Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Jag är super förkyld & hostar till max. Det är väl den tiden nu kan jag tänka mig.
Under tiden jag har vart borta har jag tagit tag i saker och ting, jag har jobbat och jag har även hunnit vara ute en sväng på krogen med min bästa vän. Jag har också vart på cirkus tillsammans med mina fina och bästa killar. Ja, det är väl så det har vart. Jag säger till mig själv välkommen tillbaka, men jag kan dock inte lova er en SUPER uppdatering varje dag. Jag hoppas ni mår bra & att allt är som det ska.




Ni kommer aldrig förstå hur mycket ni betyder för mig, hur mycket ni gör mig lycklig.
Ni har förändrat mitt liv totalt på det bästa sätt som går. Jag kommer aldrig att kunna ha ett bättre liv än vad jag har nu. Jag kommer aldrig lämna, svika er.
Det är ni som är mitt hjärta, utan er , ingen mig.  Jag älskar er mest av allt. Glöm aldrig det.

stängd

publicerat i Allmänt;
Jag lägger ner bloggen ett tag. Jag kommer tillbaka när jag kommer tillbaka.


Jag hoppas ni mår bra & har det bra.

sagor är aldrig sanna.

publicerat i Allmänt;
Är hemma ifrån jobbet, har gått bra men fy vilket väder =/
imorgon ska jag nog åka iväg och köpa mig ett par gummistövlar som jag kan använda på jobbet, blev dyngsur om mina små fossingar. Har precis kommit ut ur duschen & ska snart ja, jag vet inte vad men något iaf!

Hoppas ni haft / har en trevlig kväll.

jag ger upp.

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Den här helgen ska Wiggo till sin pappa & de innebär jobb för min del hela helgen + måndag. Jag är inte alls sugen på att jobba i helgen. Igår så var vi hemma hos bästa vän en stund & kollade på deras nya katt & pratade lite. Jäkla niggah.
Sen blev det film på kvällen och sen krama kudden , ja + jobb förstås .

Ska alldeles strax hoppa in i en dusch idag jobbar jag 13.30-21 . Otaggad.

Hoppas ni får en bra dag!

hemma!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen, har vart ute hos mor & far en sväng. Wiggo är kvar där eftersom jag börjar kl 7 imorgon, usch segt. Nima är på jobbet och kommer inte hem förrän senare framåt natten typ om jag förstått det rätt.
Bästa vän ringde nyss & sa att de är i stan, äntligen! Hon skulle ringa senare , då ska vi prata en massa. Gud vad jag saknat denna kvinna.

Hmm. jadu. jag ska väl typ bara va hemma som sagt och inte göra nåt annat.
Hoppas ni haft en bra dag!

oj vilken dag!

publicerat i Allmänt;
Vilken härlig dag det har vart idag för oss som är lediga. Sol & värme, det tackar man ju inte nej till .
Kom precis hem efter en sväng på stan. Nu har jag fixat pass så det kommer om några dagar, det låter bra det!
Sen tog jag , Wiggo & mamma en lunch , smarrigt värre. Sen gick jag runt & letade efter solglasögon men jag hittade dock inga, fabian ! Får kolla lite till en annan dag , kanske är för kräsen. Hmm, vem vet.

Sitter och väntar på att Nima ska komma hem ifrån jobbet för sen ska jag & Wiggo åka ut till mamma och pappa en stund. Då Nima ska iväg och jobba igen ikväll. Sen ska jag hinna träffa min Bästa vän också .

Imorgon är det dags för jobb igen 7-14 , sen jobb fredag, lördag, söndag & måndag! Sen ledig en dag och så på't igen!
Jaja, pengar pengar man ska inte klaga.

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag är det en ledig dag för mig & Wiggo.
Wiggo kom hit runt halv 10 då vaknade jag av att han kittlade mig under fötterna, busunge!
Nu sitter han & kollar på TV och jag har precis ätit lite frukost. Idag så ska vi ner & fixa mig ett pass , mitt gick ut för ett bra tag sen. Ska ju förmodligen åka till Spanien i september , nu ska jag ta mig mod till att flyga. Som ni kanske inte vet är jag ju så himla flygrädd så det är inte sant , nästan lite larvigt. Men så är det!
Och idag är det ingen vanlig dag heller för min bästa vän kommer hem idag från turkiet. woho. Har saknar dig <3

Och tack alla ni för söta kommentarer i inlägget nedan. Jag känner inte heller att man direkt måste stressa för att få Wiggo " torr " på natten. Det tar sin tid & inte tänker jag pusha på honom. NEJ! Han brukar sova utan ibland och då har det gått bra eller så har det hänt en olycka men det är sånt som händer. De kommer när de kommer. Han är ju " blöjlös " på dagarna & är jätte duktig att sätta sig på toaletten själv eller så säger han till. Så jag är så nöjd över honom.

