lägger ner .

publicerat i Allmänt;
Jag lägger ner bloggen en stund , jag känner att jag uppdaterar väldigt illa & inte har tid .
Och det känns bara som att jag säger " vi hörs senare " och hör inte av mig eller skriver någonting.
Så jag hör av mig och kommer tillbaka istället när jag får in " rutinen " för bloggen igen .

puss & kram ,
vi mår bra.

Sol & varmt .

publicerat i Allmänt;
God dag , vi mår bra & vi är ute i solen hemma hos mamma & pappa . Wiggo sover nu i sin vagn .
Jag hör av mig senare , nu vill jag passa på att vara ute när det är så vackert väder :)

en liten trötter

publicerat i Allmänt;
Nu ligger Wiggo i sin säng vi har ätit mat & glass som efterrätt . Jag är också helt slut men väntar med att gå & lägga mig efter Wiggo har somnat , ska bli så skönt att lägga sig i soffan & bara koppla av en stund . Och man blir väldigt seg utav den här värmen ute & imorgon skulle de tydligen bli 28 grader varmt & på söndag 30 !!! Hur ska man orka med ? Smörja in med en jädrans massa solkräm iaf & speciellt på lilkillen , han ska nog få bada i sin pool imorgon & skvätta vatten på sin mor ;P
Kom på att jag har bilder på min kamera som jag skulle lägga in så får se om jag orkar med det idag eller inte, jag är ju som sagt as seg .

Snälla ni som läser ni kan väl hjälpa mig med att välja vilken bikini ni tycker är snyggast ?
( inlägget nedan )

wiggo är hos dagmamma?

publicerat i Allmänt;
Vad gör det om Wiggo är hos dagmamman medans jag har sommarlov ? Han är inte där hela veckorna utan där 2 dagar i veckan när jag är ledig & det är hon som frågar ifall hon får låna honom för att de kanske ska göra lite aktiviteter med andra barn & dagmammor.

Fick en kommentar om att jag borde ta mitt ansvar istället för att lämna bort wiggo om dagarna till dagmamman bara för att jag måste " förbättra min solbränna " är du helt sjuk i huvudet ?
Usch ,fan säg ingeting när du inte vet ett skit , !

Bikini

publicerat i Allmänt;
Jag har sån jäkla beslutsångest ska beställa en bikini ifrån asos men jag vet ju inte vilken :O finns så sjukt många som är snygga ! Så behöver eran hjälp lite grann :)

Vilken är snyggast ?=)
Ska beställa redan ikväll !







god kväll'

publicerat i Allmänt;
sitter nu hemma hos mamma & pappa de kommer ju hem idag så vi blir kvar över natten.
Har precis kommit hit ifrån stan har vart o handlat lite o tankat upp bilen . jag är svin trött så tror inte de blir med uppdatering idag. förlåt ,

god morgon!

publicerat i Allmänt;
Förlåt för dålig uppdatering , jag har inte haft tid & det har hänt så mycket runt omkring men nu ska jag försöka blir bättre.
Det har hänt väldigt mycket nu om dagarna , men jag kan iaf säga att jag var hos några vänner igår  & spelade kubb Wiggo sov i vagnen & vi försov oss nästan i morse vi vakna 8.45 :O det var längelänge sen vi vaknade så sent  men vi hann till dagmamman till kl 9 iaf & tur det ! Nu är jag hemma ska lägga mig på soffan en stund , har lite bilder också som jag skulle vilja lägg upp här på bloggen men just nu är inte mitt internet det snabbaste så jag får kanske vänta med att lägga in dom tills jag är hemma hos mamma & pappa som blir senare idag , de kommer äntligen hem idag! fast de kommer kl 12 ikväll men iaf :)

Jag hoppas att ni har haft bra dagar nu , iaf ni som bor i Eskilstuna som äntligen kan njuta utav denna underbara värme som är ute .
Sen så vill jag också tacka Tessa som har gjort om min blogg återigen så att den blev lite sommrig , tusen tack <3

God morgon'

publicerat i Allmänt;

Vi har vart vakna sen kl halv 7 , snart är det dags för dagmamman för lilla Wiggo han ska vara där vid kl 8 ungefär , sen ska jag hem & käka frukost & sedan duscha ,sen blir det till att lägga sig & sola hela dagen. Jag ska försöka ta med mig kameran jag är väldigt glömsk men den ska jag försöka komma ihåg den här gången ;D
vi får höras mer senare , så kanske de kommer upp lite bilder också !

Beck

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag & kollar på Beck men börjar bli ganska så trött så funderar på att lägga mig i sängen . Ska upp tidigt imorgon och iväg och sola , skööönt! =) ska tydligen bli as fint väder imorgon , så hej hopp här kommer Bea och hennes vänner och steeeker .
Wiggo ska till dagmamman imorgon & Tobbe skulle hämta honom därifrån så jag slipper tänka på att jag har en tid att passa för en gång skull , faktiskt riktigt skönt . 
Men nej jag måste nog dra mig tillbaka nu, ska försöka ta med mig kameran imorgon =)
pussohejs !

God kväll '

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma.
Har vart och solat med min kusin , Sandra & några till :) Sen så åkte jag & Frida till dagmamman hämtade Wiggo sedan trallade vi ner på stan & delade på varsin kebab tallrik , fy på oss ! ;P
Efter det så gick vi hem till Frida och bara tog de lugnt & Wiggo jagade katten , haha stackars kisse han blev skit förbannad på Wiggo .
Nu sitter jag här hemma & ikväll ska det kollas på Beck :) kanske får sällskap ikväll också, får se !

God morgon

publicerat i Allmänt;
Försökte komma in på bloggen igår men det gick inte.

Har precis skjutsat Wiggo till dagmamman ska snart sätta mig och äta frukost , hoppa in i duschen sen ska jag dra & sola med några. Igår så var jag och Wiggo ute och gick med några vänner och kom hem runt 21 ungefär , han somnade kl 20 och vakna inte ens när jag bar in honom i sängen , han vaknade 7.15 i morse , helt otroligt !

Ja , nu väntar jag på att klockan ska ticka lite så att en kompis ska komma hit runt kl 10 ungefär så då drar vi sen ska jag ringa min kusin också o väcka henne , sen Rebecka också & sedan resten av folket ;D
Ha en bra dag !

God eftermiddag.

