idol repris antar jag så ska kolla på det & sen ska jag försöka plugga lite till så jag blir klar men skiten nån gång ;D
vakna i natt av att tobbe låg & tog på min mage & fråga mig hur jag mår & hur bebis mår? jag tänkte vad är det för fel på karln ? men i morse så fick jag reda på att han hade en läskig dröm om oss så de var väl därför ;D haha söt han är <3 

jag vill bara bli frisk nu så jag orkar göra lite saker , känner mig så seg i kroppen. får se om det blir någon skola för min del imorgon annars så måste jag väl försöka pallra mig iväg på tisdag iallafall för då fyller ju caitlin också :) & imorgon är det skolfoto kom jag på aja, jag får se hur jag orkar med det.  annars så är det inte hela världen om jag är med i år eller ej skulle helst vilja slippa.  ne, nu ska jag pallra mig till duschen. skriver mer sen :)

kramar / bea (v)

Lördagkväll

publicerat i Allmänt;

nu ska jag hoppa ner i sängen bredvid älsk som ligger & kollar på Harry Potter jag förstår inte varför han inte sover istället han som hade så ont i huvudet & ska upp tidigt imorgon för att han ska till skolan & göra klart sitt arbete , ja ni tänker säkert " på en söndag ? " japps på en söndag & jag tycker verkligen synd om honom.
idag så har jag inte gjort annat än att plugga & övningskört till affären med mamma börjar bli riktigt hajj på det där & snart är det dags för körskola men det får bli när bebis kommit till världen. imorgon är det söndag & jag ska se till att bli frisk ordentligt fast jag tror att jag blivit lite bättre men har fått ondare i halsen men jag tror att febern gått ner lite iaf , får se hur jag mår i natt .

jag längtar verkligen tills det blir vinter & snö , så jäkla mysigt att få gå runt med bebis i sin famn med tjocka sköna kläder & när julafton kommer också fast den kan faktiskt vara lite jobbig om jag får erkänna det själv & den här julafton så kommer ju bebis att vara med också, vi får väl se vart vi kommer att fira den jag antar att det blir i lägenheten :) "varför sitter jag & planerar det här nu ? det är ju bara september ? jag börjar verkligen bli helknäpp det märks ju långa vägar."    jag måste sova nu jag tror jag börjar bli galen haha ! får se om jag får någon lugn & skön sömn i natt & jag hoppas jag inte behöver springa på toa 15 gånger. 
God natt med er . :)

Bebis mage

publicerat i Allmänt;

nu har jag tagit nya bilder på magen som jag lovat några & denna gång kom jag ihåg det :) haha, har så dåligt minne så brukar aldrig komma ihåg.
Bebis magen i v 36+0 <3  ( inne i v37 imorgon )

   

inte världensbästa bilder men man ser magen lite iaf & folk tycker jag är så liten för att vara i v 36-37 men det beror väl på att jag själv inte är så stor överhuvudtaget & när mamma hade mig var hon precis lika stor & jag var bara 47 cm när jag föddes så jag tror att det kommer bli en liten bebis :)
bara 28 dagar kvar till det är dags eller till BF sen vet man ju aldrig när "den" vill komma ut .
Vecka 37  :Storleken cirka 48 cm lång och vikten cirka 2800 g.

Pluggis

publicerat i Allmänt;

nu sitter jag hemma hos mamma&pappa kom hit vid 1 & då åt jag nästan direkt & sen dess har jag suttit & pluggat nästan hela tiden , tror jag börjar bli en pluggis :P haha ,nej men det känns skönt att vet att man får något gjort istället för att bara sitta & inte göra någon nytta alls. har ganska mycket & göra känns det som & skulle gärna vilja bli klar så fort som möjligt. snart så ska jag & mamma åka & handla tror jag  , så att jag kan få övningsköra lite har inte gjort det på ett tag & mamma lova mig att vi skulle göra det i helgen :) ikväll så ska jag bara ta det lugnt ligga & kolla på tv , mysa & bli frisk har jag bestämt mig för. på måndag är det dags för skolfoto får se om jag är med eller inte beror på om jag ska till skolan eller ej. känner mig inte så pigg för att fotas nu i den här storleken, haha ;D

på tisdag fyller Caitlin år också kom jag på alldels nyss ;D grattis i förskott säger jag på en gång i fall min hjärna skulle sluta fungera & ifall jag inte skulle komma ihåg det (a) grattis sötnos! <3 just det , tyskarna har kommit hit i går , alltså catilin & sandra var i tyskland som utbytes student kan man väl säga & nu så kom dom hit igår & jag är helt nyfiken på att se vilka det är ;D ... nej ,nu ska jag kila skriver ikväll i think.

lördag 28'

publicerat i Allmänt;
idag vakna jag kl 10 ungefär gick upp ringde mamma ( med den rösten jag hade kvar ) gick sen & la mig i sängen igen & myste med älsk. nu sitter vi båda & kollar på tv ska snart börja plocka undan lite här ser inte så roligt ut sen så ska vi åka hem till mig eller till mamma & pappa ska bara ta det lugnt tror jag men jag mår iaf bättre idag än igår men idag vakna jag med ingen röst alls. :) nej, nu ska jag hoppa in i duschen & fräscha till mig lite får skriva mer här senare under dagen eller ikväll. men jag måste bara berätta att jag drömde om jonna , magnus mig & tobbe i natt att vi åkte bil till henne i ärla  & skulle grilla & ha det mysigt , sen så kommer jag inte ihåg nå mer men jag vakna av att jag låg & skratta så jag antar att de var en rolig dröm :P hahaha!

