God natt!

publicerat i Allmänt;

Ska lägga mig nu, upp tidigt imorgon då jag ska iväg med wiggo till BVC kl 10.

Sov gott kära ni !

Inställd

publicerat i Allmänt;

Rihannas konsert idag blev inställd i malmö pga utmattning. Nu hotas även konserten i Stockholm Globen . Det är väl ändå typiskt när man väl sett fram emot att åka iväg på onsdag. Snälla ni håll tummarna & tårna att jag får komma iväg & kolla på onsdag!

Mörkret faller

publicerat i Allmänt;

Det är så mörkt ute fast kl inte ens nåt 16.30 . Det känns verkligen att man är på väg mot mörkare tider.

Idag har jag bara vart hemma legat i soffan & läst min underbara bok! Jag är helt såld , jag älskar dom böckerna. Resten av dagen / kvällen blir väl desamma , lugn & skön. Magen börjar ge sig lite grann. Skönt det!

Måndag.

publicerat i Allmänt;

Jag tror det här är en oturs månad för mig. Först sjuk i en hel vecka & imorse spydde jag & fick skit ont i magen. Läste på min medicin att det kan bli så av den , tack & lov är det inte magsjuka för har ätit & fått behålla det. Tack Gud!

Hoppas ni mår bra & får en bra dag , idag ska jag bara va hemma.

Soff läge!

publicerat i Allmänt;

Ligger i soffan & ska kolla på film. Har super ont i magen & mår små illa :/ alltid är det något. Undra om det kan vara medicinen jag äter? Hmm. Skulle nog tro det.
Ja får hoppas att ni får en trevlig söndag kväll :)

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Är hemma från jobbet nu. Ska snart duscha och bara slappa, imorgon är det dags för jobb igen 8-14 sen har jag semster några dagar och jobbar inte förrän på fredag, ganska skönt! =)
Jag hör av mig lite senare så kommer jag med bättre uppdatering!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Är hemma från jobbet nu. Ska snart duscha och bara slappa, imorgon är det dags för jobb igen 8-14 sen har jag semster några dagar och jobbar inte förrän på fredag, ganska skönt! =)
Jag hör av mig lite senare så kommer jag med bättre uppdatering!

Lördag'

publicerat i Allmänt;
Idag har man inte gjort så mycket var som sagt med min syster på TP en sväng. Sedan var jag & Nima iväg och åt lite mat, sen dess har jag bara vart hemma. Nima jobbar & jag ska snart hoppa in i en dusch tänkte jag. Ikväll blir det en lugn kväll för imorgon är det jobb som står på schemat 7-14 , inte så lång dag som tur är då man inte känner sig 100 % frisk än. Halsen värker så in i bombens fortfarande , jag förstår inte. Såhär länge har jag aldrig vart sjuk förut. Nog om det.

Jag hoppas ni får en underbar lördag .

God dag!

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade vi kl 10 , låg i sängen & drog oss ett tag. Sitter nu i bilen & väntar på att min syster ska ta ut sina paket på posten. Vi var en sväng till Tp också snabbt .

Just nu

publicerat i Allmänt;

Ligger & läser sedan är det dags att stänga ögonen för lite sömn.

Stort grattis!

publicerat i Allmänt;

Stor grattis min vän som fått ut sin lilla pojke nu , äntligen! <3 jag längtar tills jag får träffa er .

Idol !

publicerat i Allmänt;

Ändrade planer, jag sitter hemma hos min bästa vän & jonte . Rebecka jobbar men jag håller hennes Karl sällskap :) vi äter chips & dricker julmust , om ca 30 minuter så kommer rebecka hem.

Kulör tills jag dör...

publicerat i Allmänt;

Jag har försökt skriva ett antal olika rader men Bea ni vet, hon Beatrice. Hon är en rolig tjej. Hon är hungrig. Så allt jag skriver bli opassande, du vet. O P À S S À N D E.
jagöppnarminegenstudiostraxniärvälkomnapåGud. / Nima


Fredagsmys !

publicerat i Allmänt;
Idag är det en sån dag att jag skiter i allt, skiter  i vilket. Orkar inte bry mig , jag ska bara vara. Jag och mina tankar. Så ikväll blir det riktig fredagsmys för mig med Idol , ( kanske nåt gott ) en mysig filt ! Jag längtar redan.

Vad ska ni göra ikväll och till helgen som kommer?

Hemma!

publicerat i Allmänt;

Då får man knapra lite medicin i 10 dagar. Ja jag hoppas det går över snabbt. Har vart & ätit lunch på mammas jobb & hämtat lilla älskling hit. Idag ska han iväg till sin farmor / pappa också . Typiskt ! Men men ..
Får se vad jag ska göra ikväll blir lugnt iaf med tanke på värk i kroppen.
Hoppas ni får en bra fredag!

Farbror doktorn .

publicerat i Allmänt;

Sitter nu hos farbror doktorn och väntar på min tur. Snälla låt det gå snabbt , vill hem till sängen.

Böckerna av Sofi Fahrman.

publicerat i Allmänt;
Fick en kommentar om vad böckerna handlar om.

En tjej som flyttar från lilla staden Borås till storstaden Stockholm. De handlar om mode, fester , kärlek, resor. Ja, en typiskt tjejbok enligt mig. Jag gillar dom skarpt! Brukar inte riktigt fastna sådär för böcker men dom här var riktigt bra tycker jag.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Hemsk natt , riktigt riktigt hemsk natt. Har vart vaken tusen gånger , vridit & vänt (?) mig. Känns nästan som jag vart vaken all Night long men de stämmer nog inte. Mamma ringde nyss & påminde mig att ringa doktorn & få en tid , så ska dit 10.30 idag. Hoppas de kan göra något åt halsen, ge mig medicin eller vad som helst.
Hoppas ni alla får en underbar fredag , ikväll är det idol :)

Natti !

publicerat i Allmänt;

Nu ska jag lägga mig i sängen. Hoppas att halsen mår bättre imorgon! Hoppas ni haft en bra dag.

God natt!

Dags att göra nytta

publicerat i Allmänt;

Nu ska jag ställa mig & laga lite mat tills karln min kommer hem. Idag är jag lite extra snäll ;)

Här har ni vårat kök.