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit hem efter en liten tripp fick med mig Wiggo också på vägen hem.  Nu ligger han och sover jag ska snart hoppa in i duschen & fräscha till mig lite grann sen när Wiggo vaknar så hade jag tänkt att gå ut & träffa lite folk , mysigt & trevligt :) Jag tänker inte sitta inne och deppa en dag till , inte en chans! Och du ska inte få mig att må så dåligt att jag bara vill gräva ner mig , jag bryr mig inte & jag bryr mig precis lika lite som du gör .
Ni vet inte vem jag pratar om & tro inte att ni vet vem det är för det vet ni inte , jag skriver inte ut några namn i bloggen.

Nu ska jag gå !

God morgon'

publicerat i Allmänt;

Nu är jag vaken trött somnade kl 3 i natt.
Idag får jag se vad jag ska hitta på , någonting ska jag iaf göra inte tänker jag sitta inne en hel dag idag igen aldrig !
Idag kommer min älskade Wiggo hem också och snart så kommer min mamma och pappa hem ( torsdag ) jag saknar dom , vill att dom är här nu.

Ja jag har inte så mycket att skriva .

Det finns svakor i livet , man måste lära sig av sina misstag , glömma och gå vidare ,starta ett nytt liv och ett nytt kapitel.

nu

publicerat i Allmänt;
ska jag dra mig upp ur den här soffan och ta på mig kläder sen ska jag åka till Rebecka och snacka med henne, vi hörs sen! mitt humör är inte på topp just nu .

stor sol!

publicerat i Allmänt;
såg att det var en stor sol och 22 grader varmt på måndag , någon som vill lägga sig med mig och sola ? :P

och här ligger jag .

publicerat i Allmänt;
Helt utslagen och super seg men känner att jag endå vill göra någonting, men vad ?
Anton är och fiskar han tog bilen så kommer ingenstans heller tänkte åka och handla lite men jag orkar ju för tusan inte gå jag är alldeles för lat ;P Hade ni det skoj igår då ? och vad gjorde ni ?

Nee vet ni vad jag ska lägga mig i soffan och slappa !

God morgon !

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna . Vaknade ungefär kl 12 då ringde Antons kompis som ville att Anton skulle komma och hämta honom så nu är han och hämtar honom, men de är nog här snart . Nu ska jag snart smälla i mig lite frukost .
Sen blir det till att slänga in lite outfit bilder , vi hörs senare.

Tack & god natt.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag  hemma ska snart hoppa ner i sägen . Tack Rebecka och Jonte för en super duper trevlig kväll och god mat och mycket onyttigt iallafall för min del ;P  Jag hade det super mysigt & det var lugnt och skönt sånt som man behöver ibland. Tusentack <3

God alla söta läsare vi hörs imorgon & då får ni bilder på min outfit blev dock inte den rosa klänningen .
Pussar & kramar

GLAD MIDSOMMAR.

publicerat i Allmänt;
Jag hoppas ni alla får en riktig bra midsommar trots det regniga vädret vi har här i Eskilstuna. Men jag ska säga er att det är inget ovanligt, det är alltid piss väder på midsommarafton.

Trött.

publicerat i Allmänt;
Ja nu kom tröttheten smygandes jag är svintrött . Vill bara lägga mig i sängen och somna om igen, har precis duschat & nu står Anton och Wiggo i duschen. Wiggo ville inte duscha med mig men med Anton går det bra ;P jäkla satunge <3
Han vill väl bara duscha med en kille det är ju skämmigt att duscha med mamma, haha  ! ( kidding )

Nej idag vet jag inte alls vad som händer ska träffa Rebecka som sagt iaf hon ringde mig för en stund sen och sa att hon var framme nu i Stockholm , jippie ! Och vid kl 13 ska jag åka med Wiggo till hans farmor eftersom han ska vara där i helgen det är ju egentligen Tobbes helg men han var sjuk men det gör inte mig någonting jag tycker det är bättre att han får vara med hans farmor istället :)
Hm, det blir nog min rosa klänning idag fast jag inte riktigt vet vad jag ska göra så åker den nog på iaf . Kan ju ta en bild på den sen så ni får se hur den ser ut jag hade den på mig på Rebeckas student också fast då glömde jag att ta en bild , denna gång ska jag försöka komma ihåg. 

See you later aligator ( stavning? )

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu är vi vakna kors i taket så vaknade Wiggo halv 8 & jag känner mig för en gångs skull pigg när jag går upp.
Vi sitter nu och kollar på TV barnkanalen såklart  det är ju Wiggos favorit .
Idag är det midsommar också & jag vet inte alls vad jag ska hitta på Wiggo ska ju vara hos hans farmor i helgen eftersom hans pappa tydligen är sjuk men som han inte sagt till mig utan det berättade Wiggos farmor för mig , vilken tur att det finns någon som informerar mig iaf  :) som sagt vet inte alls vad jag ska hitta på . Och idag kommer min bästa vän Rebecka hem ifrån kryssningen så jag måste träffa henne ! Har saknat dig <3



( såhär gör Wiggo sitter och kollar på TV  & drar mig i håret och det för så förbannat ont. )

God natt alla underbara .

publicerat i Allmänt;
Nu lägger jag ner bloggen för ikväll och ska gå och lägga mig ska se om jag får med mig Anton ner i sängen också han som var så trött måste verkligen ligga uppe och kolla på Matrix ;P
Jag vet att han inte kommer bli så glad imorgon när Wiggo kommer att vakna vid kl 6 och dra honom och mig i håret , haha! Men varje morgon när jag går upp med Wiggo ska han likförbannat alltid in till Anton i sängen så hoppar han upp  där lägger sig brevid Anton och kramar honom efter en stund så drar han honom i håret och då blir de hus i helvete , haha! oh No !

Nej klockan är alldeles för mycket nu för mig , GOD NATT ! <3

god kväll alla söta.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter vi alla tre och kollar på TV vi har precis stoppat i oss en massa mängd mat och är uppsvullna allihop ;P maten smakade bra som tur var också , haha!
Just nu försöker Anton få tag på han som ska tatuera mig så jag vet ifall Wiggo ska åka till hans farmor eller inte , vore ganska bra och veta faktiskt
Tog lite bilder på Wiggo idag som jag tänkte slänga in lite senare, skit söta!

