...

publicerat i Allmänt;

Ensam i mörkrets alla rum , är en känsla jag dras med nu.

Fredagsmys!

publicerat i Allmänt;

Då var det kväll & jag har lagat mat & fixat lite här hemma. Älskling ( den stora ) är snart på väg hemåt . Om ca en timme är det dags för idol igen , det ska jag inte missa. Sedan är det sängen som gäller , jobb helg för min del denna helg inte speciellt taggad alls.
Hoppas ni får en bra fredag & så hörs vi imorgon igen.

Äventyr

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma igen , har vart på lite äventyr med mig själv faktiskt . Wiggo har åkt till sin farmor & pappa så nu är det ensamt här hemma. Ingen som låter , knäpptyst! Ska alldeles strax ställa mig & laga lite mat min mage kurrar så högt att grannarna hör.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Wiggo tyckte vi skulle vakna halv 8 idag. Ganska skönt med tanke på att han vaknat före kl 7 nästan varje dag.

Vi ska strax röra oss upp ur sängen har legat & dragit oss ett tag. Idag ska Wiggo till sin pappa runt kl 13 om jag är med i svängarna.

Jag återkommer snart igen

Hejja !

publicerat i Allmänt;

Jäklar i havet vad jag gillar Molly i idol , fick fan rysningar !

IDOL

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag slänga mig i soffan & kolla på Idol , Wiggo har somnat precis. Ska ni kolla?

Säljes!

publicerat i Allmänt;

Tänkte sälja denna fina klänning / tunika. Köpte den från Nelly & ord.pris är 700kr om jag minns rätt. Säljer den för 300 kr , storleken är xs & för liten för mig . Den är aldrig använd utan bara hängt i garderoben. Är ni intresserade så skicka ett mail [email protected] .

Shoppat

publicerat i Allmänt;

Är hemma ifrån stan & har vart det ett tag. Mötte upp bästa vän där nere , shoppade lite grann & så tog vi även oss en lunch . När vi kom hem igen gick vi ut med hundarna en sväng & så tog jag & wiggo en fika , sedan spelade vi tv spel & så har vi städat. Nu ligger vi i sängen & skriver ett inlägg . Jag hoppas att ni mår bra .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vi vakna runt kl 7 , sedan la vi oss i soffan & kollade på film. Nu är det full fart på wiggo & jag har precis målat naglarna & ska strax in i duschen. Ska ner på stan en snabb sväng sen & kolla om mina jeans finns där för dom fanns inte i Västerås. Vad ska ni göra idag?

Vi hörs senare :)

Onsdag!

publicerat i Allmänt;

Nu är både wiggo & jag hemma . Jag har vart till erikslund med bästa vän & wiggo har vart på buslandet med sin farmor. Imorgon & på fredag är vi lediga & de är underbart !

Nu ska vi kolla på ice age ;) så rolig film!

Du är så värdefull !

publicerat i Allmänt;

Jag är så glad att jag har dig min fina bästa vän Rebecka. Du är värdefull & jag är glad att du alltid finns vid min sida när livet inte känns så underbart som de brukar. Jag kommer alltid att finnas vid din sida , jag älskar dig !

Mätta & belåtna.

publicerat i Allmänt;
Nu har vi ätit . Wiggo sitter nu i sitt rum & kollar på film ,  tror lillkillen är trött.
Jag kom precis ut ur duschen och kätt på mig kläder , tycker klockan går alldeles för fort speciellt när man vet att man ska iväg till jobbet. Idag är jag otaggad faktiskt, hade helst velat följa med mamma & pappa till flygplatsen för att vinka av dom. Men men ...

Sitter & funderar på en hel del men kommer absolut inte fram till något vettigt. Som en klump i magen.
Jag antar att det man inte vet lider man inte av så jag avstår från att veta.

Full fart framåt!

publicerat i Allmänt;
Idag har jag hållt igång sen kl 9 imorse, vart lite överallt. Wiggo har vart hos sin gammelmormor ett tag medans jag fixade lite annat. Men nu är vi hemma & ska snart ställa oss & laga lite mat , sen ska jag iväg till jobbet 16.30-21.30. Idag åker min mamma & pappa till Spanien också, jag är inte alls avundsjuk ( höhö ).

Nej , laga mat som sagt.

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Idag har jag jobbat 7-14 , gick bra! Sedan åkte jag hem , duschade och fixade mig , sen träffade jag & wiggo våran Bästa vän Rebecka. Vi tog oss en sväng till Tuna park där Wiggo köpte en bebis till sitt djur för sina 50 kr han fått, helt överlycklig! Jag köpte mig en tröja, en skjorta , nagellack & en eyeliner sen tror jag inte att jag köpte mer. Duktig jag är!
Men på onsdag så tror jag att jag & Rebecka ska dra oss till Västerås & de nya köpcentret och kolla där , de ska bli roligt & se hur det ser ut.

Efter Tuna park blev det en sväng förbi Ica och handla lite mat så vi har hemma. Ikväll blev det bara en pizza i ugnen då vi kom hem ganska sent. Wiggo ligger nu i sin säng & sover , jag tänkte också krypa ner i sängen & läsa, de blir en tidig kväll då jag är väldans trött. Älskling är på jobbet & kommer inte hem förrän senare mot natten , att han orkar.
Hoppas att ni har haft en bra dag!

Jag älskar min fina familj.