idag bebis exakt 36 veckor & exakt 4 veckor kvar till BF . & jag går in i vecka 37 imorgon ;D <3

kramar / bea (v)

god natt

publicerat i Allmänt;
sitter hemma i lägenheten kom hit vid 10 kanske & nu har jag suttit framför tvn & ska snart sova. mår inte alls bra , nu har jag feber också så de känns inte alls kul :/  har vart hemma hos tobbe & ätit kina mat sen kollat på nya beck den var inte alls så bra som jag trodde.  men nu ska jag lägga mig & hoppas på att jag mår bättre imorgon .

god natt .

jag blir galen

publicerat i Allmänt;
jag blir helt jäkla galen på alla idioter i skolan idag fick jag höra ; är du med barn ? har den nån pappa ? typiskt såna där idioter som ska lägga sig andras liv . varför inte ta hand om sitt eget & börja bry sig om att mogna till lite? för jag kan inte påstå att det är moget att kommentera andras liv när dom inte har nån aning om det & hur jag lever. idag så ska vi åka hem till tobbe & äta kina mat tror jag han sa. sen så ska vi kolla på nya beck, vi har inte bestämt oss om vi ska sova i lägenheten eller där vi får väl se helt enkelt :) men jag kan ju inte påstå att jag mår värsta jätte bra , ont i halsen , hängig i kroppen & blåsa i munnen kan ju inte bli värre? :O typiskt !

idag så åt jag , sandra & tobbe på max sen åkte vi till godislagret & köpte lite godis. sen åkte vi tillbaka till skolan för att ha sista lektionen historia. ja, det är väl de som har hänt idag. kanske skriver mer ikväll bror på hur jag mår & så.  hoppas ni får en mysig fredag!

fredag 29'

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag hemma med tobbe & sandra vi ska snart åka & äta hamburgare fast vart har vi inte bestämt :) sen så ska vi tillbaka till skolan för att vi har en lektion kvar historia , nu har vi idrott men jag & sandra är inte med men det säger ju sig själv . jag är på smällen & hon är nyopererad så det är ju inte så bra + att jag är sjuk också mår helt piss :/ men jag gick iaf till skolan eftersom jag missade historia igår pga föräldrarkursen.  nu ska jag kila !

kramar / bea (v)

torsdagkväll

publicerat i Allmänt;
ja nu har man hunnit titta klart på idol & så har jag duschat , snart ska jag gå & lägga mig i sängen & kolla på tv tror jag om det finns något bra att kolla på. imorgon är det fredag så skönt & äntligen helg fast jag ser inte framemot den faktiskt om jag ska vara ärlig. jag ska plugga rätt mycket så jag blir klar nån gång är så lat om dagarna , går i skolan & kommer hem helt utmattad jag antar att det är så när man är på smällen? ;D men jag ska försöka gå så länge jag kan i skolan & det är alltid kul att komma till vännerna i skolan också istället för att sitta hemma & glo på en dator eller tv.
pratade med min mormor förut & hon sa att när jag har fått ut barnet så ska jag & hon gå ut & gå massor för hon behöver gå ner i vikt till december :P så då vet ni vad jag gör . : jag är ute & går med barnvagnen & med min mormor , hehe! ;D   aja, nu ska jag kila & lägga mig & kolla på lite tv i think ifall jag håller mig vaken , måste föna håret också hatar att sova med blött hår för när man vaknar på morgonen står det åt alla håll & kanter , haha! riktigt ruffs ;)  GOD NATT GULLUNGAR !

bebis v 35+5 <3
kramar  / bea (v)

torsdag 30'

publicerat i Allmänt;
idag har jag vart i skolan på en lektion bara sen gick vi ner på stan åt pasta huset & sen fika lite med klasskompisarna :) vid halv 2 så var de föräldrarkurs & denna gång prata vi lite om allt möjligt & det var ju sista gången också men en månad efter att den sista fött barn så blir det en återträff så ska bli ganska kul & se vad dom fått för något ;D nu sitter jag hemma & kollar på idol har precis vart på hoppträning med hästen gick jättebra & pigg som tusan var hon , stuttsa upp & ned som en gummiboll haha så söt ;) men men, nu ska jag sätta mig & kolla igen på tv ,kanske skriver mer senare får se om jag hinner & har ork :P

kväller

publicerat i Allmänt;

sitter nu & tittar på idol & jag undrar verkligen vad vissa människor gör där ? jag sitter & asgravar åt vissa ;D detta program är verkligen underhållande.
ska snart hoppa in i duschen & ta bort medlet ifrån håret jag gör slingor & sitter med öppet fönster så jag slipper dra i mig denna otäcka luft även fast det inte är farligt ( har frågat min barnmorska ) så är det endå otäckt att dra in luften. men men, efter jag duschat så ska jag lägga mig i soffan & kolla på " so you think you can dance " om jag håller mig vaken :P börjar ju inte förän kl 10 imorgon så får ju lite sovmorgon men inte så mycket eftersom vi är hemma hos mamma&pappa, ja jag är en mammagris & har alltid hemlängtan när jag sitter i lägenheten det kan jag erkänna för det är faktiskt lite ensamt att sitta där även om tobbe är hemma så vill man endå hem & träffa familjen , jag är nog lite familjegris :$ jag erkänner ;D haha! nej , nu ska jag kila vi hörs imorgon.