Men men jag återkommer senare då.

blöt hund.

publicerat i Allmänt;






Nu har jag & Wiggo kommit in genom dörren vi blev helt blöta eller mest jag då , Wiggo hade en filt över sig och vagnen så det fick bli regnskyddet ;P Efter jag hämtat honom hos dagmamman så gick vi till affären och handlade lite mat , nu tänker jag fasen inte handla mera har hur mycket som helst hemma. Kanske dags att ta de som ligger i frysen ? haha!
Ja nu sitter vi här hemma kollar på Barnkanalen som Wiggo älskar , Anton kom precis in genom dörren också . Väntar på att klockan ska ticka lite så ska jag ställa mig och laga lite mat .Ja det blir nog bara till att sitta inne idag , kan ju inte göra mer i det här vädret direkt . Och så har jag inte direkt orken, får väl se om han hör av sig eller inte han som ska tatuera mig men om jag går på magkänslan så blir det nog inget idag heller.

Tack för alla kommentarer som skriver att jag är så stark det tackar jag för och de gör mig ännu starkare. <3

tupplur.

publicerat i Allmänt;
Jag somnade i soffan i 1 ½ timme riktigt skönt var det men jag känner mig just nu ännu segare men jag piggnar nog till när jag ska gå och hämta Wiggo i detta fina spöregn. Ringde Anton och han jobbade fortfarande kom på att jag behövde regnskyddet som ligger i bilen men det var ju lite kört då eftersom det är han som har bilen, rakarns ! Men vi får klara oss ändå , ska bara hämta honom & sedan springa till affären för idag blir det köttbullar,  potatismos och brunsås det är redan bestämt. Jag har inte gjort ett skit idag och det är så sjukt jäkla skönt att inte har någonting planerat sådär så att man känner någon press över sig .

Ikväll eller senare idag ska jag ju som sagt kanske tatuera mig , tatueringen ska sitta på sidan av magen typ vid revbenen och jag säger bara  AJAJ men har jag fött barn klarar jag väl det ;) så tänker jag med allt jag ska göra som kan göra ont, haha!  Blir det så att jag gör den ikväll så ska jag självklart ta en bild så ni får se hur det blir !

Nu ska jag glo på TV och vakna till lite innan jag ska hämta Wiggo vid halv 3 ungefär.

Stor städning!

publicerat i Allmänt;
Har lämnat Wiggo vid bussen nu mötte upp dagmamman där. Nu har jag precis tvättat golven väntar på att det ska torka sen ska jag lägga på alla mattorna igen sen blir det till att duscha och sedan äta lite frukost , mackor i ugn & ett kokt ägg mumsigt !
Har inga planer för idag alls , ska lägga mig i soffan och bara slappa tror jag är ju inge höjdar väder ute heller så man kan ju inte gå & lägga sig i solen direkt.

Nej nu ska jag fixa det sista ! vi får höras lite senare igen.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade Wiggo kl 6 då Anton gick upp han är iväg och jobbar idag. Anton tog med sig Wiggo upp och jag fick ligga kvar i sängen till kvart i 7 , det tackar man så mycket för .  Idag ska Wiggo iväg till dagmamma de ska iväg och dansa. ;P så jag ska lämna Wiggo vid busshållsplatsen runt 9 för de ska åka buss till Mesta .
Idag vet jag inte alls jag ska hem efter jag lämnat Wiggo iaf då tänkte jag lägga mig en stund och sova lite till jag är helt slut sen så ska jag faktiskt städa hela lägenheten , har inte gjort den ordentligt rent ( tvättat golvet o sånt  ) på flera veckor nu dock står alltid  dammsugaren framme eftersom en viss herre alltid lyckas med nåt ;P

Men nu ska jag byta rumpan på Wiggo sedan slänga på honom lite kläder . Vi får höras senare !

Tattoooo ;D

publicerat i Allmänt;
Imorgon ska jag kanske tatuera mig, äntligen ! Jag hoppas , jag hoppas har gått och längtat efter denna jäkla tatuering!
Men säg ingenting till mamma och pappa de ska bli en överraskning tills de kommer hem ;D haha ( vink vink , mamma & pappa hoppas ni inte läser detta ! )



den kommer bli så fin, så fin ! :)

kväller'

publicerat i Allmänt;
Nu så ligger Wiggo i sängen men han verkar inte vilja sova som vanligt , han är jätte jobbig nu för tiden att få och somna.
Idag så har vi träffat min kusin Frida vi gick till vilsta och la oss en stund i solen till alla molnen kom fram då gick vi hemåt.  Sen har jag & Wiggo legat och glott på TV för vi båda är jätte slöa, sen lagade vi lite mat det blev kyckling och ris med bearnesesås ( stavning ?) gott var det och Wiggo smällde i sig två portioner . :) Nu sitter jag här och kollar på TV det är simpsons just nu sen vet jag inte vad det är för nåt.

Ska lägga mig tidigt ikväll för att jag inte ska vara så himla slö och trött imorgon bitti . Wiggo ska till dagmamman imorgon de ska åka till mesta och dansa sa hon , haha de skulle jag vilja se ;P nej nu ska jag ta ett snack med min son innan han river hela sovrummet .

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Vi vaknade halv 8 ,HELT OTROLIGT! Har inte fått sån här lång sovmorgon på skitlänge annars brukar ju vi vakna vid 5 halv 6 och man har riktigt tur så kan han vakna vid halv 7 men de händer inte så ofta längre. MEN HALV 8 ? :O det tackar jag för min älskade son <3

Idag ser det ut att bli riktigt fin väder solen skiner och iofs är det bara 14 grader varmt. Men solen är framme och det tycker jag är huvudsaken iaf . Vi har inga större planer jag och Wiggo kanske ska gå till en lekpark och busa lite och sedan ta sig en lång promenad för att bränna lite hull på rumpan ;)
Haha ! Nej nu får det vara nog , jag ska sätta på ugnen så jag kan göra lite baguetter sen koka lite ägg också , mumsigt !
Ska se om jag får något liv ifrån Anton han verkar helt utslagen.

vi hörs sen ! :D

Go kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu är jag och Wiggo hemma vi har vart på speedway , smederna förlorade :(
Wiggo somnade i Oskars famn han var så trött lilla plutten sen vaknade han när vi kom hem men somnade snabbt om igen. Nu sitter jag här kollar på Matrix på TV haha fattar mig inte riktigt på det där men aja!