Text .

publicerat i Allmänt;


Hur tufft är inte detta? Och enkelt att göra.

Applicera ett nagellack som vanligt och låt det torka.
Ta en tidning och häll på lite sprit  ,tryck över nageln och vips!

Sally Hansen

publicerat i Allmänt;


Köpte denna produkt idag när jag var iväg och handlade på Ica maxi . Detta ska vara ett super medel för dina naglar och dom ska växa 30 % mer på bara 5 dagar. Värt ett försök.

Gör såhär :
* Gör rent dina naglar helt.
* Skaka flaskan försiktigt .Applicera på ett lager.

Detta ska du göra varannan dag och efter 3 gången du lägger på så gör du rent dina naglar igen och börjar om ifrån början.

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Shit, veckan bara rinner iväg när man är sjuk.
Jag har duschat av mina blommor som nu står i duschen och ska torka.  Ska snart sätta mig i soffan och ta det lugnt, väntar på att posten ska komma och se om det kommer något roligt.
Min snälla pojkvän ringde nyss och sa att han skulle fixa min bok som jag letat efter idag. Hur underbar är inte han? DUNDER BÄST!


Måste bara säga att det är riktigt kul att ni kommer in hit till bloggen och slänger in kommentarer , himla roligt och läsa. Man blir så glad! =) Tack snälla ni.



Jag älskar dig .

Min älskling

publicerat i Allmänt;

Kom precis hem efter att ha handlat . Åkte till mammas jobb där wiggo är & kramades med honom en stund, lämnade lite godis & en ny film jag köpte till honom idag. Fick ett par varma ord av honom när jag kom " mamma, jag saknar dig " . Om han bara visste hur mycket jag vill bli frisk , kramas & pussas med honom. Mamma älskar dig mest av allt .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Då var man vaken. Halsen är lika tjock så det blir nog en sväng till farbror doktorn imorgon , rädd för att det kan vara halsfluss. Usch !
Måste verkligen iväg & handla också, har ingen ork eller lust men man måste. Ska snart hoppa i mjukisdressen & på med vinterjackan & halsduk . Kan va skönt också att komma ut i friska luften som jag inte har vart ute i sen i måndags typ. Galet!

Hoppas ni mår bra!

God natt!

publicerat i Allmänt;
Det är härligt och se hur bloggen växer och får fler läsare.
Men det vore väldigt roligt att få se och höra vilka ni är.
Vad kommer ni ifrån, hur gammal är du ? Lämna gärna eran bloggadress så jag har något att läsa under dagarna jag ligger hemma och är sjuk,

Nu tackar jag för mig idag och kryper ner i sängen. Inväntar älskling som är någonstans med sina kompisar, dock vet jag inte vart. Men man kan inte veta allt här i livet.
God natt & håll tummarna på att jag mår bättre imorgon.

image description

Jag saknar

publicerat i Allmänt;
image description

Min finaste kille så fruktansvärt mycket.

Just nu under min " sjukperiod " så är han som min mamma. Han har redan vart sjuk och förmodligen smittat ner mig , så jag vill inte smitta ner honom igen och så går det bara runt i en cirkel. Jag hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon med febern, halsen och förkylningen så han kan komma en stund så jag får krama av mig lite. Idag hade mamma frågat honom om han skulle upp och hälsa på mig en snabbis innan de skulle åka hem och till svar hade mamma fått " Nej, jag vill inte också bli sjuk. " Smart tänkt liten kille jag har. Jag älskar och jag saknar dig.

Härliga färger

publicerat i Allmänt;


Härliga färger såhär till hösten behöver man en liten färgklick! Riktigt snygga kuvert väskor

Tipsar.

publicerat i Allmänt;


Super duper bra produkt iallafall för mitt risiga och slitna hår.

aldrig mer.

publicerat i Allmänt;
Jag ska aldrig mer köra bil när jag inte mår bra. Åkte iväg en stund idag för att köpa godis och vitaminer som det var slut på här hemma. När jag satt mig i bilen och körde kändes det nästan som att jag var lite små full , ni vet lite " okontrollbar " . Usch, vilken hemsk känsla. Nu ska jag aldrig mer sätta mig i en bil och köra själv.

Ska mamma ha, ska barn ha.

publicerat i Allmänt;
Är ute på internet och checkar lite vinterjackor till Wiggo. Han har visserligen en vinterjacka som jag tror han kan ha & en overall också för den delen. Men det är alltid bra att ha en eller två jackor extra. Ska hans mamma ha en jädrans massa jackor & prylar så ska väl han också ha , det är väl så det ska vara.

Hittade iallafall dessa snyggingar från Nelly.



Feber tillbaka.

publicerat i Allmänt;
Jag skulle aldrig ha sagt att jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Nu har min härliga feber krypit tillbaka, fasen jag vill inte. Jag vill vara frisk, jobba, umgås med mina vänner & göra något än att bara sitta hemma. Det här suger verkligen.

Kamera-app!

publicerat i Allmänt;
Någon frågade mig vad jag har för kamera-app där man kan göra lite olika nyanser och färger med sina bilder. Och den heter Camera+ . Skit bra!



Appen ser ut som den där kameran på telefonen , om det blir lättre för er att hitta! =)

2 november!

publicerat i Allmänt;

Snart är det dags för Rihannas konsert som jag , bästa vän , syster & hennes vän sandra ska iväg på! Tjoho , hoppas jag blir helt frisk tills dess.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Mår fortfarande dåligt men tror det är bättre än igår men ska inte säga för mycket. Har vaknat ett antal gånger inatt & de är himla jobbigt , förstör verkligen min skönhetssömn.
Nu ligger jag i sängen & funderar på om jag ska knata mig upp & äta lite frukost eller ligga kvar? Hmm... Det återstår & se.

Hur mår ni & vad ska ni göra idag? Tell me :)

Snälla svärmor.

publicerat i Allmänt;

Nimas mamma kommer snart hit med lite soppa till mig som hon lagat. Hur snällt är inte det? Och den soppan är hur god som helst & ska vara bra att äta när man är sjuk så det passar perfekt. Snälla snälla du!