god natt , sov gott.  <3

at home

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag hemma hos mamma&pappa igen håller på & skriver ut fakta om Alzheimerssjukdom som jag ska "forska om" & göra en uppsats om i skolan. ska faktiskt bli riktigt kul :)  har precis ätit tacos & så ska jag snart lägga i lite slingor i huvudet så jag får lite ljusa hår & sedan ska jag låta håret få vara eftersom jag hört att man tappar ganska mycket hår efter man fött barn & jag skulle gärna vilja ha några hårstrån kvar på huvudet :P ikväll så ska jag väl bara kolla idol & försöka skriva lite på samhällskunskapsuppgifterna som ska vara svaret på provets frågor så det gäller att göra klart de så snabbt som möjligt & sedan börja plugga in det , för mig tar det ett tag. jag är inte den personen som gillar & plugga direkt ;) haha ! nej , nu ska jag kila kanske skriver några rader senare om jag hinner & orkar annars så hörs vi imorgon.

blogg

publicerat i Allmänt;

varför finns det folk som har bloggar som dom tjänar pengar på? ska det inte vara roligt att skriva en blogg istället för att bara skriva & vilja tjäna pengar på det? jag tycker iallafall så. & jag har dumt nog läst några stycken men en som jag läste gjorde mig så irriterad hon skrev något om att det är helt fel att bära mjukisbyxor för att det inte är tillräckligt fint eller något sånt ? :/ jag kan inte förstå hur en människa kan vara så ytlig & mån om sitt utseende för att visa hur "snygg" hon är. jag tycker verkligen att det var helt fel av henne , tänk folk som inte har råd med med dyra snygga kläder & bara går runt i mjukiskläder? vad menar hon att dom är då ? fattiga? fula ? otillräckliga? usch, jag blir så förbannad.  & jag föredrar mjukiskläder mer än jeans tycker nästan bara att de är obehagligt. & det finns ju grymt snygga mjukisställ :) aja, var bara tvungen & skriva om det. hörs sen!

onsdag 31'

publicerat i Allmänt;
sitter hemma i lägenheten har försökt att komma in på internet i över 2 timmar , den här datorn är inte rolig alltså. och inatt så sov vi hos mamma&pappa i ärla , tittade på idol & sedan somna jag ungefär , men skulle försöka skriva igår men kom inte in på bloggen det är därför jag inte har uppdaterat men nu är jag tillbaka :) vart i skolan idag till kl 1 ungefär sen har jag tvättat , plockat undan & ätit lite här hemma & nu väntar jag på att min mamma ska ringa mig för vi ska ta en tur till tuna park IGEN, jag vet haha! men den här gången ska jag hålla händerna borta från alla bebis kläder & försöka hitta en tröja till mig själv istället :) sen så ska jag nog ut till mamma&pappa igen ikväll & sova där för jag behöver en dator med skrivare till mitt arbete iskolan , vet inte om tobbe följer med eller stannar kvar här får väl se.

idag i skolan så hade vi föreläsning om demenssjukdomar & de var väldigt roligt att lyssna på faktiskt men efter ungefär 2 timmar så blev det för mycket & jag trodde jag skulle somna där ett tag men lyckades hålla mig vaken :P imorgon så börjar jag kl 10 & slutar halv 12 , sen är det dags för sista gången på föräldrarkursen & jag har ingen aning om vad vi ska prata om den här gången faktiskt vi får väl se. sen så ska jag försöka få mamma att slinga håret på mig ikväll om hon orkar & har lust, känner att jag skulle vilja ha lite mer ljusa toner i håret får väl se.  jag skriver mer senare ikväll när jag är hemma i ärla hos mamma&pappa.

bebis. v35+4 dagar <3
kramar / bea (v)

tisdag 32'

publicerat i Allmänt;
nu är jag hemma från skolan & ska snart hoppa in i duschen sen plugga hela dagen tror jag :/ ikväll så är det dags för idol igen, haha! :) skriver mer senare .

33'

publicerat i Allmänt;
nu är det bara 33 dagar kvar :)  och snart så ska jag gå & lägga mig börjar bli väldigt trött & har ont i hela kroppen. min rygg är helt pajj :/ aja , god natt alla vi hörs imorgon. <3

måndagkväll

publicerat i Allmänt;

kom hem runt 2 idag & då var älsk redan hemma & vi var båda jätte rastlösa & visste inte vad vi skulle göra , men tillslut så åkte vi till mammas & pappas jobb där vi satt & prata lite med dom & så var sigge där :) sen åkte jag, mamma & tobbe till babyproffsen där jag lämna tillbaka mössan & köpte uppblåstbar skötbordsskydd eftersom de är så hårt skötbord & så köpte vi frottéfilt som vi ska ha i vagnen ifall bebis skulle få för sig & bajsa riktigt ordentligen så är de bra som skydd :P  efter det blev det en runda på tuna park . jaa, jag vet jag är alltid där ;D men där köpte jag iallafall ett 3 par byxor & 2 bodyn till bebis & nu får det tamme fan vara nog med kläder får inte plats mer ;D jag har sagt åt tobbe att säga till mig & så har jag sagt till mamma att inte heller köpa någe mer kläder åt bebis.

idag så var det tobbes dag att laga mat & diska men vem var det som fick göra det ? jo , jag . det blev makaroner & falukorv inget avancerat & tar inte alls lång tid. skitbra ;D sen så diska jag ju såklart efter också för tobbe gnällde ju för fullt av att han hade så ont i huvudet så då lät jag honom bara vara.

