Tisdag

publicerat i Allmänt;
halloj !;D
Nu sitter jag i skolan & har lektion men har precis gjort klart mitt arbete så nu är det bara att slappa. :P
Snart är det lunch så ska gå & käka med min kära vän Sandra . Slutar vid 2 idag sen ska jag hämta Wiggo sen får vi se vad vi hittar på . Aja, nu så ska jag gå & fråga om man inte kan få sluta ;P haha.
ha det finemang !

Bye

publicerat i Allmänt;
Nu är min mor & far på väg hem så jag har packat ihop mina saker & ska åka in till lägenheten igen för att städa innan gästerna kommer. Ikväll så ska jag sova hemma med min älskling så har ingen dator & då kan jag ju såklart inte uppdatera. Men jag hoppas att ni blivit nöjda av den uppdatering som jag gjort nu & har lite nytt att läsa så får vi se när jag har möjlighet att skriva igen & när jag har tid. Jag hoppas ni har det bra så hörs vi snart ( hoppas jag ) igen !

puss&kram sötnosar !


Tankar.

publicerat i Allmänt;
Gud vad det snurrar runt en massa tankar i mitt huvud just nu . Jag är orolig , ledsen & nedstämd fast varför ? ingen jäkla aning. Jag hoppas att det blir bättre snart & att jag blir som vanligt igen.

Har precis skickat ett saknar sms till älskling men han har inte svarat så jag antar att han fortfarande ligger & sover :) Att man kan sakna en människa på bara en dag & över en natt ? det är galet ! men jag antar att det är för att jag tycker om honom så pass mycket som jag gör , jag älskar dig . <3

Byta ?

publicerat i Allmänt;
Sugen på att byta hårfärg ? OHYEAH ! 
Nu har jag vart det här blonda ett bra tag & nu är det höst igen & man vill ha lite varmare & mörkare färg ? Så känner jag iallafall :) Dock så vet jag inte hur jag ska göra eftersom jag är så pass blond så är det ju inte bara att slänga i en brun färg då det riskeras att bli grönt . Jag var hos en frisör & frågade hon sa att jag skulle slänga i en toning med mycket röda pigment först & sedan kan jag lägga i en brun färg. Men jag tyckte det lät så himla krångligt , haha!:) Mitt hår är väl inte i bästa skick men det är tamme tusan mycket bättre än förut , men jag tänkte vänta med färgningen ett litet tag till .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Har sovit ganska bra trotts allt :) Wiggo vaknade kl 8 så vi gick upp & satt på TVn & glodde lite där , nu försöker jag få honom att somna om igen eftersom han är trött men han verkar inte vilja det , envisa barn! :P Och såklart när jag kollar in här på min blogg & kommentarerna så har jag SÅKLART fått en till idiotisk kommentar en person bara MÅSTE slänga ur sig & självklart är personen anonym vad annars?
"du är fläckig i ansiktet? har du blivit sliten efter wiggo eller? du ser rätt gammal ut för att vara arton i ansiktet, haha!"

så rolig va den kommentaren, jag förstår inte hur folk orkar hålla på & dom måste verkligen yttra sig på ett eller annat vis & när dom väl skriver något så är dom anonyma ? Jag säger bara våga stå för vad du säger eller så säger du inget alls.

Söndag ? jaha idag är det kalas för Wiggo IGEN eller det är bara mormor, morfar & rosa som ska komma över så det blir ju inte värsta kalaset. Nu sitter jag & väntar på att mamma & pappa ska komma hem dom är iväg & spelar golf & jag behöver bilen för att åka in & städa upp i lägenheten innan de kommer folk dit. JA så kan det vara !

Rastlös.

publicerat i Allmänt;
Nu börjar jag bli rastlös igen, haha! Har suttit & kollat på lite olika bilddagböcker här & där men nu tröttnade jag & kände att jag behövde skriva några rader här inte för att jag vet vad jag skriva men iaf ;D
Måste bara säga att jag tycker helgerna går så jäkla snabbt nu när man börjat skolan igen man hinner knappt andas ut innan en ny vecka kommer , phuuu . .  nej nu ska jag kika kläder på ellos för jag såg att de hade billiga jeans ;)

Mätt & hemma.

publicerat i Allmänt;
Kom precis hem igen har vart i stan i lite mer än en timme & pratat med min granne Madde , det var mycket trevligt :)
Tack för det gumman! <3

Nu är jag iaf hemma & har precis käkat sen satt jag mig direkt här igen , haha jag är lite beroende av min blogg nu när jag har möjlighet till att skriva lite. Fast jag funderar faktiskt på att lägga ner den eftersom jag inte kan uppdatera så ofta & det gör att min blogg blir trist ( enligt vissa ) Vad tycker ni , ska jag göra det ?

Har faktiskt inte pratat något alls med min älskling men han håller väl på & åker för fullt nu eftersom att hallen stänger kl 21. Usch vad tråkigt att sova själv i natt & ensamt fast tack & lov har jag ju min lilla älskling här WIGGO <3
Jahaa ,vad ska man säga ? inte mycket faktiskt haha!
Just det tänkte fråga om det är någon som vill ha frågestund ?

Vi kör med det iaf så får vi se om det finns några som vill fråga något , skriv en kommentar i det här inlägget så svarar jag om ca en timme.

Jaja.

publicerat i Allmänt;
Nu så sitter jag här hemma & har inget alls att göra. Anton är & åker såna där rullskridskor eller vad det nu heter :P
Snacka om att man känner sig ensam när man inte har han här , helt sjukt ! Men men , jag ska nog kunna överleva kvällen &  natten iaf :)

jag älskar dig & saknar dig älskling <3

Spanien

publicerat i Allmänt;
Nu så får ni lite spanien bilder :)

                                   

sådär , hoppas ni blir nöjda.