Jsg kommer med ett inlägg senare nu så ska jag ta och sola lite grann, Wiggo är hos mamma på jobbet under tiden och sen hämtar jag honom sen hem & duscha, traska ner på stan.



Bara älskar den här bilden!

........

publicerat i Allmänt;
en fråga från anonym
har han på allvar blöja?

svar : Ja tänk att han har på allvar blöja på natten ibland.


Tog mig en långpromenad på morgonen , riktigt skönt & så har jag tränat här hemma lite grann.
Ska snart hoppa in i duschen sen blir det jobb 14-21.30 . inte taggad idag.

Neu lash

publicerat i Allmänt;
Jag vill verkligen testa Neu lash men det kostar ju massvis. Får väl önska mig det av tomten i år eller om jag tjänar mig en extra krona så kanske jag kan ta och unna mig det.  Någon som testat det? det ska tydligen förlänga ögonfransarna en hel del.







En sådan produkt kostar hela 1600;- för 6 ml. Men det kanske är värt det, vem vet!?

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma med en plastpåse på huvudet , haha gör hårinpackning.
Wiggo sitter framför Tvn och kollar på film , min lilla kille är trött snart får han sova!
Idag har jag vart på jobbet och jobbat 8-14 sedan åkte jag direkt och solade lite , vill ha lite färg så man känner sig fräsch. Sen hämtade jag Wiggo från dagmamman och så drog vi och handlade , sen hem & laga mat. Kasta oss i duschen och nu sitter vi här. N är hos sina föräldrar och jag tycker väl inte direkt att det är så lämpligt att jag kommer med min påse på huvudet =P

Ikväll blir det bara lugnt och jag ska nog slänga killen i säng snart sen slänga mig själv i soffan och kolla på film. Åh, längtar. Men först måste jag in i duschen och ta bort detta från huvvet!

Hoppas ni haft en bra dag!

Tog bilderna nu.

publicerat i Allmänt;


Filmtajm innan läggdags!



Gina gillade att gunga i parken .



Nima och Gina, blev glad för att hon fick låna mobilen =P



Älskade mormor med alla barnbarnsbarn!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Grattis älskade mormor på 75-års dagen! <3

Den här helgen har vart lugn. I fredags var N ute och partade med sina vänner så jag var hemma hos mamma & pappa grillade & tog det lugnt. Sen åkte jag hem till stan och kollade på film och somnade snabbt. I lördags så åkte jag & N hem till mamma & pappa , Wiggo sov kvar där. Så alla vi tre gick ut i skogen och plockade blåbär & vi fick massor. Wiggo har dock ätit upp de mesta nu =P . Han älskar blåbär. Sen åkte vi in till stan. Nima drog och jobbade , jag åkte hem och Wiggo åkte till sin farmor en stund för de skulle på kalas men kom sedan hem. Sen kom Gina min kompis barn hon är bara 1 år gammal och så himla söt. Hon har sovit här från lördag till söndag och det gick jättebra, jag trodde att Wiggo skulle bli alldeles till sig så att de aldrig skulle bli någon sömn men under loppet på ungefär 1 timme så sov båda barnen. Jag är riktigt stolt, detta klarade jag galant!

Idag så har vi vart ute hos mamma och pappa , firat min mormor som fyller år idag så släkten kom och det blev bullar och tårta. Mot kvällen blev det pizza, fy bubblan nu behöver jag verkligen inte äta på flera veckor känns det som. Är nu hemma , Wiggo somnade som en stock hemma hos mamma och pappa så han fick vara kvar där. Väntar på att Nima ska hoppa ut ur duschen sen blir det film eller sängen, har inte riktigt besämt oss.

Jag hoppas att eran helg har vart bra, imorgon är det dags för jobb igen 8-14 . Sen kommer jag uppdatera er med lite bilder.

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
God dagens!
Snart ska jag bege mig mot jobbet 15-21.30 , är faktiskt ganska taggad. Helt ovanligt!
Wiggo är i sitt rum och leker , vi har packat ihop lite saker som han ska ta med sig till mormor han ska sova där inatt.
Igår var vi med Sandra & Gina på leklandet här i Eskilstuna, det var väl sådär. Trodde det skulle finnas lite mer saker till dom här " mindre barnen " och då tänker jag mest på Gina som är bara är över året. Men Wiggo var nöjd och sprang runt och lekte som en tok ,helt svettig blev han =P. Mot kvällen så var jag & älskling lite överallt på ÖB och sedan drog vi oss mot coop handla lite och drog till Billy boys och åt mat. Sen hem och kollade på en film , väldigt lugn och mysig kväll.