folk vill att jag ska sätta in en ny bild på magen & det ska jag göra , men det funkar inte att ladda upp bilder på vår dator så det får bli till helgen när jag ska hem till mamma&pappa. :)

nu måste jag kila för mean girls börjar nu , haha ;D

måndag 33'

publicerat i Allmänt;

nu sitter jag här & ska snart åka till skolan mamma kommer förbi & hämtar upp mig :) & jag är riktigt jäkla trött & ser ut som en zoombie tur att det inte är så lång dag i skolan :P idag så ska jag nog inte göra något speciellt kanske går en runda snabbt på stan efter skolan bror på om jag orkar . jag skriver mer när jag kommer hem :)

söndagskväll

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag här hemma & har precis ätit lite kladdkaka med grädde mums! ;) och om 5 minuter så börjar barnsjukhuset som jag ska se. sen så ska jag nog gå & lägga mig så jag orkar upp imorgon & så börjar ännu en ny vecka med skola :/ känns tungt att behöva gå till skolan faktiskt om jag får säga det själv så är det riktigt jäkla jobbigt men när man väl är där så är det rätt kul om man slapp alla idioter som glor så fort man går förbi kafeterian det skulle jag helst vilja slippa :) nej , nu ska jag kolla på tv sen gå & lägga mig. så jag skriver imorgon igen & jag tycker folk har blivit väldigt dåliga på att kommentera, mer sånt vill jag se! :P

god natt

Ny köpt !

publicerat i Allmänt;

har vart på tuna park med mamma , pappa & tobbe där köpte vi en pjamas , en body , en sparkdräkt , en hjälmössa, 2 par strumpor & ett par söta små skor kan man väl kalla det. eller vi köpte inte utan mamma :) nu har vi allafall kläder så att de räcker till plutten ett tag & nu har vi bestämt vad h*n ska ha på sig för kläder från BB sen. fast jag vet ju att jag kommer köpa ännu mer kläder åt bebis men måste fixa så att h*n får något som hör ihop & inte köpa en body hit & dit utan ett helt set så att man vet vad man kan ta på h*n . typ en body & ett par byxor till eller nåt sånt.
det jag vet som ska inhandla är en handuk som kan ligga på skötbordet i något sött motiv & så bitring & nycklar de tycker ju om att suga på dom :) sen är nog allt klart eller ja allt är väl klart iofs men när jag har köpt de så är jag heltnöjd. 

imorgon är det dags för skola igen & jag måste läsa psykologi läxan , herregud vad booorriiing :/ 

TunaPark

publicerat i Allmänt;
sitter hemma i ärla har precis ätit mat & tobbe åkte precis in till stan för att åka & handla till sin mormor. jag & mamma ska snart åka till tuna park för jag ska köpa en mössa & en sparkdräkt till lillebebisen & så blir det säkert något mer :) sen så ska jag till lägenheten & så måste väl jag & tobbe åka & handla mat till den här veckan . aja , jag skriver mer ikväll.

söndag 34'

publicerat i Allmänt;

vaken & duschad sitter jag här framför datorn :) idag vet jag inte riktigt vad som händer ska försöka få med mig mamma , pappa & tobbe till tuna park eller stan. jag vill iallafall dit & inhandla de sista grejerna till bebis & sen får det vara nog med kläder för nu börjar de verkligen bli för mycket & h*n kommer säkert att växa ur dom lika snabbt igen & så får man köpa lite efterhand om det är något som fattas.  sen vill jag till babyproffsen & byta mössan från Lundmyr som det står älskling på , tänkte byta den till en sötnos eller busunge för tobbes mamma har köpt en likadan så tänkte ändra texten bara.   aja, jag skriver mer ikväll eller senare under dagen när jag vet exakt hur den ska se ut ;)

v35+1 dag , åh ungeför en månad kvar <3
och jag är väldigt glad över att jag mått så bra som jag gjort :)

kramar / bea (v)

RSB - Rock star baby

publicerat i Allmänt;
                      image148


Fräck design från självaste Bon Jovi. Alla Rock Star Baby produkter är producerade av Novatex, en av Europas ledande tillverkare av babyprodukter och uppfyller samtliga Europeiska standarder.

det är inte bara lundmyrs saker jag tycker om utan sakerna som John Bon Jovi designat , som napparna & flaskorna tycker dom är grymt snygga. kollade lite på dom när jag var på babyproffsen idag & det blev inget jag inhandlade men jag kommer förmodligen att göra det så småning om. & i det här mönstret & färgen tänkte jag då inhandla.

    

lördag 35'

publicerat i Allmänt;

Hallå,  i natt så hade jag skitont i magen & trodde ett tag att jag skulle vika mig dubbelt av smärta men jag tog en alvedon & gick runt i huset ett tag , gick sedan & la mig & då blev det bättre :)
idag så har jag vart på Babyproffsen där tobbe köpte blöjhinken Sangenic som är världens mest köpta blöjhink. Barnfamiljer i hela världen har upptäckt fördelen med att använda den.På ett enkelt sätt snurrar man lätt in de använda blöjorna en och en i en speciell plastfolie. Sangenic till den enda riktigt luktfria blöjhinken!
Sen åkte vi till Barnenshus där jag köpte 2st nappar & Natusan Zinksalva. Efter det åkte vi till Tuna Park & där köpte jag en body & 2 par strumpor till vår älskling , det är ju lite roligare att köpa saker nu , när man vet "färg" ;)

Och idag så blir bebis 35 veckor exakt & det är exakt 5 veckor kvar till BF & imorgon så går jag in i vecka 36 . Gud vad tiden går snabbt & det är ju jättebra fast jag börjar känna lite pirrigt i magen för igår så kollade jag på filmen ( på smällen ) & i slutet när hon var på förlossningen & skulle föda barnet så satt jag med öppen mun & kände hur ont hon måste ha då blev jag väldigt orolig. haha! men det ska nog gå bra :)

har precis ätit kina mat & nu sitter mamma, pappa & tobbe & kollar på fotboll , Sverige - Danmark om jag inte minns fel ? aja, nu ska jag kolla runt lite på nätet ifall man hittar något fint :) kanske skriver mer senare om jag inte somnar.