Jag tackar tusen gånger om.

usch , fy bläää!

publicerat i Allmänt;
Har sovit hela dagen från kl 11 fram till typ halv 17. :O jag mår absolut inge bra & jag skulle lätt somna igen om jag gick & la mig. Knaprar en massa värk tabletter och hoppas på att febern kan ge sig snart. De värsta som finns är att vara sjuk. Man har ingen ork till någonting. Mitt hår , jag ser ut som dynamit Harry. Förskräckligt!

2 1/2 men

publicerat i Allmänt;

Ligger i soffan & glor på 2 1/2 men , jag är riktigt trött. Tog en tablett för att det skulle kännas bättre & de gör det , nu ligger jag & små svettas. Gosh , låt de vara över till imorgon. Tänkte nog gå & lägga mig snart.

Soff läge

publicerat i Allmänt;

Då var man mätt & belåten. Min snälla älskling lagade mat när han kom hem från jobbet. Nu ligger jag i soffan ny duschad & ska snart ta mig en varm choklad. Nima gick till sin kompis precis så de blir mys hemma kväll för mig , wiggo är hos mormor pga mitt tillstånd. Jag vill inte må såhär , gör mig frisk!

God dagens!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma från jobbet & jag klarade provet så det känns ju bra! Ska snart gräva ner mig i soffan för jag fryser som en galning & är tjock i halsen :/ de är ett jäkla skit må jag säga!

Hoppas ni mår bra iaf :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Då var man vaken & riktigt jäkla trött också må jag säga. Äter frukost just nu & ska om en stund bege mig till jobbet. Idag har jag ett delegerigsprov att utföra såhär på morgonen , jag hoppas hjärnan slår på snart så de går galant!

Jag hoppas ni får en bra måndag , ännu en ny vecka & nästa vecka är det dags för Stockholm , Globen & Rihannas konsert :) tjoho , jag har iaf något att se fram emot.

God natt!

publicerat i Allmänt;

Hade det super mysigt hos bästa vän ikväll. Nu är jag hemma ligger i sängen & ska sova. Min mage gör fruktansvärt ont. Tror de är ett tecken på magkatarr :-/ yack !

God natt & puss på er!

Hos rebecka!

publicerat i Allmänt;

Sitter hemma hos Rebecka & kollar på rederiet , har knappt någon aning om vad de handlar om snacka om att man är senil.
Nima är på väg mot stockholm med sina vänner , de skulle göra något.

Hoppas ni får en bra söndag!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Gud vad en ledig helg från jobbet går fort, alldeles för fort.  Då var det söndag igen och idag ska jag ladda batterierna inför kommande jobb vecka. Tänkte nog slänga mig i soffan och läsa en bok. Nima är hos sina kompisar idag och kommer förmodligen inte hem förrän senare ikväll. Har inga planer för den här dagen alls.
Jag gillar inte söndagar!

God dag!

publicerat i Allmänt;

Jag hade en väldigt trevlig kväll igår & det var roligt att se hur " andra " firar. Det var dans ,prat & god mat. Nimas mamma försökte få upp mig & dansa men jag tvekade haha , kan inte dansa deras dans :p men jag måste väl iofs lära mig någon gång :)

Idag tog vi oss en lång sovmorgon klev inte upp ur sängen förrän vid kl halv 11 ungefär , riktigt skönt . Och nu har jag precis kommit hem efter en löprunda med bästa vän , kändes riktigt bra & jag behöver verkligen röra på fläsket. Vad ska ni göra idag?

Mot Stockholm

publicerat i Allmänt;

Då vänder vi bilen & åker till Stockholm. Får se hur kvällen blir men det blir säkert trevlig :) förutom att jag inte känner någon förutom Nima :p men men ! Hoppas ni får en trevlig lördags kväll så hörs vi när jag kommer hem eller imorgon.

God dag!

publicerat i Allmänt;

Vi har vart vakna sedan kl 8 ungefär. Har ätit frukost, duschat , städat & fixat tvätten. Wiggo har gjort sig fin för att gå på bio med sin moster om ett tag :) nu sitter vi vid köksbordet , w ritar , jag målar naglarna & Nima ritar upp tatueringar han ska göra idag. Ikväll ska jag & Nima till Stockholm tills hans vän som har förlovat sig om jag förstått rätt . Så det blir middag där , låter trevligt & skönt att komma iväg lite.

God dag!

publicerat i Allmänt;

Åkte hem lite tidigare från jobbet. Har en sprängande huvudvärk som kallas duga! Men men , somnade i soffan när jag kom hem iallfall men den lyckades inte försvinna. Idag är det fredag vilket innebär idol & mys för min del. Får se vart / när / hur.
Hoppas ni får en bra fredag!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Dags att fara till jobbet igen! Fan svin kallt ute en minus grad & jag har sommardäck på får se om jag ens kommer fram :p haha ! Hörs senare .

Trött på mig själv!

publicerat i Allmänt;

Att jag känner ständig stress inombords det är så jävla jobbigt. Det spelar ingen roll om jag har en halv dag ledig eller en hel ledig dag, jag känner mig ständigt stressat & när jag ska göra saker går allt åt hellskotta!

Today

publicerat i Allmänt;

Har inte orkar fixat mig ett dugg idag. Blev mina bootcut jeans , en svart blus.

pust

publicerat i Allmänt;
Efter en hel del tvätt och städning så förtjänar jag att sätta mig i soffan med en kopp kaffe. Ska snart skölja ur min hårinpackning som jag låtit sitta i ett tag. Tur att ingen ser mig nu sitter med en plastpåse på huvudet =P haha! Ni kan ju tänka er vilken syn.
Sen tänkte jag fixa iordning mig och Wiggo och gå ut en stund.

Vardagsrummet!

publicerat i Allmänt;

Någon ville se lite bilder på hur vi bor här hemma :) och nu slänger jag upp några bilder på ena vardagsrummet.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Då var vi vakna eller jag vakna kl 8 & nu vaknade lilla killen här. Vi ligger och drar oss i sängen , så skönt! Sedan ska vi upp & äta frukost. Så får vi se hur dagen blir , det blir nog lugnt. Jag börjar kl 16.30 idag & har en hel del tvätt att ta tag i, de hände en liten olycka inatt i wiggos säng. Lilla älskling <3

Bloggtorka.

publicerat i Allmänt;
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska blogga om. Vi gör inte så mycket är mest hemma. Så tänkte höra med er vad ni vill se / höra mer om här i bloggen? Ge era åsikter.