Hoppas ni får en bra dag & att ni mår alldeles underbart.



jag älskar er.

Kväller'

publicerat i Allmänt;
Idag fick Wiggo vara hemma ifrån dagmamman han hade ont i ögat så han fick vara med mormor idag. Det gick ju bra det med! =) Han somnade ju om imorse och sov enda till kl halv 10 , självklart när jag ska iväg till jobbet. Men när jag kom hem därifrån så mådde han alla tiders , inge fel på ögat och inge fel på Wiggo alls. Så snabbt det kan vända!
Somnade till i soffan efter jobbet mår inte riktigt 100 % bra känner mig hängig i kroppen , små förkyld & hals ont. Inget jag rekomenderar. Har vart en snabbis till TP kom hem med lite saker, och även ett par till skor. Shit, Nima kommer bli tokig på mig. =P Jaja , det är jag det!

Ska snart hoppa in i en dusch och koppla av , slänga mig i soffan . Invänta älskling som är på jobbet och jag hoppas att han kommer hem snart.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vi har vart vakna sen kl 5, tror att Wiggo har somnat om nu. Han vakna av att han grät och inte kunde öppna ögonen ( inge klet eller så ) Sen helt plötsligt kunde han kolla på en film iallafall men sen började han gråta igen och klaga på sitt öga. Jag vet inte vad det är , och såklart man blir orolig. Här sitter jag, måste åka till jobbet om ca 15 minuter , Wiggo och sover och ska till dagmamman men jag ringde min älskade mamma så hon är på väg hit , så får hon se till han en stund och kolla om det blir bättre med honom annars är det farbror doktorn som gäller. Usch, vad man känner sig hjälplös när man inte vet vad som står på tok. Min fina älskling.

Jag hoppas att ni mår bra och får en super bra dag. jag är trött och seg. Vart vaken själv nästan hela natten då jag känner att jag har ont i kroppen och halsen värker men dock ingen feber. Hållt Nima vaken också, usch vad elak jag är. Men bit ihop & få denna jobbdag över sen hem & vila.

Puss&kram

I dont believe you anymore

publicerat i Allmänt;
Ibland sårar vissa saker en och ibland sårar det en mer eller mindre.
Och det är väldigt jobbigt att inte räcka till.

Idag har jag vart ledig likaså igår. jag bytte bort min kväll med en annan så ledig 2 dagar. Imorgon är det dags igen , 8-14 sen ledig onsdag & jobba torsdag, fredag. Ingen jobbig vecka direkt. Men om man mår lite " halvdant " så är det inte speciellt kul. Idag har jag och Wiggo cyklat lite grann, sen gick vi och köpte glass, luncha på mammas jobb , gick till lekparken och var där. Sen ikväll så var vi ute och cyklade igen och gick en sväng till affären. Nu ligger lillpojken i sängen och kollar på film, han somnar nog vilken sekund som helst det är en trött kille & ska upp tidigt imorgon då han ska iväg till sin dagmamma. När wiggo somnat så ska jag ta mig ett telefonsamtal .
N är och jobbar , vet inte riktigt när han kommer hem det får bli en överraskning.

Hoppas iallafall att ni mår bäst!

God kväll.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag gjort den jobb kvällen klart , imorgon är det start igen 7-14 , hoppas det går fort.
Hoppas ni haft en bra dag.


Jag älskar dig min finaste N.

God morgon fredag!

publicerat i Allmänt;
Denna helg är ingen ledig helg för mig , jag ska jobba hela helgen. Idag börjar jag 14 - 21 , har ingen lust då humöret verkligen suger .
Fram tills jag börjar ska jag väl bara små plocka här hemma, duscha och fixa mig. Ja, inget speciellt.
Igår så var jag och N ute och åt , mycket mysigt och trevligt. Känns som vi behövde det på något sätt.

Ännu en fråga.

Postat av: Marie
Härliga bilder :) wiggo med simglasögonen var bara för härlig. Ska wiggo få något syskon , vill ni ha ett barn?

svar : Ja visst är dom härliga och bilden med hans simglasögon är nu en stor favorit hos mig, så jäkla söt. Vet inte.

Jag hoppas ni alla får en trevlig helg.