kramar / bea (v)

fredag 36'

publicerat i Allmänt;

idag har jag vart som en vandrande zoombie har vart så jäkla trött , vakna HELA tiden i natt för att gå på toa de va säkert en gång i timmen eller något & så har de känts som om bebis vart på väg ut & då vågade jag inte somna om. men nu sitter jag hemma hos mamma&pappa vi ska snart äta så jag & bella måste skynda oss in till ärla konsum & köpa godis & chips tills ikväll ;) mumsi ! sen så ska vi titta på filmen , ( på smällen) . jag skriver mer sen. imorgon blir vår baby 35 veckor exakt <3

Torsdag 37'

publicerat i Allmänt;

nu är det bara 37 dagar kvar , jag håller räkningen vettni ;) idag så har jag vart i skolan & sen på föräldrarkurs & denna gång prata vi om amning & fick kolla på en film om det . mycket lärorikt :) sen har jag & tobbe vart på tuna park han köpte en tröja till bebis & ett par mjukisbyxor till honom själv , jag köpte ingenting. sen nu har vi precis ätit & sitter & kollar på idol sen ska jag kolla lite på vad jag ska göra på historian & sen ska jag gå & lägga mig tidigt.

just de fick en söt liten mössa av mamma idag till bebisen :) <3  men men, jag är inte på toppen humör & inte så pigg på att skriva så vi hörs imorgon.


kramar / bea (v)

nattinatti

publicerat i Allmänt;
ja nu säger jag god natt till er alla för nu känner jag att ögonen börjar hänga ordentligt. tobbe & johan kom precis upp från bastun & nu gick dom till konsum för att köpa öl :/ sjuka :P haha.  & johan ska tydligen bli våran nattgäst han ska sova här i natt för han kan ju inte köra bil hem nu när de druckit några öl . men men, hoppas inte han krypre ner i vår säng , nej haha skoja :) men god natt på er. får se vilken sida jag vaknar på imorgon. hmm , svårt & veta faktiskt.

Bea 38'

publicerat i Allmänt;
ja, det är 38 dagar kvar till beräknad BF & så får man ju såklart se när h*n vill komma ut . men jag hoppas att jag verkligen inte går över tiden för de skulle jag nog aldrig orka för nu har jag väntat & väntat hur länge som helst på dig älskling & jag vill att du ska komma NU. jag har hört av dom gått över beräknad BF att en dag känns som ett helt år ungefär & jag vill inte ens tänka tanken på hur de skulle kännas så jag hoppas att h*n kommer när h*n ska eller tidigare det gör ju inte heller något :) skulle helt vilja börjar få värkar redan idag det skulle inte göra mig något alls.

ikväll så har vi ätit tacos som jag skrev i förra inlägget & tobbes kompis Johan också . sen har vi kollat på idol & herregud vad jag älskar det programmet. ;) haha! iaf så är tobbe & johan nere & bastar nu sen så tror jag att vi skulle kolla på " simpsons the movie " eller vad den heter tobbe har iaf laddat ner den. för den jag ville se är inte färdig laddad & tobbe trodde att johan hade filmen men de hade han tydligen inte , men skit samma ! ;D  imorgon så börjar vi kl 10 så det blir lite skönt med sovmorgon & sen så har jag bara 2 lektioner & sen ska vi på föräldrarkurs igen & det blir tredje gången sen är de bara en gång kvar. sen är bebis i stortsätt ute ( hoppas vi ) nej , nu ska jag lägga mig ner i soffan & kolla på filmen som är på 6an med Josh han är grymt snygg ;) haha , hörs imorgon & god natt .

v 34+4 <3

min dag onsdag

publicerat i Allmänt;

jag ljög imorse om vad jag hade på mig , haha för i sista sekund när jag skulle gå så bytte jag snabbt om. vet inte varför men de måste kännas bra innan jag går nånstans.  iallafall har vart i skolan & har bara kollat på film på alla lektioner typ inte så jobbig dag faktiskt .efter skolan så gick jag & min kära vän sandra ner på stan hon skulle kolla på en sportbh & så träffade jag Jonna snabbt också & så kanske vi ska ses imorgon trevligt :)

sen idag så har vi ju vart hos barnmorskan också & allt lät bra hjärtljudet på bebisen & måttet på magen var perfekt & precis där kurvan ska vara. & så gjorde vi ultraljud också & h*n låg med huvudet neråt precis som h*n ska & vi vet könet nu men det är inget vi säger till någon så ni behöver inte ens fråga utan får vänta & se helt enkelt. :) men de kommer bli så bra så känner jag i hela kroppen & snacka om att de är pirrigt bara 1 månad kvar nu. & vi saknar dig fruktansvärt älskling <3

ikväll så ska vi äta tacos & tobbes kompis ska komma hit  & äta med oss sen så kanske dom skulle basta sen ska vi se på filmen " På smällen " har jag bestämt Johan hade tydligen laddat ner den så nu blir han tvungen & ta med den , har velat se den länge nu. :) aja , sen kl 8 så är det dags för idol igen & det måste jag ju bara se , det är ju sjukt roligt & se när vissa folk verkligen skämmer ut sig & dom tror att de är så duktiga . aja får se hur de blir idag då. haha ! jag skriver mer senare :) ha en underbar dag ( för min är helt perfekt )

kramar / bea (v)

onsdagsmorgon

publicerat i Allmänt;
nu är jag nästan redo för att gå till skolan fast jag börjar inte förän om en timme & innan så ska jag äta frukost . idag så blev det ett par gråa mönstrade strumpbyxor , en kort tajtsvart klänning & kavajtröja över , fast jag tycker mer den liknar en tröja :)  vid halv 12 är det dags för barnmorskan så får se vad hon säger den här gången då & UL också , gör mig lite pirrig i magen ;) nej , nu ska jag ta & äta lite hör att bebis vill ha lite mat. jag skriver mer när jag kommer hem.