Tack för era kommentarer i inlägget nedan, jag kan säga att jag ger inte upp med Wiggo men någon jag ger upp med är Tobbe nu skiter jag totalt i honom det är hans helg den här helgen men jag har frågat Wiggos farmor ifall hon kunde ta han över midsommar och så snällt kunde hon det. Sen tänker jag ta honom på lördag igen , jag tycker inte att han har någon rätt att ha Wiggo när han beter sig som en idiot. Huvudsaken är att Wiggo har en mamma, en mamma som ger honom all den kärlek han behöver och den trygghet han behöver , Wiggo är allt för mig jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom nu när han finns till världen . JAG LEVER FÖR HONOM . Visst har man svakor då man inte orkar och bara vill gräva ner sig men vem har inte det ? Det mest blir förbannad på med Tobbe är att han snackar så mycket han går runt och säger att han aldrig får träffa sin son , jo men tjena ? hurrööö det är jag som frågar om du vill ha honom men till svar får jag alltid ett nej så ge upp ! Jag blir ledsen , besviken , sårad & jävligt förbannad på mig själv att jag alltid tror på vad Tobbe säger när han säger att han ska ha honom mer . BULLSHIT kallas det !

Jaa, nu vet ni vad jag tycker om honom & jag står för det !!
Och kom inte till mig eller någon annan och säg att han aldrig får ha honom, jag försöker & försöker med Tobbe så att Wiggo har två föräldrar men de funkar visst inte & jag orkar inte längre , jag ger upp helt enkelt. Wiggo klarar det alldeles utmärkt med mig & inte nog med det så kallar Wiggo Anton för pappa. Sätt dig på den Tobbe!

ja vad ska man säga mer än IDIOT ?

publicerat i Allmänt;
Jag slängde iväg ett sms till Wiggos pappa och frågade ifall han kunde ta hand om Wiggo medans jag åkte på speedway ? men såklart svarade han inte. Jag ringde upp & jag tror han råkade svara för annars brukar han aldrig svara i telefonen.
Såhär lyder det .

Jag : - hallå ?
Tobbe : - mmmm ?
jag : - vad gör du? varför svarar du inte ?
Tobbe: - jag sover , sov ingenting inatt .
jag : - kan du ta wiggo ikväll ?
Tobbe: - nej
jag :- varför?
Tobbe : - kanske för att jag ligger och sover ?
jag : - jaha så det är viktigare än att ta din son ? Du har fortfarande ett ansvar även om du ligger och sover och är skit trött elller är det jobbigt ?
Tobbe : - klick ( stängde av mobilen )

visst är han mogen ? ;D

Hej hopp!

publicerat i Allmänt;

Är hemma nu ska alldeles strax åka och hämta Wiggo. Jag har vart hemma hos min mamma och pappa , solade och sade farväl till dom. De kommer hem om 9 dagar :O hur ska jag klara mig ?  började böla i bilen när jag åkte därifrån jag är en mammgris. Efter jag åkt därifrån åker jag förbi Rebecka och Jonte stannar där en timme och pratade lite + solade . Sen åkte jag hem direkt fixade tvätten och nu sitter jag här och ska hämta Wiggo snart som sagt , sen bär vi av  hemmåt igen är hemma en stund laga mat och äta sen ska vi iväg på speedway ikväll frågade Wiggos farmor ilfall hon ville ha Wiggo under tiden men har dock inte fått något svar hon kanske jobbar :)

Ja nej nu måste jag åka ! vi hörs senare ...

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Tisdag idag och det innebär att min mamma och pappa åker iväg till spanien, kommer sakna dom <3
Solen skiner men det är dock inte så varmt ute får se om det blir lite varmare under dagen men jag tror nog inte att det blir så varmt att man kan lägga sig och sola någonstans! Fast jag tror nog inte att det blir så varmt , det är bara 10 grader varmt ute nu iofs är kl bara halv 9.
Jag kanske ska ut till mamma och pappa idag , de åker ju kl 13 så jag tänkte passa på att umgås med dom och lägga mig i solariumet kanske annars? hm, ja jag vet inte riktigt !

Ska slänga in bilden på mitt linne också om min dator tillåter det idag ;P




älskade , älskade du . <3

BAMESEKRAM.

publicerat i Allmänt;


det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig. <3

Försökte slänga in bilden på mitt nya linne så ni skulle få se hur det ser ut men min dator gör ju lite grann som den vill och är extra seg och vill bara bråka med mig just nu så det fungerade inte. Jag får helt enkelt slänga in bilden imorgon. Just nu sitter jag och väntar på att Anton ska komma hem han är tydligen och pratar med sin far och ni anar inte hur jäkla sugen jag är på godis ;O usch jag bara äter massa skit hela tiden ,jag måste sluta kommer rulla fram annars.
Detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll , jag är super trött så det blir väl snart till att lägga mig i sängen.

Jag såg att det ska vara sol imorgon , ÄNTLIGEN! hoppas på varmt också så man kan sola, Wiggo ska till dagmamman imorgon också så då kan jag hitta på något med mig själv och någon annan frivillig kanske ?
Jag hoppas ni får en trevlig kväll & så hörs vi mer imorgon.

GOD NATT ' kramar / bea .

somnat + svaren .

publicerat i Allmänt;
Nu har Wiggo somnat med mycket mycket gnäll. Stackare <3
Här sitter jag och ska svara på era frågor snart ,såg att de var ganska många frågor som var likadana så jag svarar endast en gång ;P



Postat av: anonym älskar att läsa din blogg ! du är så äkta !

vad vill du utbilda dig till?
drömjobb?
känner du någon i vingåker-Katrineholm?
om du vann en miljon, vad skulle du göra för pengarna då? :)

svar : Tack så mycket :)
* Jag går omvårdnads programmet nu blir det tredje året jag går klart som undersköterska och jag tror nog inte att jag kommer att plugga vidare inte som jag känner just nu. Vill gärna jobba med människor och äldre personer , det är något som jag tycker är as skoj !
*  Dröm jobb är väl att få jobba som advokat eller så har jag alltid velat bli frisör men dock var mina betyg för låga för att komma in på den linjen.
* Hm, ja jag var faktiskt mycket i katrineholm för några år sedan hade en pójkvän där och då umgicks jag med en hel del folk har tyvärr ingen kontakt med dom nu . :(
* hmm , mycket bra fråga ! haha svårt , men jag har velat göra en bröstoperation faktiskt ganska länge nu är sjukt missnöjd med mina bröst och jag känner mig nästan lite manlig. Jag skulle också åka på en resa med Wiggo såklart + min familj , köpa mig en bil . Det är väl det jag kommer på sen när man väl har pengarna så kommer man väl alltid på lite till :)

Postat av: Jonnah

Är du o Anton tillsammans igen?


svar : jag hade nästan förberett mig  på den frågan :) haha ! Nej vi är inte tillsammans igen ( än iaf )  men vi träffas och sånt , vi har sagt att vi får se hur det blir och hur det går framöver . 