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Jag har verkligen inte haft tid att uppdatera bloggen sen jag kom hem. Det har vart fullt upp & igår så firade vi min lilla kille som fyller år nästa helg men då är han hos sin pappa. Vi hade kalas här hemma och Wiggo fick jättefina presenter som han är så lycklig över. Speciellt den från Nima.

Idag har vi vart hos mamma & pappa nästan hela dagen , Wiggo har åkt runt på sin present hela dagen och till & med körde slut på en tank så vi fick tanka. Vi har ätit god mat och bara varit. De behöver man såhär på söndagar då det är en ny jobb vecka som börjar. Det är inte långt kvar tills mitt vikariat är slut , ca 2-3 månader tiden går fort! Men jag får sätta mig ner här nån dag & börja söka jobb igen.

Jag hoppas att ni mår fint & har haft en bra helg. Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på TV innan det är dags att röra sig tills sängs. Vi hörs imorgon!





Wiggos present. Coolt va? Han är så duktig på att köra .
NI , missa inte inlägget nedan med bilderna från Spanien.

Hörs imorgon!

Spanien 2011

publicerat i Allmänt;

















Nu bjuder jag på lite bilder från Spanien. Och jag kan bara säga att det var underbart! Jag vill tillbaka.

hemma!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma ifrån Spanien kom hem igår kväll. Vi har haft det så bra med nästan över 30 grader sol varje dag! Badat , legat på stranden , ätit god mat & allt har vart perfekt. Vill inte vara hemma vill tillbaka hem till Spanien igen.
Har en del saker att göra idag så kommer nog bli dålig uppdatering här några dagar. måste tvätta, handla & fixa allt hemma. På lördag så ska min lilla skit unge firas han blir 4 år nu den 1 Oktober men är då hos sin pappa så vi firar honom en helg innan.

Hoppas ni mår bra!

fredag dagen med D

publicerat i Allmänt;
jaha, då var det fredag och ikväll är det dags att dra iväg till Spanien. Jag är så fruktansvärt rädd och nervös att jag knappt vet vad jag heter. Jag får väl helt enkelt se om jag sätter mig på planet ikväll eller inte , de lär ni märka isf.

Jag hoppas ni kommer att ha det super bra och jag kommer tillbaka den 21/9 igen. OM jag nu kommer iväg =P.

Kärlek till er.

vad är det som händer

publicerat i Allmänt;
Kan inte sova om nätterna vet inte alls var det är , kanske nervös inför flygningen som sker på fredag ?
Vakna ett par gånger iallafall , hmm. Vakna upp imorse med lite feber kändes ju inte alls roligt , men helt plötsligt nu har den försvunnit vad är det som händer med mig?! Har inte gjort mycket idag bara tagit de lugnt. Ätit vitaminer och lunchade en snabbis med Nima. Nu sitter jag här hemma , ska väl snart lägga mig i soffan och ta de lugnt ett tag varva ner lite. Imorgon ska jag träffa min Bästa vän och bara umgås , de va längesen faktiskt. Jag hoppas bara att jag mår bättre. Sen på torsdag ska jag iväg & jobba , de har jag bestämt mig för. Snart är det väl dags för min lilla älskling Wiggo att komma hem från dagmamman också.

Hoppas ni mår bra.

pirr pirr

publicerat i Allmänt;
Idag har jag vart ledig ifrån jobbet så jag har hunnit göra väldigt mycket saker . Tvättat 3 tvättar i maskinen , packat lite grann, vart med mamma och lunchat och så lite annat smått & gott. Nu tror jag att jag börjar bli nervös inför resan på fredag , jag har redan packat ( inte allt ) men börjat iallafall Nima typ skrattar åt mig =P Nej usch det är inte roligt alls att vara flygrädd. Men jag måste klara detta!

Sitter hemma nu Nima kom precis hem så Wiggo följde med honom ut och skulle hjälpa honom med verktygen i bilen. Sen blir det till att åka och handla lite mat. Och så blir det lugnt hela dagen / kvällen jag har ont i kroppen och små förkyld som jag nu har vart i en vecka. Vill att det ska bryta ut NU så man slipper bli sjuk i Spaninen sen eller så får de bara ge sig så jag känner mig frisk,

Jag hoppas ni mår fint!

Fredag' 7 dagar kvar.

publicerat i Allmänt;
Är ledig idag och har vart på Tuna park tillsammans med min kusin Frida. Hittade lite smått och gått även lite nödvändiga saker till resan. Vi ska nämligen åka till Spanien 9/9 - 21/9 , det blir jag, Wiggo & Nima som åker iväg. Ska bli riktigt skönt men som ni kanske inte vet så är jag sjukt flygrädd , jag får panik så fort jag sätter mig på ett flygplan och gråter flera liter. Men jag ska klara det här, ska till doktorn nästa vecka & få lite lugnande. Håller tummarna. Är ni flygrädda?

Jag kom även hem med ett par skor IGEN , yes nu behöver jag verkligen fixa till i skogarderoben där uppe på övervåningen. Skor skor skor , det bästa som finns. Dock finns de skor som prislapparna sitter kvar på eller så ligger dom fortfarande kvar i kartonger. Fy på mig!

I helgen står det också jobb på min lista lördag & söndag. Sen jobbar jag bara två dagar nästa vecka & på fredag beger vi oss av mot varmare väder.
Ja, jag ska sluta prata nu. Jag hoppas ni mår bra! känns skönt att få skriva av sig lite då & då här.