hoppas ni får en bra dag!
kramar / bea (v)

Idol & house ..

publicerat i Allmänt;
nu har jag kollat klart på Idol & jag säger bara herregud vad gör vissa människor där ? jag skämms när jag ser på dom till&med , haha! men visst fanns det vissa som kunde sjunga eller de lät ju åtminstonde bra när dom sjung :) nu är det House på TV & det ska jag också kolla på. sen efter det så ska jag gå & lägga mig så jag orkar upp till skolan imorgon & så vid 11.30 så ska jag till barnmorskan & jag ser verkligen framemot det för då ska vi göra ultraljud & så får vi se vad hon säger om det & om mitt blodvärde blivit bättre eller sämre & jag hoppas verkligen de blivit bättre för sist hade jag 113 & det är ju inte bra. men nu har jag ju köpt tabletter & flytande järn så jag hoppas att de blivit bättre , vi får väl se :) jag bloggar mer om det imorgon.

nu måste jag kila tobbe klagar om att jag måste gå ifrån datorn & umgås med honom nu eftersom det är vår "ettårsdag förlovningsdag" :P haha , eller vad man kallar det. & snart så ska jag gå & lägga mig. men vi hörs imorgon.
god natt , kramar / bea (v)

tisdag

publicerat i Allmänt;
idag så har jag vart i skolan & sen så var vi ju & fastställde faderskapet efter de åkte vi till mamma & pappas jobb satt där & snacka ett tag med dom. sen drog vi till babyproffsen & där köpte jag en mössa den från lundmyr där det stod älskling på :) efter det så drog vi till tuna park & där köpte jag en kavaj/tröja i svart från lindex´, skit snygg tycker jag iallafall :) men men, nu sitter jag & tittar på idol jag skriver mer sen :)

imorgon ...

publicerat i Allmänt;

imorgon 4/9 så är det ett år sen jag & älsk förlovade oss ( det kom jag på idag ) ja tänk ett år sen , shit vad tiden går snabbt alltså & man hinner ju knappt blicka innan det händer eller kommer något nytt. iallafall så kom tobbe med en idé att vi ska åka till GBG i helgen & bo på hotell , köra lite spá & grejer det låter ju helt underbart. men vi får väl se annars så kommer vi nog bara ha det mysigt här hemma & det funkar bra det med & det är ju så billigt det kostar ju igenting att vara hemma :P haha! 

nej måste verkligen ta & sluta skriva nu . vi hörs imorgon. god natt på er :)

3/9

publicerat i Allmänt;

nu har man precis duschat klart & ska snart börja plugga lite smått men har inte så jättemycket att göra så det är ju skönt. imorgon så ska vi åka & fastställa faderskapet kl 13.30 ( att tobbe är pappan ) sen blir det nog bara att ta de lugnt & plugga lite smått & försöka sova så gott jag kan för jag tror jag bara kommer vara så ivrig tills på onsdag då ska vi till barnmorskan & göra ultraljud , längtar :D jag ska skriva varenda liten detalj i bloggen då .

gud vad jag älskar Elin Kling & Ashley Olsens stil på kläder de är verkligen grymt snygga .

nej nu måste jag kila & plugga & tobbe ska väl ha datorn nu också till att plugga sen måste jag hinna föna håret torrt innan jag ska gå & lägga mig annars står mitt hår åt alla håll & kanter imorgon om jag lägger mig med blött hår , haha! värsta ruffset ;)
nej , ha det så bra & god natt på er , hörs imorgon :)

Tuna Park

publicerat i Allmänt;
haha, japps vi kom äntligen iväg till tuna park efter några disskutioner. där köpte jag ett par mönstrade gråa strumpbyxor som jag tänkte skulle vara fint nu till hösten & sen köpte jag ett läppglans med rosa röd färg från Maybelline :)  sen när vi skulle hem så kollade vi på klockan & upptäckte att hon redan var 19.10 & ingen av oss hade någon större lust att ställa sig & laga mat så på vägen hem stannade vi på corner tog en hamburgare & när vi satt där & åt så såg jag världens sötaste lilla bebis & den kolla på mig med sina stora bruna ögon, jag trodde jag skulle smälta ett tag. & så sa tobbe " ja om ca 1 månad så har vi ocskå en sån där sötsak " & jag kände bara att de pirrade till i hela kroppen & kände hur förbannat mycket jag saknar vår lilla krabat som jag börja känner sparkar runt i magen , åh saknar dig ! aja , har precis kommit hem stannade & köpte bröd också på vägen hem , sen så har jag tvättat & så diskat & så hamnade jag här ska snart duscha & sedan måste jag plugga på engelska som jag har tills imorgon men det är bara några glosor så det går nog rätt snabbt.


kommer tillbaka senare, ta hand om er allihopa !  :)

måndag

publicerat i Allmänt;
ännu en ny vecka gud vad tiden går snabbt. ja, jag skulle sluta 16.30 idag för att jag har sång men jag orkade verkligen inte gå på den idag heller. så jag & malin ska gå till Gunnar imorgon & ta bort det för vi vill verkligen inte ha det & verkligen inte sluta så sent :P  & jag måste bara säga att jag ÄLSKAR caitlin haha hon är så grymt jävla rolig ni förstår inte . jag viker mig dubbelt när jag skrattar alltså, haha ;)  nu sitter jag hemma & tobbe är också hemma vi funderar på om vi ska åka till tuna park eller inte , jag vill dit men jag vet inte vad jag ska göra där?:/  haha knäpp! men jag vill ha nått nytt & ta på mig fast jag vet inte vad , inga nya mamma kläder för det är så himlans tråkigt & köpa & det finns inget som jag tycker är snyggt heller. aja  , jag får väl helt enkelt gå & kolla . sen ska jag ringa mamma också & fråga hur de gick hos läkarn ( hon har stukat fingret  , hehe ) stackars mamma.  nej , nu måste jag kila för tobbe ska tydligen ha datorn & fixa något med bilen , suck ;/ aja , jag skriver mer sen !