En fråga.

publicerat i Allmänt;
Postat av: johanna

vart e kavajen ifrån? riktigt fin.

svar ; Kavajen är ifrån Bikbok , Tack så mycket !=)

god dagens!

publicerat i Allmänt;
Hann inte blogga igår, efter vi hade vart på stranden i Sundbyholm åkte vi ut till mamma och pappa. Jag drog ut och sprang en stund och jädrar va bra det gick, riktigt stolt. Sen sov vi där ute och åkte hem idag igen. Igår hade vi en riktig mysig dag på stranden , jag, Wiggo & Rebecka senare kom Jennifer och gjorde oss sällskap . =)

Och idag så har jag & Rebecka legat och stekt i Vilsta , Wiggo har åkt till sin farmor kl 10 imorse. Plutten , saknar dig redan!
Tänkte bjuda på några bilder här också!









God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag har vi planerat en dag på stranden så jag har precis duschat, tagit på mig och ska packa ner det sista. Wiggo är snart på väg in mot stan så ska vi bara vänta på att Bästa vän ska vakna sen drar vi ! Idag satsar jag på att få lite färg på kroppen , jag hoppas innerligt på det. Ser ut som ett lik.

Jag hoppas att ni får en bra dag, så uppdaterar jag er sen med lite bilder.

En mysig kväll.

publicerat i Allmänt;
Har haft en super mysig kväll med min Bästa vän , så skönt att få prata och kasta ur sig allt skit man vill få ut. Vi åt på en restaurang som heter Papas Tapas ( tror det stavas så ) , det var riktigt mumsigt. Har även planerat att vi ska besöka stranden imorgon , så vi åker dit imorgon bitti. Jag, Wiggo, Rebecka och så ska även Sandra & Gina följa med , det kommer bli super mysigt. Hoppas bara att Wiggo håller sig rätt lugn eftersom att han fortfarande är snorig.
Har plockat fram lite saker till imorgon så är det bara att sticka när alla har vaknat. Perfekt!



Kastade på mig en kavaj över , lockade håret lite grann. KLART!



Min finaste bästa vän.

Ikväll.

publicerat i Allmänt;
Har duschat, fixat mig lite snabbt och ska snart träffa min Bästa vän.
Vi har bestämt en dejt och ska äta lite tillsammans, Wiggo åkte med sin mormor hem idag så ska jag sova ikväll.



Jag tror det blir detta på!

Butterix.

publicerat i Allmänt;


Jag älskar dig så djupt min finaste ängel. Tack för att du finns i mitt liv och tack för att du är du .
Du ger mig den kärlek jag behöver , du sårar mig aldrig , du ljuger aldrig för mig .
Jag dör för dig.

Lite nytt !

publicerat i Allmänt;
Tog oss en promenad ner till stan , mor gjorde oss sällskap.
Hoppade snabbt in och köpte en Bh, linne och nagellack.
Nu är vi hemma och jag har precis ätit lite mat, Wiggo ville inte ha nåt som vanligt går ju inte att tvinga i honom något heller då blir vi bara osams. Nu sitter jag här och små nyser lite , kanske har blivit smittad? Jag hoppas verkligen inte det. Nu ska vi försöka planera resten av dagen här , hmm. Svårt att göra något också med en sjukling som kanske inte ska röra sig så mycket.



Blev det här idag, jag orkar verkligen aldrig fixa till mig.

Genom förkyld.

publicerat i Allmänt;
Och där kom hans dunder förkylning , lilla wiggo.

God morgon!
Nu är vi vakna , har ätit frukost och ska snart ta på oss lite kläder så får vi se vad vi gör idag. Det blir såklart en lugn dag eftersom Wgiggo har fått en förkylning nu. Det är väl det som orskadade febern , I guess.
Tror jag ska sätta honom i vagnen och ta mig en promenad genom stan , rensa lite tankar och göra bra beslut för mig själv. Har riktigt många tankeställare just nu.

Hoppas ni får en bra dag, jag hör av mig under dagen om jag har tid och lust. Min bloggning är inte på topp just nu. Och inte jag heller.

God dag!

publicerat i Allmänt;
Har vart hemma hela dagen med Wiggo. Febern har gett sig lite grann men han hostar som en tok, min lilla skrutt!
Vi har vart ute på baksidan här hemma nästan hela dagen, han låg i vagnen och jag satt med saft och tog det lugnt. När han slumrade till så tog jag fram trimmern och började trimma bort lite gräs här hemma & imorgon tror jag nån skulle klippa gräset, det behövs.
Har lagat mat också till Karln i huset men han har inte kommit hem ifrån jobbet än , har tvättat och städat här hemma. Wiggo ligger i sin säng och kollar på film. BLI FRISK NU ÄLSKLING. Jag får myror i rumpan av att vara hemma också, haha. Men på fredag ska jag jobba igen , hemma imorgon med Wiggo och så är jag ledig onsdag & torsdag sen är det jobb hela helgen och det ska bli skönt att få göra något igen.

Hoppas ni har haft en bra solig dag.