Hemma!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma ifrån jobbet & hämtat wiggo också. Passade på att stanna på vägen hem & sola , de va riktigt skönt och behövligt. Ska snart dra mig in i duschen & så blir det till att sätta på sig mjukis dressen för idag är jag inte pigg. Så tråkigt med regn idag också blir så seg.

Vad har ni gjort idag eller ska göra idag? :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Då var man vaken & ska snart röra sig mot jobbet. Huvudet känns bättre peppar peppar! Jag slutar kl 14 så de är ju inte så lång dag som tur är , sen tänkte jag nog lägga mig & sola efter jag känner mig så grå :/ .
Hoppas ni får en bra dag! Var så trött imorse att jag råka kasta Nimas strumpor i soporna istället för tvättkorgen , fyfan! Haha

Huvudvärk!

publicerat i Allmänt;

Wiggo har åkt med sin mormor hem. Jag har läst några kapitel från boken " Elsas värld " som jag fortfarande inte har läst ut. Nu ligger jag i soffan & ska snart sätta på en film & mysa för mig själv en stund. Ibland är det riktigt skönt med lugn & ro speciellt när huvudet snart sprängs.

Snart kväll

publicerat i Allmänt;

Jag är fruktansvärt seg trots att jag & wiggo sov väldigt länge idag.
Idag har vi vart & köpt en ny säng till wiggo & sedan hoppade vi snabbt in på Tuna park & sedan hem igen. Lagat mat, städat. Nu har jag på mig mina härliga mys kläder o fina nya tofflor jag köpt , haha! Ikväll blir det soff häng.

Hjärtan

publicerat i Allmänt;

Idag kom jag hem med dessa söta små hjärtan.
Köpte dom på ur&penn för 59:- , det kallar jag fynd!

My

publicerat i Allmänt;

Använde mina nya skor idag & jädrar va sköna de var!

Today!

publicerat i Allmänt;

Ja idag blev de som de blev.
Skjorta under en varmt stickad tröja från h&m och jeansen från gt .

Haha!

publicerat i Allmänt;

Wiggo hittade mina gamla glasögon jag hade när jag var liten :p

Ny duschad!

publicerat i Allmänt;
Då har man precis kommit ut ur duschen, jag ska snart fixa mig. Wiggo tjatar om att han vill hitta på något och det förstår jag. Så nu ska jag skynda mig lite extra här så vi kan göra något.

Hör av mig snart!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Ja det stämmer . Kan ni tänka er att jag & wiggo sov till 9.30 ? Helt galet !!! Han har inte sovit så länge på flera år , typ när han var nyfödd! Gah!
Nu äter vi frukost & sedan blir det en dusch för min del , tror nog Lillkillen också ska duscha.

Här regnar det så jag vet inte vad vi ska hitta på idag. Vad ska ni göra?

Kina time!

publicerat i Allmänt;
Min kära pojkvän är på väg och ska handla kina mat till oss nu. Det är så himla gott , och godare blir det när man är super hungrig också. Yaammiiiii !
Efter maten blir det nog bummsisäng för den här lilla killen han är så trött & drar mig i håret som han alltid gör när han är trött. Jag förstår inte varför han gör det? Ont som fasiken gör det också.

Nog för mig just nu .

Handlat!

publicerat i Allmänt;

Jag & wiggo tog oss en promenad till affären & handlade lite grann. Nu är vi hemma igen men ska om ett tag åka iväg & köpa lite Kina mat blir det ikväll! Ikväll är det en liten mys / lyx kväll när han är hemkommen från sin farmor / pappa.

Finaste ungen i världen

God dag!

publicerat i Allmänt;

Nu så är jag hemma ifrån jobbet , känns skönt att få koppla av lite & så vet man att man är ledig imorgon :) nu är min fina lilla kille hemma igen också , hämtade honom på mammas jobb! Fina du <3
Vi har inga planer än vad vi ska göra , eller jo vi måste bära in våra ute möbler så dom inte blir förstörda. Vad har ni gjort idag?

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Då är man snart på väg till jobbet ! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi när jag slutat!

God natt proppmätt bea!

publicerat i Allmänt;

Då var man hemma igen . God mat &'trevligt sällskap, tack mina fina vänner <3 ligger i sängen med en huvudvärk som heter duga , sådär som man mår nästan lite illa :/ hoppas dagen blir bättre imorgon .

God natt på er sötnosar!

Yammi!

publicerat i Allmänt;

Det var riktig mumma! Nu är jag hemma igen , ligger i sängen & tänkte sova snart mitt huvud sprängs snart , mår nästan lite små illa :/ hoppas på att det är över imorgon! Tack bästa vän & jonte såklart för den goda maten & det trevliga sällskapet :)

Och god natt på er så hörs vi imorgon <3

Hos becciiis!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma hos bästa vän! Blev varmt välkommen av en katt som hoppa ner i väskan :p & mat , hur dunder är dom inte? Bäääst!!
Sedan ska jag ( mina naglar ) få skönhetsvård. Värsta lyx söndagen!

Söndag'

publicerat i Allmänt;
Puuuuuuuuuuusta ut!
Nu var denna jobb helg över & det tackar jag för. Mitt huvud värker lite smått just nu.
Helgen går så himla fort när man jobbar men det är jobbigt & tänka " nu är det lördag, åh . nu är det söndag " . Men men. Jag hoppas ni hållt er kvar här trotts skit dålig uppdatering. Imorgon är det jobb igen 8-14 inte så lång dag som tur är =)
Väntar just nu på ett samtal från min bästa vän. Får se hur kvällen blir idag men den blir väldigt lugn har jag bestämt.
Fick en liten fråga.

Postat av: k
Wiggo när han åker till farmor, åker han till farmor för att vara med henne eller för att träffa pappan? En liten fråga bara :)

Svar : Han åker till farmor för att träffa både farmor och pappa. Så vitt jag vet så kommer pappan dit efter han jobbat på fredagarna och är där hos farmor hela helgen till Wiggo kommer tillbaka till mig =) . Det är så jag har förstått när det sagt så =P .