bebis v.34 + 2 dagar <3

kramar / bea (v)

måndag

publicerat i Allmänt;
ännu en ny vecka gud vad tiden går snabbt. ja, jag skulle sluta 16.30 idag för att jag har sång men jag orkade verkligen inte gå på den idag heller. så jag & malin ska gå till Gunnar imorgon & ta bort det för vi vill verkligen inte ha det & verkligen inte sluta så sent :P  & jag måste bara säga att jag ÄLSKAR caitlin haha hon är så grymt jävla rolig ni förstår inte . jag viker mig dubbelt när jag skrattar alltså, haha ;)  nu sitter jag hemma & tobbe är också hemma vi funderar på om vi ska åka till tuna park eller inte , jag vill dit men jag vet inte vad jag ska göra där?:/  haha knäpp! men jag vill ha nått nytt & ta på mig fast jag vet inte vad , inga nya mamma kläder för det är så himlans tråkigt & köpa & det finns inget som jag tycker är snyggt heller. aja  , jag får väl helt enkelt gå & kolla . sen ska jag ringa mamma också & fråga hur de gick hos läkarn ( hon har stukat fingret  , hehe ) stackars mamma.  nej , nu måste jag kila för tobbe ska tydligen ha datorn & fixa något med bilen , suck ;/ aja , jag skriver mer sen !

bebis v.34 + 2 dagar <3

kramar / bea (v)

Go'natt !

publicerat i Allmänt;
nu ska jag gå & lägga mig fast klockan bara är 9 men jag måste för att orka upp till skolan imorgon. börjar kl 8.30 till 16.30 så jag känner mig inte så sugen att gå dit överhuvudtaget men jag vet att jag måste har lite saker att göra faktiskt även om jag ligger bra till så känner jag mig inte riktigt  nöjd. aja, vi hörs & ses imorgon.  God natt med er! :)

kramar / bea (v)

inte lätt

publicerat i Allmänt;
nej, det är inte lätt att glömma det du gjort även om det var jättelänge så kommer man ju aldrig att glömma det & det värsta är ju att jag tänker på det varje dag. de är väl därför du säger att jag är "konstig" för du vet ju inte varför. jag vet att jag inte borde tänka på det alls men så lätt är det inte att glömma nåt sånt.

Bebis 13/10 - 07

publicerat i Allmänt;
jag är i vecka 35
jag är i månad 8
antal veckor & dagar ; v 34 + 1
antal dagar kvar till förlossningen ; 41 dagar
storlek på barnet ;cirka 44 cm lång och vikt cirka 2200 g.

nu är det inte alls lång tid kvar & jag börjar känna pirret i magen & så har jag fått nojja om att allt måste fixas i lägenheten , rensa förrådet i källaren & förrådet i lägenheten & städas i minsta detalj överallt. fast jag själv vet att om man städar jätte noga nu så kommer de ungefär se likadant ut om nån vecka igen , haha . inte för att vi har stökigt men just de här med att rensa saker som bara ligger & skräpar.  

gud, jag pratar med någon på lunar nu som ställer ungeför 100 frågor . typ ; går du inte i skolan ? hur ska du göra sen då? m.m.lite roligt faktiskt.

söndagskväll

publicerat i Allmänt;

idag så har jag skrivit klart min svenska uppgift & sen bara tagit det lugnt. nu sitter jag i lägenheten & tobbe vill att jag ska kolla på film med honom & jag hatar den filmen =/ men men , imorgon är det dags för skola igen usch & sandra är sjuk stackarn , krya på dig gumman! <3 & martina baby , jag saknar dig så in i bombens måste ses snart. idag så ska jag gå & lägga mig i skaplig tid de säger jag alltid men går endå & lägger mig sent . jag måste gå & lägga mig vid 9 om jag ska somna i skaplig tid. nu s.å måste jag kila . jag kanske skriver mer sen . :)

kramar / bea (v)

söndag

publicerat i Allmänt;
vakna runt  kl 11 blev ingen tävling för min del idag hade fortfarande ont i hjärtat & var jättetrött när mamma väckte mig i morse. så jag blev hemma , istället så åkte bella & mamma till flen :) & det gick väl bra för isabell det är ju hennes första hopptävling så jag var nöjd , hon rev 2 hinder & stanna på ett så Lisa trillade av eller gled av kan man säga. idag så ska jag skriva klart min svenska uppgift helt & så ska jag göra lite historia också. sen har jag inga planer för idag än att bara ta de lugnt & hoppas att jag blir bättre. sen så ska vi åka & lämna tillbaka filmerna & sen ska vi åka en sväng till tobbes mormor också., aa jag får väl se hur stressande den här dagen blir jag orkar verkligen inte med nåt & speciellt inte & stressa eller behöva passa tider det är nog de värsta som finns.  imorgon så är det en lång dag börjar halv 9 & slutar kl halv 5 sista lektionen är sång :/ .. jag funderar på att byta , jag orkar inte med långa dagar . hehe! jag behöver sova . (a)