Postat av: anonym

ska du jobba i sommar?


svar : ja jag ska jobba i sommar , hemtjänsten i torshälla i 4 veckor det är iaf det som är planerat just nu sen får man se om det blir under en längre tid eller inte :) 

Postat av: sandra

var du någongång orolig för missfall under graviditeten med Wiggo?
gjorde du ett VUL innan rutinultraljudet, bara för att kolla att allt var bra?



svar : absolut var orolig för missfall men när de började närma sig vecka 15-16 så började jag lugna ner mig lite grann. Jag gjorde ett ultraljud när jag fick reda på att jag var gravid i vecka 6 . Sen gjorde jag ett ultraljud i vecka 19 tror jag och sedan ett i vecka 36 & de gjorde vi för att kolla att allt stämmde och ifall han låg med huvudet rätt vilket han
gjorde :)
 
 
Sådärja , det var iallafall lite frågor & dom tackar jag för hoppas ni blir nöjda med svaren och är det något som ni inte riktigt förstår så fråga alltid en gång till .

God kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi precis ätit mat det blev makaroner och bacon lite snabbt lagat sådär :)
Idag så har vi vart på stan jag & wiggo med min syster , jag köpte ett linne ett blått och vitt randigt , kanske kan slänga in en bild på det sen. Efter stan så gick vi till mammas o pappas jobb sen gick vi och luncha vi med dom. Min syster och vovven Lisa följde med oss hit så har de vart full fart här & vi har sjungt sing star., haha fan va förjävligt det lät ;D men det är kul som satan.

Tänkte svara på era frågor när Wiggo har somnat om kanske en timme eller så , så passa på och skriv era frågor här så svarar jag så fort jag kan . :)

Dresscode.

publicerat i Allmänt;


Jag är inte alls nöjd med mig själv idag, jag vet inte vad det är för fel på mig men irriterad är jag och inte nöjd alls.
Men såhär fick det bli iallafall och jag orkar inte byta om 15 gånger om för en liten runda på stan!
Nu så trallar jag & Wiggo ner på stan , vi hörs när jag kommer hem igen.

( glöm inte frågestunden i inlägget nedan  )

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Nu är vi alla vakna. Anton åkte precis till jobbet han ska tydligen jobba i Flen idag, Wiggo vaknade kl halv 7.
Han är jätte gnällig om nätterna och jag tror att det kan vara fler tänder på väg , han kallsvettas också hm går det där riktigt ihop ? Det vet jag inte men igår kväll så slänge jag i lite alvedon så han blev iaf lite lugnare. Idag har vi inga större planer förutom att min syster ska komma hit och vi kanske ska ner på stan en sväng precis när de öppnar för hon skulle köpa någon DVD- film har jag för mig. Annars vet jag inte , tror nog att jag ska försöka sova en stund när Wiggo sover sen.

Tänkte ta en frågestund nu i det här inlägget så ställ era frågor här.
Så får ni svar på dom senare eller ikväll.

God natt'

publicerat i Allmänt;
Nu säger jag GOD NATT , jag ska gå och lägga mig nu . Vi hörs säkert mer imorgon, tänkte fråga om det är någon som är intresserad av någon frågestund ? vore kul och veta för isf så har jag det imorgon! :)

hemma igen.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen i lägenheten, Anton är här och ska sova här han ska jobba imorgon och upp kl 6 :O fyfan! Nu sitter vi och kollar på TV och Wiggo springer runt som en liten tok like always!
Ska väl försöka få den där lilla plutten att varva ner lite sen är det dags för sängen för honom, själv så ska vi spela playstation 3 guitarr hero & sing star . ;D ni ska allt få höra min snygga stämma! ( tondöv ) haha nejdå!

Rebeckas pojkvän Jonte kanske ska komma förbi också eftersom Rebecka är på personalfest ikväll , kul för henne!
Imorgon så ska wiggo vara ledig ifrån dagmamman sen så ska han få gå på tisdag tror jag , mamma och pappa ska åka till spanien på tisdag , avundsjuk !

nu ska jag kila, kommer tillbaka senare !

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Förlåt för dålig uppdatering jag har faktiskt inte haft tid det har vart full rulle hela tiden & jag är helt slut. Hänt lite saker hit & dit men dock tänker jag inte berätta det i bloggen.

Jag sitter hemma hos mamma och pappa kom precis hit ifrån stan , var inne en liten runda men nu sitter jag här. Vet inte vad jag ska göra ikväll men jag känner att jag inte alls har någon större lust till någonting, Får väl se !
Är inte så jätte pratglad just för tillfället , jag hoppas att det blir bättre snart :)



Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera , kanske hörs senare !

idag.

publicerat i Allmänt;
Jag är helt slut , jag är så himla trött . Kom precis hem från en promenad med kusin vitamin och hennes brors lilla Agnes på 5 månader , Wiggo var såklart också med. vi var ute och gick i 2 timmar tror jag minst !
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva , jag är bara så himla trött !

God morgon'

publicerat i Allmänt;


( försökte få Wiggo med på bilden men han fort iväg )

Jag och Wiggo har vart vakna sen kl 6.30 Anton ligger kvar i sängen och sover dock har Wiggo vart där ett x-antal gånger och försöka väcka honom för han vill ju bara vara med honom hela tiden ;P
Idag har jag inga planer alls jag ville gå ut och gå en lång promenad men det verkar inte som att vädret tillåter det och jag känner inte ens för att kliva ut genom dörren. Nu så ska jag leka lite med Wiggo och hans bilar så jag underhåller honom så han inte går in till Anton igen ;P

vi hörs senare

God natt '

publicerat i Allmänt;

Det blev en lättlagad mat till oss två. Min dag har inte vart den bästa känns som att allt går åt skogen hela dagen hoppas på en bättre dag imorgon, då ska jag och Wiggo busa hela dagen. Jonte Rebeckas pojkvän är här han kom hit vid halv 8 ikväll så vi har kollat på några avsnitt av House sen kollade vi en liten snutt på Lejonkungen nu kollar vi på någon dokumentär och väntar på att Rebecka ska höra av sig för då ska jag hämta henne ifrån jobbet , Jonte passar wiggo under tiden fast han sover ju . Anton kommer snart hit också han tog mitt kort och handlade lite åt mig så nu väntar jag på han bara.
Jag måste säga Tack så himla mycket för alla era fina kommentarer <3

- Ni som snackar så mycket om att Wiggo är hos mina föräldrar hela tiden kan ju lägga ner nu på en gång !
Wiggo var mycket där när jag var inne i en skit jobbig period och nu när jag tänker efter känner jag mig as dum som inte ens orkade med mig själv. Men nu är det nya tag & jag har Wiggo i stortsätt varje dag , så sluta klaga !
Hade inte mina föräldrar velat ställa upp och ha Wiggo så skulle de aldrig säga Ja när jag frågar om de kan ta han någon dag. Alla har vi perioder vi bara vill vara själva och nästan gräva ner sig tänk er att den perioden och deprissionen har jag haft i snart 6 månader , nu får det va slut på det !
Jag älskar min son , han är mitt allt det är han jag lever för . Han är mitt kött & blod , han äger hela mitt hjärta. Min kärlek till honom går inte att beskriva <3

Så lägg ner nu , det är bara massa jäkla skit snack !
Nu ska jag lägga ner bloggen för idag , kanske kommer tillbaka imorgon. God natt !