Jag hoppas att ni får en underbar söndag, jag återkommer lite senare!

Natt

publicerat i Allmänt;

Är hemma nu ska ta mig nåt att äta sedan krypa ner i sängs ! Imorgon ringer kl 5:30 tjoho!
Lovar er att jag svarar imorgon på era kommentarer , puss på er!

Rast

publicerat i Allmänt;

Sitter på jobbet & har en liten rast nu innan det är dags att köra ut igen. Slutar kl 21.30 , lite små segt.

Jobb!

publicerat i Allmänt;

Dags att röra sig till jobbet. Har även fått mig en rejäl tanke ställare på vad jag ska göra med mitt liv , lite mer tänkande & så ska nog beslutet komma fram.
Jobbigt!

....

publicerat i Allmänt;

Det beror på hur man prioriterar & väljer först .

Segare än segast

publicerat i Allmänt;

Ligger i soffan & kollar på tv måste väl strax dra mig upp & ta på mig. Fy jag känner inte alls för det , min kropp !!!
Jag vill att skiten bryter ut nu så man blir frisk .

Hoppas ni får en bra lördag!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Har vart vaken en bra stund må jag säga , min kära pojkvän väckte mig med musik & här har jag legat i sängen allt för länge & dragit mig. Känner mig inte bra , fryser men är stekhet på kroppen :/ får se hur de blir under dagen. Jobb idag 14-21.30 , woho .

Natti'

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma efter en mys kväll på landet tillsammans med mina föräldrar & syster. Mår inte så bra så ska ta en tablett & hoppa ner i sängen bredvid Nima som nyligen kom hem från sin kompis.

Vi hörs imorgon!

Ett andra handsval

publicerat i Allmänt;

Har precis kommit ut ur duschen , peelade kroppen & va skönt det blev . Sitter nu & håller mamma sällskap medans hon lagar mat. Doftar ljuvligt!

Sen blir det idol & mys , sen ska jag röra mig hemåt.

Jag är kär.

publicerat i Allmänt;


Skulle klicka i den här när jag skulle beställa Wiggos mössa , men NEJ den fanns såklart inte i lager. Hur typiskt är det inte? Im in looveeee !

Förändring

publicerat i Allmänt;

Ibland kan jag verkligen känna att jag behöver en förändring , både på mig själv , mitt liv. Allt är desamma hela tiden & jag tröttnat så lätt .

fredag!

publicerat i Allmänt;
Jahapp, då var det fredag igen!
Wiggo åkte precis med sin farmor hem till dom och kommer hem igen på måndag.
Själv sitter jag här hemma & fryser ihjäl i stort sätt , skulle verkligen behöva sola men jag känner att det är någon skumt med kroppen så jag hoppar över det tills jag känner mig bättre. Ikväll är väl den enda lediga kvällen jag har den här helgen , för imorgon jobbar jag kväll & på söndag jobbar jag likså måndag.
Så snart tar jag mitt pick & pack åker hem till mor & far & spenderar min fredag kväll där, mat , idol & mys!

Jag hoppas ni får en trevlig fredag.

man vet ingenting , och man kommer aldrig att få veta.

ooold!

publicerat i Allmänt;
Kollade igenom mina gamla blogginlägg , gud alltså.

Hittade iallafall en gammal bild på mitt blonda fina hår, jäklar vad jag saknar det ibland. FAN , att det alltid ska vara så svårt & man är då aldrig nöjd med någonting.. SINNES!





image description

Om man nu bortser från att dom första bilden är från stenåldern, så vilken färg tycker ni är snyggast?

Hemma!

publicerat i Allmänt;

Nu är vi hemma igen efter en sväng ute & på min mors jobb. Vi har ätit & gjort annat smått & gott.
Jag känner mig inte riktigt helt okej, seg i kroppen & sånt roligt. Dock är det ju en sån årstid & period just nu . Håller tummarna att det inte blir värre för i helgen står det jobb på min lista!

Jag vet att det är något som inte stämmer.

God dag!

publicerat i Allmänt;
Jag vaknade av att mina kära pojkvän ringde och väckte mig. Försökte sedan att somna om men då ringde min älskade mor och sa att hennes bil inte gick igång så jag åkte ut till henne och hämtade henne & Wiggo. Sedan hem igen och ätit frukost , städat , fixat undan tvätten och sådant roligt. Wiggo har lekt för fulla muggar i sitt rum , så jag ska snart sätta mig och lägga in mitt schema klart på jobbet & sedan ska vi ta på oss och gå ut tänkte jag.

Hörs senare!

Vilddjur

publicerat i Allmänt;

Hemma igen , livsfarligt att köra när de är mörkt . Höll på att köra på en älg & typ 3 galna rådjur , va fan ska ni ut på vägen & göra va i skogen & ät !

Gaaaaleet!

publicerat i Allmänt;

Min chef ringde nyss & talade om att jag har fått förlängt på jobbet till september 2012 , hur jävla nice är inte det? :D en glad brud här hemma!

Taxi

publicerat i Allmänt;

Om ett tag så ska jag åka & hämta mina efterlängtade föräldrar som kommer hem ifrån Spanien idag.

Nya!

publicerat i Allmänt;

Nu har jag fått naglarna fixade av min bästa vän!
Se det fina resultatet !

like a friend.

publicerat i Allmänt;
Jag känner mig mer som en vän.

Snart ska jag & Wiggo stoppa i oss lite mat i magen & så får vi besök alldeles strax, woho.

ful dag.

publicerat i Allmänt;
Idag är det en såndär " ful dag " , hur mycket man än försöker så blir allt åt helvete.
Inga kläder jag sätter på mig " passar " tycker jag , jag har nog bytt om minst 100 gånger .

usch, riktigt irriterad.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Wiggo vaknade kl 7 men låg & drog oss i sängen ett tag. Nu ska vi ta oss lite frukost och så ska vi fixa lite " morgon göra " . Sen blir det en dusch för mig. Nu fungerar inte min blogg app igen, det går inte att logga in. Vad är det för skit ?