i natt gick det verkligen inte & sova för tobbe tog upp precis all plats så jag gick & la mig i soffan ett tag men de gick ju inte precis bättre & sova där så jag gick & knuffa till honom sa några ord & la mig ner i sängen igen . precis när jag somnat om så vakna jag av att tobbe skrek & han pratade i sömnen men förbannat högt jag sa åt honom & hålla tyst men fortsatte till & med mamma&pappa hörde honom , haha. jag tog handen på hans mun så att de inte skulle låta SÅ högt , till slut så blev han tyst & jag kunde äntligen somna om. det var väl därför jag var så trött i natt känns som jag inte sovit något alls. men men , jag skriver mer sen. :)

kramar / bea (v)

kräftor

publicerat i Allmänt;

nu så har hela familjen ätit kräftor & sitter nu bänkade framför tv:n .jag ska väl gå & lägga mig i skaplig tid idag ifall jag ska orka upp kl 7 imorgon bitti , ska ju till flen hopptävling med isabell & jag hoppas verkligen att hon uppför sig så man slipper skämmas , hehe . nej men hon är riktigt duktig & älskar det hon gör det märks verkligen :) sen ska jag bara ta det lugnt & ladda inför en ny vecka i skolan & tobbe ska lämna in bilen på måndag till min morbror som fixar det där. lite tråkigt att åka runt i en krockad bil :/ jävla idioter säger jag bara. nej , nu ska jag kila .  skriver mer imorgon . god natt :)

kramar / bea (v)

Djuren

publicerat i Allmänt;

Här är våra älskade djur :) först är det isabell & jag . sen är det den berömde charmtrollet sigge , sen är det mirre&jag . & till sist vår älskade gamla häst minor . åh, alla är så himla underbara . <3 är dom inte för söta ?

            

ont

publicerat i Allmänt;

kom nyss hem från min kusin som jag vart på kalas hos & gud vad mycket saker han fick massa polis bilar & allt , skit häftigt ;D tänk vilka saker det finns alltså.. sen så fick vi en babysitter av dom som mina kusiner hade när dom var små , så det är ju jättebra :) sen så skulle vi få deras babygym också . sen är nog nästan allt helt klart.
ska fråga tobbe också om vi kan åka förbi babyproffsen imorgon om vi hinner innan det stänger vill kolla på lite saker är sugen på att köpa något fast jag vet att vi har nästa dubbelt upp av allt . :P

usch, har så himla ont i hjärtat eller runt hjärtat det är som knivar som hugger . ni kanske inte fattar men det gör förbannat ont måste jag säga. & jag har haft så många gånger men det här är första gången det har suttit i såhär länge brukar oftast gå över ganska snabbt men inte idag. :/  aja , ska väl inte sitta här & klaga ni måste ju tro jag är nån klagkärring ;P haha !

mops

publicerat i Allmänt;
                  image135

åh, dom här hundarna är ju bara för söta . min kompis har en sån & hon heter ingeborg ( hunden alltså ) haha! den var hemma hos mig i onsdag & gud jag trodde jag skulle dö för den , jag smälter varje gång jag ser henne. & jag blir faktiskt lite sugen själv på att inskaffa mig en sån men det kan jag ju glömma tobbe skulle nog aldrig tillåta det. men när jag blir äldre & flyttar till en större lägenhet eller kanske till&med ut på landet så ska jag verkligen ha en sån här då struntar jag i vad han säger :) haha ! ååh , jag smälter .

Filten från Lundmyr

publicerat i Allmänt;
                                         image134

ja, jag tänkte slå till på en filt från lundmyr tycker dom är så otroligt söta. har jag inte rätt ? :) 

saker som vi fått

publicerat i Allmänt;
jag skrev förut ganska längesen om att vi har fått ett par adidas skor till lillen & jag har inte tagit någon bild på dom men jag gick in på tradera & kollade ifall det fanns några skor som liknade dom så att jag kunde ta den bilden & sätta in här så ni ser på ett ungefär hur dom ser ut :) sedan så har vi ju också fått  "älsklingsnallen" från lundmyr men tyvärr så hittade jag ingen bild på den men sen har vi ju också fått "snuttegubben" från lundmyr & en bild på den hittade jag däremot. 

här är skorna på ett ungefär hur som ser ut .

    & sen sedan "snuttegubben"     söta visst ? ;)

sen har vi ju fått MASSOR med mer saker men tänkte iallfall visa något av det .

Bebis <3

publicerat i Allmänt;
idag så blir våran älskling hela 34 veckor & det är exakt 6 veckor kvar till beräknat datum , sen får man ju se när h*n vill komma ut :) på onsdag är det dags för barnmorskan & då skulle hon göra ett ultraljud bestämde vi då kanske man kan se könet ? .. nej , jag har ingen aning om man kan det men skulle vara kul & veta men samtidigt inte för det är ju roligt med överaskning också . hehe svårt beslut. men om jag får reda på det så säger jag det bara till dom som vill veta & går inte ut med det i bloggen.. så ni vet :)  Tänk att det bara är 1 månad & 2 veckor kvar , helt otroligt tiden har ju bara gått SÅ snabbt . & det är ju jättebra iofs för vi längtar så mycket :) <3 
 
på dom här bilderna så är h*n bara v17+3dagar <3 & MKT större har h*n blivit .

 

 
nu ska jag gå & fixa mig lite eftersom vi ska på 6-års kalas idag ;D  ha en bra dag.
kramar / bea (v)

Lördag

publicerat i Allmänt;
idag så ska vi på kalas hos min kusin alvin som fyller 6 år fast han fyllde den 27/8 men han ska firas idag & han önskade sig ett paket sa han , haha :) så söt han är.  idag så ska jag också försöka plugga lite på min svenska uppgift som ska vara klar tills på måndag & det skulle ju bara vara för skönt om man slapp sitta & göra det imorgon. för då ska jag till flen på hopptävling .