Bästa någonsin !

publicerat i Allmänt;
Postat av: sandra

vet att många okunniga idioter klagar på din blogg och ditt sätt att leva, men faktum är att dom inte känner dig och dom har ingen aning vad du och wiggo gör under dagarna. Han verkar vara ett glatt litet barn och det är din förtjänst alltihop- jag hoppas att du vet det och inte tar åt dig av de hårda orden som slängs mot dig i DIN blogg, det är oaccepabelt faktiskt.
Men jag måste iaf berömma dig, att få barn i din ålder och klara sig så bra trots att pappan inte är vidare delaktig, är så stark gjort av dig att du tar på dig hela ansvaret. Du är så otroligt stark och verkar vara en SUPERBRA mamma, så ta inte åt dig av vad folk skriver utan fortsätt leva ditt liv. Wiggo är en superfin unge och han är otroligt lycklig lottat som fått en sådan fin och stark mamma som du. Hoppas bara att hans pappa en dag inser misstaget han gjort mot dig och hans son, om inte så är det hans misstag.
Ville bara ge dig lite credit för det du "gör" för det är du fan värd. Ha en trevlig sommar!

- Tack så hemskt mycket . ja jag är verkligen trött på folk som inte har en aning om någonting. slänger ur sig kommentaraer hit och dit . din kommentar värmde verkligen och jag önskar att alla tänkte lika bra och positivt som du =) TACK SÅ HEMSKT MYCKET , NU GJORD DU MIG ÄNNU STARKARE.

Parken zoo

publicerat i Allmänt;

Jag hämtade min älskade son för ungefär en timme sen han har vart på parken zoo och kollat på lite djur och lite annat :) Han hade med sig en ballong och en flagga hem fast ballongen fick precis sönder ;P Nu kollar vi på film och myser jag är så himla seg idag så jag orkar inte , jag orkar inte gå ut i det här vädret fast Wiggo har ju vart ute hela dagen så jag tror nog inte heller att han skulle vilja gå ut något mer idag. Imorgon har sagt att han ska vara ledig ifrån dagmamman så han ska vara hemma med sin mamma och mysa med henne på fredag så ska han dock till dagmamman igen. :)

Från och med nu har jag besämt att jag ska ha Wiggo på hel tid alltså varje dag , varje helg . Jag orkar inte med dig längre när du börjar visa intresse , när du börjar bry dig och ta ditt ansvar då kan vi börja disskutera om du ska ha honom något men i nu-läget NEJ tack .

Nu ska vi fortsätta mysa sen ska vi laga lite mat , vet inte rikigt vad jag ska göra iordning får se vad frysen har att erbjuda. Och jag ska nog börja med matlista så jag vet exakt vad jag ska laga för mat varje dag. Ganska smart va ?

och du ska vara pappa!

publicerat i Allmänt;
Jag skiter it , du ska inte få ha honom någon varannan jävla helg längre jag är så trött på dig kan du inte ta ditt ansvar behöver du inte ha honom alls! och vad spelar de för roll om jag har sommarlov ? jag kanske ändå vill ha lite fritid för mig själv eller tror du jag är någon jävla robot ? du har honom varannan helg varannan helg !!!! oj vad duktig du är då ... idiot fan vad jag inte finner några ord för dig , för du går inte att beskriva du är så AA jag vet inte vad.
Jag skiter i om det är dumt sagt jag bryr mig inte längre om folk jävla kommentarer alla ska få veta hur du är PÅ RITKIGT!

God morgon '

publicerat i Allmänt;
Jag vaknade kl 10 & jag kan ju bara säga att det var UNDERBART ska snart sätta mig och käka lite frukost , diska och sedan springer jag väl iväg och solar . Jag vill hinna med saker idag som jag aldrig hinner med annars , Wiggo är hos dagmamman de skulle till Parken zoo idag fasen vad otur dom har med vädret :(

Men nu ska jag kila, vi hörs senare !

God natt '

publicerat i Allmänt;

Kom precis hem ifrån Rebecka & Jonte vi åt glass & snackade om lite saker.
Nu har jag precis träffat Anton & Robin här utanför en snabbis så nu sitter jag här och äter popcorn & glor på TV ;P

Nu ska jag snart dra mig till sängen, så jag säger god natt !

Dresscode!

publicerat i Allmänt;


jag orkar inte fixa mig längre om dagarna för de mesta så bor jag i mjukisbyxor så jäkla skönt ! ^^ men såhär ser jag ut idag.

kväller'

publicerat i Allmänt;
Sådärja nu har Wiggo fått följa med sin mormor hem till sig så hans mamma får sova lite längre imorgon :)
Anton var nyss här kom förbi efter jobbet han hälsade på Wiggo och dom lyssnade på musik och dansade , haha! Han åkte också precis hem för att duscha och grejer, jag vet själv inte vad jag ska hitta på ska iaf ut en snabbis till Rebecka eller ja Jontes pappa i Torshälla och hälsa på Rebecka & Jonte ;P
Sedan vet jag inte vad jag ska göra , ska sova tidigt ikväll iaf så jag får den sömnen jag behöver.

men nu ska jag lägga mig i soffan en stund sen måste jag åka o tanka bilen fyfan vad jobbigt :P

BRUN!!

publicerat i Allmänt;
Nu åker jag & Rebecka för att sola solarium lite fejk solbränna ;) Det är väl alltid bra & snyggt !

svar på jennifer ; det beror på vem du menar utav bilderna ? Dom första bilderna är på mig & Sandra den sista bilden är på mig och Rebecka ! :)

wiggo bus.

publicerat i Allmänt;
Nu så är jag och Wiggo på mammas och pappas jobb. Trodde han skulle somna på vägen hit men icke sa nicke , jag & Rebecka ska åka och sola vid kl 13 då mamma ska med Wiggo på lunchen. Nu måste jag åka och köpa våtservetter märkte jag för här luktar det inte gott . Vi hörs senare.