Jag återkommer senare!

Hjälp mig!

publicerat i Allmänt;

Nu vill jag mer än gärna att ni säger vad ni tycker att jag ska skriva mer eller förbättra mig på bloggen?

My bestfriend

publicerat i Allmänt;

Imorgon så ska jag träffa min bästa vän , hon ska få fixa mina naglar & Jesus vad det är skönt det är när hon smörjer in med olja & krämer , vad allt nu är. Sedan får jag dom snyggt målade :D ja, min vän är helt klart världens bästa !

Myspys !

publicerat i Allmänt;

Nu blir det mys med min lilla älskling innan det är dags för sängen .

Kväll '

publicerat i Allmänt;
Har vart lite små dålig på att uppdatera men det blir så när man jobbar tyvärr. Man hinner inte alls lika mycket saker som man helst skulle vilja göra. Igår kväll så skulle jag ha slutat 21.30 men det blev dock inte så , det slutade med att jag kom hem runt kvart över tio. Och idag skulle jag ha slutat kl 15 men det blev inte så heller så det slutade med att jag kom ifrån jobbet kvart över då också. Ja, bra med pengar så ska inte klaga ;) Nu är jag iallafall ledig två dagar och så jobbar jag helgen igen. Så ska nog hinna bli bättre på uppdateringen under dagarna jag är ledig, det är kul att se att ni hänger med fortfarande iallafall ! =D

Efter att jag hämtade Wiggo idag så drog vi oss in till en pizzeria och delade på en kebab tallrik och jädrar i havet vad han åt , så glad jag blir . Han brukar va lite dålig på att äta annars. Men idag är jag en stolt mamma, det är jag ju iofs alla dagar :p

Jag hoppas att ni har haft en bra dag & ni ska veta att alla ni som kommenterar min blogg och lämnar era bloggadresser går jag in & läser så ni inte tror annat!

Hemma!

publicerat i Allmänt;

Slutade kl 15 åkte direkt & sola sedan hem. Ska snart duscha & sen hämta Lill skrutt hos sin farmor. Lite små stressad som vanligt så skriver mer sen :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Blev övertid igår så kom hem sent , slängde mig i duschen & sängen. Nu är det dags att åka till jobbet igen , jag är tröttare än tröttast. Idag är de riktigt kallt bara 1 grad & frost på rutorna på bilen. På med halsduk & handskar säger jag bara! Hörs när jag kommit hem.

Ha en bra dag!

Bara jag?

publicerat i Allmänt;

Är det bara jag som tycker att det har vart mycket flygkrascher & är tekniskt fel på plan nu den sista tiden? Eller är det kanske bara för att jag är så riktigt jäkla rädd för det.

Life goes on.

publicerat i Allmänt;
Yepp, då var det klart det jag skulle fixa.
Ska snart börja laga lite mat, det blir kyckling , ris & bea-sås. Mumma!
Skulle behöva gå & fixa en sak också men vet dock inte om jag hinner med det idag, annars får jag ta det imorgon istället det är inte hela världen.
Wiggo kollar på film återigen , han har ju fastnat för filmen " Dinosaurietåget " , väldigt poppis!

Det är inte så mycket som händer idag , jobb 16.30 - 21,30 sedan får jag se. Dagen blir som den blir , mitt huvud är inte alls med.

Hoppas ni får en bra dag så återkommer jag senare.

At home

publicerat i Allmänt;

Jag ska strax ta & svara på era kommentarer , men har lite saker att fixa först. Ligger i sängen & grubblar över livet . Ska snart ta mig i kragen.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu verkar det fungera att blogga genom telefonen igen. Det var ju positivt!

Vi har vart vakna ett bra tag , jag har vart uppe i stallet & fixat där. Nu sitter jag & väntar på att tvätten ska bli klar här ute på landet sen ska vi åka in till stan / hem igen . Wiggo ska sova hos sin farmor inatt då jag jobbar kväll & inte har någon annan barnvakt så de var ju bra att han kunde åka dit. Har inga planer inför dagen idag.

Kanske åker ut hit & sover ikväll igen. Det återstår & se. Vi hörs sen!

Idag.

publicerat i Allmänt;
Har jobbat idag 7-14 , åkte direkt & hämtade Wiggo sen hem en snabbis och så iväg igen.
Kommer nog inte blogga så mycket mer idag , har ingen lust och det känns som jag har en del att ta itu med som cirkulerar i mitt huvud.

Jag hoppas att ni får en dunder dag!
Jag lovar att jag är tillbaka imorgon igen & ska vara lite mer aktiv. Hoppas ni har förståelse.

saker ni inte visste.

publicerat i Allmänt;
* Jag är väldigt envis person
* Jag har väldigt svårt att lita på folk
* Jag känner ofta att jag inte räcker till eller duger för en person.
* Jag har svårt att tro att en människa skulle kunna tycka om mig.
* Jag gillar inte det jag ser i spegeln.

....

publicerat i Allmänt;
Har ni någon gång känt att ni inte räcker till ?
Det är ofta jag känner så nu förtiden.


Jag orkar inte sitta hemma och deppa, så jag tar med mig Wiggo på lite äventyr och besök.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Igår blev det en myskväll tillsammans med min bästa vän, vi kollade på film & snacka massa skit. Så skönt att få prata ur sig när man inte riktigt mår 100 % . Jag är så glad att du lyssnar & finns för mig , du fyller upp mina tomma rum jag har just nu. <3

Wiggo sov hos sin moster inatt och jag har precis kommit hem med honom, nu sitter han & kollar på film dinosaurietåget är en ny favorit hos honom. Jag har dragit några varv med dammsugaren och skurat golven, ska snart hoppa in i en dusch & fräsha till mig lite grann. Även om det är söndag & jag hatar dom så känner jag att man måste göra nåt för att hålla humöret på topp.