Tuna park

publicerat i Allmänt;

Snart ska vi åka till tuna park & kolla lite jag var där igår också men jag får nog aldrig nog till att gå runt där & glo :)
Just nu sitter jag hemma hos mamma & pappa ska sova här ikväll + att jag ska slänga in bilder ikväll om jag får med mig kameran.

Just det någon sa att Wiggos dagmamma Helen inte alls var bra, men jag tycker att hon är riktigt gullig mot Wiggo så jag tänker bilda min egen uppfattning om henne.

Och jag förstår inte hur folk kan irritera sig så mycket om att jag aldrig uppdaterar i min blogg längre nu syftar jag på kommentaren i inlägget nedan , har jag ingen dator att skriva på så är det faktiskt lite svårt att uppdatera + att jag har ett barn man har inte alls tid med såna saker ibland. Så jag vill inte höra något mer om det .

Seriöst

publicerat i Allmänt;
Den här kommentaren fick jag nyss.

Herregud! Jag måste säga att du uppdaterar riktigt surt. Om man har en blogg som ger mycket uppmärksamhet kanske man kan lägga lite tid till att skriva i den också. Okej, du har bättrat dig med 1 inlägg och 1 bild sedan det fredagsinlägget du skrev för riktigt länge sen som man fått läsa om och om igen för du aldirg uppdaterar. Okej ska inte säga aldrig men det är inte ofta nuförtiden. Finns det någon anledning eller? Eller är du ute och partar ute på krogarna och inte har ork till din blogg? Seriöst, vill inget illa dig, du har nog mycket att göra med din son och skola och allt vad du gör men om du vill behålla dina läsarna bör du uppdatera ofta, en blogg ska uppdateras varje dag. Nu slutar jag läsa din blogg, ha ett bra liv!

DET FINNS IDIOTER TILL ALLT... Men nu har jag iaf en sån mindre läsare ;D

Herregud! Torsdag ?

publicerat i Allmänt;
Jag har verkligen inte haft tid eller tillgång till dator jag ber om ursäkt.
idag är jag iaf ledig ifrån skolan & wiggo är hos sin dagmamma ska snart åka & hämta honom :)
Hans dagmamma heter Helen Carlsson det är många som frågat så nu vet ni det . Ja vad har vi gjort ? jag har gått i skolan & pluggat som en tok nu är jag iaf klar & kan pusta ut en liten stund iaf . Idag vet jag inte vad vi ska göra , vi kanske ska träffa min vän Sandra & sen blir det väl hem för att ta det lite lugnt .
I helgen så ska jag nog ut till mamma & pappa iaf så ska försöka komma ihåg min kamera som jag har spanien bilderna på tänkte slänga in dom här så ni får se :)  skulle gjort det nu i helgen men i fredags var vi & sa grattis till antons syster som fyllde 20 år & sen i lördags var jag på krogen med Jonna faktiskt , jättekul !:)

men nu måste jag hämta min lillkille <3

Fredag

publicerat i Allmänt;

hejsan! ;D
Idag är jag ledig ifrån skolan så jag har vart med Wiggo hos sin dagmamma för att skola in honom. Han går hos en dagmamma i nyfors rätt nära mig så det är ju toppen.
Efter det somna han så jag passade på att gå & sola så det gjorde jag sen åkte jag hem duscha & nu sitter jag på mammas jobb Wiggo sover fortfarande , han ska ta spruta idag 1 års sprutan. Men nu måste jag faktiskt gå & väcka min plutt så han får lite mat innan vi ska gå :)

Min stora 1åring <3

publicerat i Allmänt;
NU är Wiggo hela 1 år & tiden bara rinner iväg. Igår så hade vi ett litet kalas bara min kompis sandra & antons kompis micke kom till oss så vi åt tårta & hade det trevligt :) Wiggo fick en skjorta utav dom som var super fin , den ska han få ha på sig på lördag då det är kalas för hela släkten. Min stora lilla kille <3

Spanien då ? Jotack vi fick jättefint väder 2 dagar innan vi skulle åka hem så jag låg bara & pressa i solen så lite färg har jag nog fått ;D Flygresan gick bra fast jag var ju lite rädd som vanligt & jag säger bara stackars anton & bella som fick sitta brevid mig på vägen hem de blev nog helt tokiga. :P haha! Vi bowla också när vi var i spanien & gissa vem som vann? JO JAG ;D haha snacka om att jag blev glad & retade alla andra , sen körde vi en omgång till & då var jag väl inte lika kaxig för då förlora jag , haha! Nej men resan var jättebra & jätteskönt att få komma bort , längtar redan tills vi ska åka igen ( när det nu blir )

Just nu sitter jag på mammas jobb ska snart röra mig till skolan börjar 11.15 idag & slutar kl 15, första riktiga skoldagen var igår & den var väl helt okej bara att jag fick en inlämningsuppgift första dagen inte fullt så roligt men det ska nog gå.
Idag så ska jag sova själv i lägenheten , Anton ska sova hemma hos sig så jag blir själv men det ska nog gå fint då kan jag passa på att plugga extra mycket. Just det ! Wiggo ska på inskolning idag han har ju fått en dagmamma så han ska dit idag hihi , det blir säkert skitbra ! ;D  Nej nu har jag skrivit en hel uppsats så ska sluta,  bilder från spanien får ni se i helgen då jag ska ut till mamma & pappa.

ha det super , !