God morgon tisdag.

publicerat i Allmänt;
Det känns som det fortfarande är helg och att skolan börjar imorgon eller något. När det är lov och sånt glömmer jag totalt bort vilken dag det är och  vilket datum , jag hänger inte riktigt med i svängarna jag hoppas att jag har rätt och att det är tisdag idag :P Vi vaknade halv 7 sedan lekte Wiggo lite med sina bilar och jag råkade somna till i soffan en stund men Wiggo väckte mig sen. Nu så har vi borstat tänderna och jag har färgat mina ögonbrytt, fixat tvätten och slängt in en ny . Snart så ska jag nog hoppa in i duschen om en viss herre tillåter det , sen lite senare så ska jag och min kära bästa vän Rebecka iväg och sola . Sen ikväll så är det kanske speedway men vi får se för det är enda borta i Motala.
nej nu så ska vi fortsätta titta på björnesmagasin.




( God morgon )

God natt gott folk .

publicerat i Allmänt;

Blev en lätt lagad kvällsmat för min & wiggos del. Sedan var det bums i säng med honom & han somnade runt kl 19 , han har vaknat ett antal gånger också tror det kanske är mardrömmar. Vid halv 8 kom Anton hit vi kollade på TV , satt vid datorn och sedan pratade . Sen tog han min bil för att fixa däcken på den luften var lite knas & sånt , sen kom han och lämnade tillbaka den & så kollade vi en stund på TV sen åkte han hem till sig , han ska jobba imorgon.

Imorgon så har jag bestämt med Rebecka att vi ska gå och sola . Anton kanske ska ta han under den tiden ( om han inte jobbar ) annars tänkte jag försöka fråga mamma lite snällt om hon inte kan ta han över sin lunch så får wiggo äta med dom.  Ja det löser sig väl på ett eller annat sätt .
Nu är det nog sängen som gäller för min del , är rätt sliten . Vi hörs mer imorgon. God natt !

<3

.....

publicerat i Allmänt;
Det är så kul att ni dömmer mig när ni ens känner mig ! ;D
Lär er känna personen innan ni öppnar munnen 

hemma - trött

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma, vi har vart hos Bella och Max så att barnen fick busa lite med varandra och det kan jag säga att det gjorde dom verkligen sprang hit och dit , fram och tillbaka ;P  sedan åkte vi till Ica maxi jag stor handlade så nu hoppas jag verkligen inte att jag behöver handla mera den här månaden och det är ju skit bra!
Ska nog snart laga lite mat till mig och Wiggo sen så ska han gå och lägga sig och då ska jag tvätta lite kläder . suck, sen ska jag sova i tid idag fast de brukar jag alltid säga, haha!

hej så längre 

god dag.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma i min lägenhet med Wiggo han somnade i bilen när vi åkte ut till Rebecka , men nu är vi hemma igen.
Lite senare ska jag träffa Bella och Max så barnen få leka lite sen så tror jag nog jag ska leka med Rebecka lite också när hon är klar i västerås och med skolavslutningar o grejer ;p

ja nej nu ska jag kila igen.

hemma / god natt

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen hos mamma och pappa, jag och anton åkte till Rebecka och Jonte där vi snacka en massa och så var Oskar där också :) tror vi satt där i minst en timme , mycket trevligt. Nu är jag som sagt hemma, anton åkte hem till sig han ska jobba imorgon, och jag ska sova, Ska upp tidigt imorgon har ju lilla Wiggo :)

god natt .

dagen efter.

publicerat i Allmänt;
jag mår bra och har gjort det hela dagen :) Jag hade en underbart trevlig kväll igår hemma hos Rebecka.
Dagen var så att jag hämtade Micke ( antons kompis ) hemma  hos honom, vi åkte o käka sen hem till mig där jag fixade mig lite sen gick vi till rekarne där vi träffade anton och matte. Sen sprang vi ner till Rinman där vi träffade Sandra & Rebecka . Sen gick vi hemåt sen åkte micke hem och jag gick hem till sandra för att fira henne hemma, sen kom min mamma och hämtade mig så plockade vi upp timmy på vägen för han skulle också med ut till Rebecka och fira . Var där hela kvällen tills jag åkte hem fick skjuts av oscars pappa hem , tack så mycket ! 'hemma utanför mig väntade anton och micke , vi gick in och somnade typ direkt.  idag har jag bara vart hemma käkat med anton o bara vart med honom, nu är jag hemma hos min mamma och pappa vi ska grilla , anton kommer hit snart också han skulle bara hem till sin pappa.

När jag kom hem så möttes jag av världens finaste son Wiggo och gud vad glad han blev , nu ska jag gå och pussa och krama på min lilla älskling <3<3<3

God morgon ' sommar lov.

publicerat i Allmänt;
äntligen sommarlov, snart snart. ;D
Ska snart iväg till skolan få betygen och sedan åka hem igen, ska möta upp Rasmus någonstans så vi kan gå tillsammans till aulan där vi ska vara. Sen så ska jag hem direkt , rensa lite här o skriva en handlingslista på all mat som ska köpas & sedan måste jag en sväng ner på stan för at köpa något till Rebecka tills imorgon men vad ? hjälp mig vad ska man köpa i student present ?

Idag ja då slutar jag skolan men vet inte alls vad jag ska göra , känner inte för att dricka iaf för det ska jag göra imorgon.
Och jag vet inte alls hur jag ska hinna med allt. Ikväll ?  jag vet inte alls vad som händer vet bara att det är Tobbes helg och att han ska ha Wiggo så får väl se vad jag ska hitta på men de blir en tidig kväll ska upp tidigt imorgon o fixa mig för att åka till rebecka och skrika på henne när hon går ut ;P sedan om jag hinner så kanske jag ska till Anton innan och gratta honom, vi får väl se hur det blir.