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

Lördag'

publicerat i Allmänt;

Har inte kunnat uppdatera förrän nu. Min blogg app verkar verkligen inte vilja fungera så . Jag och Wiggo är ute på landet, vi har åkt lite fyrhjuling, vart ute och " sågat " träd. Nu är vi inne och Wiggo är super trött. Själv så sitter jag här med en plastpåse på huvudet och gör hårinpackning.
Snart ska vi ta oss lite mat i magen och ikväll så tror jag skrutten ska sova över här hos sin moster. Dagen är sådär och jag känner mig inte riktigt okej med / för nåt.
Hmm, ja får se hur denna dag blir & om allt ordnar sig. Bara kämpa på!

fredagsmys'

publicerat i Allmänt;
Jag förstår inte varför inte min blogg app fungerar så jag kan blogga genom telefonen. Krånglar det för er andra också som har den?
Vi har precis kommit hem , har vart iväg och ätit kina mat det var mycket gott. Wiggo är trött och ligger i soffan, han ska snart få sig lite chips som jag lovat honom. Sen är det läggdags!
Idag är det fredagsmys som står på schemat, myskläder, gottigott & Idol blir det. Känner mig inte sådär riktigt 100% bra om jag ska vara ärlig, fryser & halsen värker lite smått. Brr!

Jag hoppas att ni får en underbar fredagskväll. Vad ska ni göra?
Jag uppdaterar mer imorgon om jag inte får igång appen igen!

Puss & Kram

fredags handla!

publicerat i Allmänt;
Måste verkligen iväg och handla. Men det jobbigaste är ju att dra arslet ur vagnen och komma iväg. Jag tror inte heller att Wiggo har någon större lust , han sitter och kollar på film. Vi båda är väldigt sega idag, hoppas på att vi är lite piggare imorgon! Nej, jag ska försöka övertala lillkillen nu.

Invigning

publicerat i Allmänt;
Idag inviger jag min väst. Var dock jäkligt kallt att ha den då det är väldigt blåsigt och kyligt här i Eskilstuna , och som pricket över i't det började regna!

image description

Min "bloggapp" fungerar inte på mobilen och jag blir galeeen!

thats true.

publicerat i Allmänt;
De lyckligaste människorna är inte de som har det som bäst
utan de som på bästa sätt anväder det som de har.

Då så.

publicerat i Allmänt;
Då var både jag & Wiggo påklädda. Idag har vi lite saker tyvärr som vi måste göra, åka och handla, dra en sväng till Ö&B , fixa mina jeans och så har vi besämt att ta oss en lunch med våran Bästa vän Rebecka.
Wiggo har hostat lite mindre inatt men den är ju fortfarande kvar. Själv så tror jag att jag börjar bli förkyld nu för jag går och nyser och snorar lite här hemma. Typiskt!

Fick en fråga också.
Vilka gulliga skor :) hur gammal är wiggo ? Och ni har inga planer på att skaffa en till bebbe?


svar : Javisst är skorna fina, jag älskar dom! Wiggo har precis fyllt 4 år den 1 Oktober, så det är ingen lite bebis längre. =P Tiden går fort! Nej, vi har inga planer att skaffa en till. =)

Nu ska Wiggo få lite hostmedicin och jag ska ta mig nässpray , rena sjukstugan här hemma!

Tipsar!

publicerat i Allmänt;

Denna är verkligen super . Rengöring för ansiktet på djupet.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Nu är vi vakna , fick lite sovmorgon. härligt ! Ska snart kliva upp ur sängen & stoppa i oss frukost. :)

Man inser inte vad man har förlorat förrän man har förlorat det & känner saknad.

God natt!

publicerat i Allmänt;
Nu har vi kollat på en film och jag har stört bölat, huvudvärken har krypit fram och känner av lite små ont i halsen. God natt, vi hörs imorgon.

Mys!!

publicerat i Allmänt;

På med mjukiskläderna & glo en film med älskling . Wiggo sover nu , hoppas han får en bra sömn.

Fullproppad garderob.

publicerat i Allmänt;
Att börja kolla och rensa i sin garderob är verkligen inte roligt. Jag får ångest av att se hur sjukt mycket saker jag har. När jag är och shoppar så måste jag fråga Wiggo om jag har något liknande i garderoben för att jag själv inte minns vad jag har. Det är ju sinnesjukt!
Jag säger alltid till mig själv att " Nej, den här månaden blir det inga nya plagg " Men har jag någon gång hållt det? Ööh nepps. Hmm, lite ångest kryper fram. Någon som känner samma som jag?

Fick en fråga.

publicerat i Allmänt;
fråga: vad skulle du göra om din blogg plötsligt var jättekänd och alla visste vem du var? kännde igen dig vart du än gick osv... Skulle du vilja bli kändis pga av din blogg helt enkelt?

Svar: Jag tror verkligen inte att min blogg skulle bli känd överhuvudtaget. Men OM detta skulle hända så vore ju det jättekul att folk tycker det är roligt att läsa om vårat liv. Dock skulle jag tycka att det skulle vara lite otäckt om alla kände ingen mig/oss vart vi än gick men kul på ett sätt. Nej, jag har inte min blogg för att bli känd utan jag har min blogg för att jag själv tycker om att skriva lite vad vi gör om dagarna och vad som händer & sker i vårat liv.Min blogg är ungefär som en dagbok för mig , och det är roligt att se att det är rätt så många besökare som kikar in och tycker att det är intressant. Det är som ett plus i kanten!

Om det är någon som undrar över någonting eller vill ställa en fråga , så ställ . Jag svarar så fort jag kan! 

Älskling!

publicerat i Allmänt;

Min finaste kille är så pigg & glad trots den hemska hostan . Alltid en gladprick!

Today!

publicerat i Allmänt;

Kände att jag behövde snygga till mig något idag & iallfall få ta på sig lite kläder istället för att vandra runt i dessa mjukisbyxor dag in & dag ut .

Jeans : vila
Skjorta : Gina tricot
Jacka : h&m
Höga skor : skopunkten
Päls kragen : h&m

De va de

publicerat i Allmänt;

Har ätit frukost , duschat & fixat till mig lite grann. Måste åka iväg till ett apotek också & fixa lite hostmedicin till min kära wiggo.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vaknade för ett tag sedan. Wiggo har hostat som vanligt som en tok hela natten så jag kunde inte somna. Han kom in till oss i natt och fick ligga i våran säng. Min lilla skrutt!
Idag har vi inget trevligt väder här i Eskilstuna, de regnar och är mörkt , en typiskt " mys med film dag " .
Ut i regnen ska vi dock inte .

Ska ta oss lite frukost sen blir det hopp in i duschen!

Yeeey!

publicerat i Allmänt;

Klickade hem dom här jeansen idag , hoppas dom blir bra. Nu ska jag ta modet till att använda det jag tycker är snyggt!

Välkomna!

publicerat i Allmänt;
Välkomna alla nya läsare, såg att det var ett par stycken. Vad roligt =)

Jag är nyligen hemkommen ifrån jobbet. Det har gått jättebra & roligt hade vi , tyckte jag iallafall =P
Nima har vart hemma med Wiggo ikväll och det hade gått finemang, han ligger nu och sover så sött men hostan är ju som den är. Stackarn , min lilla älskling. Imorgon blir det till VAB och så får jag jobba igen på fredagkväll då det är lättare för mig att skaffa någon som kan vara barnvakt.

Jag ska hoppa in i en dusch och så blir det lägga sig i sängen och läsa lite bok tror jag.
Hoppas ni har haft en bra dag & ni som är nya läsare kan väl berätta lite vad ni kommer ifrån & vad ni heter, lämna gärna era bloggadresser om ni har några så kikar jag in. Alltid kul att läsa lite nytt!

Puss&God natt!

Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Idag har det vart en sån dag jag & Wiggo bara har vart hemma & inte gjort någonting. Han hostar fortfarande som en tok så han blir nog hemma imorgon med , samt jag. Nu väntar vi på att Nima ska komma hem så han kan byta av mig, jag ska iväg & jobba ikväll iallafall och det blir 16-21.

Och sitter & kollar för fullt på internet efter ett par Bootcut jeans, jag tror jag funnit dom. Jag bara älskar såna jeans, jag har fått nåt flipp i huvudet men det är grymt snyggt.

Vad tycker ni om det ?

Vakna vakna!

publicerat i Allmänt;

Jag gör ett tappert försök & piggna till tillsammans med en kopp kaffe. Sen slänger jag mig i duschen.

Morgon!

publicerat i Allmänt;

Jag vet ärlig talat inte om jag ska skratta eller gråta. Vart en jobbig natt inatt , wiggo har hostat & hostat . Ger han hostmedicin men de verkar ju dock inte hjälpa alls. :/ vad ska man göra? Jag är som en zoombie , börjar gråta så fort något inte går som jag vill jag är så död.

Idag är det jobb 16-21 iaf & under dagen har jag inga planer, wiggo kollar på film just nu. Ha en bra dag!

En sämre dag.

publicerat i Allmänt;
Min dag startade ju inte direkt bra.Vaknade av en hostande Wiggo , så fick akut fixa barnvakt inför dagen. Det lyckades jag ju med iallafall. Men jag har vart så sjukt jäkla trött hela dagen och det är ju inte så att man kan lägga sig och vila en stund efter jobbet utan de är mat, tvätt & plocka undan & annat sånt där roligt. höhö! Fy, mitt humör suger verkligen nu. Jag känner mig som en robot , ska nog fasen ta & krypa till kojs så fort Wiggo somnat. Ha en bra kväll !

Kanelbullensdag!

publicerat i Allmänt;
Har ni ätit kanelbullar idag? Jag tog en av Tessan på jobbet =P . Mumma! Har precis kommit hem efter att ha hämtat Wiggo hos min mormor, han hade vart snäll. Tur det. Nu sitter han här bredvid mig , ska snart sätta oss & kolla på en film. Både han & jag är helt matta. Vi får höras senare!

God morgon !

publicerat i Allmänt;

Vaknade kl 5 av att wiggo kom in & hostade som en tok. Nu sitter vi i hans rum & kollar på film. Idag blir det ingen dagmamma för hans del . Och tack snälla mormor för att du kunde ställa upp som akut barnvakt så här tidigt på morgonen. <3 idag ska jag iväg & jobba iaf så får vi se hur dagen blir imorgon.

Vi får höras senare ska äta lite frukost nu.

Elsas värld

publicerat i Allmänt;

Nu lägger jag mig & läser . Elsas värld blir det , läste första boken " Elsas mode " när vi var i Spanien . Böckerna är skrivna av Sofi fahrman , dom är super bra! Något som jag rekomenderar.

Kväll

publicerat i Allmänt;

Usch är fruktansvärt trött , wiggo är i farten & Nima är iväg & jobbar. Ska försöka få barnet att varva ner lite & sedan är det dags för läggning. Fick hem en kille med hosta också , peppar peppar hoppas han inte blir sjuk ! Imorgon är det dagmamma & jobb som gäller för våran del.

Nu säger vi god natt :)

Pw

publicerat i Allmänt;

Tog mig en power Walk ute på landet , hur härligt som helst. Ska strax in i duschen & sen gå ut igen med wiggo :)

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Sovmorgon idag , de va ett tag sen. Vaknade precis ska snart stoppa i mig lite frukost & sen iväg & sola tror jag. Wiggo älskling kommer hem runt 13. Gud va jag saknat honom! Sedan får vi se hur vi gör , kanske åker ut en sväng till moster / syster Bella .

Hoppas ni får en bra dag!

Sista dagen

publicerat i Allmänt;

Har legat i sängen & myst med älskling ett tag , sedan lagade vi oss lite mat & nu sitter vi i soffan & kollar på tv. Ska snart röra mig mot jobbet , slutar 21.30. Sen imorgon kommer min lilla skitunge hem igen , va jag saknat honom.

Jag älskar dig .

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Och tack för era fina kommentarer. Någon undra vart jag köpt min topp jag har på bilderna nedan och den är ifrån VeroModa, om jag minns rätt. Har precis vaknat, ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen. Sen ska jag iväg & jobba kl 14. Hoppas ni får en bra söndag.

Lördag

publicerat i Allmänt;

Jag må då inte va den bästa , men jag är glad att jag inte är som de andra.

Hemma

publicerat i Allmänt;

Äntligen hemma efter en dag på jobbet , ska alldeles strax åka & äta med Nima sedan ska jag iväg & sola tror jag. Skulle verkligen behöva det ser ut som ett lik , helt ofräscht . Hoppas ni får en bra dag lördag! :)