Men nu vet jag att jag ska till skolan snart & jag hoppas ni får det bra. ÄNTLIGEN SOMMARLOV !

kväller'

publicerat i Allmänt;
God kväll !
jag har haft en trevlig kväll . Jag åkte och hämtade Wiggo sen åkte vi och hämtade Sandra sen har vi vart här hela kvällen vi lagade mat & pratade. Sen kom Micke och Anton hit , vi pratade och så . Det var faktiskt väldigt mysigt  & trevligt :)
Nu sitter man här själv igen och Wiggo ligger och sover ( observera nu att jag skrev att wiggo var här ) . Ska nog snart röra mig mot sängen , ska till skolan kl 9 imorgon sen är det äntligen sommarlov, woho!

Men nu så ska jag kila, ha det så bra . god natt !

fan idiot.

publicerat i Allmänt;
jag är så jäkla trött på dig. när fan ska du lära dig att ta ansvar och bete dig som en pappa?  varje gång jag frågar om du kanske kunde vara lite snäll o ta wiggo så säger du alltid " nej jag har redan planerat min dag " och när fan har du inte gjrort det ? och när fan ska du börja planera med wiggo i dina dagar ? TYP ALDRIG ! usch, jag skiter i ifall jag får några skit kommentarer om de här inlägget, jag bryr mig inte .. för det är så han är !!!!
och här står man själv som vanligt , som vanligt ! du tar mig bara för givet hela tiden ditt jäkla ********** !!
fanfanfan... ta dig!

härligt väder.

publicerat i Allmänt;
Jaha då sitter hemma nu igen , jag har kommit från stan och det är ju inge vidare alls det spöregnar :O
jag kom iaf hem med en rosa klänning som jag ska ha på mig på studenten eller ja rättare sagt Rebeckas student .
Nu väntar jag på att tiden ska gå så att jag kan hämta Wiggo sen ska vi åka och hämta Sandra på vägen sen blir det väl till att sätta oss här och tänka på vad man kan göra när det är såhär vackert väder ute. Hmm, snarare ingenting alls!
Sen så ska Rebecka komma till mig sen , hoppas jag då ska hon få se min fina klänning ;D  Jag kanske kan ta en bild och visa er här på bloggen ifall ni vill se.

Nej ska kila nu , vi hörs senare!

heejååå .

publicerat i Allmänt;
( som wiggo brukar säga )

nu trallar jag ner på stan möter upp Bella och ska försöka få tag på min BÄSTASTE bästis ;P
senare ska jag träffa Anton kanske de skulle ju vart våran 1 års dag idag & så vill han träffa Wiggo också . vi får väl se hur dagen blir .

hejååå så länge!

Sådärja .

publicerat i Allmänt;
Nu har jag städat och solat, duschat & fixat iordning mig inför den här dagen. Vet inte riktigt vad jag ska göra men det är väl skitsamma ;P skulle kanske tralla ner på stan en sväng innan skolan med Bella , sen ska jag typ vara i skolan en halvtimme eller nåt sen hem igen, åh vad nödvändigt ( not ). Ska se om jag får tag i sömntutan Sandra också ska prata med henne lite om idag ifall vi skulle träffa en vän eller inte , vi får väl se vad hon säger.

Nej nu måste jag ta mig någonting att äta innan jag svälter ihjäl ;D

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna . Wiggo vaknade 6.20 så nu sitter vi uppe och kollar på TV ska snart äta lite frukost sen är det ikväg till dagmamman kl 8. Idag så har jag väl inte sådär jättestora planer faktiskt , ska sola, städa lite här hemma och iväg till skolan en snabbis 12.30.

Fick en liten rolig kommentar om att jag aldrig är med Wiggo ? Jo men tjena förlåt för att jag aldrig skriver att han sover när jag har haft mysiga hemma kvällar med folk eller något annat. Jag behöver ju inte skriva vad han gör 24/7 och när inte hans pappa har honom vem tror ni har han då ? jo jag eller om de är nåt speciellt så har min mamma honom. Wiggos pappa har ju bara Wiggo varannan helg som ni alla vet.
Nej trött på skit snack ! Ta reda på lite mer innan ni öppnar munnen ...

god natt '

publicerat i Allmänt;
jag har haft en jättemysig och trevlig kväll med min allra bästa vän Rebecka och hennes pojkvän Jonte. Vi har kollat på två filmer och jag kan ju bara säga att jag satt och grät som en tok , haha ni skulle ha sett själva .
Efter en stund så kom Oskar förbi en liten stund också men nu har dom åkt.  Nu ringde Camilla mig så hon och Johanna kommer förbi mig nu och tar en cigg + snacka lite skit ;P 

Jag hoppas ni haft en trevlig kväll .


jag saknar dig ...

onsdag'

publicerat i Allmänt;

Har inte orkat skriva i bloggen har vart fullt upp!
Igår så var jag inte i skolan , jag var på tuna park med min mamma och shoppade en massa saker . Ett par as tuffa badbyxor till Wiggo nu kommer han bli skit snygg på stranden i sommar ;)  Senare på kvällen åkte jag hem till Bella hjälpte henne med håret och sedan åkte jag hem väntade på Rebecka så åkte vi till speedway med Jocke, tim och timmy men vi hann inte tid förrän det var slut så vi vände direkt , haha! sen satt vi här kollade på TV .
idag så har jag solat med Rebecka sen så var de doktorn för Wiggo , sen stan med mamma och kusin . nu är vi hemma väntar på rebecka o jonte som ska komma hit. 
 
så ser min dag ut idag. vad ska ni göra ?

solfrossa!

publicerat i Allmänt;

skoja inte ! jag är röd som fasen och fryser som en tok, haha !
idag så har jag och min kusin + några till legat och solat hela dagen , vi hämtade wiggo och lämnade honom till sin pappa som skulle ha honom idag , sen åkte vi tillbaka och la oss igen. Nu har hon precis åkt på träning och jag har duschat ska försöka hitta på något ikväll vill inte vara hemma och sega när det är så fint väder + barnledig.
Måste också hitta en ny bikini har jag märkt , har gått ner lite för mycket i vikt så den hänger i baken haha  !
vet bara inte vad , turkos eller svart ? vad tycker ni ?

solar dax ;)

publicerat i Allmänt;

Nu ska snart jag och Frida dra oss iväg och sola ;P åh vad brun jag ska bli ( eller bränd kanske ) haha !

älskar dig

god morgon!

publicerat i Allmänt;
Vaken och en ny fin dag, vad skönt !
Fick sällskap i sängen i natt utav min kusin Frida, skjutsade precis både henne och Wiggo nu är jag hemma plockat undan lite , ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag vänta tills frida slutar runt kl 10 sen ska vi iväg och sola med några stycken :)  det kommer bli kanon !

Så nu hoppar jag in i duschen .